Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Valla link vermek serbest mi yazayım linki canim. 5k yazmıyo. Dambıl yok ama lastik var elinde bazı yerlerde evet. 5 mil videosu nerden açabilirim bilen varmı?

Valla ne gazmanmisim arkadaş. Sırtıma vurmak da kar etmez . Kimyonlu sicak su içtim sabah .

He aldim taktikleri insallah halledicem bi hafta hedefi.

Lahana kavurması nasıl bir şey.merak ettim.

Karnabahar gibi turpgillerden olan sebzeler sindirim sistemini zorlayan karmaşık karbonhidrat içerir.Bu sebzeleri sindirmek için alfa galaktosidaz isimli enzime ihtiyacımız vardır. NYU Langone Tıp Merkezine göre bazı insanların vücudunda bu enzimden yeterli miktarda bulunmadığından karnabahar gibi gıdalar tükettiğinde gaz sorunu yaşarlar.

Sebep bu galiba. Bende enzim eksik

Bilirim ohalleri stresten birbirine sarar eşler bizim kızinda kronik ağlamaları vardı bütün gün evde kucakta gezerdik bende kıza catamiyinca babasına catardim öyle rahatlardim:)

Kızlar uzun zamandan sonra p.tesi evde yatmanın keyfini çıkarıyorum. Çok yağmur olduğu için dışarı çıkmadım. Zaten rahatsızım biraz da o yüzden sabahtan beri koltukla bütünleşip yattım. Flim seyrettim. Oyun oynadım... ne güzel böyle evde olmak:)

Jillianin 30 gunluk spor programi varmis yaklasik 30 ar dklik bende bugun ona baslayacagim. Uzun sure ayiramiyorum spora en azindan 30 45 dk arasi daha tempolu birseyler yapayim dedim bakalim insallah becerebilirim
Ben de deneyeyim jillian bence gayet mantıklı

Cuma 108.1
Pazartesi 108.4
+300 maalesef beslememe dikkat etmeme rağmen durum bu hortlak gibiyim inşallah yarın annemler gelince hepsi düzene girecek cumaya eksi gelecek
Olur böyle şeyler gitmeme sevindik
Kadınlar zaten çocuktan dolayı stresliyken erkwklerde kas yapayım derken göz çıkariyor
Kiloyu halledeceğiz eminim
Reklam içermediği sürece selbest canım
5k da 3mile in başka tarzı ama 5mile yandexte var oradan gir arat
Jillianin 30 gunluk spor programi varmis yaklasik 30 ar dklik bende bugun ona baslayacagim. Uzun sure ayiramiyorum spora en azindan 30 45 dk arasi daha tempolu birseyler yapayim dedim bakalim insallah becerebilirim

Ben de deneyeyim jillian bence gayet mantıklı
Hedefinize yakın değilseniz jillian yapmayın çünkü kas oranı artacak zorlayıcı kilo vermeyi yavaslatabiliyor hedefe yakın yapın
insan kıyamıyor ama
yapacak birşey yok onların sağlığı için
ay yazık ya eşim topuk kanı alınırken sağlamıştı. çok savunmasız diye çok üzülmüş

Bu alet ise yarar mi karin yağları icin
Valla zor bı alet minecim sırt problemin var mı karın için YouTube'dan egzersizler var
Haklısın gittim doktora salgın diyor ilaç verip gönderiyor bana da gına geldi.
iyide uzun süredir var ne gecme salgın bı arastirsalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…