- 20 Aralık 2017
- 235
- 507
- 53
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #245.121
Valla link vermek serbest mi yazayım linki canim. 5k yazmıyo. Dambıl yok ama lastik var elinde bazı yerlerde evet. 5 mil videosu nerden açabilirim bilen varmı?Taktikleri almışsın
Anam yine mi gaz valla takınca sırtına vurcaz pıt pıt
Daha çok gel daha cokkk buralara free olmak gelmemek değil
Fark güzel ama ah gece gelme gündüz gel şarkısın da sana gelsin
Bencede tmmdir
Reglinde etkisi vardır
Tekrar hoşgeldin
Tuz mu o neydibende eskiden çok tuzlu yerdim y
Herseyin yoluna girmesine sevindim
Seni hamiş seni
Abla bi doktora git kapsamlı görün ne geçmez bulantısı bu
strong dedigin 5k olandır kesin birde dambıl ve iplerle lastiklerle olan var aslında 3mile eş çünkü dklari farklı ben hep 5k yapıyorum düz 3mile çok miy miy
Cumartesi sabah 11
Yumurtasız menemen
8 zeytib
2 ince dilim salam
2 dilin ekmek
Akşam 18 00
Misafir hazırlığı vardı yemek yapamadım eşin makarna yapmıştı 5 kaşık yedim yanında salata ile.
90 dk yürüyüş 90 pPnrrr-12 2 lt
Pazar
Sabah 12
Yarım patates kavurması
2 tk salça sos
Yeşillik
2 dilim ekmek
Akşam 18
1 tabak lahana kavurması
1.5 lt su
Selam hanımlar
Çok yoğun başladım güne, öyle de devam ediyor.
Geçmiş kontrolünü gece yapacağım inşallah, fırsat bulursam ses veririm ama fırsat bulamazsam kusura bakmayın...
napıyorsunuz hanımlar
bugün işler yoğun çok fazla
yorgunum birazda pazartesi sendromu
aile hekimliği hemşiresiyim canımHangu bölümdesin canim hastanede. Kolay gelsin
Oyyy topuk kanı ve aşı nasil ciyakliuo kuzular. Kolay gelsin canimaile hekimliği hemşiresiyim canım
topuk kanı, aşı , çok geldi bugün
Haklısın gittim doktora salgın diyor ilaç verip gönderiyor bana da gına geldi.Abla bi doktora git kapsamlı görün ne geçmez bulantısı bu
Bilirim ohalleri stresten birbirine sarar eşler bizim kızinda kronik ağlamaları vardı bütün gün evde kucakta gezerdik bende kıza catamiyinca babasına catardim öyle rahatlardim:)Selam kızlar
Önce menülerimi yazayım kilo bildirimi yapayım sonra geçmişe bakıcsm inşallah oğlum bi tuhaf oldu meme de uyumak istiyor sürekli kucagımda 4 gecedir sabaha kadar aglıyor çarşafta sallıyoruz kız kardeşlerim yarın gelicek inşallah ve rahatlıcam. Eşimle sorunumuzu hallettik elhamdülillah çok gerildik oğlan böyle olunca
Geçmiş olsun canımHaklısın gittim doktora salgın diyor ilaç verip gönderiyor bana da gına geldi.
Seninle de tanişmadik hoşgeldin arkadaşımOyyy topuk kanı ve aşı nasil ciyakliuo kuzular. Kolay gelsin canim
Çok teşekkür ederim.Geçmiş olsun canım
Ben de deneyeyim jillian bence gayet mantıklıJillianin 30 gunluk spor programi varmis yaklasik 30 ar dklik bende bugun ona baslayacagim. Uzun sure ayiramiyorum spora en azindan 30 45 dk arasi daha tempolu birseyler yapayim dedim bakalim insallah becerebilirim
insan kıyamıyor amaOyyy topuk kanı ve aşı nasil ciyakliuo kuzular. Kolay gelsin canim
Selam kızlar
Önce menülerimi yazayım kilo bildirimi yapayım sonra geçmişe bakıcsm inşallah oğlum bi tuhaf oldu meme de uyumak istiyor sürekli kucagımda 4 gecedir sabaha kadar aglıyor çarşafta sallıyoruz kız kardeşlerim yarın gelicek inşallah ve rahatlıcam. Eşimle sorunumuzu hallettik elhamdülillah çok gerildik oğlan böyle olunca
Olur böyle şeyler gitmeme sevindikCuma 108.1
Pazartesi 108.4
+300 maalesef beslememe dikkat etmeme rağmen durum bu hortlak gibiyim inşallah yarın annemler gelince hepsi düzene girecek cumaya eksi gelecek
Reklam içermediği sürece selbest canımValla link vermek serbest mi yazayım linki canim. 5k yazmıyo. Dambıl yok ama lastik var elinde bazı yerlerde evet. 5 mil videosu nerden açabilirim bilen varmı?
Valla ne gazmanmisim arkadaş. Sırtıma vurmak da kar etmez . Kimyonlu sicak su içtim sabah .
He aldim taktikleri insallah halledicem bi hafta hedefi.
Jillianin 30 gunluk spor programi varmis yaklasik 30 ar dklik bende bugun ona baslayacagim. Uzun sure ayiramiyorum spora en azindan 30 45 dk arasi daha tempolu birseyler yapayim dedim bakalim insallah becerebilirim
Hedefinize yakın değilseniz jillian yapmayın çünkü kas oranı artacak zorlayıcı kilo vermeyi yavaslatabiliyor hedefe yakın yapınBen de deneyeyim jillian bence gayet mantıklı
ay yazık ya eşim topuk kanı alınırken sağlamıştı.insan kıyamıyor ama
yapacak birşey yok onların sağlığı için
Valla zor bı alet minecim sırt problemin var mı karın için YouTube'dan egzersizler varBu alet ise yarar mi karin yağları icin
iyide uzun süredir var ne gecme salgın bı arastirsalarHaklısın gittim doktora salgın diyor ilaç verip gönderiyor bana da gına geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?