Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Doğru valla kafam okadar dolu ki hastane islerinden yanlis hesaplamisim sizi nasil etiketliycem bilmiyorumm

Ben dogumdan sonra 4 aydir olmamistim uzun zaman sonra gecen hafta oldum.bunada yeni basladim etki edermi bilmiyorum. Tecrubeliler cevap verecektir
Ben bir ay çok abartmıştım yoğurt katıp yiyordum o ay çok gecikmiştim ona bağlamıştım canım ama belli de olmaz herkesin vücut farklı

menüm

Kalkınca 1 kuru incir

Sabah 10.00
1 dlm ekmek
1 çay k bal 3 ceviz yeşillik 2 yum. Dan .sahanda yumurta 3 zeytin

Öğlen 133.00
4 kaşık pilav 1 kepçe kuru fasulye

Ara 1 cennet elması

Akşam
(tavuklu salata olacaktı ama öyle olmadı malesef. )
6 y k sebzeli tavuk yemeği
2 br ayran
Salata

Ara 20.00 1 kuru incir 10 çekirdek 3 fıstık
Şu 2 lt
Spor yok

Menümü yazayım ben bi

09:30 1 dilim hellim peyniri, 1 dilime denk gelecek şekilde tulum peyniri, 5 zeytin, domates salatalık ve 1 dilim çavdar ekmeği
13:00-15:30 arası 1,5 yk kısır, 3 marul, 1 bardak ayran
sonraki yazacaklarımın hepsi silme çay kaşığı boyutunda. Pırasalı böreğin hamurlarını sıyırıp içinden, kakaolu hindistan cevizli kurabiye, profiteröl.
19:00 bir bardak kefir
21:00 civarları arkadaşımın nişan kurdelesinden bir parça yutturdular

2 litreye takın su içtim
Sporsuzum

Hayırlı akşamlar kızlar
Menüm
Sabah 9:30
1 patates, 1 kase yoğurt
Ara
1 kase yoğurt
Akşam 17:30
2 bol pul biberli patates, 1 bardak ayran, bol yeşillik
2 lt su
Oldu mu şimdi bu menü hüç beğenmedim bi daha olmasın böyle bu hafta
Hmm o zaman memlekette durum ne olur bilemem kimseye haksızlık olmasın eğer gelecek hafta devam ederse o zaman gireyim
Ttm canım
Kızlar esimin babaannesi vefat etti taziye evindeyiz ne okuyabiliyorum ne de yazabiliyorum. Yarın aksam eve gececegiz.
Başınız sağolsun. Allah rahmet eylesinn

Bence anne yanında oldukça iyi bi menü bn gitseydm oooo böyle kalamazdm
Çok güzel menü
Madem küçük poğaça az olmş ataydn şöyle 3 5 10 tane

Tempoya bak ayak bileğin napsn. babaannem olsa fazla sekme derdi
Kızlar şimsi gitti misafir oğlanı uyutuyorum geçmişe dalmam lazm sonra menü yazayım. Ahh ne güzel cıslar yaptım ama yiyemedim
Süperr

Kurdela kaç kalori acaba

Menün çok geldi bana cnm

Doğru valla kafam okadar dolu ki hastane islerinden yanlis hesaplamisim sizi nasil etiketliycem bilmiyorumm

Nasil oldu yakininiz daha iyidir insallah
@ bunun arkasina benim ismimi yazarsan olur :)

Ben bir ay çok abartmıştım yoğurt katıp yiyordum o ay çok gecikmiştim ona bağlamıştım canım ama belli de olmaz herkesin vücut farklı

Sanmiyorum canim tarcinla alakali olcagini bende bu hafta mesela tarcinli su ictm durmadan reglm gecikmedi geldi

Aaa sporsuzmu hic yakistiramadim sana :) dermisimmm, arada olur öle canim

Menün cok az olmus cnm. Cisslar var ama kaydadeger boyutta degil tabi :)

Sorma vallahi, zaten birkaç gündür ağrısı artmıştı zonkluyor şimdi kendileri.

Kurdela kaç kalori acaba

Yeminle sordum üzerime çullanıp yutturmaya çalışırken
Damadın annesi merak etme kızım hemen kısmet bul diye arkadaşın sana küçücük kesmiş dedi. Ayyy bir rezil oldum ki

Ben de yakıştıramadım kendime. Gece 10 da olsa koşmaya çıkardım ama şu an nalları diktim forumda geziniyorum hep sizler için bu sporsuz günüm
Kayda değer boyutta olmasa da tedirgin oldum, o yüzden noktaladım yemeği. Şimdi açım ve su içiyorum

Ben pek farkedememistim annemler geldiginde gobekden cok gitmis bisey kalmamis dediler ki birde dogum yaptim erkek kardesim bile diyince dedim faydali demekki devam edeyim
Guzel menu afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim sporu da yarin sen telafi edersin

Valla küçüktü ondan bile suçluluk duydum

:)) kizz sen tam catlaksin ama iyi yaptin spor da belki bu sayede bu hafta biri seni gecer
Aman cok olmasindan iyidir az olmasi suya devamm

Ayy evt göbek kismini baya eritiyor ben farketmisdm ama 2 hafta yapinca bi ara veriym dedm haftaya gene yapiym bende az bsi göbek kaldi ondanda kurtulursam mutlu olucam

İyi akşamlar kızlar menümu yazıp yaticam bugünü hiç sevmedim
Emziren sut ve birtakım alerjen şeylere diyet yapan fedakâr anne menüsü :)))
Saat 11.00
İki kuru kayisi
Saat 12.30
1 dilim ıspanaklı börek
3 cerry
Salatalık
2 zeytin
Yeşillik
Saat 18.00 aksam.
YarıM armut
Saat 20.00
1 tabak ıspanak yemeği
Su 2 litre spor yok

Tamam tamam hadi bu hafta geçin beni

Ya bu ayran soda kürünü ben de denedim bir ara hiç işe yaramadı. Hatta şişkinlik ve deli gibi gaz yaptı. Birşeyleri yanlış mı yaptım ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…