Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canim cok üzüldm ya nede güzel gidiyordun, tekbasina hicbirzaman burdaki gibi olmuyor cünkü. Insallah esinle arayi düzeltirsiniz burayida birakmazsin

17ocak yazmissin 20mi olcakti dün deglni o spor puani icin soruyorm cnm

Abla salam biliyorm
Fasulyeyi cuma yapcaktm esim o gün ciger almis kendine bende kendime kabakli kiyma yapmistm, dün de bizim pazarimiz var balik yiyorz genelde bugune kaldi ama esim nohut yap dedi kücük köfteli nohut yapcm ben nohutundna az yerm ama aslinda daha haftasonu hem bakliyatta yemek lazim deglmi

Ben o 4 günlügü ozaman 2 ögün yapcm sanrm cnkü sabah 8 de kalkamam kalkarsamda napcagmi sasirirm ne gitcek yerm ne bi isim var napcm o saate kalkip:)

Günaydın ya neydi günahım bı uyandım balıkların motoru çalışmıyor uğraştım biraz ama iki ihtimal ya balıklar ölür ya motor yanar

Ayy insallah kurtulurlar yaa

Canim insallah düzeltirsiniz her ailede oluyor böyle seyler. Insan en cok sevdigini daha cabul üzebiliyor. Anlamasi zor ama öyle

Günaydin canim ne izliyceksin :) iyi eglencelerr

Günaydın kızlar, gelemedim yazamadım, özledim sizleri.
Kış hastalıklarıyla mücadele ettim biraz, sonrasında İstanbula geldim, şuan ailemle beraberiz, kardesimin düğünü var haftaya.
Bir haftadır aldığım tepkiler inanilmaz, kardeşim aniden cikip durma karsima alisamadim deyip duruyor
ben bile yeni yeni farkediyorum bu kadar inceldigimi.
İnşallah hepiniz bu güzel duyguları yasarsiniz.

Günaydınnnn mutlu pazarlar cankuşlarım

Kızlar lütfen rica ediyorum bugün herkes çok dikkatli olsun

Ilk hedefimiz pazartesi eksi çıkmak
Biliyosunuz haftaya eksiyle başlamak büyük avantaj

O bir gün fireyi vermezsem taht yine benim hatta ctesi pazar hem sabah hem akşam spor yapayım ben en iyisi

Ohhhh silme kaşıkta olsa gelsin cıslar ye ye boşver bi daha mı arkadasın nisan olcak alkolde almalısın meseşa kızın/oğlanın nısanına kadeh kaldırmıcak mısın

Cıslar çok güzeldi de silme çay kaşığıyla atlattım çok şükür. Çok da laf yedim arkadaşlarımdan ortam bozucu diye :)) Kadeh kaldırmadım canım su kaldırdım. Sağolsunlar anladılar beni. Nişandaki menüler de çok güzeldi hepsi cısstı, çok teşekkür ederim kefiri içtim geldim dedim. Azimli olanın tipi böyle oluyor dedi arkadaşımın annesi. Dedim teveccüğünüz

Günaydin canim ne izliyceksin :) iyi eglencelerr

Vizyondan kalkmadan aile arasında’ yı izlemek istiyorum. Ablamla arkadaşlarla bir türlü denk getiremedik, tek izlicem valla

Fit mezunumuz hoşgeldin. Seni görmek ne güzel. Hastalıkar iyileşmiştir inşallah, geçmiş olsun. Kardeşine mutluluklar diliyorum.

Dünyanın en güzel duygusu zayıflamak kesinlikle.

Daha geçen gün bizde tel yüzünden atıştık
Ben telde sadece buraya bakarım. Diğer sosyal hesaplara hiç girmem. Doğru dürüst tv ye bakmam
Onun tel 7-24 elinde wc ye giderken bile :))
Kimi zaman hem tv hem tel açık olur

Sizin için yıpratıcı bi dönem tatlım

Özellikle erkekler bişeye canı sıkılınca bunun sinirini en yakınlarından çıkarabiliyolar
Iyi anınızda iyilikle konuşmaya çalış
Sen şunu bunu yapıyon şeklinde değildi
Sen şöyle yapınca ben çok kırılıp üzülüyorum gibi
Eğer içinde rahatsız olduğu bişey varsa bunu iyilikle sana söylesin bi orta yol bulursunuz
Sende sebeplerini söylersin

Hani kimse yok daha da yazmıyo demeyim.bana ponicim zuhal ablacim.
Mine hanımcım dün dediğim gibi kimseye sürekli burda olun demiyoruz zaten
Herkes aynı saatlerde de olamaz şartları farklı
Gelincede geçmiş okunur alıntılar yapılır
Her konuyla ilgili bişeyler yazabilir

Zaten ben kim az geliyor kim yeterli geliyor farkediyorum

Kız canın sıkıldıysa herkesin menüsünü yorumlasaydın :)))

Cuma menün nerde cnm?

Sabah akşam güzel ama aradaki zaman baya uzun keşke arada daha doyurucu bişey yeseydin

Evet kuruyemişlerin hepsi fazla olmuş
Ve akşam sonrası

Umarım spora başlarsın artık

Cuma menün nerde cnm?

Sabah akşam güzel ama aradaki zaman baya uzun keşke arada daha doyurucu bişey yeseydin

Evet kuruyemişlerin hepsi fazla olmuş
Ve akşam sonrası

Umarım spora başlarsın artık
Inşallah başlarım
Cuma sabah
8.00 haşlanmış yumurta
Kk peynir
Ev ekmek
Kuru erik

Öğlen 13.30
havuç tarator 2 kaşık
2 mercimek köfte

Akşam 20.00 ızgara tavuk kanat 5 adet
Yogurtlu Kereviz salatası 2 kase

Cuma suyum azdı. Işyerinde ağır misafir vardi. Kosturmacadan icemedik. Ne çay ne su

Akşamın geç olması dışında kötü değil cnm
Öğlende cuma için olabilir
Pişmiş havuç normalde pek tercih etmiyoruz
Neyseki m.köftesi azmış

Sen 42 beden giymiyomuydun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…