Warriorinside
B.75,6**G.72.8**H.62 9 .TAKIM, AŞKIN DİĞER ADI;)
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 28 Aralık 2017
- 774
- 1.435
- 28
- 42
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #245.101
İnan bende hiç mutlu değilim diyetten burdan uzak olmaktan ama ayrı kalmiycam artık beraber bu kilo derdinden kurtulacakHosgeldin cnm valla gozum aradi sebi hadi hedefe kadar hic birakmadan kurtulalim kilolardan
Yaaa bu isler nasip hakket bosver oyle diyeni. Nasip ne zamana ise i zaman oluyir. Ayrica ne evlebenler mutsuz gec olsun ama guzel olsun musmutlu yuvan olsun ins
Cokkkkk heycanli ayyy herkesinki harika. Sonucu cokkk merak eder oldumm
Valla ablam iyce saldım kendimi kollarım bacaklarım kalinlasti 10 günde resmen en kısa zamanda kendimi aynada güzel görmeye ihtiyacım varTekrar hoşgeldin diyelim o zaman nigarım
Artık arkamıza bakmadan hedefe odaklanıyoruz
Meraba canım ben Nigar hoşgeldin aramızayok yok 100le başlicam 50 50 arttırıcam kuzum
Kesinlikle görürsün bacımİllaki eksi görecem cumaya. Beklediğim artıyı haftalardır görmeyince, eksi görmeyi umut ediyordum. Neyse hayırlısı olsun. Menülerime ve sporuma güveniyorum ben. İnşallah bu haftayı da başarıyla atlatacam
Cumaya illa eksi görürüm, ablacım. Gece 1 e kadar uyanık ve hareket halinde olunca çok umursamadım meyve saatimi. Saçma sapan bir açlık oluşmuştu mideciğimde
Denedim yapamıyorum bir türlüSenin adına çok sevindim canım
Ayrıca foto yüklenir ki buraya
Bende çoook severim :)) bende has konyalım o zaman :))
Ama biz mutlaka salata ayran yaparız yeşillik vs.olur
Cuma yaptırsalar iyi olur
Sende yarımını yiyebilirsin
Onlar yapmıyosa sen yap salata
Çok canım istedi dedi kuru kuru gitmiyor
Turşu yeme
Diyet yapıyorum falanda deme
Yavaş Yavaş küçük küçük ye
Sanki kaç tane yediğinimi sayıcaklar
Sonrada offf Çok yedim şiştim de :))
Anaaa cuma bildirimi nasıl olacak o zaman
Tartını götürüyonmuda
En kötü perş.tartıl bari
Menülere bakmıyonmu
Yok kızzz riske girmemek için bırak cısı şişlik yapıcak bişey bile yemedim
Hadi ben veririmde
Sen kendini düşün
Hoşgeldin canimHerkese gunaydin ,ablacimMefkurem gunaydin ancak gelebildim esim bobrek tasi dusuruyodu cok problemli oldu 2 haftadir.
Adı: eda
Yaşı: 34
Evli/bekar: evli
Çocuk/yaşları: 5 yas erkek,2.5 yas kiz
Emziriyormusun: hayir
Meslek: ogretmen
Şu anda çalışıyomusun:hayir
Boy:169
Kilo:80.7
Hedef:60
Daha önce başka takımda yarıştımı :evet,9,10,13
Kilo alma nedeniniz : polikistik overdan kiloya yatkintik,yanlis beslenme,dogumlar
Bize kısaca kendini anlatırmısın: Zaten hayatim boyunca kilo problemim vardi diyebilirim universite haric 57-62 arasinda gittim geldim,evlilik sonrasi ise surekli vardi bu problem. 10 senelik ogretmenim fakat dogumlar ucretsiz izinler derken son 5 senedir surekli calisamadim. Su an cocuklarla evde sadece cocuklarin yonlendirdigi bir hayatim var diyebilirim . Su an sakin huzurlu bir hayat yasiyorum cok sukur,insallah duzenli katilcam ve artik bu kilolardan kurtulcam
Ne biliyim o da pek az olur gibi geldi kuzum
Sen bilirsin
Çok halsiz, aç kalma sonra
Leslie strong 3 mile yaptım. 5 mil videosu yok youtubeda.
Anladimki dışarıda yürüyüş hiçbirseymis. Her tarafı çalışıyo insanin leslie ile.
Puan nasıl olacak şimdiPnrrr-12 42 dakika leslie 3 mile strong
Hoşbulduk canım ben de Pınar memnun oldumMeraba canım ben Nigar hoşgeldin aramıza
Abla patatesi bir gün yaptım. Dün normal menü yaptım. İncir işe yaradı az önce wc ye çıktım. Tartıldım 63.9 kahvaltımı yaptım. Birazdan brokolimi hazırlıyacağım. Akşama Taze fasulye var ekmeksiz yarına güzel bir eksi bekliyorum inşallahPatatesi devam ettinmiydi cnm
Kaç gün yaptın
Taktikleri almışsınŞimdi perşembe akşam 18.30da tren. 20de eve varacaz. Aksamin.20sinde sofra. Yok yaaaa
Ertesi gün tartı günü hemide.Mefkurem ablanın gözü üstünde. Heee otururum ben o sofraya. Trende midem.bulandi icim.kalkti. ben bi yeşil çay içecek başka şey istemem der akşamı atlatırım.
