- 16 Temmuz 2017
- 1.909
- 5.600
- 108
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #245.141
Hoş geldin canım inşallah hedefine kısa zamanda ulaşırsınHerkese gunaydin ,ablacim @mefkurem gunaydin ancak gelebildim esim bobrek tasi dusuruyodu cok problemli oldu 2 haftadir.
Adı: eda
Yaşı: 34
Evli/bekar: evli
Çocuk/yaşları: 5 yas erkek,2.5 yas kiz
Emziriyormusun: hayir
Meslek: ogretmen
Şu anda çalışıyomusun:hayir
Boy:169
Kilo:80.7
Hedef:60
Daha önce başka takımda yarıştımı :evet,9,10,13
Kilo alma nedeniniz : polikistik overdan kiloya yatkintik,yanlis beslenme,dogumlar
Bize kısaca kendini anlatırmısın: Zaten hayatim boyunca kilo problemim vardi diyebilirim universite haric 57-62 arasinda gittim geldim,evlilik sonrasi ise surekli vardi bu problem. 10 senelik ogretmenim fakat dogumlar ucretsiz izinler derken son 5 senedir surekli calisamadim. Su an cocuklarla evde sadece cocuklarin yonlendirdigi bir hayatim var diyebilirim . Su an sakin huzurlu bir hayat yasiyorum cok sukur,insallah duzenli katilcam ve artik bu kilolardan kurtulcam
Herkese gunaydin ,ablacim @mefkurem gunaydin ancak gelebildim esim bobrek tasi dusuruyodu cok problemli oldu 2 haftadir.
Adı: eda
Yaşı: 34
Evli/bekar: evli
Çocuk/yaşları: 5 yas erkek,2.5 yas kiz
Emziriyormusun: hayir
Meslek: ogretmen
Şu anda çalışıyomusun:hayir
Boy:169
Kilo:80.7
Hedef:60
Daha önce başka takımda yarıştımı :evet,9,10,13
Kilo alma nedeniniz : polikistik overdan kiloya yatkintik,yanlis beslenme,dogumlar
Bize kısaca kendini anlatırmısın: Zaten hayatim boyunca kilo problemim vardi diyebilirim universite haric 57-62 arasinda gittim geldim,evlilik sonrasi ise surekli vardi bu problem. 10 senelik ogretmenim fakat dogumlar ucretsiz izinler derken son 5 senedir surekli calisamadim. Su an cocuklarla evde sadece cocuklarin yonlendirdigi bir hayatim var diyebilirim . Su an sakin huzurlu bir hayat yasiyorum cok sukur,insallah duzenli katilcam ve artik bu kilolardan kurtulcam
Kızlar uzun zamandan sonra p.tesi evde yatmanın keyfini çıkarıyorum. Çok yağmur olduğu için dışarı çıkmadım. Zaten rahatsızım biraz da o yüzden sabahtan beri koltukla bütünleşip yattım. Flim seyrettim. Oyun oynadım... ne güzel böyle evde olmak:)
Seninle de tanişmadik hoşgeldin arkadaşım
Ok.yandexten.bakayimOlur böyle şeyler gitmeme sevindik
Kadınlar zaten çocuktan dolayı stresliyken erkwklerde kas yapayım derken göz çıkariyor
Kiloyu halledeceğiz eminim
Reklam içermediği sürece selbest canım
5k da 3mile in başka tarzı ama 5mile yandexte var oradan gir arat
Hedefinize yakın değilseniz jillian yapmayın çünkü kas oranı artacak zorlayıcı kilo vermeyi yavaslatabiliyor hedefe yakın yapın
ay yazık ya eşim topuk kanı alınırken sağlamıştı.çok savunmasız diye çok üzülmüş
Valla zor bı alet minecim sırt problemin var mı karın için YouTube'dan egzersizler var
iyide uzun süredir var ne gecme salgın bı arastirsalar
5 mil leslie sen nerden yapıyorsun pinar. Yandexden mi5 mil leslie yapildi yesil cay alindi ohh birazdanda 1 saate yemek yencek
Sizde neler var kizlar napiyorsunuzz
Ya o aletten eşim almıştı çok ağır geldi bana hiç rahat değil onun için dedimGeçmiş olsun . Ben de istiyom.oyle hasta olup tum.gun tek.basina evde olup yatmaklardan
Hosbulduk canim
Ok.yandexten.bakayim
Ya ben o karin egzersizleri denemedim.ama.mekik yapamıyorum. Boynuma yük biniyo. Bunu o yüzden dusunmustum. Bilemedim simdi
YouTube'dan çevirici ile iniyirsa yandexte ceviriciside vardır inşallah hiç denemedim indirmeyi bı bak istersenNorth River buldum ama.nasil indircem . Her yapışta video açarsam gümlerim malum
5 mil leslie yapildi yesil cay alindi ohh birazdanda 1 saate yemek yencek
Sizde neler var kizlar napiyorsunuzz
Tamam almayim.o zaman saol canımYa o aletten eşim almıştı çok ağır geldi bana hiç rahat değil onun için dedim
YouTube'dan çevirici ile iniyirsa yandexte ceviriciside vardır inşallah hiç denemedim indirmeyi bı bak istersen
Peki bi formunda gördüm seni maşallah
Yoğunluktan değil ama insanların tavırlarından küfür etmek üzereyim. Ateşim 39 derece, bademciklerim iflas eşiğinde ve bütün kemiklerim ağrıyor. Zannımca hasta oluyorum.
