Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Menüm

09.30 1 kuru incir

Sabah10.30
2 dlm ekmek
2 tatlı kaşığı süt kaymağı 1 tatlı kaşığı bal
1 yum haşlama
1 kk peynir
2 ceviz
1 dlm kek

Öğle 15.00
2 yumurtalı salata
1 dlm ekmek
2 br ayran

16.00
10 fıstık 15 çiğdem

17.00 1 ceviz

Akşam 18.15
6 kaşık ıspanak kavurması
1 kaşık kıymalı yum.
2 br ayran
1 dlm ekmek
Yoğurt
Su 2 .5 lt
Spor 35 dk bantta yürüyüş Pnrrr-12

Uzun zamandır yürümemiştim . Leslie yapmıştım da.başlamak çok zor geldi.ara verince insan soğuyor .ama şimdi yarın yapmaya da kararlıyım

Kizz senin bünye zayif sanirim hemen kapiyorsun. Egzema neydi kiz benm haberm yok ondan.
bugun iyi kalori harcadim yarisi senin icin olsun hadi

Ewet az aslinda ama 4 günlük diät bi degisiklik deniym dedim bu hafta hedef büyük 69.9 icin 1bucuk kilo vermeliyim

Pnrrr-12 2.30 60 ýurüyüs dün ki rahatsizligimdan ötürü bugun pek bisey yapamadimm
60dk yürüyüsmü cnm yürüyüsü temposuna göre puanlariyoz tempoluysa x2 normal tempo ise x1 carpiyoruz

Kahvaltin zaten dolu dolu güzelmis keke hic gerek yokmus. Bide gün icinde 5 yumurta 4 dilim ekmek olmus bana fazla geldi bilemedim
Puanida ilk sayfadan hesaplayabillirsn canim 35dkyi bantta yürüyüs kac puansa onunla carpmalisin

Bu kadarcik mi az gibi geldi ama afiyet olsun

Hadi dogum gunundu pastayi yedin o kisir ne olaki hadi onu da gectim pesinden birde patates salatasi hic ama hic olmamis
O odada tv yok canim ya birde bu ara camasir seriyorum o odaya ondan da giresim gelmiyor
Tamam abla lesliden devam o zaman
Yani kaymak bala birswy demeyim diyordum kek varmis birde pesinden hem 2 yumurta hem ekmek olmus bilemedim valla

Selam canimm hosgeldin :)
Bazen olamiyabiliyor ama bence degisiklik bile etki eder bünyeye ben kendim icin ara ögün yapmadm bence eksi gelicek yarin bile hissediyorm :)

Evet cnm az oldu bu ara degisik bi menü deniyorm bakalm nasl olcak :) ama salatam bol du öle kücük bi kase degildi yani bakalm aksama cok acikmam insallah :)

Java kapalıysa yüklenmez canım başka sebep aklıma gelmiyor
Valla benim tel antika bı dinem yüklüyor sonra hep hata veriyor bı ara iyiydi şimdi yok yine kenarda bekleyen caps lerim var
Ne yaptınız abla durum ne
Canaayn o kek ne yine canan
Hadi keki yedin de senin porsiyonlae fazla canım ya iki bardak ayran
ayran
Bu kadarcik mi az gibi geldi ama afiyet olsun
kiz eliptik her yere taşınıyor bahane yok

Canim yeme isini iyi kisitlamissin darisi basima

Abla nolduki ne ifadesi

Sağolasın bitanem Allah kader güzelliği versin

Yakın 2 kişinin hem diyet hem spor yapması ne güzel yaa biribirinizi motive edersiniz
Anneninde maşallahı varmış
Veremiyom diyen gençler utansın

Ankarada da bugun hava yagmurlu kar gelecek diyorlar ama insallah bir an once yagar hem biraz hava yumusar hemde mikroplar kirilir. Bende henuz spor yapamadim yemekti camasirdi derken kosturmayla gecti insallah yemekten sonra baslicam.
En güzeli sabah sporu aslında
Sonra için rahat ediyor yük kalkıyor üstünden

Kızz sabah niye o kadar geç oldukii

Senin menüyle benimki aynı olmuş
Tek saatleri farklı

Doğum günün kutlu olsun bebeğimmmm

Bugün daha iyimisin
Menünü alt alta yazarsan bide öğünler arasında boşluk bırakırsan okuması kolay olur

13.10
Domates
Peynir
Zeytin? Kaç tane
2 yumurta

14.45
Ince dilim pasta

Gibi Gibi

Yorumları zaten yapmışlar bana gerek kalmamış :))
Lütfen etliekmege saygı duyalım o kutsal bir yiyecek konyada (evet konyaliyim ve etliekmek delisiyim )
Aynennnn
Her öğün yiyebilirim

Ben beğenmedim kardeşim Konya'da okudu oda çok sever yediğin yerle alakalı diyor ama bilemiycem dayak yemeden konyalilardan konuyu kapatıyorum :)
Ne dedin sennnn

Hamuru ince ve gevrek olacak sıcak sıcak yiyecen cnm
Kimi yer kalın yapıyor hamur oluyor
Spor böyle bişey cnm yaptıkça yapasın gelir bi bırakıncada başlıyamazsın

Her öğünde yumurta yemek Kolestrol açısından iyi değil heralde

Kekin ne işi var orda
bugün cumamı
Kavuracaktım abla.dolma yapacak olsam lahana dolması ve buzlukta pişmeyi bekleyen
Neinnnn sana dolma yasakkkk

Yiterince yedin zatiii
Selam canimm hosgeldin :)
Bazen olamiyabiliyor ama bence degisiklik bile etki eder bünyeye ben kendim icin ara ögün yapmadm bence eksi gelicek yarin bile hissediyorm :)
Bide metona haksızlık etme pınar hanımcım
Bak haftsonu dolu dolu yedin eksi çıktın
Bence yarın çok güzel eksi gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…