Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben sana küsüm

Eve gec geldim bugun anca kizimi uyuttum yatmadan gecmisi yapayim dedim. Ben pek ozel birsey yapmayacagim yani 2 gun patlican yemegi var 1 gun karnibahar persembe de tavuk izgara dusunuyorum. Fix yaptigim seyler yani.emziren anne olmasam detokslardan denerdim ama riske girmek istemiyorum

Hangi kızın abla valla kafam karıştı mervenin mi torunun mu ay haddimi aştım galiba sanane diyebilirsin ama yastık dikmeyi sevmezsen dikmeden yastık yapma yöntemi var eğer severseniz foto bulup yüklemeye çalışayım benim külüstür tel başarabilirse

Ne gundu ya ayaklarima kara sular indi resmen. Sabahtan bir ciktik evden 9 a geliyordu dondugumuz. Havada cok guzeldi bugun ohhh mis gibi yuruyus de yaptim goksuda birazdan menumu yazip yatacagim cok yorgun hissediyorum kendimi

Bugunku menum
Sabah 8.00
Yarim peynirli gozleme
Salatalik
Domates
1 yumurtali pastirma
Peynir

Oglen 13.00

7 8 tane yagi alinmis hamsi kizartmasi
2 catal sucuk
1 dilim ekmek
Herkes farkli seyler isteyince ortalik karisti

Aksam 18.00
1 kase mercimek corbasi
4 kasik yogurt

Ara 21.00
1 kucuk kakaolu muz

Su 2lt
30 n t yuruyus 30p @Pnrrr-20

Sen nerede istersen orada kalırım güzel ablam

EMZIREN ANNE MENUSU

Kahvalti.10.30
3 adet sucuklu yumurta (esimle yedik 4 5 halka ev yapimi sucuk vardi)
Yarim patates kizartma (yagsiz tost makinasinda yaptim yagli kagit arasinda)
1 dilim t.b ekmegi
1 dilim peynir
2 yk pekmez

Aksam yemegi:18.00
1 porsiyon Iskender kebap (pideleri yenmedi tereyagi ilavesi yok)
1 bardak ayran

1 kucuk muz

Su. 1.5 lt civari tam sayamadim disarda olunca unuttum su icmeyi

Spor. 70 dk tempolu yuruyus 140 puan
40 dk nt yuruyus 40 puan

Toplam 180 puan @Pnrrr-20

Senin adına çok sevindim canım

Ayrıca foto yüklenir ki buraya

Bncede cnm zatn sen güzel kilo veriyosn bnm metodaki gibi sıkıntın yok hem maşallahı var metonun

Size bir tiyo yemekten hemen sonra çay içmek yasak bundan sonra nedenini sormayın bilmiyorum:))) diyetisyen kesinlikle içmeyeceksin dedi kilo verimini yavaslatiyormus. En az yarım saat geçmeliymiş
Bagirsakta emilimi bozuyor canım o yüzden yediklerimiz düzgün sindirilmiyor ve vücut depolari kullanamıyor. Bir de demir emilimi çok azalıyor çayla birlikte sindirimde o da kansızlık yapıyor o da kılı verimini azaltıyor ama ben inatla yemekten hemen sonra çay içmeyi seviyorum

Benim devreler yandı

Ne için dedin
Erkekler için demiştim abla.
Spor ne zaman başlasam yarım kalıyor.ama evet bu konuda birşeyler yapmalıyım.
Bu temenni tabi ama inanmak başarmanın yarısıdır unutmamak gerekli değil mi
tanısı de.
İyi akşamlar kızlar benim yine migren tuttu migrenin makyajla bı ilgisi var mı ya ne zaman bira özensem boyle oluyor merak ettim valla
Nazara geliyorsundur belki canım.

Menü

Kahvaltı 09:00
1 tam 1 beyaz haşlanmış yumurta
Peynir zeytin
Kahvaltılık sos
Yarım dilim tb ekmeği
1 çay kaşığı tereyağ
1 çay kaşığı reçel

Ara 12:00
Burada gerçekten nefsime yenik düştüm yarım kibrit kutusu büyüklüğünde taze lokum. Babam biz geliyoruz diye farklı bir lokum almış afyondan özel canımın çektiğini görünce yalvardı resmen sütün çekinmesin diye

Öğle
1 tabak yeşil fasulye
Yeşillik (taze haşhaş)
Yarım dilim ekmek

Ara 17:00
Çeyrek armut

Akşam 18:00
Haşlanmış köy tavuğu
1 yemek kaşığı pilav
Az turşu
Yoğurt
Yarım dilim ekmek

Su ikiden fazla

Ve asıl bomba
40 dakika leslie 120 puan
20 dakika delice göbek atma leslieden geri kalmazdı kardeşimle yaptık çılgınca 60 puan
Toplam 180 puan

Haaa Haaa kendi kızım pembe yastık istiyomuş
Yok kızz torunun
Diktik bitti bile cnm sağolasın
Çok sevdi
Eskisine bee diyor yenisine cici

Yine gece yalnız takılacam heralde :)))
Şimdi işe gitmem gerekiyor
Menümü sonra yazarım

Oğlumun diş bulgurunu yapacağız evde kalabalık sığmaz diye eve çok yakın kafe tuttu babam. 42 beden elbisemi getirmiştim hiç bir yeri oturmadan çok şık oldu sadece göbek biraz belli bana göre ama kimse kabul etmiyor ama o göbek eriyecek en kısa zamanda. Bugün annem leslie yapmaya alışsın diye birlikte yaptık

Ve çarşamba günü çılgınlar gibi oynayacağız inşallah herşey yolunda gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…