- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #244.901
Ben sevmemmmNe yapıyorsun ablaben çok severim de dikişi
Bugün bakliyat için son günnn :))Kurufasulye yapacağım kızlar bugün yesem sıkıntı olmaz demi
aman git stresini boşaltmış olarak gel :))Günaydınnn
İyi pazarlar takımın fit olma yolunda hızla ilerleyen üyeleri
Çay keyfimi yaptıktan sonra hazırlanıp sinemaya gideceğim.
Aslında gardrop temizliği yapmam gerekiyor ama aklım sinemaya gitmekte kaldı, birazcık üşensem de süslenip püslenip gideceğim
Yatılımı cnm kimler varDün akşamdan beri misafirim var fazla giremiyorum kusura bakmayın
Tabi herkes nasıl istiyosa öyle olur tatlımEvet ama.boyum.uzun benim canim.
Bende 40 olmak çiroz sınıfına.girmek.istiyorumTabi herkes nasıl istiyosa öyle olur tatlım
Bana 38- 40 bedenden fazlası çok geliyor
Oyyy mehlika bizi hatırlamış :))Günaydın kızlar, gelemedim yazamadım, özledim sizleri.
Kış hastalıklarıyla mücadele ettim biraz, sonrasında İstanbula geldim, şuan ailemle beraberiz, kardesimin düğünü var haftaya.
Bir haftadır aldığım tepkiler inanilmaz, kardeşim aniden cikip durma karsima alisamadim deyip duruyor
ben bile yeni yeni farkediyorum bu kadar inceldigimi.
İnşallah hepiniz bu güzel duyguları yasarsiniz.
Bende rahatça 38 beden olmak istiyorumBende 40 olmak çiroz sınıfına.girmek.istiyorum
Günaydın kızlar, gelemedim yazamadım, özledim sizleri.
Kış hastalıklarıyla mücadele ettim biraz, sonrasında İstanbula geldim, şuan ailemle beraberiz, kardesimin düğünü var haftaya.
Bir haftadır aldığım tepkiler inanilmaz, kardeşim aniden cikip durma karsima alisamadim deyip duruyor
Pinar harikasin, ne kadar güzel gelişme gostermissin, bu gidisle hedefine ulasman işten bile degil
O bir gün fireyi vermezsem taht yine benimhatta ctesi pazar hem sabah hem akşam spor yapayım ben en iyisi
Cıslar çok güzeldi de silme çay kaşığıyla atlattım çok şükür. Çok da laf yedim arkadaşlarımdan ortam bozucu diye :)) Kadeh kaldırmadım canım su kaldırdım. Sağolsunlar anladılar beni. Nişandaki menüler de çok güzeldi hepsi cısstı, çok teşekkür ederim kefiri içtim geldim dedim. Azimli olanın tipi böyle oluyor dedi arkadaşımın annesi. Dedim teveccüğünüz
Vizyondan kalkmadan aile arasında’ yı izlemek istiyorum. Ablamla arkadaşlarla bir türlü denk getiremedik, tek izlicem valla
Fit mezunumuz hoşgeldin. Seni görmek ne güzel. Hastalıkar iyileşmiştir inşallah, geçmiş olsun. Kardeşine mutluluklar diliyorum.
Dünyanın en güzel duygusu zayıflamak kesinlikle.
Evettt şu ana gelebildim nşhayet
Görümcem aradı az önce kahvaltıya çağırdı
Ben boşuna gitmiş olacam zaten bişey yemicem orda :))
Sabah tartı hiç hoşuma gitmedi
Halbuki 2 gündür menülerimde hiç abartı bişey yoktu. Harici 1 lokma yemedim
Akşamlarıda çok aç yattım
2 gündür yediklerim içimde belki o sebep olabilir
Anammm okadarcıkmı kaldıAyy sagol canim evet az kaldi ya 6bucuk kilocuk :) bende inanamiyorum bazen
Sabah ketentohumu çörekotu yağı içtim cnmO cok etkiliyor valla canim ben 2 gündür sabahlari Ilik suya bal katip iciyorm oda cok faydali netten arasdirdm bide onu dene istersen
Biz birazdan evden çıkacazEveeet ben simdi 5 mil leslie yapmaya gidiyorummbelki bu yazimi görüp spor yapanlar olurr
Hadinnn kizlar
Teşekkürler.
