Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Karabugaday müthiş bişi abla hem bağırsak çalıstırıyor hem tok tutuyor ama bu bugdayın nersiymiş araştırıcam.
Dünki menüm
Sabah 10.00 iki yumurta
2kk Peynir

14.00
1 elma

19.00
1 kepçe mercimek çorba
Kavurma
2 kaşık zeytinyağlı barbunya
1 kaşık koz biber salatası
1 kase brokoli salatasi

Su 3 litre

Evettt cıma gününe güel eksiler gertecek menğ işte bu :)

Canım mandalına asidik yaaa gece yatmadan önce yeninde kilo verdiyomu gönül rahatlığyla yiyebilirsin mandalin portakal gece ama

Odfff etli ekmek bayılırrııımmmm. İyki benim kv ler konyalı değil. Ben dayanamaz catlayana kadar yerdim kesin. Canım kahvaltıyı güZel yapıp uüyomuş gb yapsam. Bide çay flm demleniyor mu yanına sürekli hizmet etsen otur kalk belki fark etmezler. Çok zor ama kv sevmediğini bilip anlayış göstermesi laZım dicem ama 80 yaşındaki insan çok zor. İradene ve sabrina kuvvet canm

Dünkü menüm

Sabah (9.00)
2 dilim tulum peynir ( tuzsuz)
2 dilim taö tahıllı ekmek
1 haşlanmış yumurta
5 yesiş zeytin kırma

Öğle(13.00)
1 bardak kahve

Akşam (18.00)
1 tabak et kavurma
Bol salata

Spor yok
Sıvı: 2 lt su

Ewt cnm yandextem ben indirdm hatta telefona ordan indirebilirsn. Netim olmasada yapabilmek icin ideal
Yandex kurumda açılmıyor telefondan da denedim yapamadım. Biraz uğra.olmazsa senden.yardim rica edicem artık olurmu canim
Çok çok geçmiş olsun canim

Kuru patlıcan biber şişkinlik yapar mı kızlar. Yarın yapayım diyorum da.
Yapmaz yapmaz afiyet.olsum. Bana da fikir oldu saolasin

Amam nasıl geçirirsem yedir tv ile yedirme naçizane tavsiyem

Hem pasta
Hem.kisir
Hem patates salatasi
Cık cık cık cık

Eliptik.ne.marka bende almayı.dusumuyorum

Lütfen etliekmege saygı duyalım o kutsal bir yiyecek konyada (evet konyaliyim ve etliekmek delisiyim )
Amannnn konyalılar sardı etrafı.@mefkurem Görümce derken bir görümce daha buldum.

Kahvaltin zaten dolu dolu güzelmis keke hic gerek yokmus. Bide gün icinde 5 yumurta 4 dilim ekmek olmus bana fazla geldi bilemedim
Puanida ilk sayfadan hesaplayabillirsn canim 35dkyi bantta yürüyüs kac puansa onunla carpmalisin
5 yumurta alerji yapar aman dikkat et.

Öğle deme hasta olmadan yat evde tek başına hastalık kötü gerçekten daha wc den çıkamadım bütün gün burayım:)) ama bu eziyete bence yarın-2 'yi kesin görürüm

Haklısın da insam.evde.miskinlik.de ozluyi. Ama tek.basina. o açıdan dedim. Axil.sifalar diliyorum sana

Güzel menü spor da var afiyet olsun cnm sporuda lesliede x3 yapiyoruz 42x3 = 126puan bide beni etiketlersn bidhakine
Ok etiketlerim

Afiyet olsun. Bebek ne.kadar
Afiyet olsun. Yoğurtlu kereviz ne.kadardi. gen 2 kase falan yiyorum bayılıyorum.

