- 3 Ocak 2013
- 7.362
- 14.472
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #245.001
Yerim ben onun ağzını ya ne tatlıdır şimdi kız çocuğu bambaşka maşallahHaaa Haaa kendi kızım pembe yastık istiyomuş
Yok kızz torunun
Diktik bitti bile cnm sağolasın
Çok sevdi
Eskisine bee diyor yenisine cici
Kızlar bugün eşim ve babası gitti. Gerçekten çok stresli bir hafta geçirmiştim. Attım kendimi dışarıya deniz kenarında yürüyüşümu ve kahvaltımı yaptım. Kahvemi içip gazetemi okudum. Nasıl keyifliydi anlatamam. Keşke buradan fotoğraf gönderilse size nasıl bir yerde yaşadığımi göstermek çok isterdim huzur dolu küçük bir yer ama çok güzel bugün allaha bir kez daha şükrettim sağlık huzur ve mutluluk için kısaca günümü özetledim size :)
Selam herkese akşam üzeri bi komşumla ordan başka komşuma geçmiş olsuna gittik sonra yemektn sonra çaya misafir geldi hazırlık filn yaptm derkn yemedim zafer benm
●Poni Bon un Takımı ●
Pnrrr-12
@melegimve ben
M mer_4260
@Nilyyyaaannn
@mine006
@Zey-has
@KocasininNarTanesi
@eyledi
Napıyonuz kızlarr
Planlarınızı merak ettm 4 gün ne yapacaksınız? Perşmbe ekstra bişy yapmamız lazım. Bn elma günü yapaym diyorm
Bugunku menum
Sabah 8.00
Yarim peynirli gozleme
Salatalik
Domates
1 yumurtali pastirma
Peynir
Oglen 13.00
7 8 tane yagi alinmis hamsi kizartmasi
2 catal sucuk
1 dilim ekmek
Herkes farkli seyler isteyince ortalik karisti
Aksam 18.00
1 kase mercimek corbasi
4 kasik yogurt
Ara 21.00
1 kucuk kakaolu muz
Su 2lt
30 n t yuruyus 30pPnrrr-12
Menü
Kahvaltı 09:00
1 tam 1 beyaz haşlanmış yumurta
Peynir zeytin
Kahvaltılık sos
Yarım dilim tb ekmeği
1 çay kaşığı tereyağ
1 çay kaşığı reçel
Ara 12:00
Burada gerçekten nefsime yenik düştüm yarım kibrit kutusu büyüklüğünde taze lokum. Babam biz geliyoruz diye farklı bir lokum almış afyondan özel canımın çektiğini görünce yalvardı resmen sütün çekinmesin diye
Öğle
1 tabak yeşil fasulye
Yeşillik (taze haşhaş)
Yarım dilim ekmek
Ara 17:00
Çeyrek armut
Akşam 18:00
Haşlanmış köy tavuğu
1 yemek kaşığı pilav
Az turşu
Yoğurt
Yarım dilim ekmek
Su ikiden fazla
Ve asıl bomba
40 dakika leslie 120 puan
20 dakika delice göbek atma leslieden geri kalmazdı kardeşimle yaptık çılgınca 60 puan
Toplam 180 puan
Yine gece yalnız takılacam heralde :)))
Şimdi işe gitmem gerekiyor
Menümü sonra yazarım
Abla ben varım abimlerdeydik onlarda ney sorunu var sürekli düşüyorsun verici yok kaldırılmış kızımı uyutup geliyorumYine gece yalnız takılacam heralde :)))
Şimdi işe gitmem gerekiyor
Menümü sonra yazarım
Çok ilginç ya bnm migren klasik regl öncesi tutar geneldeİyi akşamlar kızlar benim yine migren tuttu migrenin makyajla bı ilgisi var mı ya ne zaman bira özensem boyle oluyor merak ettim valla
Sen bi perş dene abla verirsn haftaya bnde yaparmElmalı pasta güzel kilo verdiyor
Canım memleketimin lokumuna dayanılır mı hiççMenü
Peynir zeytin
Kahvaltılık sos
Yarım dilim tb ekmeği
1 çay kaşığı tereyağ
1 çay kaşığı reçel
Burada gerçekten nefsime yenik düştüm yarım kibrit kutusu büyüklüğünde taze lokum. Babam biz geliyoruz diye farklı bir lokum almış afyondan özel canımın çektiğini görünce yalvardı resmen sütün çekinmesin diye
Öğle
1 tabak yeşil fasulye
Yeşillik (taze haşhaş)
Yarım dilim ekmek
Çeyrek armut
Haşlanmış köy tavuğu
1 yemek kaşığı pilav
Az turşu
Yoğurt
Yarım dilim ekmek
Su ikiden fazla
Ve asıl bomba
20 dakika delice göbek atma leslieden geri kalmazdı kardeşimle yaptık çılgınca 60 puan
Toplam 180 puan
Ohh ne güzel sefan olsun canim masallah :)
Saglik herseyden önemli
Süpersin poniii hadi bu azimle 70leri cabuk göruraun canim :)
Cnm ben yarn itibaren 4 gün diätni yapicam ama aralarda 5 saat olmasi gerkiyoms ben okadar erken kalkamicagm icin 2 ögün olark yapcm insallah etkisi olur son gün de muz süt detoksu dusunuyorm bu hafta. Yumurta, Ananas cok yaptm artk etkileri az oluyo bakalm bu nasl olcak :) elma diäti nasldi gün icinde sadce yesil elmami yeniordu?