Listeye mı girdim ben ayyy .takım listesine mi.o kadar acele oluyorum ki. Atmadığım dikkat etmediğim çok oluyor.
Teşekkürler zuhal abla.
Fiona mı aaaa bilmiyor musun ayol shrekin aşkı.
Ha ha ha.
Tavuklu salata olacak gibi canım.
Afiyet olsun.
Yok canım sonra dayanamadım kalktım biraz daha uğraştım herkea mutlu mesut yüzüyorYa benim sıkıntı bambaşka. Görünür de kilo yok. O yuzden sacma geliyo herkese yediklerime dikkat edisim ve Cıslı ortamlarda hayır yemiycem deyisim.
Dikkat ederek böyleyim etmezsem alip basimi gidicem bunun farkinda değiller.
Elimden geldiğince geliyorum işte buraya da. Ama spor gece yapamam o kesin. Pert oluyorum . En iyisi öğlen benim icin
Ay bu kadar misafir zor yaaaa. Allah eksik etmesin ama.bu kadar da çok etmesin
Karatay da yapsan 13.40 kahvaltı icin çok geç bir saat canim.
Allah şifa versin canim
Bende mutluyum az yerim. Stres varsa dolanırım mutfakta ne yesem.diye
Tatlı abur cubur 2 hafta yeme canin istemez. Dün aksam.kunefeyi götürdüler karşımda hicmi cani çekmez insanin. Hic cekmedi. Beyin unutmus tatliyi artik . Ama.cerez yerlerken cekti canim.tatliyi.silmisim sukur. Sende 15- 20 gün yeme bi dene belki sende de aynı etki olur.
Hem.muz.hem portakal.hemde 19dan.sonra.
Bilemedim
Bu ne.patates kürü mü
Başınız sağ olsun canim.
Allah rahmet eylesin
Geciktirmeyi. Ama baska.etkileri var . Afrodizyak etki yaptı bende. Aboooo. Feciydi yani. Bir hafta ictim.baktim durum.fena Daha da icmedim
Kurabiye profiterol neyse de kurdela olmamış cık
Ölmezler inşallah yaaa
Ama.benim evde olsa bu durum.insallah ölürler derdim. Hic sevmiyorum.akvaryum. esim.firsat bulsa alacak.hemen de yüz vermiuom.
Gozun aydin. Ne.guzel ailecek bi pazar. Keyfiniz bol olsun. Cıslar az
Haftasonu eslere geliyo valla. Takma geçer.bizde se genelde bana geliyo. Ben erkenden kalkıp ufaklikla ilgilenirken onun 12ye kadar yatması geriyo beni. Kesin hır cikariyorum.Ikimizde çalışıyoruz hafta ici ikimizde 6.30da kalkıyoruz ama haftasonu uyuma onum hakki.
Sen yat ben bakayim dediği zamanlar acıyı tv kahvaltı bile eettirmiyo. Nasıl yatayim.bem. amma doluymusum bende
Oooo supeesin sen onları duydukça iyice gaza gelirsinGünaydın kızlar, gelemedim yazamadım, özledim sizleri.
