- 17 Ekim 2007
- 999
- 2.529
- 313
- 48
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #244.961
Tamam kesinlikle artıracağım.Ne yaniii
Deniz kenarı deyip bize havamı atıyon
Menüyü beğendim
Bu hafta su da sporda artsın tamammı canikom
Gördüm hedefi kısmet diyelim:))Hedefini gördünmü tabiki o minumum
Bazı şeyler yaşayınca hemen isyan ediyoruz ama gerçekten en önemlisi önce sağlık sonra huzurKızlar bugün eşim ve babası gitti. Gerçekten çok stresli bir hafta geçirmiştim. Attım kendimi dışarıya deniz kenarında yürüyüşümu ve kahvaltımı yaptım. Kahvemi içip gazetemi okudum. Nasıl keyifliydi anlatamam. Keşke buradan fotoğraf gönderilse size nasıl bir yerde yaşadığımi göstermek çok isterdim huzur dolu küçük bir yer ama çok güzel bugün allaha bir kez daha şükrettim sağlık huzur ve mutluluk için kısaca günümü özetledim size :)
Sorum şu takımları neye göre ayirdiniz sadece merak ettimBenim savaşcılarımın bazıları kayıp
●Mefkurem in Takımı ●
@Sweetyy83
@canan456
@tugcekrblt
@Elif1530
GIRGIRINA
K Kyezdn
nurse51
Warriorinside
Anne yemekleri sayesinde +2 ama korkmuyorum, kontrolü biliyorum artık çünkü, ha birde kaptancigim fazlasiyla verdirmisti kilolari sağolsunKilon ne durumda canikom
Aynımısın
Geçmiş olsun canim. Allahım iki iyilikten birini versin inşallah.@Pnrrr-20 Evet ananem hasta cok gerginim uzgunum yorgunum paso kocama sariyorum durup durup kavga ediyoruz tükendim yani
Bende dikkat edeyim cumaya yakın bırakmak lazım o zaman
Bugün marketten kefir aldım şekersiz yeni bir ürün ona başladım
İncirde müthiş bir şey kabızlığa iyi geldi rahatladım
Patatesli yumurta olmamış sanki. Bilemeidm.Menüm
Kalkınca 10.00
1 kuru incir
Sabah 11.00
4 kaşık patatesli yum.
3 çatal peynir
1 ç.k.bal 2 ceviz
2 kaşık lor peyniri
2 dlm ekmek
16.00 2 haşlanmış yum. 1 dlm ekmek
17.00 1 cennet elması
19.30 akşam
haşlama et
fırında soğan kırmızı biber
2 br tuzsuz ayran
Şu 2.lt yi geçecek yarama kadar.
Spor yok
Hayirli aksamlar kizlarr nasilsiniz ben coook uykusuz ve yorgunummmm
Dunku menum
Sabah 10.00
Domates
salatalik
3 parmak kadar yagsiz sade kömbe
Peynir
4br cay
Ara 13.00
1 avuc patlamis misir
Ara 16.00
1 muz
Aksam 20.00
5 firinda kanat
1 kasekarisik salata
3 ince elma dilim yagsiz patates
4 kqsik yogurt
2 lt su
1 ceviz
6cig findik
45 dk nt yuruyus 45p @Pnrrr-20
Atarım atarim merak etme senGeçen hafta atamamıştın ama
Poni kurra çekti cnmSorum şu takımları neye göre ayirdiniz sadece merak ettim
Anaaaaa şişko olmuşun ya sennnAnne yemekleri sayesinde +2 ama korkmuyorum, kontrolü biliyorum artık çünkü, ha birde kaptancigim fazlasiyla verdirmisti kilolari sağolsun
Ben testi kırılmadan önlemimi alayımdaAtarım atarim merak etme sen
Hahaha dediğime pisman edecegini kestiremedim agzimdan kaçtıAnaaaaa şişko olmuşun ya sennn
Kaç haftada 2 kilo nedirki güzelim
Ben onu 1 günde alırım
O artı hemen verileceküstüne yeni artılar eklenmesin
seninde 2 gündür baya yoğun geçiyor cnmSelam herkese akşam üzeri bi komşumla ordan başka komşuma geçmiş olsuna gittik sonra yemektn sonra çaya misafir geldi hazırlık filn yaptm derkn yemedim zafer benm
Demir emilimini önlüyomuş cnmSize bir tiyo yemekten hemen sonra çay içmek yasak bundan sonra nedenini sormayın bilmiyorum:))) diyetisyen kesinlikle içmeyeceksin dedi kilo verimini yavaslatiyormus. En az yarım saat geçmeliymiş
Aminn inşaallah cnm. Eşin gldi mi kavuştunuz muuGünaydın kızlar, gelemedim yazamadım, özledim sizleri.
Kış hastalıklarıyla mücadele ettim biraz, sonrasında İstanbula geldim, şuan ailemle beraberiz, kardesimin düğünü var haftaya.
Bir haftadır aldığım tepkiler inanilmaz, kardeşim aniden cikip durma karsima alisamadim deyip duruyor
ben bile yeni yeni farkediyorum bu kadar inceldigimi.
İnşallah hepiniz bu güzel duyguları yasarsiniz.
Kura çektimSorum şu takımları neye göre ayirdiniz sadece merak ettim
Ay evet abla ya bi de dün wc eğitimine başladm ben bende değilim.ince temizliğe de el attım yavaştan kızımn odası btti bugünseninde 2 gündür baya yoğun geçiyor cnm
Zafer için
Elifçm erkekler kadınlar gibi ince düşünmez ondn ne beklediğini güzel bi dille söyle anneannenle ilgili durumda. Birbirinizi evliliğinizi yıpratmayın@Pnrrr-20 Evet ananem hasta cok gerginim uzgunum yorgunum paso kocama sariyorum durup durup kavga ediyoruz tükendim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?