- 30 Aralık 2012
- 655
- 1.719
- 313
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #245.221
Geçmiş olsun canım şifa olsunaay canım ben Jiliana 10 dakka dayanabildim inşallah sen fazlasıyla devam edersin çok tempolu güzel birsey ama ben tirt çıktım :)
kolay gelsin canım sana bizde bugün asidaydik
gözün aydın canım darısı bize
Ayy bizim de evde durumlar böyle bu ara eşimle birbirimize sariyoruZ kızım elde sallayarak bile uyumuyor. Ama bu günler geçici keşke o an bunu göz ardı etmesek ama olmuyor işte :)
ablam çok teşekkür ederim bana güvendiğin için bende güvenini boşa cikarmayacam inşallah
Menü güzel olmuş ama bence yumurta ve ekmek aynı yerde olmamalı zaten yumurtayla karnın doyuyor böylece protein ile karbonu karıştırmamis oluyorsun. Tabi bu benim fikrim. Gerisi gayet guzelEMZIREN ANNE MENUSU
Kahvalti.10.00
1 dilim t.b ekmegi
1/2 dilim peynir
8 adet kucuk siyah zeytin
2 yk pekmez
Ogle.13.00
1 yumurta ile menemen
1 adet haslanmis yumurtanin beyazi (sarisini kizima verdim)
1 dilim tb ekmegi
1/2 dilim peynir
3 siyah zeytin
Ara ogun.14.30
1 bardak sut
Ara ogun.16.30
1 adet havuc
Aksam yemegi:19.00
1 kepce kirmizi mercimek corbasi unsuz
6 yk patlican oturtma kizartmadan yaptim
1 kase yogurt
1 dilim t.b ekmegi
Su. 2 lt
Spor. 2 mil leslie 30*3=90 puan
Pnrrr-12
Gayet güzel olmuş benceMenummm
Saat 8.00
2 yumurta
2 kk peynir
4 çeri domates
2 salatalık
1 tb ekmek
Öğlen 13.15
2 kaşık yulaflı 1 kase yoğurt
1 ankara armudu
Ara filtre kahve
Ara yeşil çay
Akşam 19.3
Zeytinyağlı tabağı
- 1 kaşık köz patlıcan
-2 kaşık kereviz
- 1 mercimek köfte
-1 yaprak sarma
-1 kaşık pancar salatası
-1 minik imambayıldı
Su şimdilik 2
Yatana kadar 3 olur
42 dakika 3mile strong leslie
Geçmiş olsun kuzum ben gitme derim tabiki ama benim kocam bir spot bağımlısı olarak böyle durumlarda inadına giderdi hasta olmamak içinPeki bi formunda gördüm seni maşallah
Yoğunluktan değil ama insanların tavırlarından küfür etmek üzereyim. Ateşim 39 derece, bademciklerim iflas eşiğinde ve bütün kemiklerim ağrıyor. Zannımca hasta oluyorum.
Spora gitsem mi gitmesem mi sorusundaki ince çizgi üzerindeyim
Bence yapmaz canım yapmamalı yani onlar da yaparsa ölelim miKuru patlıcan biber şişkinlik yapar mı kızlar. Yarın yapayım diyorum da.
Valla ben ne desem bilemiyorum çünkü benim çocuğum yemeyi çok seviyor canım tam anası gibiEk gidaya baslayan anneler birsey soracagim size. Nasio yediriyorsunuz cocuklariniza. Benimki yemiyor beni deli ediyor hangi sebzeyi denediysem yediremedim asiri tepki gosteriyor kafasini ceviriyor agzini kilitliyor. Bugun yumurta sarisi denedim o da olmadi. Bir muzu cok severek yiyor nasil ilerleyecegimi sasirdim artik
Bunu bende yarin bir deneyeyim bakalim yiuecek mi un olarak beyaz un mu kullaniyorsun tam bugday unu mu. 10 gun cokmus sizinde alerjiden dolayi mi uzadi sizin.Canim biz alerji yüzünden sebze ile basladik geçen perşembe den beri 1 tatli kaşık un zeytinyağı ile kavuruyorum üstüne bir halka patates serce parmak kadar havuç rendeliyorum az da su koyup pisiriyorum biraz kaynatıp brendirla eziuorum Soğuyunca yiyor 1 hafta böyle bizde 3 gün kuralı maalesef 10 gün kızım çok sevdi zeytinyağı sayesinde kabızlık da olmuyor şükür. Sende çok zorlama ama değişik şeyler yaparak dene biraz sabır işi sanırım ama dert etme sakin nasılsa yiyecek birgun
Guzel menu afiyet olsun abla. Kahvaltida genelde doymuyorum ekmeksiz ondan 1 dilim oluyor peynir zeytin sanki gitmiyor bogazimdan :))Menüm
Sabah 12.30
2 dilim peynir
Hindi füme
Domates salatalık
2 dilim ekmek
Ara 15.00
1 sütlü kahve
Akşam 18.30
Bir tavuk bir
Salata
2 lt su
40 dk yürüyüşPnrrr-12
Menu gayet guzel canim. Cok gecmis olsun. Ama vucut direncin dusmusken patates detoksu yapmasan bence daha iyi olurAlıntılama yapamıyorum halsizlikten, kafam basmıyor valla :)))
Şuursuzca yatıyorum evde, annem şişe çekecek şimdi. Bütün kemiklerim kırılmış gibi((
Yarın patates detoksuna başlayacağım, umarım iyileşirim de gücüm olur.
