Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sabah: 13.40 bir yumurta üc zeytin yarim simit yedim hafta sonu oldugu icin gec kahvalti oluyor
Aksam:18.30 mercimek corbasi bir tabakta kuru fasulye yedim
Spor yapamadim bugun
Gec uyandiysan tamam ama bana biraz duzensiz bir menu gibi geldi ne diyecegimi bilemedim ekmek ve ara yok galiba birde alt alta yazarsan daha okunakli duzenli olur canim

Arada cisslar var ama miktar fazla degil onun harici guzel menu birde ustune spor yapilmis ohhh daha ne olsun

EMZIREN ANNE MENUSU

Kahvalti.09.00
3 adet sahan yumurta (esimle yedik)
1 dilim t.b ekmegi
1 dilim peynir
2 yk pekmez

Ogle.13.00
1 tabak nohut yemegi
1 kase yogurt

Ara ogun. 16.00
1 bardak sut
3 kuru kayisi
6 7 adet cig badem

Aksam yemegi:19.00
6 y.k nohut yemegi
Sarimsakli yogurtlu brokoli haslamasi

Sutlu nescafe

Su. 1 lt
1.5 lt tarcinli su

Spor. 2 mil leslie 30*3=90 puan

Pnrrr-12

2 incir kalkınca
Sabah 9:30
2 dilim çavdar ekmeği
2 kk peynir
1 yumurta
Maydanoz
Ara 11:30
1 kk peynir
1 portakal
Öğlen 14:00
1 kase tarhana çorbası
1 kase yoğurt
Ara 16:30
4 fındık
1 kase yoğurt
Akşam 20:00
1 tabak sulu köfte
Yeşillik
1 tane ev poğaçacı küçük
21:00
1 kase yoğurt
3,5 litre su

Tarçınlı suyu neden içiyorsun canım

Gec uyandiysan tamam ama bana biraz duzensiz bir menu gibi geldi ne diyecegimi bilemedim ekmek ve ara yok galiba birde alt alta yazarsan daha okunakli duzenli olur canim
Yok gec uyandim ara öğün yapmiyorum ben gerek olmuyor yani az oncede turk kahvemi ictimm karatay usulu beslenme yapiyorum ama hafta sonu oldugu icin simit yedim yarimmm

Yok gec uyandim ara öğün yapmiyorum ben gerek olmuyor yani az oncede turk kahvemi ictimm karatay usulu beslenme yapiyorum ama hafta sonu oldugu icin simit yedim yarimmm
Tamam menunu mutfak kapaninca yazarsan daha iyi olur mesela turk kahvesi yoktu yedigimiz ictigimiz herseyi belirtiyoruz

Hedefin tutmasını için herşey harfiyen yapılacak. Ve inşallah hedef tutacak.

Etiketlerine bak kızz hedefin var

Bide takımın prensesi oldun :)) ama etiketin olmadı
Listeyi ara bul :))

Ayy ben zaten prensesim ayol Etiketim de olsun ama, çok çalışacam çoook

Kızlar esimin babaannesi vefat etti taziye evindeyiz ne okuyabiliyorum ne de yazabiliyorum. Yarın aksam eve gececegiz.

Başınız sağolsun canım, Allah rahmet eylesin

Merhabalaaar

Geçmişi olabildiğince okumaya çalışıyorum. Nihayet eve gelebildim. Yorgunluktan ölmüşüm, daha kötüsü ayak bileğim resmen zonkluyor. Önümüzdeki 3 hafta sonu da böyle yoğun geçecek. Arkadaşlarımın kınası düğünü vs derken koş Tuğçe koş :)))

Uzun bir uyku çekmeyi planlıyordum kendime ama bu mümkün olmadı. Whatsapp grubum horoz görevi görerek beni 9 da uyandırdılar. Kahvaltımı yaptım annemle dışarda birkaç işimiz vardı onu hallettik. Geldim hazırlandım spor grubumda yeni evli bir arkadaşımıza hayırlı olsuna gittik. Eve geldim hazırlandım çok yakın bir arkadaşımın nişanına gittim. Eğlence kısmına alkol almamak için katılmayıp eve döndüm.

Geçmişi tamamen okuyup menümü yazacağım.

Hadi bi 100 puanlık spor patlat enerjin boşa gtmesin

Ayy deme öle deme deme
Yarin 5 mil leslir yapicam canimm

Sabah çok olmuş tatlım bitter Antep fıstığı dünyayı yemişin kız zulah abla görmesin

Ayy kizz öle deme ama yerken az gibi geldiydi bana neden öle olduki

Kızlar esimin babaannesi vefat etti taziye evindeyiz ne okuyabiliyorum ne de yazabiliyorum. Yarın aksam eve gececegiz.

Basiniz sagolsuk canim Allah rahmet eylesin.

Salam sucuk sosis vazgecilmezlerm malesef keske sevmesem ama cok ariyorum olmadiginda o yüzden haftada en az 1-2 gün yiyorm

Menume + yatmadan once ayran soda kuru

Bu hafta tekrar basliyorum kure

2 hafta bende yapmistm etkiliydi baya aslinda haftaya bidhami yapsam acaba. Sendede baya etkilimiydi canim

45 dk kondisyon bisikleti yaptim 80 puan oluyoe heralde
45×2 = 90 ediyor cnm
Ilk sayfada yaziyor puanlar nasil carpman gerektigi bide beni etiketlersen seni spor listesine alirim her hafta spor sonuclarni acikliyorum canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…