- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #245.281
Benim aldığım yağsız kendi suyundaben onu bir ara taze soğanlı limonlu yiyordum yağı iyice süzülmüş şimdi tiksiniyoru
Gelsin Gelsin bebeğimNeyse hanımlar ben yatmaya gideyim bu böyle olmayacak inşallah bugünden itibaren daha aktif olurum su kahve sayesinde sohbetin bı yerlerinden tutmaya çalıştım inşallah devamı gelir
Detoks mu yapıyorsun kaptanımBenim menüm
9.00
2 haş.yumurta
17.00
Ton balıklı salata
Su 2 lt
Tavuk daha yenir geliyor bana aslında favorim sebze diyette değilsem hamurişleri :)Bende çok sevmiyorum cnm
Sadece makarnanın içinde yada pizzada severim :))
Salatayla idare ediyor işte
Bazıları tek yiyor, onu hiç yiyemem
Devamida gelicek inşallahIlk gün için süper olmuş tatlım
En önemlisi kaçamak yookk daha ne olsun :))
Favorilere girersek işin içinden çıkamayız :))Tavuk daha yenir geliyor bana aslında favorim sebze diyette değilsem hamurişleri :)
Bende bu takıma geldigeme senin gibi mükemmel bir kaptana sahip olduğum için çok mutluyumInş.cnm
sende zaten süper başlamıştın
Tekrar geldiğine çook sevindim
Azimli hırslı üyelere bayılırım :)))
4 günlük bi diyet vardı cnm ama hepsi bu değilDetoks mu yapıyorsun kaptanım
Tamam son favorim soyliyip kapatıyorum mevzuyu bol soslu kremalı pasta şekersiz çay eşliğinde :)Favorilere girersek işin içinden çıkamayız :))
Bende lahana alıp bı kaç gün yiyim haftaya diyorum iyi geliyordu bana4 günlük bi diyet vardı cnm ama hepsi bu değil
Dışarda olunca eksik kaldı
Dur daha kızz benim gerçek yüzümü görmedinBende bu takıma geldigeme senin gibi mükemmel bir kaptana sahip olduğum için çok mutluyum
Bu sıra düşüşe gecsem bile beni tekrar kaldiricaginiza emin oldugum icin içim rahattı ablacığım
Benim kv hastalık sürecinden beri uyku şaşti iyce gece geç yatıp sabah kalksamda geri yatıyorumBugün dışardayken çok başım ağrımıştı
Eve geldik bi yemek yedik sonra misafir geldi
Dündende uykusuzum erken yatıyom Bugün
Spor yapamadım
Yarın için şimdilik bi plan yok inş.spor olacak
Bana lahana yaramıyor cnmBende lahana alıp bı kaç gün yiyim haftaya diyorum iyi geliyordu bana
Yok ben kremalı değil pudingli çukolu pastaları daha çok severimTamam son favorim soyliyip kapatıyorum mevzuyu bol soslu kremalı pasta şekersiz çay eşliğinde :)
Ben yumuşaklık tan anlamam zaten sert olmalı kaptanım hiç birşey kilo veedirmesede bilesenin korkuna vermeliyim:)Dur daha kızz benim gerçek yüzümü görmedin
Hele bi listeye gir o zaman daha iyi tanışırız
Kv nasıl oldu cnm toparladımı birazBenim kv hastalık sürecinden beri uyku şaşti iyce gece geç yatıp sabah kalksamda geri yatıyorum
Yarın kalkıp spora gitmeliyim 4 gün gitsem bile yeter şimdilik
Bak şimdi seni daha çok sevdimmm Ben yumuşaklık tan anlamam zaten sert olmalı kaptanım hiç birşey kilo veedirmesede bilesenin korkuna vermeliyim:)
Bı diyet dönemimde yanlış hatırlamıyorsam yediğim zamanlarda değil bırakınca bir iki gün sonra tartıda eksi gormustumBana lahana yaramıyor cnm
Eğer sana iyi geldiğini önceden test ettiysen olabilir
Ama çoğu kişiye tartıda şişlik yapıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?