Menümü de yazayım ben size...
07:20 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, 6 zeytin, domates salatalık, 1 dilim çavdar ekmeği
10:30 sade türk kahvesi
13:00 1 kase yoğurt çorbası
16:00 1 adet portakal
19:00 1 kase mercimek çorbası
3 litre su içildi, ödem çayı içildi
Maalesef spor yok
benimki yemek haric herseyi yemeyi istiyor mesela onlugunu baglarken ona saldiriyor bir isirmaya calisiyor pecete ile agzini filan silmek istesem mumkun degil izin vermez yiyecegim diye cirpiniyor hani sansan cok istahli bir bebek. Ama yemege gelince yok kasigi gorunce bile direk tepki gosteriyor o yuzden sastim kaldim. Ne guzelmis senin bebis valla bende cok severim istahli yiyen bebekleri ama benim kiz babasina cekecek belliValla ben ne desem bilemiyorum çünkü benim çocuğum yemeyi çok seviyor canım tam anası gibiilk günden itibaren çoğu verdiğim zaman yedi zaten yemeyince vermiyorum ben de
Vah sporsuz kaldım ben vah______SPOR LİSTESİ ______
Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/
Carsamba/Persembe
Zey-has -- + 90 + -- + -- + -- + -- + --
Sweetyy83 -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Pnrr-20 60 + 60 + 219 + 239 + -- + -- + --
K-Nartanesi 90 + 45 + 30 + -- + -- + -- + --
Eyledi -- + -- + 40 + 40 + -- + -- + --
Nanekekik -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Mer_4260 30 + -- + 210 + -- + -- + -- + --
MelegimveBen -- + 90 + 180 + 90 + -- + -- + --
Mefkurem -- + -- + 135 + -- + -- + -- + --
Ponibon 260 + 235 + -- + -- + --+ -- + --
Asfarovski -- + 145 + 180 + -- + -- + -- + --
Tugcekrblt 202 + -- + 260 + -- + -- + -- + --
Canan456 -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Warriorinside -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Elif1530 -- + 90 + -- + -- + -- + -- + --
Mine006 -- + -- + -- + 126 + -- + -- + --
Haydirilililili lilililili yaaaar
Geçmiş olsun kuzum ben gitme derim tabiki ama benim kocam bir spot bağımlısı olarak böyle durumlarda inadına giderdi hasta olmamak içinsebebini ben de bilmiyorum ama ise yarardı
Evet canım alerji yüzünden 10 gün un şimdilik beyaz tam Buğday i daha denemedim pirinç unu ile meyveli muhallebi yapıcam daha sonra pirinç ununu kendim yaptım. Benim kızım maalesef herseyi yemek istiyor ne görse elini atıyor ama biz yediremiyoruz alerji yüzündenBunu bende yarin bir deneyeyim bakalim yiuecek mi un olarak beyaz un mu kullaniyorsun tam bugday unu mu. 10 gun cokmus sizinde alerjiden dolayi mi uzadi sizin.
Çok geçmiş olsun güzelimAlıntılama yapamıyorum halsizlikten, kafam basmıyor valla :)))
Şuursuzca yatıyorum evde, annem şişe çekecek şimdi. Bütün kemiklerim kırılmış gibi((
Yarın patates detoksuna başlayacağım, umarım iyileşirim de gücüm olur.
Menümü de yazayım ben size...
07:20 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, 6 zeytin, domates salatalık, 1 dilim çavdar ekmeği
10:30 sade türk kahvesi
13:00 1 kase yoğurt çorbası
16:00 1 adet portakal
19:00 1 kase mercimek çorbası
3 litre su içildi, ödem çayı içildi
Maalesef spor yok
Ben yumurtayla ekmegin yanyana olmasından dolayı proteinin görevini tam yapamadığı kanısındayım. Ama herkes öyle yapıyor tabi diyetisyenden diyetisyene değişiyor ama şimdiye kadar gittiğim bütün diyetisyen lerden ögrendigin bu gerisi gayet güzel benceSabah 08:30
1 yumurta
2 dilim tam buğday ekmeği
2 kk peynir
Yeşillik
5 zeytin
Ara 11:00
Sütlü nescafe 1 bardak
Öğlen 12:00
4 kaşık tavuk döner
2 dilim tam buğday ekmeği
Salata
1 bardak ayran
Ara 16:00
1 fincan yoğurt
Akşam 19:30
2 yumurta
Yoğurtlu kereviz
Ara 21;00
1 bardak kefir
Yarım saat yürüyüş yaptım
Sen gel ben ismarlayayim ondan sonra bir daha düşün bebeğimBen beğenmedim kardeşim Konya'da okudu oda çok sever yediğin yerle alakalı diyor ama bilemiycem dayak yemeden konyalilardan konuyu kapatıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?