Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben de merak ediyorum.Ama cuma cumartesi ekmek yediğimde aç kurt gibi gözüm döndü zor hakim oldum kendime bişeyler yememek için..tatlı krizleri de cabası.
Alışkın olmayınca karbona
Demekki sende öyle etkisi oluyor
Ben her gün yemşyorum arada bir yiyorum

Alışkın olmayınca karbona
Demekki sende öyle etkisi oluyor
Ben her gün yemşyorum arada bir yiyorum
bi lokma yiyince bişey olmuyo da bir iki dilim yiyince etkiliyo valla.erken acıktırıyo.geçen akşam acıktım dedim benim herife.hatun noluyo böyle sana gündüzde açım diye gezdin,ekmektense eğer yeme sakın ekmek diyo bana

Haaa Haaa
Kimi ekmek yemeyince doymuyom der
Kimide senin gibi yiyince acıkıyor :)))

Valla ben bile inanamadım kendime pinarcim annemi alıştıralim leslie ye dedim kendim yaptım annem de 10 kilo verdi neredeyse tamamı yağdan öyle olunca kolay oldu

Ayy masallah annene ne güzel vermis. Ailecek Spor diät yapiyorsunuz ne güzel cok özendim :)

Evt canım yeşil elma. Aslında lapa işgncesi de çok iyi verdiriyor

Lapa ne lapasi ama :) aman sen elma yap iskence cekme

Acildeyim suan zehirlendim midemi yok yikadilar menum yok oyuzden

Cok gecmis olsun canim tavukdan olmzs heralde, biraz beklettimiydin yemeden 2-3gün falan

Pnrrr-12 canim hangisi daha çok kalori yaktirir. Açık havada saatte 5 km yürüyüş mu
Yoksa lesliemi?
Ve de hangi leslie

Kiz ben fazla bilmemki öyle bahar aciklamis sagolsn ben puan tutuyorm ama :) nacizane fikrim acik leslue 5mil en etkilisi veya jillian yapabilrsn hafif kalirsa yürüyüs fazla etki etmiyor bende mesela anca aralarda kosma yaparak olabillr

Ben bugün artı çıktım 3 gündür wc çıkmadım bugün sabah incir yedim inşallah faydası olur
Regl gelmedi hala onunda etkisi var
64.3

Halledersn cnm sen hem sebebleride belliymis

Anaaa senin nohut benimi şişirdi

Çok sevindim cnm
En az - 1 gelecek hatta daha fazlasıda olacak

Gelicek insallahhh :)
Nohut 3 yk anca yemisimdir gerisi köfte suyu falandi :)

Anaaa kızlar şimdi aklıma geldi
Ben bugün normalden çok erken tartıldım
3 de yatıp 7 de kalktım
Yani o artı değildir
En kötü sabitimdir

Ozaman karabugday yaramis baya

Mefkurem ben gec kaldm artk 4 saat arayla yapmak icinde o yüzden bugun 2 ögün yapiym diyom yarin duruma göre 10gbi kalkar 4 saatlik arayla yaparm ama bence bana 2 ögünde iyi gelir ara ögün yapmicamya etkili olcak gbi geldi bana

Herkese gunaydin ,ablacim Mefkurem gunaydin ancak gelebildim esim bobrek tasi dusuruyodu cok problemli oldu 2 haftadir.
Adı: eda
Yaşı: 34
Evli/bekar: evli
Çocuk/yaşları: 5 yas erkek,2.5 yas kiz
Emziriyormusun: hayir
Meslek: ogretmen
Şu anda çalışıyomusun:hayir
Boy:169
Kilo:80.7
Hedef:60
Daha önce başka takımda yarıştımı :evet,9,10,13
Kilo alma nedeniniz : polikistik overdan kiloya yatkintik,yanlis beslenme,dogumlar
Bize kısaca kendini anlatırmısın: Zaten hayatim boyunca kilo problemim vardi diyebilirim universite haric 57-62 arasinda gittim geldim,evlilik sonrasi ise surekli vardi bu problem. 10 senelik ogretmenim fakat dogumlar ucretsiz izinler derken son 5 senedir surekli calisamadim. Su an cocuklarla evde sadece cocuklarin yonlendirdigi bir hayatim var diyebilirim . Su an sakin huzurlu bir hayat yasiyorum cok sukur,insallah duzenli katilcam ve artik bu kilolardan kurtulcam

Ne biliyim o da pek az olur gibi geldi kuzum
Sen bilirsin
Çok halsiz, aç kalma sonra

ekmek külfet bana başka bişe değil valla.neyse kahvemizi de içtik ellerine sağlık kuzum.ben gidem azcık spor yapim.bugün ipe başlıyorum bakalım hayırlısı.
öptüm sizi çok
Kolay gelsin canom
Ipide başlangıçta fazla abartma dizlerini sakatlarsın Allah muhafaza

Holgeldinnn edammm
Bende senden ümidi kestiydim :))
Eşine çok geçmiş olsun cnm

Bidaha da hedefe ulaşmadan kaybolmak yooookk
Bu arada aslinda ben izindeyim 504. Etapta 10. Takimdan 74.7 ile izne ayrildim . Ilk hedefim bu kiloya dusup listeye girmek Mefkurem
6 ayı geçince kilo fazlan yüzde 5 ten fazlaysa listeye girebiliyosun cnm
Ama derece durumuna göre bakmamız lazım
Çünkü - yüzdeyle girecen
Tabi bide eski güzel menülü sporlu edamı geldi acaba

Günaydın herkese kilo bildirimi yapayım dün ki yemekler biraz tuzluydu onun etkisi var
Cuma 64.9
Bugün 65.3
Fark +400
Bu cuma günü güzel eksi olur kendimi biliyorum tuz dan :))
Ben sana güveniyorum tatlım
Bol su sporla halledeceksin inş.

Ayy abla tesekur ederim geldi valla tam gaz ,yine herzaman ki gibi supersin

Beğendim ekmek hiç tuketmiyoruz galiba daha önceki menülerinde de öyle kavurma miktarı ne kadar birde artık spor görelim

Üzülme Tuğçe sen cumaya kadar atağa geçersin
ooo cumaya iyi bir eksi gelir belli

İllaki eksi görecem cumaya. Beklediğim artıyı haftalardır görmeyince, eksi görmeyi umut ediyordum. Neyse hayırlısı olsun. Menülerime ve sporuma güveniyorum ben. İnşallah bu haftayı da başarıyla atlatacam

Cumaya illa eksi görürüm, ablacım. Gece 1 e kadar uyanık ve hareket halinde olunca çok umursamadım meyve saatimi. Saçma sapan bir açlık oluşmuştu mideciğimde

Selam kızlar kilom 76,2 sabit galiba,
Pek dikkat edemedim bu süreçte ne yazikki stresten yiyen bir insanım
Ama bugün sahalara tam anlamıyla döndüm aslında kapıdan içeri sokulacak üye degilimde siz kiyamazsiniz bana helede melek kaptanım:)
Paylasimlarimla menuketimle burdayım hiç bir yoğunluk sorun buraya yazmama engel olamıycak artık inşallah

Listeye girmeden büyük kilolar vermek istemiyorum ben ,listede inşallah birse bir ikiyse iki Allah ne verdiyse artık:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…