- 19 Kasım 2016
- 1.854
- 3.850
- 63
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #245.161
Yapacagini sanmiyorum canimKuru patlıcan biber şişkinlik yapar mı kızlar. Yarın yapayım diyorum da.
Diş ve gaz geliyor canım aklıma kendi 7.5 ayligimi düşününceKızlar yaaa bi 7.5 aylık bebek neden yarım saatte 1 saatte bir uyanır.ıyıyup uyuyup bağırarak uyanıyor.aptala döndüm.alerji böyle mı oluyor. Yediğim birşey mi dokundu anlamadım ki.
Yok kuzum bu g.t buu gobekle mı
Ooo kız senin hedefine ne kadar kaldı toplamda ne gitti
Oda oluyor ama makyajla da bı bağlantı kurdum yada makyaj yaptığımda kalabalık ortama girdiğim için kalabalıkta tetikliyor olabilir
Poni takımı kendine çekmiş
Abla aende ipin ucunda yaşıyorsun ne yiyorsun ki ne demek arti
cok geçmiş olsun canım
Canan bu hafta ideali misin acaba oylenmi geldi banaSelam 35 dk bantta yürüyüş yapıldı.
Tuğçe çok hasta oluyorsun ek gıda alıyor musun takviye probiyotik vitamin vsŞu an ki kararımla eve gidip yatacağım , buradan çıkabilirsem. Halsizliğim arttı çünkü, seansı kaldıramam gibi görünüyor. Sadece antibiyotik değil mümkünse ek bir ilaç daha olmasın. Elimdekiler fazlasıyla yeter bana
Teşekkür ederim. O kadar iyi bakıyorum kendime ama hep hasta oluyorum ya. Biri bitmeden diğeri, daha egzemayı tam atlatamadım.
Sendeki enerjinin maşallahı var hadi benim yerime de kalori harcayıver...
Tuzlu ve cok yağlı değilse yapmaz canımKuru patlıcan biber şişkinlik yapar mı kızlar. Yarın yapayım diyorum da.
Eliptigi yaparken tlc izle tavsiyem5 mile cikamayacagim fazla vakit ayiramiyorun 2 yada 3 mil yetersiz gelir diye dusunmustum ama kas konusunda haklisin onu dusunmemistim. Bu ara eliptik de yapamiyorum nedense icimden gelmiyor cok itici gelmeye basladi
Gecmis olsun mu desem gozun aydin mi desem bilemedim nasil cok zorluyor mu
sporu napcan dinlen dicektim ki son mesajinda eve gitmeye karar vermissin. Dinlenerek daha kolay atlatirsin canim cok gecmis olsun
pınar çok a değil mi kuzumMenüm:
11:00 1 bardak balli Ilik Su
12:15 2 yumurta, yesillik
17:45 tonbalikli salata (1kk peynirli)
2fincan yesilcay
1filtre kahve az sütlü
1 türk kahvesi (icmeyi düsünüyorm)
3lt Su (olur yatana)
5mil leslie + 200hoplama + 5dk karin egzersizi = 239puan
ooo elif ne yaptın bı sabah güzel gerisi out canımHeyyooo benn geldimm
13.10domates biraz peynir zeytin iki yumurta
14.45 dogum gunumdu bugunn annemler supriz yapmis cok ince pasta diliminin yarisini yedim bir bardak meyve suyu
16.00 çay yanında biraz kisir
18.40 ciger birazda patates salata
2.5 lt su yarim saat yürüyüş
Lütfen etliekmege saygı duyalımGı abla kizma ama ben bu haftasonunu nasıl atlatacam?
Yaaa yilda epi topu 3 kere gidiyrouz. '
Şimdi kayinvaldenin ye ye ye baskıları git evinde yao diyetini vidividilari mahvedecek beni. Kayinvalide ile papaz olacam. Bana dua edin. Etli ekmek denen şeyden yaptirmasinlar. Ne önüne çorba yaparlar ne yanina.salata. bi tepsi pide koyuyorlar ortaya. Bide tursu. Çatlayana kadar yiyorlar. Içim kalkiyo. Pide lahmacun hiç sevmem.ben. diyette olmasam.bile 40 yıl düşün.aklıma gelmez. Ama konyalılar hakkaten etli ekmek delisi.
