Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

valla tam karar vermedim şu anda 58.3 üm ve malesef göbeğim var hala ama 3 aydır adet olmamamında etkisi vardır bunda vücudumun durumuna göre bakcam ama en az düşeceğim kilo 56 daha fazla verirsem dediğin gibi kötü durur, şimdi 57 de karar kıldım ama genede bakcam duruma

aynen benimd eöyle annem dantel yaptırmış bana hiç haberim yokl bir gördüm deli oldum ben kullanmam bunları dedim. adetten ya yaptırmış işte. hiç sevmiyorum ya ben dantel. aksine dağınık bir görüntüsü var. =)

sabah 1 porsyon börek ve ayran

öglen tavuk corbası ve 2 dılım cvdr ekmegı

ara: 1dılım recellı ekmek sankı hamıleyım nedr bu ttlı ıstegı anlamıyrum

aksama tavuk corbası ve 2 dılım ekmek

mervecim bu hafta tatlı yemeyelim ben dün akşam zor tuttum kendimi 2 bisküvi attım ağzıma =( canım nasıl istedi anlatamam. incir yedim nektari yedim onlardan tatlı hissi almaya çalıştım. börek de yemeyelim.

lionesse canım kk da her derda çözüm var...evlilik hazırlığı topiğine bir göz at istersen..eminim işine yarayacak şeyler bulursun..

teşekkürler hoppidicik.

Murshcüm canını sıkma hem tatiile çıkmadan reglin olup biticek olması iyi bence. Bu arada o şişkinliğe üzülme çünkü regli bitince fos diye dah açok sönüyor insanın göbeği. Bana öyle oluyor. Çok şişiyorum moralim bozuluyor. Ama bi bakıyorum hastalık bitince bir güns orna falan normal gözüküyor herşey. Bence kilo bile veriyoruz regli döneminde. Çok su içmekte yararlı oluyor. Geçmiş olsun tekrar canım.
______________________________________________________________________________________

Bu arada kızlaaaaaaaar haberiniz olsun perşembe abbas yolcu Pazar akşamı dönmeyi düşünüyorum.
bizimkilere yalan söylemek durumunda kaldım nişanlımın yanına bursa üzerinden gidicem. orda bir aile dostumuza uğrayacağım onlara gittiğimi söyledim evdekilere =((
içim çok çok huzursuz böyle olduğu için. ama ne yapiyim çok özledim duramıyorum.
babam biraz şüphelendi yanlız ne halt yicem bilmiyorum. allahım ya inşallah yakalanmam. güzel dileklerinize muhtacım topik halkı.

Son düzenleme:
..canım artık o kadar olacak ...bi gün kendine izin vermiş ol, bugün yine kaldığın yerden devam et..benimde bu hafta eşim sabahları evde..sabahları birlikte kahvaltı yapıyoruz, tereyağlar, sucuklar havada uçuşuyo...üç günden beri manyak spor yapıyorum ama bakalım cuma günü tartı ne gösterecek.:18:.

off gerçekten kötü bir durum, yerinde olmayı istemezdim açıkcası...aşağı tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık vaziyetleri..ben bekar olmuş olsam ve sevdiğim çok uzakta olsa belki bende şeytana uyup senin yaptığın gibi gidebilirdim amaaaa....kızımın böyle bir şey yapmasına kesinlikle izin vermezdim..

kızlar selamm
2 gündür yokum
ama işyerinde işler karışık oyüzden giremedimm
ne olacagı belli değil
kafam allak bullak oyüzden giremedim çok yogundumda zaten
sizler nasılsınızzz

kızlar selamm
2 gündür yokum
ama işyerinde işler karışık oyüzden giremedimm
ne olacagı belli değil
kafam allak bullak oyüzden giremedim çok yogundumda zaten
sizler nasılsınızzz

Ben geldim sizler nerdesinizzzzz bakımmm

Hoşgeldin cnm hersey yolundadır umarım.Nasılsın dıyet nasıl gıdo?Saçlarını naptın ?

hoşgeldin cnm hersey yolundadır umarım.nasılsın dıyet nasıl gıdo?saçlarını naptın ?

cumartesi iş çıkışı boyatcaktım güyaa
cumartesi burası karıştı düşünki cumartesi pazar hep geç saatlere kadar burdaydım 1 günde hastanin web sitesini değiştirdim düşün..
Işi bırakmayıda düşünüyom böyle giderse bilmiyorum yanii

slm mursh kimse yokmu senden başka topik sesiz .sabah halı yıkıcaktım küçük kızımın dershane hocası ev ziyareti yapıyormuş aniden aradı sabah yürüme bandında indim terli terli kadın dedi yarım saatte ordayım bir telaşla duşa girdim artık bişe hazırlıyamadım .hazır şeyler alıp servis yaptım daha demin gitti .

mrb arkadaşlar hoşbuldum çok özledim hepinizi aranıza dönmek güzel artık düzenli girmeye çalışıcam görüşürüz öpüldünüz...

gecmıs olsun cnm:)) asagı tukursen sakal yukarı tukursen bıyık oluyor bu dönemde karbonhıdrat ve tatlı bakımında olsun gecıcı bısı nasılsa psıkolojık veya mevsımsel bı durum olabılır cnm sendekı 2-3 ay daha tekrarlarsa bı dra gdersın

cnm tatlı ve börek konusunda cok haklısın dra gttım bugun ınsulın dırencı ıcın bı ılac yazdrdım umarım faydası olur.evdekılere dgruyu sölemeyınce ben cok huzursuz olurum ya ya basıma bısı gelırse yolda felan dıe:) ama benımde yaptıktan snra söledıgım seylerım yokd egıl hanı:)

kızlar buarada tartıda eksiliyorum gibi :)
dieti bu hafta şunu yapıyorumm akşamları kaç gündür sadece çorba içiyorum
ve doktorun dediği gibi her akşam aynı saatte tuvalete gidiyorummm saatlerce bekliyom

senın bu yorumunu okumadan önce aynı atasözunu mursh ıcın kullandım kız bende:))

uzuldum cnm ya ama ordan cıkınca yıne ıs arayısına grceksen hıc cıkma derım ben sımdı ıs arama dönemındeyım ıgrenc bı vazıyet yanıı bööööggg gelıyo 2 aydr ıs arıyrum sen dusun yanı yınede herseyın hayrlısı tabıkı

yıne anı bır mısafır yanı:))) allahtan zıle basıp ben geldım dememıs:)

kızlar buarada tartıda eksiliyorum gibi :)
dieti bu hafta şunu yapıyorumm akşamları kaç gündür sadece çorba içiyorum
ve doktorun dediği gibi her akşam aynı saatte tuvalete gidiyorummm saatlerce bekliyom

işe yarıyormu pekı edoş benı sorma ne yedıysem ıkı gundr afedrsn cırcır olmusum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…