- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #244.941
Geçen hafta atamamıştın amaBsna da akşam yemeğe misafir geliyo. Ana yemekler yanına diyete uygun zeytinyağlı barbunya ve brokoli karnabahar salatası gibi şeyler yapmaya çalıştım.
Karnabahar brokoli bakliyat icin son öğün salı akşam benim için de.
Gazini.anca atarim 2 gunde
Görümcem çağırmıştı cnm ordaydıkEvet kizzz nekadar az kalmis dimi
Insallah iyi gelir ketentohumuda etkili oluyor :)
Nereye abla :) Ayak bilegin nasil oldu daha iyimi
İnsallah iyi olur . İdare etmeyi bilmiyor beni anlamiyor ya da ben cok hassasim bilmiyorum ama daha fazla anlayisa ihtiyacim var
Kadın yogun bakimda bilinci yok agzindan hortum salmislar cigerlerini burnumda kablo var cok kotu insan gorunce dayanamiyor hic bir yakinimin ölümüne sahit olmadim oyuzden cok agir geliyor bana
Görümcem çağırmıştı cnm ordaydık
Ayak parmağım şiş cnm
Sanki bugün birazdaha iyi gibi
Kuzum nasıl doğum varsa ölümde hakKadın yogun bakimda bilinci yok agzindan hortum salmislar cigerlerini burnumda kablo var cok kotu insan gorunce dayanamiyor hic bir yakinimin ölümüne sahit olmadim oyuzden cok agir geliyor bana
Vayyy eylem hanımcım teşrif etmişler :)))Geldim ne desen haklısın ama bulunduğum durumu bir bilsen walla benim için ağlardın. Bugün eşim ve babası gitti bende sarı kartım bilr olsa hergün buradayım hiç merak etme.
Benim devreler yandı
Arada değişik şeyler okursan bizede aktar canikomAyy ben yine bir sürü diyet kitabı aldım... Annem eve almayacak beni
Spora devam edersen görüntüdeki kilo farkı daha da artar cnmKesinle ben şimdi 78 kiloym ama 76 inceliğindeym kıyafetlerdende anlıyorum. Spor çok güzel şekillendiriyoo
2 öğün olunca sonuç nasıl olurAy bnde normal bslnmeye geçtim hemen wc sorunu başladı. Bugün 12 30da kahvaltı ettim 4 günlüğü biraz birleştirdimm bi öğünü kaldrmş gibi oldm umarm faydasını görürüm hrkesteki hgibi
HelâlllllllEtli yaptım Ablam salata ile yerim
Eşimin yeğenleri vardı yatılı kaldılar sabah börek tatlılar müthiş bir menü yaptım
Ama tabiki de yemedim
Ama 12 de oturduk kahvaltıya kızımda gece uyumamıştı uyudum biraz gece de 2 de yatmıştım
Kuru meyveleri akşamdan 1 bar sıcak suya ıslatırsan daha etkili cnmBende dikkat edeyim cumaya yakın bırakmak lazım o zaman
Bugün marketten kefir aldım şekersiz yeni bir ürün ona başladım
İncirde müthiş bir şey kabızlığa iyi geldi rahatladım
Ooo bizim hanım listeden çıkınca spora başladıYok ablacım çok şükür kimse ye diye ısrar etmiyor babaannem de dahil hatta çok iyi olmuşsun diyorabla bugün daha da şaşıracaksın spor olayına akşamı bekliyorum sürpriz olsun
Canannn süper olmuş tatlım sadece sabahki pattis fazlalıkMenüm
Kalkınca 10.00
1 kuru incir
Sabah 11.00
4 kaşık patatesli yum.
3 çatal peynir
1 ç.k.bal 2 ceviz
2 kaşık lor peyniri
2 dlm ekmek
16.00 2 haşlanmış yum. 1 dlm ekmek
17.00 1 cennet elması
19.30 akşam
haşlama et
fırında soğan kırmızı biber
2 br tuzsuz ayran
Şu 2.lt yi geçecek yarama kadar.
