Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Eee ben menü yazmamışım yaa

8.30
3 hurma

10.00
Yarım dil.kaşarla 1 yumurtadan omlet
5-6 zeytin
Peynir
1 tb baget ekm.dışı

14.30 civarı
1 kase sade quark
3 ceviz

18.30 yada 19.00 du
sulu köftenin 6 mink köftesi ( yemeğin suyu yada patates yok) ( gelinim getirmiş))
Bol salata

Su 2 lt

güzel menü abla.

Canım olur öyle arada. Biz de çocuktan sonra çok sık kavga ediyoruz.önce kendimi çok yıpratırdım şimdi normal bir ev hali durumu oldu artık. Daaaa burayla ne ilgisi var.kesin gözüne batmıştır. Çok giriyon diye. Benimki de der onu arada. Halbuki kendi elinden bırakmaz tel ı.
Neyse sana iyi gelen birşeyi eşin istemiyor diye bırakma derim.sen buraya girsen se girmesen de ara sıra olacak böyle kavgalar.kaşke olmasa ama evlilik bu.

Menülerin güzel ayça.ama akşam yemeği için birşeyler düşünseydin keşke.vir kahve ile geçiştirmek olmamış.bugün suyu da çok az olmuş canım

• Bugün eşimle bol kapışmali gündü . Ikimizde zor zamanlardan geçiyoruz kızımız gözümüzun çiçeği benim yaptığım diyet eşimi biraz uzuyor ama hem üzülüyor buna hemde beni uzuyor anlamadigim kısmı orası. Bana çıkışları çok sert asla böyle bi insan değildi yapıyor sonra Özür diliyor ama bazen yerine ulaşmıyor ailesi tamamen formalite icabi varlar kızımın alerjisi meselesi için noldu nasıl oldu diye bi kez bile aramadilar oda bunu benden çıkarıyor sanırım.hem olurcesine seviyor hemde çok uzuyor insan bu kadar çok severken bu kadar üzer mi

Canım valla gına geldi milletten
Ben artık kimseyle ilgilenmiyorum kendi sağlığım gidiyor
Kimseye çaktırmadan incelmeye bakıyorum
Ya benim sıkıntı bambaşka. Görünür de kilo yok. O yuzden sacma geliyo herkese yediklerime dikkat edisim ve Cıslı ortamlarda hayır yemiycem deyisim.
Dikkat ederek böyleyim etmezsem alip basimi gidicem bunun farkinda değiller.

Elimden geldiğince geliyorum işte buraya da. Ama spor gece yapamam o kesin. Pert oluyorum . En iyisi öğlen benim icin

Ay bu kadar misafir zor yaaaa. Allah eksik etmesin ama.bu kadar da çok etmesin

Sabah: 13.40 bir yumurta üc zeytin yarim simit yedim hafta sonu oldugu icin gec kahvalti oluyor
Aksam:18.30 mercimek corbasi bir tabakta kuru fasulye yedim
Spor yapamadim bugun

Karatay da yapsan 13.40 kahvaltı icin çok geç bir saat canim.

Suanlik durumu ayni yogun bakimdan doktor herseye hazirlanin dedi bekliyoruz
Allah şifa versin canim

Simdi kalkicam bir yarim saatte olsun yapicam kondisyon bisikletii strese girince cok abur cubur yiyesim geliyor kendimi zor tutuyorum bugun
Bende mutluyum az yerim. Stres varsa dolanırım mutfakta ne yesem.diye

Hedefim su 4 haftada 5 kiloyu vermek insallah benim sorunum tatliya düskünlük birakinca abur cuburu cok kolay veriyorum evlenmeden önceki kiyafetlerim dar geliyor daha bir sene oldu
Tatlı abur cubur 2 hafta yeme canin istemez. Dün aksam.kunefeyi götürdüler karşımda hicmi cani çekmez insanin. Hic cekmedi. Beyin unutmus tatliyi artik . Ama.cerez yerlerken cekti canim.tatliyi.silmisim sukur. Sende 15- 20 gün yeme bi dene belki sende de aynı etki olur.

