- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #245.061
Kaçma kızzz ne kaçıyon
Tmm cnm olur ama bidaha unutmaben tartılmayı unuttum kahvaltı yaptım kızlar yarın tartılayım olur mu
Benim malesef
Cuma 83.1
Bugün 83.4
Fark +300
Dün +700 dü
Karabuğdayla ancak bu kadar gitmiş
kaçmiyimmi peki kaçmiyim.kahve varsa içerim.şekersiz yanında bişey istememKaçma kızzz ne kaçıyon
Sağolasın bitanem hep beraber inş.
Bende çoook severim :)) bende has konyalım o zaman :))Gı abla kizma ama ben bu haftasonunu nasıl atlatacam?
Yaaa yilda epi topu 3 kere gidiyrouz. '
Şimdi kayinvaldenin ye ye ye baskıları git evinde yao diyetini vidividilari mahvedecek beni. Kayinvalide ile papaz olacam. Bana dua edin. Etli ekmek denen şeyden yaptirmasinlar. Ne önüne çorba yaparlar ne yanina.salata. bi tepsi pide koyuyorlar ortaya. Bide tursu. Çatlayana kadar yiyorlar. Içim kalkiyo. Pide lahmacun hiç sevmem.ben. diyette olmasam.bile 40 yıl düşün.aklıma gelmez. Ama konyalılar hakkaten etli ekmek delisi.
Sofraya oturmasam olmuyo 70 80 yaşında insanlar ayip olur.zaten sık görüşemiyoruz. Az yesen problemli sorunlu duruma düşüyorsun. Of karnima ağrılar girdi valla düşününce bile.
Anaaa cuma bildirimi nasıl olacak o zamanŞimdi perşembe akşam 18.30da tren. 20de eve varacaz. Aksamin.20sinde sofra. Yok yaaaa
Ertesi gün tartı günü hemide.Mefkurem ablanın gözü üstünde. Heee otururum ben o sofraya. Trende midem.bulandi icim.kalkti. ben bi yeşil çay içecek başka şey istemem der akşamı atlatırım.
Cuma ctesi pazardan biri kesin etli ekmek. Ona kılıf lazim
Istediğin kahve olsun bebeğimkaçmiyimmi peki kaçmiyim.kahve varsa içerim.şekersiz yanında bişey istemem
ne kadan yüzsüz bi misafir
ellerin dert görmesin kuzum.afiyet olsunIstediğin kahve olsun bebeğim
Ha bak yeni yaptıydım
Kokulu Kokulu
Menülere bakmıyonmuAaaa abla sende mi brokoli yidin yoksam
Benim.cuma 69.4
Bu sabah 69.9
Ama gaz valla gaz billa gaz.
Afiyet olsun kuzucumellerin dert görmesin kuzum.afiyet olsun
geçerken bi uğriyim dedim
iyi etmişim valla
üzülme daha cumaya koca 5 gün var.ödemdir o geçer gider.Afiyet olsun kuzucum
Ben bugün artı çıktım
Sende durumlar ne
Bi yeri yanlış yazdın ama nereyitunaydiiinnnnnn gec oldu ama
gecen cuma 98,400
simdiki cuma 97,800
fark _600
Yok üzülmedim zaten :)) çünkü hiç kaçamak yapmadım abartıda yemedimüzülme daha cumaya koca 5 gün var.ödemdir o geçer gider.
ben daha kontrol etmedim.bu hafta meta şaşırtmak için ekmek yediriyo kaptanım bana.birazdan tartılcam.inşallah ödem yapmaz bende de
Anaaa senin nohut benimi şişirdiKilo bildirimim:
Cuma: 71.4
Güncel: 71.3
Fark: - 100gr
Ben haftaya eksiyle basladiysam tamamdir
Neyse fazla değilmiş irem halledersinGunaydin herkeseee
Cuma 105.8
Bugun 106.1
+300 um wc yok sporda yok bugun yapicam insallah tek yarim saatlik yuruyusle olmuyor
Ben de merak ediyorum.Ama cuma cumartesi ekmek yediğimde aç kurt gibi gözüm döndü zor hakim oldum kendime bişeyler yememek için..tatlı krizleri de cabası.Yok üzülmedim zaten :)) çünkü hiç kaçamak yapmadım abartıda yemedim
Gidecekkk başka yolu yokkkkk :)))
Senin ekmek testini merak ettim bakalım sonuç ne olacak
Patatesi devam ettinmiydi cnmBen bugün artı çıktım3 gündür wc çıkmadım bugün sabah incir yedim inşallah faydası olur
Regl gelmedi hala onunda etkisi var
64.3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?