Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canim yeme isini iyi kisitlamissin darisi basima

Canim normalde böle yemiyorm bu 4 günlük bi diät bakalm :)

Sabah aslinda 11 gbi direk yicektm ama zaten 2 ögün yapcam diye esimi bekliyim dedm :)
Valla abla metom bu aralar iyi sanki ya hadi hayirlisi bu cuma bana 69lari gösterir insallah coooook mutlu olucam ozaman

Evet cnm az oldu bu ara degisik bi menü deniyorm bakalm nasl olcak :) ama salatam bol du öle kücük bi kase degildi yani bakalm aksama cok acikmam insallah :)
Insallah acikmazsin canim olursada erkenden yativer hadi bakalim bu hafta cosacaksin sanki
valla benimki fi tarihinden kalma baya agir birsey mumkun degil tek basima tasiyamam

Menummm
Saat 8.00
2 yumurta
2 kk peynir
4 çeri domates
2 salatalık
1 tb ekmek

Öğlen 13.15
2 kaşık yulaflı 1 kase yoğurt
1 ankara armudu

Ara filtre kahve

Ara yeşil çay

Akşam 19.3

Zeytinyağlı tabağı
- 1 kaşık köz patlıcan
-2 kaşık kereviz
- 1 mercimek köfte
-1 yaprak sarma
-1 kaşık pancar salatası
-1 minik imambayıldı

Su şimdilik 2
Yatana kadar 3 olur
42 dakika 3mile strong leslie

Son düzenleme:
Yedim valla yanına da yumurta haşladım ohh miss

Öğle deme hasta olmadan yat evde tek başına hastalık kötü gerçekten daha wc den çıkamadım bütün gün burayım:)) ama bu eziyete bence yarın-2 'yi kesin görürüm

Güzel menü spor da var afiyet olsun cnm sporuda lesliede x3 yapiyoruz 42x3 = 126puan bide beni etiketlersn bidhakine

guzel menu cisslarin olculeri de kucuk tutulmus afiyet olsun

Jillianin 30 gunluk spor programi varmis yaklasik 30 ar dklik bende bugun ona baslayacagim. Uzun sure ayiramiyorum spora en azindan 30 45 dk arasi daha tempolu birseyler yapayim dedim bakalim insallah becerebilirim
aay canım ben Jiliana 10 dakka dayanabildim inşallah sen fazlasıyla devam edersin çok tempolu güzel birsey ama ben tirt çıktım :)

aile hekimliği hemşiresiyim canım
topuk kanı, aşı , çok geldi bugün
kolay gelsin canım sana bizde bugün asidaydik

Kızlar oğlum diş çıkarıyorrr
gözün aydın canım darısı bize
Ayy bizim de evde durumlar böyle bu ara eşimle birbirimize sariyoruZ kızım elde sallayarak bile uyumuyor. Ama bu günler geçici keşke o an bunu göz ardı etmesek ama olmuyor işte :)
Ben sana güveniyorum tatlım
Bol su sporla halledeceksin inş.
ablam çok teşekkür ederim bana güvendiğin için bende güvenini boşa cikarmayacam inşallah

EMZIREN ANNE MENUSU

Kahvalti.10.00
1 dilim t.b ekmegi
1/2 dilim peynir
8 adet kucuk siyah zeytin
2 yk pekmez

Ogle.13.00
1 yumurta ile menemen
1 adet haslanmis yumurtanin beyazi (sarisini kizima verdim)
1 dilim tb ekmegi
1/2 dilim peynir
3 siyah zeytin

Ara ogun.14.30
1 bardak sut

Ara ogun.16.30
1 adet havuc

Aksam yemegi:19.00
1 kepce kirmizi mercimek corbasi unsuz
6 yk patlican oturtma kizartmadan yaptim
1 kase yogurt
1 dilim t.b ekmegi

Su. 2 lt

Spor. 2 mil leslie 30*3=90 puan
Pnrrr-12

hedefe cok oldugu ve kasa donusturdugu icin onermediler canim o yuzden leslie den devam

Sabah 08:30
1 yumurta
2 dilim tam buğday ekmeği
2 kk peynir
Yeşillik
5 zeytin
Ara 11:00
Sütlü nescafe 1 bardak
Öğlen 12:00
4 kaşık tavuk döner
2 dilim tam buğday ekmeği
Salata
1 bardak ayran
Ara 16:00
1 fincan yoğurt
Akşam 19:30
2 yumurta
Yoğurtlu kereviz
Ara 21;00
1 bardak kefir
Yarım saat yürüyüş yaptım

Guzel canim afiyet olsun

Canim biz alerji yüzünden sebze ile basladik geçen perşembe den beri 1 tatli kaşık un zeytinyağı ile kavuruyorum üstüne bir halka patates serce parmak kadar havuç rendeliyorum az da su koyup pisiriyorum biraz kaynatıp brendirla eziuorum Soğuyunca yiyor 1 hafta böyle bizde 3 gün kuralı maalesef 10 gün kızım çok sevdi zeytinyağı sayesinde kabızlık da olmuyor şükür. Sende çok zorlama ama değişik şeyler yaparak dene biraz sabır işi sanırım ama dert etme sakin nasılsa yiyecek birgun

Anam o nasıl bir tabakmış
Canım istedi kaldımı o tabaktan
Mefkurem abla beni oyar

Canım güzel menü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…