- Konu Sahibi Handandandan
-
- #24.521
aynen öle cnm benım ınce ıslerım danteldı felan ben kucukken ananem yaptms hep saolsun onlar harıc 3-4 senede anca oldu yavas yavas taksıtle olunca 3 -4 seneyı buldu yanı.bu arada eve gelsen hıc dantel kullanmıyorum hoşuma gıtmıyor agır mısafrler gelıcekse anca ozmn serıyorum snra hemen kaldırıyorum:)
sabah 1 porsyon börek ve ayran
öglen tavuk corbası ve 2 dılım cvdr ekmegı
ara: 1dılım recellı ekmek sankı hamıleyım nedr bu ttlı ıstegı anlamıyrum
aksama tavuk corbası ve 2 dılım ekmek
lionesse canım kk da her derda çözüm var...evlilik hazırlığı topiğine bir göz at istersen..eminim işine yarayacak şeyler bulursun..
Gelıo o zaman bekle cnm....Domuzdan bir kıl koparsan kardır derler bide :)))) saol cnm dıkkat edıyorumda hata bende
Bebemm ben 14 unde gıdıp 20 sınde donuyorum zaten hastalıgımda gecmıcek gıbı 1 hafta sonra ben sana durumu bıldırırım belkı benle onumuzdekı aya gırerız yarısa...Bendde bugun kendımı cok sısgın hıssedıyorum belımde koca bı sımıt var
Kızlar çok moralim bozuk yaaaa....
Dün resmen karbonhidrata gömüldüm(( Eve gec gıttım zaten boyle duzenım bozuldumu hersey bırbırıne karısıyor....Neyse sebebı bellı oldu dun aksam yatar ayak hastalandım...Bu kadar tatlı ve karbonhıdrat ıstegının sebebı bellı olmus oldu ama tuaf olan daha 1 haftam vardı neden erken oldum kı ? Bu ay ıcınde 2 defa regl gormus oluyorum...Hastayım dıe sporda yapamıyorum....Kahretsın yaaa neyse artık toparlıycaz bı sekılde...:18::18::18::18:
..canım artık o kadar olacak ...bi gün kendine izin vermiş ol, bugün yine kaldığın yerden devam et..benimde bu hafta eşim sabahları evde..sabahları birlikte kahvaltı yapıyoruz, tereyağlar, sucuklar havada uçuşuyoKızlar çok moralim bozuk yaaaa....
Dün resmen karbonhidrata gömüldüm(( Eve gec gıttım zaten boyle duzenım bozuldumu hersey bırbırıne karısıyor....Neyse sebebı bellı oldu dun aksam yatar ayak hastalandım...Bu kadar tatlı ve karbonhıdrat ıstegının sebebı bellı olmus oldu ama tuaf olan daha 1 haftam vardı neden erken oldum kı ? Bu ay ıcınde 2 defa regl gormus oluyorum...Hastayım dıe sporda yapamıyorum....Kahretsın yaaa neyse artık toparlıycaz bı sekılde...:18::18::18::18:
off gerçekten kötü bir durum, yerinde olmayı istemezdim açıkcası...aşağı tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık vaziyetleri..ben bekar olmuş olsam ve sevdiğim çok uzakta olsa belki bende şeytana uyup senin yaptığın gibi gidebilirdim amaaaa....kızımın böyle bir şey yapmasına kesinlikle izin vermezdim..______________________________________________________________________________________
Bu arada kızlaaaaaaaar haberiniz olsun perşembe abbas yolcuPazar akşamı dönmeyi düşünüyorum.
bizimkilere yalan söylemek durumunda kaldım nişanlımın yanına bursa üzerinden gidicem. orda bir aile dostumuza uğrayacağım onlara gittiğimi söyledim evdekilere =((
içim çok çok huzursuz böyle olduğu için. ama ne yapiyim çok özledim duramıyorum.
babam biraz şüphelendi yanlız ne halt yicem bilmiyorum. allahım ya inşallah yakalanmam. güzel dileklerinize muhtacım topik halkı.
kızlar selamm
2 gündür yokum
ama işyerinde işler karışık oyüzden giremedimm
ne olacagı belli değil
kafam allak bullak oyüzden giremedim çok yogundumda zaten
sizler nasılsınızzz
Ben geldim sizler nerdesinizzzzz bakımmm
hoşgeldin cnm hersey yolundadır umarım.nasılsın dıyet nasıl gıdo?saçlarını naptın ?