Spora gitsem mi gitmesem mi sorusundaki ince çizgi üzerindeyim
Ewt cnm yandextem ben indirdm hatta telefona ordan indirebilirsn. Netim olmasada yapabilmek icin ideal5 mil leslie sen nerden yapıyorsun pinar. Yandexden mi
Peki bi formunda gördüm seni maşallah
Yoğunluktan değil ama insanların tavırlarından küfür etmek üzereyim. Ateşim 39 derece, bademciklerim iflas eşiğinde ve bütün kemiklerim ağrıyor. Zannımca hasta oluyorum.
Tabiki de gitme tuğçe.
Antibiyotiksiz atlatmaya bak.kendini
Yorma
Sagol canim öyleyim masallah bana
Ah canim gecmis olsun kapmissin sifayi, bence dinlenmelisin malüm hastalik dinlenerek daha kolay atlatilir
5 mile cikamayacagim fazla vakit ayiramiyorun 2 yada 3 mil yetersiz gelir diye dusunmustum ama kas konusunda haklisin onu dusunmemistim. Bu ara eliptik de yapamiyorum nedense icimden gelmiyor cok itici gelmeye basladiOlur böyle şeyler gitmeme sevindik
Kadınlar zaten çocuktan dolayı stresliyken erkwklerde kas yapayım derken göz çıkariyor
Kiloyu halledeceğiz eminim
Reklam içermediği sürece selbest canım
5k da 3mile in başka tarzı ama 5mile yandexte var oradan gir arat
Hedefinize yakın değilseniz jillian yapmayın çünkü kas oranı artacak zorlayıcı kilo vermeyi yavaslatabiliyor hedefe yakın yapın
ay yazık ya eşim topuk kanı alınırken sağlamıştı.çok savunmasız diye çok üzülmüş
Valla zor bı alet minecim sırt problemin var mı karın için YouTube'dan egzersizler var
iyide uzun süredir var ne gecme salgın bı arastirsalar
Gecmis olsun mu desem gozun aydin mi desem bilemedim nasil cok zorluyor muKızlar oğlum diş çıkarıyorrr
sporu napcan dinlen dicektim ki son mesajinda eve gitmeye karar vermissin. Dinlenerek daha kolay atlatirsin canim cok gecmis olsunPeki bi formunda gördüm seni maşallah
Abla inşallah annemle alışırım ben de leslie yapmaya incelmesi ve sikilasmasi gereken yerler varHemennnn o artılar verilecekkkk :))
Ohhh ne güzel olmuş cnm yaa miss gibi
Suyun kenarında yürümeyi çok severim
Sadece sabah akşam arası biraz uzun olmuş cnm
Bide keşke muz akşam olmasaydı
Yanına alıp arada yiyebilirdin onu
Ayyy ben arada kalıyorum amaaa :))
Poninin takımında listedekiler çoğunlukta
Benim için 2 tarafı şeyli değnek oluyor :))))
hiç bilmiyorumki cnm
Her sürdüğündemi oluyor acaba
Aynennn malesef
Biz sofraya oturmadan çayı hazır ederim
Aslında kahvaltıda bile içmek doğru değil
Vayyyy bombaya bakkkk
Kız leslici olup çıkacan başımıza :)))
Hadi acıdım lokumu görmedim :))
Sen lesliye devam et yapanlar çok incelttiğini söylüyor
Artık bizemi öyle geliyor gerçektenmi tatlı bilmiyorum :))
Ama çoook tatlııı yavvv :))
Kuzum arayı 4 saat yapsanda olmuyormu
2 öğün pek az gelir gibi geldi
Kız bu saatte abingilde işiniz neyy :))
Çocuğun uyku saati geçti :))
Ben izindeyken denediydim :))
annenin maşallahı varmış
Ne kadar zamanda verdi
Kimse benim kadar olamaz :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?