Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Mefkurem abla 11 gibi gittik kızımla Erzurum dan annem ve kız kardeşim memleketten de babam geldi o yüzden ama 9 gibi kalktık kızım yılda uyudu amma velakin eve girer girmez uyandı bende hiç üstümu bile çıkarmadan onu uyutmaya devam ettim hatta bi ara yanına uzandjm dalssin diye 11.30 a kadar cirpindik resmen ama yok bana misin demedi en son yıkadık esimle şimdi yeni uyudu şaka gibi yani bu arada günüm süper geçti eşimle de aramız düzeldi :) kiz kardesim bize geldi annem babam abimlerde. Bugün costuk açtım netten 5 mil Leslie coluk çocuk spor yaptık :) annemler beni görünce şok oldu 2 ay önce ordaydum ve 74 kiloydum diğer yArın nerde diyor annem incelme de çok bende :) incecik giyip gittim iyice Belli olsun diye spor yaparken annem kızım sen bunu böyle het gün mu yapıyorsun Ne zormuş diyor :) bende keşke annem ama nerde hafta ici bi kaç gün dedim

Menümu de yazayım
Saat 09.00
Yarım armut
Saat 11.30 kahvaltı
Kozlenmis patlıcan salatası
Salatalık
Yarım dilim ekmek
1 tatlı kaşığı reçel
2 zeytin
Saat 15.00 ara
1 parça fırında tavuk ızgara ( odun fırında kendi yağı ile pişmiş ) babam memlekette özel fırında yaptirir her defasında :)
Yarım bardak salgam suyu

Saat 19.00 aksam
1 kase mercimek çorbası
Salata
Yarım dilim ekmek
Su 2 litre
Spor 5 mil Leslie 1 saat 10 dak
70×3=210 puan @Pnrrr-20

Ayyyy arka arkaya ne güzel haberlerrrrr
Hepsine çok sevindim bitanem
Allah hem eşinle aranızı bozmasın hemde sen dahada incelmeye devam et
Bu arada bıdıkta uyusun inş.

Bugün dahada motive olmuşundur

Akşam biraz az geldi sen doyduysan sorun yok
Inş.şalgam şişirmez

Sporuda çok sevdim :))

Oh ne güzel. Eşnle aranı düzeltmene bnde sevndim pireye kızıp yorgn yakacaktın nrdyse
Kısa ve öz olmuş :))

Yeşil çay içiyomusun
İçecektmde okulda kalmış ya
Bn bu 4 gnlüğü doğru dürüst yapamıcm sanırım

Kızlar yaaa bi 7.5 aylık bebek neden yarım saatte 1 saatte bir uyanır.ıyıyup uyuyup bağırarak uyanıyor.aptala döndüm.alerji böyle mı oluyor. Yediğim birşey mi dokundu anlamadım ki.
ilk defa mı böyle canan sureklimi
Karnına msj yapsan belki gaz sancısı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…