Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Pnrrr-12 Evet ananem hasta cok gerginim uzgunum yorgunum paso kocama sariyorum durup durup kavga ediyoruz tükendim yani

Ah canim ya insallah iyi olur en kisa zamanda
Kocanin ne günahi var kiz yazik adama, sen üzüntüden stressten satasiyorsundur ama kendine hakim olmaya calis canim bide ona üzülme

Ah canim ya insallah iyi olur en kisa zamanda
Kocanin ne günahi var kiz yazik adama, sen üzüntüden stressten satasiyorsundur ama kendine hakim olmaya calis canim bide ona üzülme
İnsallah iyi olur . İdare etmeyi bilmiyor beni anlamiyor ya da ben cok hassasim bilmiyorum ama daha fazla anlayisa ihtiyacim var

Kadın yogun bakimda bilinci yok agzindan hortum salmislar cigerlerini burnumda kablo var cok kotu insan gorunce dayanamiyor hic bir yakinimin ölümüne sahit olmadim oyuzden cok agir geliyor bana

Bende dikkat edeyim cumaya yakın bırakmak lazım o zaman
Bugün marketten kefir aldım şekersiz yeni bir ürün ona başladım
İncirde müthiş bir şey kabızlığa iyi geldi rahatladım

Kadın yogun bakimda bilinci yok agzindan hortum salmislar cigerlerini burnumda kablo var cok kotu insan gorunce dayanamiyor hic bir yakinimin ölümüne sahit olmadim oyuzden cok agir geliyor bana
Allah sabır versin canım
rabbim şifa versin inşallah

Yok ablacım çok şükür kimse ye diye ısrar etmiyor babaannem de dahil hatta çok iyi olmuşsun diyor abla bugün daha da şaşıracaksın spor olayına akşamı bekliyorum sürpriz olsun

Canım çok üzüldüm ama genelde erkekler başka sıkıntıları varken anlatmak yerine başka şekilde gösteriyorlar sıkıntısını maalesef

Geldim ne desen haklısın ama bulunduğum durumu bir bilsen walla benim için ağlardın. Bugün eşim ve babası gitti bende sarı kartım bilr olsa hergün buradayım hiç merak etme.

Ne güzel kendine göre bir şeyler de hazırlamışsın.
Bu erkekler neden sürekli karısı iyi olsun hep gülsün neşeli olsun cok mutlular canın darken sinirliyken davrandiginda hemen sen kötü oluyosun tek benim kocam mi boyle herkesin ki aynimi yoksa benim ki numune mi
Onların fabrika ayarları öyle canım. Tek seninki değil.
Çok geçmiş olsun.

Menüm

Kalkınca 10.00
1 kuru incir

Sabah 11.00
4 kaşık patatesli yum.
3 çatal peynir
1 ç.k.bal 2 ceviz
2 kaşık lor peyniri
2 dlm ekmek

16.00 2 haşlanmış yum. 1 dlm ekmek

17.00 1 cennet elması

19.30 akşam
haşlama et
fırında soğan kırmızı biber
2 br tuzsuz ayran

Şu 2.lt yi geçecek yarama kadar.
Spor yok

Hayirli aksamlar kizlarr nasilsiniz ben coook uykusuz ve yorgunummmm

Dunku menum
Sabah 10.00
Domates
salatalik
3 parmak kadar yagsiz sade kömbe
Peynir
4br cay

Ara 13.00
1 avuc patlamis misir

Ara 16.00
1 muz

Aksam 20.00
5 firinda kanat
1 kasekarisik salata

3 ince elma dilim yagsiz patates
4 kqsik yogurt

2 lt su
1 ceviz
6cig findik

45 dk nt yuruyus 45p Pnrrr-12

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…