- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #245.081
Alışkın olmayınca karbonaBen de merak ediyorum.Ama cuma cumartesi ekmek yediğimde aç kurt gibi gözüm döndü zor hakim oldum kendime bişeyler yememek için..tatlı krizleri de cabası.
bi lokma yiyince bişey olmuyo da bir iki dilim yiyince etkiliyo valla.erken acıktırıyo.geçen akşam acıktım dedim benim herife.hatun noluyo böyle sana gündüzde açım diye gezdin,ekmektense eğer yeme sakın ekmek diyo banaAlışkın olmayınca karbona
Demekki sende öyle etkisi oluyor
Ben her gün yemşyorum arada bir yiyorum
Haaa Haaabi lokma yiyince bişey olmuyo da bir iki dilim yiyince etkiliyo valla.erken acıktırıyo.geçen akşam acıktım dedim benim herife.hatun noluyo böyle sana gündüzde açım diye gezdin,ekmektense eğer yeme sakın ekmek diyo bana
Valla ben bile inanamadım kendime pinarcim annemi alıştıralim leslie ye dedim kendim yaptımannem de 10 kilo verdi neredeyse tamamı yağdan öyle olunca kolay oldu
Evt canım yeşil elma. Aslında lapa işgncesi de çok iyi verdiriyor
Acildeyim suan zehirlendim midemi yok yikadilar menum yok oyuzden
Pnrrr-12 canim hangisi daha çok kalori yaktirir. Açık havada saatte 5 km yürüyüş mu
Yoksa lesliemi?
Ve de hangi leslie
Ben bugün artı çıktım3 gündür wc çıkmadım bugün sabah incir yedim inşallah faydası olur
Regl gelmedi hala onunda etkisi var
64.3
Anaaa senin nohut benimi şişirdi
Çok sevindim cnm
En az - 1 gelecek hatta daha fazlasıda olacak
Anaaa kızlar şimdi aklıma geldi
Ben bugün normalden çok erken tartıldım
3 de yatıp 7 de kalktım
Yani o artı değildir
En kötü sabitimdir
ekmek külfet bana başka bişe değil valla.neyse kahvemizi de içtik ellerine sağlık kuzum.ben gidem azcık spor yapim.bugün ipe başlıyorum bakalım hayırlısı.Haaa Haaa
Kimi ekmek yemeyince doymuyom der
Kimide senin gibi yiyince acıkıyor :)))
Ne biliyim o da pek az olur gibi geldi kuzumMefkurem ben gec kaldm artk 4 saat arayla yapmak icinde o yüzden bugun 2 ögün yapiym diyom yarin duruma göre 10gbi kalkar 4 saatlik arayla yaparm ama bence bana 2 ögünde iyi gelir ara ögün yapmicamya etkili olcak gbi geldi bana
Kolay gelsin canomekmek külfet bana başka bişe değil valla.neyse kahvemizi de içtik ellerine sağlık kuzum.ben gidem azcık spor yapim.bugün ipe başlıyorum bakalım hayırlısı.
öptüm sizi çok
Holgeldinnn edammmHerkese gunaydin ,ablacimMefkurem gunaydin ancak gelebildim esim bobrek tasi dusuruyodu cok problemli oldu 2 haftadir.