Bugunki menün güzel bence canim ama dahada iyi olcak insallah :)
Kizz sen naptin oraya gittin costun hee
Ben biyere gidince yapamam dha evde yaparim sen tam tersisin sasirdm kiz zayiflayip gelck ordan süper gidiyosun
Ablaa ben burdaymm ama bi 15 dkya sizarm. Saat farki kötu luyor cok. Saatler alinsada rahatlasak biraz
Valla aşırı taze birsey almış bi defa eskiden olsa 20 tane yerdim abartmıyorum inan şimdi nasıl durdum ben bile inanamadım kendimeCanım memleketimin lokumuna dayanılır mı hiçç
Evt canım yeşil elma. Aslında lapa işgncesi de çok iyi verdiriyorOhh ne güzel sefan olsun canim masallah :)
Saglik herseyden önemli
Süpersin poniii hadi bu azimle 70leri cabuk göruraun canim :)
Cnm ben yarn itibaren 4 gün diätni yapicam ama aralarda 5 saat olmasi gerkiyoms ben okadar erken kalkamicagm icin 2 ögün olark yapcm insallah etkisi olur son gün de muz süt detoksu dusunuyorm bu hafta. Yumurta, Ananas cok yaptm artk etkileri az oluyo bakalm bu nasl olcak :) elma diäti nasldi gün icinde sadce yesil elmami yeniordu?
Bugunki menün güzel bence canim ama dahada iyi olcak insallah :)
Kizz sen naptin oraya gittin costun hee
Ben biyere gidince yapamam dha evde yaparim sen tam tersisin sasirdm kiz zayiflayip gelck ordan süper gidiyosun
Ablaa ben burdaymm ama bi 15 dkya sizarm. Saat farki kötu luyor cok. Saatler alinsada rahatlasak biraz
20 miValla aşırı taze birsey almış bi defa eskiden olsa 20 tane yerdim abartmıyorum inan şimdi nasıl durdum ben bile inanamadım kendime
Hemennnn o artılar verilecekkkk :))Hahaha dediğime pisman edecegini kestiremedim agzimdan kaçtı
Ohhh ne güzel olmuş cnm yaa miss gibiNe gundu ya ayaklarima kara sular indi resmen. Sabahtan bir ciktik evden 9 a geliyordu dondugumuz. Havada cok guzeldi bugun ohhh mis gibi yuruyus de yaptim goksuda birazdan menumu yazip yatacagim cok yorgun hissediyorum kendimi
Sadece sabah akşam arası biraz uzun olmuş cnmEMZIREN ANNE MENUSU
Kahvalti.10.30
3 adet sucuklu yumurta (esimle yedik 4 5 halka ev yapimi sucuk vardi)
Yarim patates kizartma (yagsiz tost makinasinda yaptim yagli kagit arasinda)
1 dilim t.b ekmegi
1 dilim peynir
2 yk pekmez
Aksam yemegi:18.00
1 porsiyon Iskender kebap (pideleri yenmedi tereyagi ilavesi yok)
1 bardak ayran
1 kucuk muz
Su. 1.5 lt civari tam sayamadim disarda olunca unuttum su icmeyi
Spor. 70 dk tempolu yuruyus 140 puan
40 dk nt yuruyus 40 puan
Toplam 180 puanPnrrr-12
Ayyy ben arada kalıyorum amaaa :))Ben yatar arkadaslar hepinize iyi geceler. Yarin acilis guzel olsun lutfen bol bol eksileri gorelim ozellikle de Poni nin takimi
hiç bilmiyorumki cnmİyi akşamlar kızlar benim yine migren tuttu migrenin makyajla bı ilgisi var mı ya ne zaman bira özensem boyle oluyor merak ettim valla