Sofraya oturmasam olmuyo 70 80 yaşında insanlar ayip olur.zaten sık görüşemiyoruz. Az yesen problemli sorunlu duruma düşüyorsun. Of karnima ağrılar girdi valla düşününce bile.
Hoş geldin canımHerkese gunaydin ,ablacimMefkurem gunaydin ancak gelebildim esim bobrek tasi dusuruyodu cok problemli oldu 2 haftadir.
Adı: eda
Yaşı: 34
Evli/bekar: evli
Çocuk/yaşları: 5 yas erkek,2.5 yas kiz
Emziriyormusun: hayir
Meslek: ogretmen
Şu anda çalışıyomusun:hayir
Boy:169
Kilo:80.7
Hedef:60
Daha önce başka takımda yarıştımı :evet,9,10,13
Kilo alma nedeniniz : polikistik overdan kiloya yatkintik,yanlis beslenme,dogumlar
Bize kısaca kendini anlatırmısın: Zaten hayatim boyunca kilo problemim vardi diyebilirim universite haric 57-62 arasinda gittim geldim,evlilik sonrasi ise surekli vardi bu problem. 10 senelik ogretmenim fakat dogumlar ucretsiz izinler derken son 5 senedir surekli calisamadim. Su an cocuklarla evde sadece cocuklarin yonlendirdigi bir hayatim var diyebilirim . Su an sakin huzurlu bir hayat yasiyorum cok sukur,insallah duzenli katilcam ve artik bu kilolardan kurtulcam
Ben beğenmedim kardeşim Konya'da okudu oda çok sever yediğin yerle alakalı diyor ama bilemiycem dayak yemeden konyalilardan konuyu kapatıyorum :)Lütfen etliekmege saygı duyalımo kutsal bir yiyecek konyada (evet konyaliyim ve etliekmek delisiyim )
Java kapalıysa yüklenmez canım başka sebep aklıma gelmiyorDenedim yapamıyorum bir türlü
Geçmiş olsun canımCuma: 90.900
Güncel: 90.800
Fark: -100 gr
Ancak sabah kalktığımda mide bulantısı ve ishalle birlikte uyandim. Sanırım vücut direncin çok düşük hemen bir salgına yakalaniyorum umarım cuma gününe daha fazla eksiyle başlarim
Çok şükür canımSelam kızlar
Önce menülerimi yazayım kilo bildirimi yapayım sonra geçmişe bakıcsm inşallah oğlum bi tuhaf oldu meme de uyumak istiyor sürekli kucagımda 4 gecedir sabaha kadar aglıyor çarşafta sallıyoruz kız kardeşlerim yarın gelicek inşallah ve rahatlıcam. Eşimle sorunumuzu hallettik elhamdülillah çok gerildik oğlan böyle olunca
yatacak yer ne kızz kilo vermeyenin takımda işi ne zaten :))Kaptanın takımda olupda kilo vermezsem yatacak yerim olmaz ama dimi:)
Ama bi gelip bi kaybolmak yok edacımAyy abla tesekur ederim geldi valla tam gaz ,yine herzaman ki gibi supersin
zaten başka bişey düşenmemiştimCumaya illa eksi görürüm, ablacım. Gece 1 e kadar uyanık ve hareket halinde olunca çok umursamadım meyve saatimi. Saçma sapan bir açlık oluşmuştu mideciğimde
Hadi bakalım nigarım bi geldin azminle kalbimizi kazandın yine aynı performansı bekliyorum sendenSelam kızlar kilom 76,2 sabit galiba,
Pek dikkat edemedim bu süreçte ne yazikki stresten yiyen bir insanım
Ama bugün sahalara tam anlamıyla döndüm aslında kapıdan içeri sokulacak üye degilimde siz kiyamazsiniz bana helede melek kaptanım:)
Paylasimlarimla menuketimle burdayım hiç bir yoğunluk sorun buraya yazmama engel olamıycak artık inşallah
liste gerçekten ayrı bi sorumluluk disiplin veriyor kişiyeListeye girmeden büyük kilolar vermek istemiyorum ben ,listede inşallah birse bir ikiyse iki Allah ne verdiyse artık:)
