Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hoş geldin canım inşallah hedefine kısa zamanda ulaşırsın

Hosgeldin eda bende pinar m.oldum
Kilolar gidicek insallah :)

Geçmiş olsun . Ben de istiyom.oyle hasta olup tum.gun tek.basina evde olup yatmaklardan

Seninle de tanişmadik hoşgeldin arkadaşım

Hosbulduk canim

Ok.yandexten.bakayim
Ya ben o karin egzersizleri denemedim.ama.mekik yapamıyorum. Boynuma yük biniyo. Bunu o yüzden dusunmustum. Bilemedim simdi

Ya o aletten eşim almıştı çok ağır geldi bana hiç rahat değil onun için dedim
North River buldum ama.nasil indircem . Her yapışta video açarsam gümlerim malum
YouTube'dan çevirici ile iniyirsa yandexte ceviriciside vardır inşallah hiç denemedim indirmeyi bı bak istersen

5 mil leslie yapildi yesil cay alindi ohh birazdanda 1 saate yemek yencek
Sizde neler var kizlar napiyorsunuzz

Peki bi formunda gördüm seni maşallah

Yoğunluktan değil ama insanların tavırlarından küfür etmek üzereyim. Ateşim 39 derece, bademciklerim iflas eşiğinde ve bütün kemiklerim ağrıyor. Zannımca hasta oluyorum.

Spora gitsem mi gitmesem mi sorusundaki ince çizgi üzerindeyim

Tabiki de gitme tuğçe.
Antibiyotiksiz atlatmaya bak.kendini
Yorma

Sagol canim öyleyim masallah bana

Ah canim gecmis olsun kapmissin sifayi, bence dinlenmelisin malüm hastalik dinlenerek daha kolay atlatilir

Tabiki de gitme tuğçe.
Antibiyotiksiz atlatmaya bak.kendini
Yorma

Şu an ki kararımla eve gidip yatacağım , buradan çıkabilirsem. Halsizliğim arttı çünkü, seansı kaldıramam gibi görünüyor. Sadece antibiyotik değil mümkünse ek bir ilaç daha olmasın. Elimdekiler fazlasıyla yeter bana

Sagol canim öyleyim masallah bana

Ah canim gecmis olsun kapmissin sifayi, bence dinlenmelisin malüm hastalik dinlenerek daha kolay atlatilir

Teşekkür ederim. O kadar iyi bakıyorum kendime ama hep hasta oluyorum ya. Biri bitmeden diğeri, daha egzemayı tam atlatamadım.

Sendeki enerjinin maşallahı var hadi benim yerime de kalori harcayıver...

5 mile cikamayacagim fazla vakit ayiramiyorun 2 yada 3 mil yetersiz gelir diye dusunmustum ama kas konusunda haklisin onu dusunmemistim. Bu ara eliptik de yapamiyorum nedense icimden gelmiyor cok itici gelmeye basladi
Kızlar oğlum diş çıkarıyorrr
Gecmis olsun mu desem gozun aydin mi desem bilemedim nasil cok zorluyor mu
sporu napcan dinlen dicektim ki son mesajinda eve gitmeye karar vermissin. Dinlenerek daha kolay atlatirsin canim cok gecmis olsun

Abla inşallah annemle alışırım ben de leslie yapmaya incelmesi ve sikilasmasi gereken yerler var

Fotarini gördüm abla torunların ben her çocuğu direkt sevemem ama seninkilere bayıldım maşallah suphanallah
Annem dört ayda verdi abla. 57 yaşında menopoz tiroid var çok şükür iyi gidiyor çok belli inceldiği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…