Aynennn malesefBagirsakta emilimi bozuyor canım o yüzden yediklerimiz düzgün sindirilmiyor ve vücut depolari kullanamıyor. Bir de demir emilimi çok azalıyor çayla birlikte sindirimde o da kansızlık yapıyor o da kılı verimini azaltıyorama ben inatla yemekten hemen sonra çay içmeyi seviyorum
Vayyyy bombaya bakkkkMenü
Peynir zeytin
Kahvaltılık sos
Yarım dilim tb ekmeği
1 çay kaşığı tereyağ
1 çay kaşığı reçel
Öğle
1 tabak yeşil fasulye
Yeşillik (taze haşhaş)
Yarım dilim ekmek
Çeyrek armut
Haşlanmış köy tavuğu
1 yemek kaşığı pilav
Az turşu
Yoğurt
Yarım dilim ekmek
Su ikiden fazla
Ve asıl bomba
Toplam 180 puan
Sen lesliye devam et yapanlar çok incelttiğini söylüyorOğlumun diş bulgurunu yapacağız evde kalabalık sığmaz diye eve çok yakın kafe tuttu babam. 42 beden elbisemi getirmiştim hiç bir yeri oturmadan çok şık oldusadece göbek biraz belli bana göre ama kimse kabul etmiyor ama o göbek eriyecek en kısa zamanda. Bugün annem leslie yapmaya alışsın diye birlikte yaptık
Ve çarşamba günü çılgınlar gibi oynayacağız inşallah herşey yolunda gider
Artık bizemi öyle geliyor gerçektenmi tatlı bilmiyorum :))Yerim ben onun ağzını ya ne tatlıdır şimdi kız çocuğu bambaşka maşallah
Kuzum arayı 4 saat yapsanda olmuyormuCnm ben yarn itibaren 4 gün diätni yapicam ama aralarda 5 saat olmasi gerkiyoms ben okadar erken kalkamicagm icin 2 ögün olark yapcm insallah etkisi olur son gün de muz süt detoksu dusunuyorm bu hafta. Yumurta, Ananas cok yaptm artk etkileri az oluyo bakalm bu nasl olcak :) elma diäti nasldi gün icinde sadce yesil elmami
Kız bu saatte abingilde işiniz neyy :))Abla ben varım abimlerdeydik onlarda ney sorunu var sürekli düşüyorsun verici yok kaldırılmış kızımı uyutup geliyorum
Ben izindeyken denediydim :))Sen bi perş dene abla verirsn haftaya bnde yaparm
annenin maşallahı varmışValla ben bile inanamadım kendime pinarcim annemi alıştıralim leslie ye dedim kendim yaptımannem de 10 kilo verdi neredeyse tamamı yağdan öyle olunca kolay oldu
Kimse benim kadar olamaz :)))20 miyeme potansiyelin baya iyiymş
Aaaa ne oldu kuzum ne yedinnn şimdi iyimisinAcildeyim suan zehirlendim midemi yok yikadilar menum yok oyuzden
Aa geçmiş olsun elifAcildeyim suan zehirlendim midemi yok yikadilar menum yok oyuzden
Değişik bi menü ablaa afyt olsnBugün tartıda artıları görünce tehlike çanları çaldı bende
Karabuğday yaptım o yüzden
Yazık görümcemler bisürü şey hazırlamış enişte salata bile yapmış benim için ama yiyemedim
Yemeğimi yanımda götürdüm
12.00
3 kş Karabuğday
1 tarçınlı pişmiş elma
17.00
Aynısı
Su 2 lt
Spor 45 dk bantta yürüyüş =45*3 =135 puan
@pnrr20
Suan iyiyim10 gibi geldik tavuktan heralde buyuk ihtimal burnumdan hortum saldılar daha yeni cikardilar cok kotuyduuAaaa ne oldu kuzum ne yedinnn şimdi iyimisin
Sagol kuzum iyiyim ama hala birakmadilarAa geçmiş olsun elif
Değişik bi menü ablaa afyt olsn
Bnde cumadn beri aynı artıdaym takıldım kaldm bu arada listemi yazmadğımı frkettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?