yok abla ya bence basit yada sevdiğim şeylerden yuksunmeyen biri olduğum için böyle düşünüyorumAyyy inş.olur
Onun bisürü işi oluyor o yüzden sevmiyorum ben
Kesinle ben şimdi 78 kiloym ama 76 inceliğindeym kıyafetlerdende anlıyorum. Spor çok güzel şekillendiriyooBende rahatça 38 beden olmak istiyorum
Senin az kaldı zaten güzelim
Ama daha sıkı olmak istiyosan spor şart
Aynı kiloyla sporlu sporsuz görüntüde en az 5 kilo farkediyor
Ay bnde normal bslnmeye geçtim hemen wc sorunu başladı. Bugün 12 30da kahvaltı ettim 4 günlüğü biraz birleştirdimm bi öğünü kaldrmş gibi oldm umarm faydasını görürüm hrkesteki hgibiEvettt şu ana gelebildim nşhayet
Görümcem aradı az önce kahvaltıya çağırdı
Ben boşuna gitmiş olacam zaten bişey yemicem orda :))
Sabah tartı hiç hoşuma gitmedi
Halbuki 2 gündür menülerimde hiç abartı bişey yoktu. Harici 1 lokma yemedim
Akşamlarıda çok aç yattım
2 gündür yediklerim içimde belki o sebep olabilir
Etli yaptım Ablam salata ile yerimBugün bakliyat için son günnn :))
Ama yanında başka karbon olmasın cnm
aman git stresini boşaltmış olarak gel :))
Yatılımı cnm kimler var
Bsna da akşam yemeğe misafir geliyo. Ana yemekler yanına diyete uygun zeytinyağlı barbunya ve brokoli karnabahar salatası gibi şeyler yapmaya çalıştım.Etli yaptım Ablam salata ile yerim
Eşimin yeğenleri vardı yatılı kaldılar sabah börek tatlılar müthiş bir menü yaptım
Ama tabiki de yemedim
Ama 12 de oturduk kahvaltıya kızımda gece uyumamıştı uyudum biraz gece de 2 de yatmıştım
Iyi yapmışınız tatlım
Tabi sık görüşemeyince normal
Orda durumlar nasıl
Babaannen bişey dedimi sana
Kesin onu bunu yedirmeye çalışıyodur
Kuzum fasülyeyi niye cuma yada bugün yapmadınki
Liste elinde tatlım
3 öğün ve 5 saat ara yazıyor
3 lt su 1-2 yeşil çay
Yok ben severimde cnm bu ara çok sık olunca fazla geldi :))
Sabah salam hariç güzel cnm
Ara biraz fazla olmuş
Akşam güzel ama son araya hiç gerek yokmuş
Akşamın doyurucu zaten
Sende baya koçuşturmuşun cnm
Bu arada kavga etmeyede vakit bulmuşunuz :))
Kız poni senin takımdakiler hep listedekilermişya
bi senle irem hariç
Menü konuşuyor valla
Ama 2 köftede pek az kuzum yaa
Neymiş kızzz
Kaptan olarak soruyorum
Vayyyy çalışkan arım iş başındaymış
Öğlen biraz karbonlu olmuş cnm
Anammm ne görüyorum fatma leslie yapmış
Menü güzelde canımcım keşke nohut akşam olmasaydı
Bide yoğurt kürün varmış O zaman sütlü içeceğe gerek yoktu
O pogaça hiç yakışmamış kuzum
Eğer canımız cıss istiyorsa cuma sabah yada öğlen yiyebiliriz tabi abartmadan
Şekersiz kalorisiz içeceklerin yazılması şart değil cnm
Şekersiz sütsüz kahveler çaylar vs.gibi
Bundan hiç kuşkum yok zaten bitanecim
Ben kendimde test etmedim cnm ama bazılarında aksine adete yardımcı olduğunu okumuştum
Tuğçede bugün dinlenememişş
4 günlüğe bişey ilave etme tatlım
Pilav harici çok güzel tatlım
Fasülyenin yanında salata daha güzel olurdu
Hem akşam nşye malesefki gayet de güzel olmuş
Oyyy akşam aç kalmışın ama tatlım
Hadi bakalım kurdela işe yarıyacakmı :))
Hastanız kim oluyor cnm çok yakınınmı
Böreğin izinliydi zaten :))
Gerisi güzel cnm
Sen neler yaptın bugün görünmedin
ayran bazılarında şişlik yapabiliyor cnm
Başka takımda biri vardı ayran içtiği günün ertesi artı olurdu
Ayran aşını diyosun
Eğer önceden yaptıysan sana yaradığından eminsen perş.yap o zaman tatlım
Ben onu hiç denemedim bakliyatlı olduğu için
est.tatlım
Herkesin hevesli azimli olduğunu görünce zevkle yapıyorum
Anammm okadarcıkmı kaldı
Sabah ketentohumu çörekotu yağı içtim cnm
Biz birazdan evden çıkacaz
Ama bugün inş.mutlaka spor olacakkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?