Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İnan bende hiç mutlu değilim diyetten burdan uzak olmaktan ama ayrı kalmiycam artık beraber bu kilo derdinden kurtulacak

Tekrar hoşgeldin diyelim o zaman nigarım
Artık arkamıza bakmadan hedefe odaklanıyoruz
Valla ablam iyce saldım kendimi kollarım bacaklarım kalinlasti 10 günde resmen en kısa zamanda kendimi aynada güzel görmeye ihtiyacım var
Bununda yolu burdan geçiyor takıma dört elle sarılma vakti geldi artik

Kesinlikle görürsün bacım

Cuma: 90.900
Güncel: 90.800
Fark: -100 gr
Ancak sabah kalktığımda mide bulantısı ve ishalle birlikte uyandim. Sanırım vücut direncin çok düşük hemen bir salgına yakalaniyorum umarım cuma gününe daha fazla eksiyle başlarim

Orda tartı var ama götürürüm tartımı sorun yok. Tamamdır salata yapıyorum minik minik yiyorum oğlanda bi yaygara koparırsa onu alır kaçarım sofradan

Menülere bakmıyonmu

Yok kızzz riske girmemek için bırak cısı şişlik yapıcak bişey bile yemedim

Hadi ben veririmde
Sen kendini düşün

Hahaaaa gazla beni gazlamasa. Görürsün sen hıh. Seni görümce seniiii

Hoşgeldin canim

Ne biliyim o da pek az olur gibi geldi kuzum
Sen bilirsin
Çok halsiz, aç kalma sonra

Aralarda yesilcay kahve serbesttir heralde öle bsi olmaz bence bakalm öle bitik düscek olursam öglen ayran icerm ama dayancam abla

Dün nikah resimlerine baktm orlarda 90kiloydum ayy ne bicim fark var suan sok oldm niye yapmisim bunu kendime diyorm kac sene öle gezdm

3 ile carpiyoruz dksini canim lesliede ama strong daha hizlisiysa bilemedm smdi 3,5 lami carpicaz abla ? Mefkurem

Patatesi devam ettinmiydi cnm
Kaç gün yaptın
Abla patatesi bir gün yaptım. Dün normal menü yaptım. İncir işe yaradı az önce wc ye çıktım. Tartıldım 63.9 kahvaltımı yaptım. Birazdan brokolimi hazırlıyacağım. Akşama Taze fasulye var ekmeksiz yarına güzel bir eksi bekliyorum inşallah

Taktikleri almışsın
Aaaa abla sende mi brokoli yidin yoksam

Benim.cuma 69.4
Bu sabah 69.9

Ama gaz valla gaz billa gaz.

Anam yine mi gaz valla takınca sırtına vurcaz pıt pıt
Gunaydin herkeseee
Cuma 105.8
Bugun 106.1
+300 um wc yok sporda yok bugun yapicam insallah tek yarim saatlik yuruyusle olmuyor
Daha çok gel daha cokkk buralara free olmak gelmemek değil
tunaydiiinnnnnn gec oldu ama
gecen cuma 98,400
simdiki cuma 97,800
fark _600
Fark güzel ama ah gece gelme gündüz gel şarkısın da sana gelsin
Kilo bildirimim:

Cuma: 71.4
Güncel: 71.3
Fark: - 100gr

Ben haftaya eksiyle basladiysam tamamdir
Bencede tmmdir
Ben bugün artı çıktım 3 gündür wc çıkmadım bugün sabah incir yedim inşallah faydası olur
Regl gelmedi hala onunda etkisi var
64.3
Reglinde etkisi vardır
Tekrar hoşgeldin
Günaydın herkese kilo bildirimi yapayım dün ki yemekler biraz tuzluydu onun etkisi var
Cuma 64.9
Bugün 65.3
Fark +400
Bu cuma günü güzel eksi olur kendimi biliyorum tuz dan :))
Tuz mu o neydi bende eskiden çok tuzlu yerdim y
Herseyin yoluna girmesine sevindim
Cuma günü 80,3
Bugün 80,3
Dün akşam 10 da bir koca tabak aşure yiyince sabit kalabilmisim karşı komşum getirince dayanamadım yedim valla
Seni hamiş seni
Abla bi doktora git kapsamlı görün ne geçmez bulantısı bu

3 ile carpiyoruz dksini canim lesliede ama strong daha hizlisiysa bilemedm smdi 3,5 lami carpicaz abla ? Mefkurem
strong dedigin 5k olandır kesin birde dambıl ve iplerle lastiklerle olan var aslında 3mile eş çünkü dklari farklı ben hep 5k yapıyorum düz 3mile çok miy miy

Selam kızlar
Önce menülerimi yazayım kilo bildirimi yapayım sonra geçmişe bakıcsm inşallah oğlum bi tuhaf oldu meme de uyumak istiyor sürekli kucagımda 4 gecedir sabaha kadar aglıyor çarşafta sallıyoruz kız kardeşlerim yarın gelicek inşallah ve rahatlıcam. Eşimle sorunumuzu hallettik elhamdülillah çok gerildik oğlan böyle olunca

Cumartesi sabah 11
Yumurtasız menemen
8 zeytib
2 ince dilim salam
2 dilin ekmek
Akşam 18 00
Misafir hazırlığı vardı yemek yapamadım eşin makarna yapmıştı 5 kaşık yedim yanında salata ile.
90 dk yürüyüş 90 p Pnrrr-12 2 lt
Pazar
Sabah 12
Yarım patates kavurması
2 tk salça sos
Yeşillik
2 dilim ekmek
Akşam 18
1 tabak lahana kavurması
1.5 lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…