- 11 Ocak 2018
- 140
- 145
- 53
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #244.921
Pnrrr-12 Evet ananem hasta cok gerginim uzgunum yorgunum paso kocama sariyorum durup durup kavga ediyoruz tükendim yani
İnsallah iyi olur . İdare etmeyi bilmiyor beni anlamiyor ya da ben cok hassasim bilmiyorum ama daha fazla anlayisa ihtiyacim varAh canim ya insallah iyi olur en kisa zamanda
Kocanin ne günahi var kiz yazik adama, sen üzüntüden stressten satasiyorsundur ama kendine hakim olmaya calis canim bide ona üzülme
Bende dikkat edeyim cumaya yakın bırakmak lazım o zamanBsna da akşam yemeğe misafir geliyo. Ana yemekler yanına diyete uygun zeytinyağlı barbunya ve brokoli karnabahar salatası gibi şeyler yapmaya çalıştım.
Karnabahar brokoli bakliyat icin son öğün salı akşam benim için de.
Gazini.anca atarim 2 gunde
Allah sabır versin canımKadın yogun bakimda bilinci yok agzindan hortum salmislar cigerlerini burnumda kablo var cok kotu insan gorunce dayanamiyor hic bir yakinimin ölümüne sahit olmadim oyuzden cok agir geliyor bana
Amin cok sagolAllah sabır versin canım
rabbim şifa versin inşallah
Yok ablacım çok şükür kimse ye diye ısrar etmiyor babaannem de dahil hatta çok iyi olmuşsun diyorIyi yapmışınız tatlım
Tabi sık görüşemeyince normal
Orda durumlar nasıl
Babaannen bişey dedimi sana
Kesin onu bunu yedirmeye çalışıyodur
Kuzum fasülyeyi niye cuma yada bugün yapmadınki
Liste elinde tatlım
3 öğün ve 5 saat ara yazıyor
3 lt su 1-2 yeşil çay
Yok ben severimde cnm bu ara çok sık olunca fazla geldi :))
Sabah salam hariç güzel cnm
Ara biraz fazla olmuş
Akşam güzel ama son araya hiç gerek yokmuş
Akşamın doyurucu zaten
Sende baya koçuşturmuşun cnm
Bu arada kavga etmeyede vakit bulmuşunuz :))
Kız poni senin takımdakiler hep listedekilermişya
bi senle irem hariç
Menü konuşuyor valla
Ama 2 köftede pek az kuzum yaa
Neymiş kızzz
Kaptan olarak soruyorum
Vayyyy çalışkan arım iş başındaymış
Öğlen biraz karbonlu olmuş cnm
Anammm ne görüyorum fatma leslie yapmış
Menü güzelde canımcım keşke nohut akşam olmasaydı
Bide yoğurt kürün varmış O zaman sütlü içeceğe gerek yoktu
O pogaça hiç yakışmamış kuzum
Eğer canımız cıss istiyorsa cuma sabah yada öğlen yiyebiliriz tabi abartmadan
Şekersiz kalorisiz içeceklerin yazılması şart değil cnm
Şekersiz sütsüz kahveler çaylar vs.gibi
Bundan hiç kuşkum yok zaten bitanecim
Ben kendimde test etmedim cnm ama bazılarında aksine adete yardımcı olduğunu okumuştum
Tuğçede bugün dinlenememişş
4 günlüğe bişey ilave etme tatlım
Pilav harici çok güzel tatlım
Fasülyenin yanında salata daha güzel olurdu
Hem akşam nşye malesefki gayet de güzel olmuş
Oyyy akşam aç kalmışın ama tatlım
Hadi bakalım kurdela işe yarıyacakmı :))
Hastanız kim oluyor cnm çok yakınınmı
Böreğin izinliydi zaten :))
Gerisi güzel cnm
Sen neler yaptın bugün görünmedin
ayran bazılarında şişlik yapabiliyor cnm
Başka takımda biri vardı ayran içtiği günün ertesi artı olurdu
Ayran aşını diyosun
Eğer önceden yaptıysan sana yaradığından eminsen perş.yap o zaman tatlım
Ben onu hiç denemedim bakliyatlı olduğu için
est.tatlım
Herkesin hevesli azimli olduğunu görünce zevkle yapıyorum
