- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #244.981
Ben sana küsümGünaydın kızlar, gelemedim yazamadım, özledim sizleri.
Kış hastalıklarıyla mücadele ettim biraz, sonrasında İstanbula geldim, şuan ailemle beraberiz, kardesimin düğünü var haftaya.
Bir haftadır aldığım tepkiler inanilmaz, kardeşim aniden cikip durma karsima alisamadim deyip duruyor
ben bile yeni yeni farkediyorum bu kadar inceldigimi.
İnşallah hepiniz bu güzel duyguları yasarsiniz.
Eve gec geldim bugun anca kizimi uyuttum yatmadan gecmisi yapayim dedim. Ben pek ozel birsey yapmayacagim yani 2 gun patlican yemegi var 1 gun karnibahar persembe de tavuk izgara dusunuyorum. Fix yaptigim seyler yani.emziren anne olmasam detokslardan denerdim ama riske girmek istemiyorum
Ben sevmemmm
Bizim kızın bi pembe yastığı vardı onsuz yatmaz iyice kötü olduydu
Küçük pembe bi yastık bulamadık almak için
Gelin bi yumoş battaniye almış ondan yastık yaptık
Bide kızın pantolonu varmış onu kısalttım
Sen nerede istersen orada kalırım güzel ablamArada değişik şeyler okursan bizede aktar canikom
Spora devam edersen görüntüdeki kilo farkı daha da artar cnm
2 öğün olunca sonuç nasıl olur
Helâlllllll
Kuru meyveleri akşamdan 1 bar sıcak suya ıslatırsan daha etkili cnm
Arada değiştir meyveyi vücut alışınca etkisi olmuyor
Armutda iyi geliyor sabah aç karna yersen
Salatalsrına mutlaka zeutinyağı koy
Ooo bizim hanım listeden çıkınca spora başladı
acaba hep ordamı kalsan
Canannn süper olmuş tatlım sadece sabahki pattis fazlalık
Senin hiç spor yapmaya niyetin yokmu
Nerelerdesin irem
Kömbe ve patates hariç güzel cnm
Vayyy sporda yapılmış
Menü bugünlük güzel cnm
Inş.yarına nohutun getirisi olmaz
Senin adına çok sevindim canımKızlar bugün eşim ve babası gitti. Gerçekten çok stresli bir hafta geçirmiştim. Attım kendimi dışarıya deniz kenarında yürüyüşümu ve kahvaltımı yaptım. Kahvemi içip gazetemi okudum. Nasıl keyifliydi anlatamam. Keşke buradan fotoğraf gönderilse size nasıl bir yerde yaşadığımi göstermek çok isterdim huzur dolu küçük bir yer ama çok güzel bugün allaha bir kez daha şükrettim sağlık huzur ve mutluluk için kısaca günümü özetledim size :)
Bncede cnm zatn sen güzel kilo veriyosn bnm metodaki gibi sıkıntın yok hem maşallahı var metonunEve gec geldim bugun anca kizimi uyuttum yatmadan gecmisi yapayim dedim. Ben pek ozel birsey yapmayacagim yani 2 gun patlican yemegi var 1 gun karnibahar persembe de tavuk izgara dusunuyorum. Fix yaptigim seyler yani.emziren anne olmasam detokslardan denerdim ama riske girmek istemiyorum
Emziren olmanin avantaji diyelim +500 kcal onde basliyorum sizdenBncede cnm zatn sen güzel kilo veriyosn bnm metodaki gibi sıkıntın yok hem maşallahı var metonun
Bagirsakta emilimi bozuyor canım o yüzden yediklerimiz düzgün sindirilmiyor ve vücut depolari kullanamıyor. Bir de demir emilimi çok azalıyor çayla birlikte sindirimde o da kansızlık yapıyor o da kılı verimini azaltıyorSize bir tiyo yemekten hemen sonra çay içmek yasak bundan sonra nedenini sormayın bilmiyorum:))) diyetisyen kesinlikle içmeyeceksin dedi kilo verimini yavaslatiyormus. En az yarım saat geçmeliymiş
Erkekler için demiştim abla.Benim devreler yandı
Ne için dedin
Spor ne zaman başlasam yarım kalıyor.ama evet bu konuda birşeyler yapmalıyım.Arada değişik şeyler okursan bizede aktar canikom
Spora devam edersen görüntüdeki kilo farkı daha da artar cnm
2 öğün olunca sonuç nasıl olur
Helâlllllll
Kuru meyveleri akşamdan 1 bar sıcak suya ıslatırsan daha etkili cnm
Arada değiştir meyveyi vücut alışınca etkisi olmuyor
Armutda iyi geliyor sabah aç karna yersen
Salatalsrına mutlaka zeutinyağı koy
Ooo bizim hanım listeden çıkınca spora başladı
acaba hep ordamı kalsan
Canannn süper olmuş tatlım sadece sabahki pattis fazlalık
Senin hiç spor yapmaya niyetin yokmu
Nerelerdesin irem
Kömbe ve patates hariç güzel cnm
Vayyy sporda yapılmış
Menü bugünlük güzel cnm
Inş.yarına nohutun getirisi olmaz
Bu temenni tabi ama inanmak başarmanın yarısıdır unutmamak gerekli değil mi
Nazara geliyorsundur belki canım.İyi akşamlar kızlar benim yine migren tuttu migrenin makyajla bı ilgisi var mı ya ne zaman bira özensem boyle oluyor merak ettim valla
Haaa Haaa kendi kızım pembe yastık istiyomuşHangi kızın abla valla kafam karıştı mervenin mi torunun muay haddimi aştım galiba sanane diyebilirsin ama yastık dikmeyi sevmezsen dikmeden yastık yapma yöntemi var eğer severseniz foto bulup yüklemeye çalışayım benim külüstür tel başarabilirse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?