Adı: eda
Yaşı: 34
Evli/bekar: evli
Çocuk/yaşları: 5 yas erkek,2.5 yas kiz
Emziriyormusun: hayir
Meslek: ogretmen
Şu anda çalışıyomusun:hayir
Boy:169
Kilo:80.7
Hedef:60
Daha önce başka takımda yarıştımı :evet,9,10,13
Kilo alma nedeniniz : polikistik overdan kiloya yatkintik,yanlis beslenme,dogumlar
Bize kısaca kendini anlatırmısın: Zaten hayatim boyunca kilo problemim vardi diyebilirim universite haric 57-62 arasinda gittim geldim,evlilik sonrasi ise surekli vardi bu problem. 10 senelik ogretmenim fakat dogumlar ucretsiz izinler derken son 5 senedir surekli calisamadim. Su an cocuklarla evde sadece cocuklarin yonlendirdigi bir hayatim var diyebilirim . Su an sakin huzurlu bir hayat yasiyorum cok sukur,insallah duzenli katilcam ve artik bu kilolardan kurtulcam
6 ayı geçince kilo fazlan yüzde 5 ten fazlaysa listeye girebiliyosun cnmBu arada aslinda ben izindeyim 504. Etapta 10. Takimdan 74.7 ile izne ayrildim . Ilk hedefim bu kiloya dusup listeye girmekMefkurem
Ben sana güveniyorum tatlımGünaydın herkese kilo bildirimi yapayım dün ki yemekler biraz tuzluydu onun etkisi var
Cuma 64.9
Bugün 65.3
Fark +400
Bu cuma günü güzel eksi olur kendimi biliyorum tuz dan :))
yok yok 100le başlicam 50 50 arttırıcam kuzumKolay gelsin canom
Ipide başlangıçta fazla abartma dizlerini sakatlarsın Allah muhafaza
Kaptanın takımda olupda kilo vermezsem yatacak yerim olmaz ama dimi:)Benim savaşcılarımın bazıları kayıp
●Mefkurem in Takımı ●
@Sweetyy83
@canan456
tugcetugcem
@Elif1530
@GIRGIRINA
@Kyezdn
@nurse51
Warriorinside
Ayy abla tesekur ederim geldi valla tam gaz ,yine herzaman ki gibi supersinHolgeldinnn edammm
Bende senden ümidi kestiydim :))
Eşine çok geçmiş olsun cnm
Bidaha da hedefe ulaşmadan kaybolmak yooookk
6 ayı geçince kilo fazlan yüzde 5 ten fazlaysa listeye girebiliyosun cnm
Ama derece durumuna göre bakmamız lazım
Çünkü - yüzdeyle girecen
Tabi bide eski güzel menülü sporlu edamı geldi acaba
Beğendim ekmek hiç tuketmiyoruz galiba daha önceki menülerinde de öyle kavurma miktarı ne kadar birde artık spor görelim
Üzülme Tuğçe sen cumaya kadar atağa geçersin
ooo cumaya iyi bir eksi gelir belli
Akşamı iyi atlatmışın tatlım
Bugünden itibaren spor olsun lütfen
Tmm öyle yapayımm :)))
Mutsuz olacak bişey yok tuğçem haftaya zararda olmadan başlıyosun
Gayet güzel tatlım
Tabiki isteyip çaba gösterdikten sonra neden olmasın
Bende geçen hafta 200 eksiyle başlamıştım
Meyve biraz geçe kalmış diğerleri güzel cnm
Valla Bende anlamıyom cnm
Inan cumadan beri yazdıklarım harici 1 lokma atmadım ağzıma
Menüm çokda değildi ama spor yoktu
O etki edermi bilmiyorum
Haa bide wc yoktu
Vayyyy canan coşacak heralde bu hafta
Tatlım cuma biz senin bildirimi yanlışmı yazdık acaba bidaha bakayım
Listeye girmeden büyük kilolar vermek istemiyorum ben ,listede inşallah birse bir ikiyse iki Allah ne verdiyse artık:)HEDEFLERRRRRRR
Pnrrr-12 71.4-1.1=70.3 %1.54
@melegimve ben 84.6-1.3=83.3 %1.54
@Zey-has 108.1-1.7=106.4 %1.57
Mefkurem 83.1-2.1=81 %2.53
M mer_4260 64.9-1=63.9 %1.54
@Nilyyyaaannn 79.8-1.5=78.3 %1.88
@eyledi 90.9-1.4=89.5 %1.54
tugcetugcem 61.6-1=60.6 %1.62
@nurse51 103.3-1.6=101.7 %1.55
@mine006 69.4-1.1=68.3 %1.59
@Kocasininprensessiii 105.8-1=104.8
@canan456 77.5-0.8=76.7
HEDEFLER MİNUMUMDURRR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?