- Konu Sahibi Handandandan
-
- #24.501
yok canım...yarış bittikten sonra gidecek murş...vallahi hırs dersende var yaniii...korksun muç benden...murshcum zorlu bı hafta senı beklıcek desene hoppıdıckle yarısın 20sınde bıtıyormus sen sımdı tatılde ıstedıgını yıyemıcekmısın bakalım hem az yıyıp hem cok gezıp hoppıdıckı alt edıcekmısın yoksa sen cok yıyıp hoppıdıck hırstan az yıyıp spora yuklenıp senı gecıcekmı flaşg flaşh flaşh haberr
Allahım bu topiğin atasözleri beni bitirecek..Bizim buraların mesur bı ata sozu vardır...ÇOK KOŞAN EŞŞEK DEĞİRMEN DAMINA TEZ VARIR...Allah sakınsın artık...Cnmm valla benımde hafta sonu aklım hep sizdeydi özellikle edda acaba saclarını boyattımı dıe cok merak ettım ugramadı daha....Cnm hesaplama ısınde bısey yok sen hesaplamıyon zaten makıne hesaplıyo :)
Yok tatlım gerek yok 20 sıne bu ayın 23 unde basladık onumuzdekı ayın 23unde bıtırıcez.....1 ayda kım daha fazla kılo verırse o 1. olacak...Ödülüde o zaman konusuruz)
görmedimmmm..bakarım birazdan..kıs ben şaka yapmıştım delüüüüü..kızlar sonunda faceye fotomu koydum biraz çirkin çıktı ama olsun hopidicik erkekmisin demişti ya çok komik gelmişti bana
yok canım yaa...bugün çarşı pazar dolandım biraz...bebişi kayganaya bıraktım , gezdim azıcık...iki gün evde durunca geliyolar bana soldan soldan...ıssız topik nerde millet ben biraz temizlik yaptım geldim kimsecikler yok kesin hpidicik halıları yıkadı şimdi mahalede çay içmeye gitmiştir
yok canım...yarış bittikten sonra gidecek murş...vallahi hırs dersende var yaniii...korksun muç benden...
Allahım bu topiğin atasözleri beni bitirecek..mervenin "at sahibine göre kişner" inden sonra buuuu...yalnız şimdi farkettim atasözleri at, eşek şeklinde devam ediyo...sıradaki atasözünü merakla bekliyorum. Allah korusun murçum kendine dikkat et..grip diye önemsememezlik yapma bak... .
Gelıo o zaman bekle cnm....Domuzdan bir kıl koparsan kardır derler bide :)))) saol cnm dıkkat edıyorumda hata bende
Bebemm ben 14 unde gıdıp 20 sınde donuyorum zaten hastalıgımda gecmıcek gıbı 1 hafta sonra ben sana durumu bıldırırım belkı benle onumuzdekı aya gırerız yarısa...Bendde bugun kendımı cok sısgın hıssedıyorum belımde koca bı sımıt var
canım o kadar olur işte...çok kendini zulmetme bence , baksana cumadan beri 800 gr. vermişsin... o da senin ödülün olsun..:13:arkadaşlar uzun zaman sonra bugün kaçamak yaptım vicdan azabından gebericektim nerdeyse...karbonhidrat yiyince insan çok acıkıyoır...yedim de noldu sankiiii..pisboğazlıyım ben
ayrıyeten murç sen bu satte burada olmazdın..hayırdır:26::26:
slm arkadaşlar nasılsınız uzuuuun bir aradan sonra bir bakim topiğim arkadaşlarım nasılmış dedim
ne olacak benim durumum sildinizmi beni kızlar kaptanımız kim cevap yazarsanız memnun olurum arkadaşlar iyigeceler
slm arkadaşlar nasılsınız uzuuuun bir aradan sonra bir bakim topiğim arkadaşlarım nasılmış dedim
ne olacak benim durumum sildinizmi beni kızlar kaptanımız kim cevap yazarsanız memnun olurum arkadaşlar iyigeceler
Kızlar çok moralim bozuk yaaaa....
Dün resmen karbonhidrata gömüldüm(( Eve gec gıttım zaten boyle duzenım bozuldumu hersey bırbırıne karısıyor....Neyse sebebı bellı oldu dun aksam yatar ayak hastalandım...Bu kadar tatlı ve karbonhıdrat ıstegının sebebı bellı olmus oldu ama tuaf olan daha 1 haftam vardı neden erken oldum kı ? Bu ay ıcınde 2 defa regl gormus oluyorum...Hastayım dıe sporda yapamıyorum....Kahretsın yaaa neyse artık toparlıycaz bı sekılde...:18::18::18::18:
Mursh geçmiş olsun cnm,nasılsın şimdi?
menümü yazayım bende
kahvaltı 1 dilim çavdar ekmeği,2 kk peynir,5 zeytin,1 avuç maydanoz,1 ceviz ,1 badem,1 büyük domates
ara yarım muz ve 1 ceviz
öğle bamya, ızgara tavuk,yoğurt ve salata
ara 1 şeftali
akşam tavuklu keşkek, (az kıymalı) taze fasulye,cacık
yeşilçay 2 bardak ,su 2,5 lt içtim
günaydın gülşeker öyle olsun bi fotonu çok gördün bize yosa sendemi erkeksin
evet Fadime Ablacım erkeğim ben erkeğimmmmmmmmşaka bi yana sana söz ,hedefime ulaşınca foto eklicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?