Spor yok
Nerelerdesin iremHayirli aksamlar kizlarr nasilsiniz ben coook uykusuz ve yorgunummmm
Dunku menum
Sabah 10.00
Domates
salatalik
3 parmak kadar yagsiz sade kömbe
Peynir
4br cay
Ara 13.00
1 avuc patlamis misir
Ara 16.00
1 muz
Aksam 20.00
5 firinda kanat
1 kasekarisik salata
3 ince elma dilim yagsiz patates
4 kqsik yogurt
2 lt su
1 ceviz
6cig findik
45 dk nt yuruyus 45pPnrrr-12
Vayyy sporda yapılmışMenüm:
11:15 2kuru kayisi, 1bardak balli Ilik su
11:45 1tb ekmek, 1hasl.yumurta, 3zeytin, 1fümesalam, 1kk peynir, domates biber
15:30 2kepce brokkoli corbasi (unsuz)
18:00 1tabak köfteli nohut yemegi, 3yk yogurt, Salata
19:30 2ceviz, 1hurma
2fincan yesilcay
1 adacay
3lt Su
5mil leslie + 5dk karin egzersizi = 219puan
Teşekkür ederim tatlım, çok şükür iyiyim artık.O bir gün fireyi vermezsem taht yine benimhatta ctesi pazar hem sabah hem akşam spor yapayım ben en iyisi
Cıslar çok güzeldi de silme çay kaşığıyla atlattım çok şükür. Çok da laf yedim arkadaşlarımdan ortam bozucu diye :)) Kadeh kaldırmadım canım su kaldırdım. Sağolsunlar anladılar beni. Nişandaki menüler de çok güzeldi hepsi cısstı, çok teşekkür ederim kefiri içtim geldim dedim. Azimli olanın tipi böyle oluyor dedi arkadaşımın annesi. Dedim teveccüğünüz
Vizyondan kalkmadan aile arasında’ yı izlemek istiyorum. Ablamla arkadaşlarla bir türlü denk getiremedik, tek izlicem valla
Fit mezunumuz hoşgeldin. Seni görmek ne güzel. Hastalıkar iyileşmiştir inşallah, geçmiş olsun. Kardeşine mutluluklar diliyorum.
Dünyanın en güzel duygusu zayıflamak kesinlikle.
Kalp kalbe karsiymis demekki mefkuşumOyyy mehlika bizi hatırlamış :))
Daha dün akşam aklımdan geçtiydin
Hastalıklar için geçmiş olsun cnm
Ohhh ne güzel verdin kurtuldun şimdide gönlünce keyfini sürmek hakkındır
Sandığım kadar zor değilmiş, kilomu korumak.Cok gecmis olsun canim
Ve masallah ya ne güzel zayifladin :) insani cok mutlu ediyor o tepkiler bizede nasip olur insallah
Koruyabiliyormusun kilonu yoksa zorlaniyormusun nasil yiyorsn gün icinde :)
Ayy sagol canim evet az kaldi ya 6bucuk kilocuk :) bende inanamiyorum bazen
Aile arasinda gürse birseln filmiydi dmi cnm bende gitmek istediydm ama esim sevmedi cem yilmaza gittik en son bide suan Daha diye film var onada gitmek istiyorm cok :)
Aynen hem gaza geliyorum, hem mutlu oluyorum.Yok canım sonra dayanamadım kalktım biraz daha uğraştım herkea mutlu mesut yüzüyor
Oooo supeesin sen onları duydukça iyice gaza gelirsin
yok abla ya bence basit yada sevdiğim şeylerden yuksunmeyen biri olduğum için böyle düşünüyorum
Tamam elimden geleni yaparım. Bu hafta da sonuçta okul yok bol hareket dengeli beslenme haftayı kotarırım.Vayyy eylem hanımcım teşrif etmişler :)))
Kız demesen, ne haldesin ben nerden bileyim
Müneccimmiyim
Neyse bu hafta yüzden 1.5 ğu geçerse kartın silinir
Bu temenni tabi ama inanmak başarmanın yarısıdır unutmamak gerekli değil miNerden bildin canım.
İçine mi doğdu.
Daha hafta yeni başlıyor
Kilon ne durumda canikomKalp kalbe karsiymis demekki mefkuşum
Gerçekten de sabrın sonu selametmis,
harikayiz kizlar burasinin kiymetini bilen gerçekten sonunda kazanıyor
Hedefini gördünmü tabiki o minumumTamam elimden geleni yaparım. Bu hafta da sonuçta okul yok bol hareket dengeli beslenme haftayı kotarırım.
Gayet güzel tatlıcımSabah 12:00
1 yumurta
2 dilim tam buğday ekmeği
2kk peynir
Yeşillik
5 zeytin
Ara 14:00
1 bardak kefir
Ara 18:00
1 greyfurt
Akşam19:30
1 tabak etli kuru fasulye
Salata
1 kase yoğurt
Su 3 litre
Ne yaniiiMenümü yazmakla başlayayım
Sabah: 10.00 deniz kenarında:)
Bir dilim peynir
1 yumurta
1 kivi
Öğle 13.30
6 yk kabak yemeği
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt
Ara 15.30
2 dilim ananas
Akşam 18.30
7 adet köfte
Salata
2 lt su
40 dk normal tempo yürüyüşPnrrr-12
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?