Dün işten gec cıktım azıcıkta ondan...
Hoşgeldın cnm nasılsın ? tatıl nasıl gectı?
Sen yokken bı takım degısıklıkler oldu cnm...Takım kaptanı sımdılık benım senı sılmedık ızınde gorunuyorsun nezama donuyorsun aramıza ????
Kızlar çok moralim bozuk yaaaa....
aynen benimd eöyle annem dantel yaptırmış bana hiç haberim yokl bir gördüm deli oldum ben kullanmam bunları dedim. adetten ya yaptırmış işte. hiç sevmiyorum ya ben dantel. aksine dağınık bir görüntüsü var. =)
mervecim bu hafta tatlı yemeyelim ben dün akşam zor tuttum kendimi 2 bisküvi attım ağzıma =( canım nasıl istedi anlatamam. incir yedim nektari yedim onlardan tatlı hissi almaya çalıştım. börek de yemeyelim.
teşekkürler hoppidicik.
Murshcüm canını sıkma hem tatiile çıkmadan reglin olup biticek olması iyi bence. Bu arada o şişkinliğe üzülme çünkü regli bitince fos diye dah açok sönüyor insanın göbeği. Bana öyle oluyor. Çok şişiyorum moralim bozuluyor. Ama bi bakıyorum hastalık bitince bir güns orna falan normal gözüküyor herşey. Bence kilo bile veriyoruz regli döneminde. Çok su içmekte yararlı oluyor. Geçmiş olsun tekrar canım.
______________________________________________________________________________________
Bu arada kızlaaaaaaaar haberiniz olsun perşembe abbas yolcuPazar akşamı dönmeyi düşünüyorum.
bizimkilere yalan söylemek durumunda kaldım nişanlımın yanına bursa üzerinden gidicem. orda bir aile dostumuza uğrayacağım onlara gittiğimi söyledim evdekilere =((
içim çok çok huzursuz böyle olduğu için. ama ne yapiyim çok özledim duramıyorum.
babam biraz şüphelendi yanlız ne halt yicem bilmiyorum. allahım ya inşallah yakalanmam. güzel dileklerinize muhtacım topik halkı.
off gerçekten kötü bir durum, yerinde olmayı istemezdim açıkcası...aşağı tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık vaziyetleri..ben bekar olmuş olsam ve sevdiğim çok uzakta olsa belki bende şeytana uyup senin yaptığın gibi gidebilirdim amaaaa....kızımın böyle bir şey yapmasına kesinlikle izin vermezdim..
cumartesi iş çıkışı boyatcaktım güyaa
cumartesi burası karıştı düşünki cumartesi pazar hep geç saatlere kadar burdaydım 1 günde hastanin web sitesini değiştirdim düşün..
Işi bırakmayıda düşünüyom böyle giderse bilmiyorum yanii
slm mursh kimse yokmu senden başka topik sesiz .sabah halı yıkıcaktım küçük kızımın dershane hocası ev ziyareti yapıyormuş aniden aradı sabah yürüme bandında indim terli terli kadın dedi yarım saatte ordayım bir telaşla duşa girdim artık bişe hazırlıyamadım .hazır şeyler alıp servis yaptım daha demin gitti .
kızlar buarada tartıda eksiliyorum gibi :)
dieti bu hafta şunu yapıyorumm akşamları kaç gündür sadece çorba içiyorum
ve doktorun dediği gibi her akşam aynı saatte tuvalete gidiyorummm saatlerce bekliyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?