Valla ben bayılıyorum incecik çıtır çıtır yapıyorlar kahvaltı da bile yerim o derece yani Allah için hakkını da veriyorlar yaparken :)
3 etti görümce
Yok yok ne börek ne.lahmacum ne.pizza ne etli ekmek. Benlik.degil hamurlu seyler.
Bana.et sebze salata olsun ayılıp bayilayim

Anam o nasıl bir tabakmış
Canım istedi kaldımı o tabaktan
Mefkurem abla beni oyar

Bursa da varmi 'ege günlüğü' bilmiyorum. Ankarada avmlerde var.
Menüm
Sabah 12.30
2 dilim peynir
Hindi füme
Domates salatalık
2 dilim ekmek
Ara 15.00
1 sütlü kahve
Akşam 18.30
Bir tavuk bir
Salata
2 lt su
40 dk yürüyüş Pnrrr-12
1 tavuk ne kadar bi tavuk acaba

Günaydın herkese dün gece kızımın ateşi vardı biraz o yüzden menümu yazmak için giremedim
Dünkü menum
Saat 12.00 kahvaltı
1 haşlanmış patates kavurması
Salatalık
3 cerry
Yeşillik
3 zeytin
Saat 16.00 ara
Yarım armut
Saat 19.30 akSam
1 kase tavuklu mercimek çorbası
5 küçük köfte
Salata
Su 2 litre
Spor yok maalesef

ayin 20sinde 6. Ayimizi bitirdik canim

Mefkurem kaptan ilgin ve sabrın için teşekküreder pes edenler kervanına katılmaktayım bi türlü devam edemiyorum sabah yemesem akşam yiyorum akşam yemesem sabah yiyorum irade sıfır burda devamlılıkta sağlayamıyorum bari sizin vaktınızı almıyayım ver al ver al haftaları geçiriyorum kilo vermek için gerçekten çaba sarf eden insanlara gitsin vaktin kimsenin hakkına girmiyim herşey için teşekkürederim herkese tüm üyelere

Kavmin bozulduğu şu yolda 3 kere 4 kere gelip 3er gün kalıyım. Ne piştiyse ye. Git evinde yap diyeti. E o da haklı kendince yazik.
Bakıcaz artık çaresine.

Sen karayaydı yaoiyorsun. Ara öğün yok.
Anlamadim bu öğün işini zaten.
Diyetisyenler illa ara öğün der. Karatay asla yeme der. Ortası yok.

ayin 20sinde 6. Ayimizi bitirdik canim
Maşallah.
Gitme yaaa. Gidip napacan daha mi iyi olacak gidince.

Cokk azz kisir mesala üc kaşık patates salatasida iki kasik felan az az yedin yani
Tamam canım bundan sonra menü yazarken miktarı unutma
Altis benim ki Decathlon da indirim vardı çok güzel eliptikler bı bak istersen

Tamam canım bundan sonra menü yazarken miktarı unutma
Altis benim ki Decathlon da indirim vardı çok güzel eliptikler bı bak istersen

Eliptiklere bayılıyorum. Fitness salonuna gitsem yapacağım tek şey eliptikte saatlerce durmak olurdu. Ve çok güzel bacak inceltiyor.

Bu arada North River dünden alıntılama yapamıyorum bir türlü, ciddi anlamda kafam basmıyor. Bağışıklığım çok düşük benim, takviye almama rağmen böyleyim, çocukluğumdan beri. O yüzden de sürekli bir yerlerimden hasta oluyorum maalesef.

İstikrarı neden sağlayamıyorsun, neden devam edemediğini buldun mu? Ayda 1 kilo bile versen yılda 12 kilo eder ve hiç azımsanacak bir rakam değil. Karar tabiiki de senin ama burada destek oluruz birbirimize, bir şekilde menülerini düzenleyebiliriz.

Dün hayal meyal etli ekmek muhabbeti döndüğünü hatırlıyorum. Ya dünyanın en güzel yiyeceği ve aylardır sayıklıyorum. Üşenmesem gidip yiyeceğim Konya' da. Adamlar bu işi biliyorlar resmen.

Olsa da yesem miss gibi, tadına vararak, kalorileri düşünmeden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…