Cuma ctesi pazardan biri kesin etli ekmek. Ona kılıf lazim
Anam yine mi gaz valla takınca sırtına vurcaz pıt pıtAaaa abla sende mi brokoli yidin yoksam
Benim.cuma 69.4
Bu sabah 69.9
Ama gaz valla gaz billa gaz.
Daha çok gel daha cokkk buralara free olmak gelmemek değilGunaydin herkeseee
Cuma 105.8
Bugun 106.1
+300 um wc yok sporda yok bugun yapicam insallah tek yarim saatlik yuruyusle olmuyor
Fark güzel ama ah gece gelme gündüz gel şarkısın da sana gelsintunaydiiinnnnnn gec oldu ama
gecen cuma 98,400
simdiki cuma 97,800
fark _600
Bencede tmmdirKilo bildirimim:
Cuma: 71.4
Güncel: 71.3
Fark: - 100gr
Ben haftaya eksiyle basladiysam tamamdir
Reglinde etkisi vardırBen bugün artı çıktım3 gündür wc çıkmadım bugün sabah incir yedim inşallah faydası olur
Regl gelmedi hala onunda etkisi var
64.3
Tekrar hoşgeldinHerkese gunaydin ,ablacimMefkurem gunaydin ancak gelebildim esim bobrek tasi dusuruyodu cok problemli oldu 2 haftadir.
Adı: eda
Yaşı: 34
Evli/bekar: evli
Çocuk/yaşları: 5 yas erkek,2.5 yas kiz
Emziriyormusun: hayir
Meslek: ogretmen
Şu anda çalışıyomusun:hayir
Boy:169
Kilo:80.7
Hedef:60
Daha önce başka takımda yarıştımı :evet,9,10,13
Kilo alma nedeniniz : polikistik overdan kiloya yatkintik,yanlis beslenme,dogumlar
Bize kısaca kendini anlatırmısın: Zaten hayatim boyunca kilo problemim vardi diyebilirim universite haric 57-62 arasinda gittim geldim,evlilik sonrasi ise surekli vardi bu problem. 10 senelik ogretmenim fakat dogumlar ucretsiz izinler derken son 5 senedir surekli calisamadim. Su an cocuklarla evde sadece cocuklarin yonlendirdigi bir hayatim var diyebilirim . Su an sakin huzurlu bir hayat yasiyorum cok sukur,insallah duzenli katilcam ve artik bu kilolardan kurtulcam
Tuz mu o neydiGünaydın herkese kilo bildirimi yapayım dün ki yemekler biraz tuzluydu onun etkisi var
Cuma 64.9
Bugün 65.3
Fark +400
Bu cuma günü güzel eksi olur kendimi biliyorum tuz dan :))
Herseyin yoluna girmesine sevindimSelam kızlar kilom 76,2 sabit galiba,
Pek dikkat edemedim bu süreçte ne yazikki stresten yiyen bir insanım
Ama bugün sahalara tam anlamıyla döndüm aslında kapıdan içeri sokulacak üye degilimde siz kiyamazsiniz bana helede melek kaptanım:)
Paylasimlarimla menuketimle burdayım hiç bir yoğunluk sorun buraya yazmama engel olamıycak artık inşallah
Seni hamiş seniCuma günü 80,3
Bugün 80,3
Dün akşam 10 da bir koca tabak aşure yiyince sabit kalabilmisim karşı komşum getirince dayanamadım yedim valla
Abla bi doktora git kapsamlı görün ne geçmez bulantısı buCuma: 90.900
Güncel: 90.800
Fark: -100 gr
Ancak sabah kalktığımda mide bulantısı ve ishalle birlikte uyandim. Sanırım vücut direncin çok düşük hemen bir salgına yakalaniyorum umarım cuma gününe daha fazla eksiyle başlarim
Leslie strong 3 mile yaptım. 5 mil videosu yok youtubeda.
Anladimki dışarıda yürüyüş hiçbirseymis. Her tarafı çalışıyo insanin leslie ile.
Puan nasıl olacak şimdiPnrrr-12 42 dakika leslie 3 mile strong
strong dedigin 5k olandır kesin birde dambıl ve iplerle lastiklerle olan var aslında 3mile eş çünkü dklari farklı ben hep 5k yapıyorum düz 3mile çok miy miy3 ile carpiyoruz dksini canim lesliede ama strong daha hizlisiysa bilemedm smdi 3,5 lami carpicaz abla ?Mefkurem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?