Hem.muz.hem portakal.hemde 19dan.sonra.
Bilemedim
Hayırlı akşamlar kızlar
Menüm
Sabah 9:30
1 patates, 1 kase yoğurt
Ara
1 kase yoğurt
Akşam 17:30
2 bol pul biberli patates, 1 bardak ayran, bol yeşillik
2 lt su

Bu ne.patates kürü mü

Kızlar esimin babaannesi vefat etti taziye evindeyiz ne okuyabiliyorum ne de yazabiliyorum. Yarın aksam eve gececegiz.
Başınız sağ olsun canim.
Allah rahmet eylesin

Anladım canım adeti geciktiriyor diye duymuştum varmı öyle bir etkisi
Geciktirmeyi. Ama baska.etkileri var . Afrodizyak etki yaptı bende. Aboooo. Feciydi yani. Bir hafta ictim.baktim durum.fena Daha da icmedim

Kurabiye profiterol neyse de kurdela olmamış cık
Günaydın ya neydi günahım bı uyandım balıkların motoru çalışmıyor uğraştım biraz ama iki ihtimal ya balıklar ölür ya motor yanar
Ölmezler inşallah yaaa
Ama.benim evde olsa bu durum.insallah ölürler derdim. Hic sevmiyorum.akvaryum. esim.firsat bulsa alacak.hemen de yüz vermiuom.

Gozun aydin. Ne.guzel ailecek bi pazar. Keyfiniz bol olsun. Cıslar az

Haftasonu eslere geliyo valla. Takma geçer.bizde se genelde bana geliyo. Ben erkenden kalkıp ufaklikla ilgilenirken onun 12ye kadar yatması geriyo beni. Kesin hır cikariyorum.Ikimizde çalışıyoruz hafta ici ikimizde 6.30da kalkıyoruz ama haftasonu uyuma onum hakki.
Sen yat ben bakayim dediği zamanlar acıyı tv kahvaltı bile eettirmiyo. Nasıl yatayim.bem. amma doluymusum bende

Son düzenleme:
Dunki menum

Sabah10.00
2 yumurta
1kk peynir
3 zeytin

Ara 13.30
türk kahvesi

15.30
1 yeşil elmanın ve armutun ortası. Ufaklik dışını yemiş.atmis iclerini ben yedim.ikisinden de ceyrek yedim denebilir.

18.00
Yarım adana
Çöp sis
Salata

19.30
2 çorba kaşığı çiğ kabak cekirdegi
1 çorba kaşığı aycekirdek
5 fındık
5 antep fıstık
Su 3.5 litre

Kuzum dün akşam 1 yk.sote ne kızz niye 1 tb yemşyosun

Bugünde akşam yok
Eve gelince en azından yoğurt yiyebilirdin
Su akşamlar abla. Hala içim el vermiyor yemek yemeğe akşamları için. Akşam çorba içtim ya ondan sadece tatımlık yedim. Tamm bu hafta akşamları artırıyorum. Köfte et fln yicem yogurt yicem salata yicem. Bu haftada öyle deniyim bakalım

Abla seninde öğlen yok karatay mi takılıyosun :)

Ahh o cerezler bende çok zorlanıyorum rüyalarıma giriyor bi kere kocaman tabak yedim rüyamda sabah kalktığımda tadınağzımdaydı :) ama taniki gece gece yinese olmuyor duraklarıyor fala kabak cekirdeği faydalı bi araştırmak lazım bu kadardan zararı olmaz sanırım

Gülüm dayanamiyorum dedim ama iradeliyim aslında. esim istisnasiz her akşam yer karsimda. Ben tutarim kendimi yesil.cay icerim o bunlari yerken.
Birde psikolokik.baskisi var. Ye senin neyim var sanki daha zayiflama iyisin iyisin.
ben dun aksam.ve bu ölçülerde yedim. Daha erken saat olsa daha iyi olurdu sanki

Günaydınnn

İyi pazarlar takımın fit olma yolunda hızla ilerleyen üyeleri

Çay keyfimi yaptıktan sonra hazırlanıp sinemaya gideceğim.

Aslında gardrop temizliği yapmam gerekiyor ama aklım sinemaya gitmekte kaldı, birazcık üşensem de süslenip püslenip gideceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…