Vayy aşureye rağmen sabitsin dimekCuma günü 80,3
Bugün 80,3
Dün akşam 10 da bir koca tabak aşure yiyince sabit kalabilmisim karşı komşum getirince dayanamadım yedim valla
suyuna limon falan koy cnmCuma: 90.900
Güncel: 90.800
Fark: -100 gr
Ancak sabah kalktığımda mide bulantısı ve ishalle birlikte uyandim. Sanırım vücut direncin çok düşük hemen bir salgına yakalaniyorum umarım cuma gününe daha fazla eksiyle başlarim
Kahve siyah çay fazla olmasa iyi olurAralarda yesilcay kahve serbesttir heralde öle bsi olmaz bence bakalm öle bitik düscek olursam öglen ayran icerm ama dayancam abla
Dün nikah resimlerine baktm orlarda 90kiloydum ayy ne bicim fark var suan sok oldm niye yapmisim bunu kendime diyorm kac sene öle gezdm
3.5 luk puanı yok cnm3 ile carpiyoruz dksini canim lesliede ama strong daha hizlisiysa bilemedm smdi 3,5 lami carpicaz abla ?Mefkurem
Allah çalışanların yardımcısı olsunnapıyorsunuz hanımlar
bugün işler yoğun çok fazla
yorgunum birazda pazartesi sendromu
Iyi bari tartı düşmüş tatlımAbla patatesi bir gün yaptım. Dün normal menü yaptım. İncir işe yaradı az önce wc ye çıktım. Tartıldım 63.9 kahvaltımı yaptım. Birazdan brokolimi hazırlıyacağım. Akşama Taze fasulye var ekmeksiz yarına güzel bir eksi bekliyorum inşallah
Ohhh çok şükür iyi olmanıza sevindim cnmSelam kızlar
Önce menülerimi yazayım kilo bildirimi yapayım sonra geçmişe bakıcsm inşallah oğlum bi tuhaf oldu meme de uyumak istiyor sürekli kucagımda 4 gecedir sabaha kadar aglıyor çarşafta sallıyoruz kız kardeşlerim yarın gelicek inşallah ve rahatlıcam. Eşimle sorunumuzu hallettik elhamdülillah çok gerildik oğlan böyle olunca
Dün lahana yemişin tatlım o da etkili olmuşturCuma 108.1
Pazartesi 108.4
+300 maalesef beslememe dikkat etmeme rağmen durum bu hortlak gibiyim inşallah yarın annemler gelince hepsi düzene girecek cumaya eksi gelecek
Hedefe yakın jillana başlasan daha iyi olur cnmJillianin 30 gunluk spor programi varmis yaklasik 30 ar dklik bende bugun ona baslayacagim. Uzun sure ayiramiyorum spora en azindan 30 45 dk arasi daha tempolu birseyler yapayim dedim bakalim insallah becerebilirim
Benim eskiden vardıBu alet ise yarar mi karin yağları icin
Gözünüz aydınnnKızlar oğlum diş çıkarıyorrr
Aaa kuzum hastaysan ne sporuPeki bi formunda gördüm seni maşallah
Yoğunluktan değil ama insanların tavırlarından küfür etmek üzereyim. Ateşim 39 derece, bademciklerim iflas eşiğinde ve bütün kemiklerim ağrıyor. Zannımca hasta oluyorum.
Spora gitsem mi gitmesem mi sorusundaki ince çizgi üzerindeyim
Senin bantın varda ne kullanmıyon kızz :))Selam 35 dk bantta yürüyüş yapıldı.
Kereviz daha güzel seçim :))Bursa’da yağmur yağıyor işten geldim bi duş aldım kızımı uyutmuş bakıcısı onu sallıyorum şimdi
Bakıcısı yemekleri yapmış ama dünden kurufasulye var ama yemeyeceğim
En iyisi yoğurtlu kereviz salatası yapayım
Daha kilon jillan için fazla cnmBen de deneyeyim jillian bence gayet mantıklı
Çünkü bizi unuttunAaa neden ki canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?