Ay çok üzüldüm ya büyük müydü akvaryumGünaydın ya neydi günahım bı uyandım balıkların motoru çalışmıyor uğraştım biraz ama iki ihtimal ya balıklar ölür ya motor yanar
Canım çok üzüldüm ama genelde erkekler başka sıkıntıları varken anlatmak yerine başka şekilde gösteriyorlar sıkıntısını maalesef
Bugün eşimle bol kapışmali gündü . Ikimizde zor zamanlardan geçiyoruz kızımız gözümüzun çiçeği benim yaptığım diyet eşimi biraz uzuyor ama hem üzülüyor buna hemde beni uzuyor anlamadigim kısmı orası. Bana çıkışları çok sert asla böyle bi insan değildi yapıyor sonra Özür diliyor ama bazen yerine ulaşmıyor ailesi tamamen formalite icabi varlar kızımın alerjisi meselesi için noldu nasıl oldu diye bi kez bile aramadilar oda bunu benden çıkarıyor sanırım.hem olurcesine seviyor hemde çok uzuyor insan bu kadar çok severken bu kadar üzer mi
Geldim ne desen haklısın ama bulunduğum durumu bir bilsen walla benim için ağlardın. Bugün eşim ve babası gitti bende sarı kartım bilr olsa hergün buradayım hiç merak etme.eyledi
eyledi
eyledi
eyledi
eyledi
eyledi
eyledi
eyledi
eyledi
Eylem gerçekten sabrımı zorluyosun artık
Fazlasıyla tölaranslı olduğumu düşünüyorum ama bunun suistimal edilmemesi gerekir
Misafirin bile olsa heralde yatınca takıma gelip bakabilirsin
Takım olmak helede cuma günü bildirim yapıp çıkmak değil mazaretin varsa haber edersin
Heyecanımızı sevincimizi birlikte yaşamadıktan sonra ne anlamı kalıyor
Bugünde gelip menülerini yazmazsan hem paylaşım eksikliğinden hemde menü yazmamandan dolayı 1 sarı kartın olacak
Haberin olsun
Bu arada diğer kartı olanları hatırlatayım
@Zey-has 1 sarı kart
asfarovski 1 sarı kart
Henüz yüzdeniz 1.5 ğu geçmediği için kartlarınız silinmedi halâ
Gayet iyiyim. Bu takım bu hafta 1.ligi alır● @Poni Bon un Takımı ●
Pnrrr-12
melegimve ben
@mer_4260
@Nilyyyaaannn
@mine006
@Zey-has
Pufuduks
eyledi
Kızlar naberr
Nerden bildin canım.Gayet iyiyim. Bu takım bu hafta 1.ligi alır
Daha geçen gün bizde tel yüzünden atıştık
Ben telde sadece buraya bakarım. Diğer sosyal hesaplara hiç girmem. Doğru dürüst tv ye bakmam
Onun tel 7-24 elinde wc ye giderken bile :))
Kimi zaman hem tv hem tel açık olur
Ne güzel kendine göre bir şeyler de hazırlamışsın.Bsna da akşam yemeğe misafir geliyo. Ana yemekler yanına diyete uygun zeytinyağlı barbunya ve brokoli karnabahar salatası gibi şeyler yapmaya çalıştım.
Karnabahar brokoli bakliyat icin son öğün salı akşam benim için de.
Gazini.anca atarim 2 gunde
Onların fabrika ayarları öyle canım. Tek seninki değil.Bu erkekler neden sürekli karısı iyi olsun hep gülsün neşeli olsun cok mutlular canın darken sinirliyken davrandiginda hemen sen kötü oluyosun tek benim kocam mi boyle herkesin ki aynimi yoksa benim ki numune mi
Çok geçmiş olsun.Kadın yogun bakimda bilinci yok agzindan hortum salmislar cigerlerini burnumda kablo var cok kotu insan gorunce dayanamiyor hic bir yakinimin ölümüne sahit olmadim oyuzden cok agir geliyor bana
Kuzum şimdi kavganın sıramı enerjinizi niye boşa harcayıp birbirinizi üzüyosunuzPnrrr-12 Evet ananem hasta cok gerginim uzgunum yorgunum paso kocama sariyorum durup durup kavga ediyoruz tükendim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?