- 26 Mayıs 2014
- 4.706
- 5.898
- 198
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #245.321
Bugün tartıda artıları görünce tehlike çanları çaldı bende
Karabuğday yaptım o yüzden
Yazık görümcemler bisürü şey hazırlamış enişte salata bile yapmış benim için ama yiyemedim
Yemeğimi yanımda götürdüm
12.00
3 kş Karabuğday
1 tarçınlı pişmiş elma
17.00
Aynısı
Su 2 lt
Spor 45 dk bantta yürüyüş =45*3 =135 puan
@pnrr20
Dünki menüm
Sabah 10.00 iki yumurta
2kk Peynir
14.00
1 elma
19.00
1 kepçe mercimek çorba
Kavurma
2 kaşık zeytinyağlı barbunya
1 kaşık koz biber salatası
1 kase brokoli salatasi
Su 3 litre
Dünkü menümü de yazayım hemen;
10:00 su buharında kırılıp pişirilmiş 1 yumurta, 1 dilim hellim peyniri, 5 zeytin, 1 tk tereyağı ve bal, 1,5 dilim çavdar ekmeği
13:30 bir çay bardağı yağsız tuzsuz patlamış mısır
17:30 4 yk ciğer sote, 1 yk pirinç pilavı, salata
21:30 2 adet mandalina
120 dk tempolu yürüyüş*2=240
200 ip atlama= 20
toplam 260 puanPnrrr-12
2 litreden fazla su içildi, ödem çayına başlandı.
Gı abla kizma ama ben bu haftasonunu nasıl atlatacam?
Yaaa yilda epi topu 3 kere gidiyrouz. '
Şimdi kayinvaldenin ye ye ye baskıları git evinde yao diyetini vidividilari mahvedecek beni. Kayinvalide ile papaz olacam. Bana dua edin. Etli ekmek denen şeyden yaptirmasinlar. Ne önüne çorba yaparlar ne yanina.salata. bi tepsi pide koyuyorlar ortaya. Bide tursu. Çatlayana kadar yiyorlar. Içim kalkiyo. Pide lahmacun hiç sevmem.ben. diyette olmasam.bile 40 yıl düşün.aklıma gelmez. Ama konyalılar hakkaten etli ekmek delisi.
Sofraya oturmasam olmuyo 70 80 yaşında insanlar ayip olur.zaten sık görüşemiyoruz. Az yesen problemli sorunlu duruma düşüyorsun. Of karnima ağrılar girdi valla düşününce bile.
Yandex kurumda açılmıyor telefondan da denedim yapamadım. Biraz uğra.olmazsa senden.yardim rica edicem artık olurmu canimEwt cnm yandextem ben indirdm hatta telefona ordan indirebilirsn. Netim olmasada yapabilmek icin ideal
Çok çok geçmiş olsun canimŞu an ki kararımla eve gidip yatacağım , buradan çıkabilirsem. Halsizliğim arttı çünkü, seansı kaldıramam gibi görünüyor. Sadece antibiyotik değil mümkünse ek bir ilaç daha olmasın. Elimdekiler fazlasıyla yeter bana
Teşekkür ederim. O kadar iyi bakıyorum kendime ama hep hasta oluyorum ya. Biri bitmeden diğeri, daha egzemayı tam atlatamadım.
Sendeki enerjinin maşallahı var hadi benim yerime de kalori harcayıver...
Yapmaz yapmaz afiyet.olsum. Bana da fikir oldu saolasinKuru patlıcan biber şişkinlik yapar mı kızlar. Yarın yapayım diyorum da.
Amam nasıl geçirirsem yedir tv ile yedirme naçizane tavsiyemEk gidaya baslayan anneler birsey soracagim size. Nasio yediriyorsunuz cocuklariniza. Benimki yemiyor beni deli ediyor hangi sebzeyi denediysem yediremedim asiri tepki gosteriyor kafasini ceviriyor agzini kilitliyor. Bugun yumurta sarisi denedim o da olmadi. Bir muzu cok severek yiyor nasil ilerleyecegimi sasirdim artik
Hem pastaHeyyooo benn geldimm
13.10domates biraz peynir zeytin iki yumurta
14.45 dogum gunumdu bugunn annemler supriz yapmis cok ince pasta diliminin yarisini yedim bir bardak meyve suyu
16.00 çay yanında biraz kisir
18.40 ciger birazda patates salata
2.5 lt su yarim saat yürüyüş
Canan bu hafta ideali misin acaba oylenmi geldi bana
Tuğçe çok hasta oluyorsun ek gıda alıyor musun takviye probiyotik vitamin vs
Tuzlu ve cok yağlı değilse yapmaz canım
Eliptigi yaparken tlc izle tavsiyem
pınar çok a değil mi kuzum
Amannnn konyalılar sardı etrafı.@mefkurem Görümce derken bir görümce daha buldum.Lütfen etliekmege saygı duyalımo kutsal bir yiyecek konyada (evet konyaliyim ve etliekmek delisiyim )
5 yumurta alerji yapar aman dikkat et.Kahvaltin zaten dolu dolu güzelmis keke hic gerek yokmus. Bide gün icinde 5 yumurta 4 dilim ekmek olmus bana fazla geldi bilemedim
Puanida ilk sayfadan hesaplayabillirsn canim 35dkyi bantta yürüyüs kac puansa onunla carpmalisin
Öğle deme hasta olmadan yat evde tek başına hastalık kötü gerçekten daha wc den çıkamadım bütün gün burayım:)) ama bu eziyete bence yarın-2 'yi kesin görürüm
Ok etiketlerimGüzel menü spor da var afiyet olsun cnm sporuda lesliede x3 yapiyoruz 42x3 = 126puan bide beni etiketlersn bidhakine
Afiyet olsun. Bebek ne.kadarEMZIREN ANNE MENUSU
Kahvalti.10.00
1 dilim t.b ekmegi
1/2 dilim peynir
8 adet kucuk siyah zeytin
2 yk pekmez
Ogle.13.00
1 yumurta ile menemen
1 adet haslanmis yumurtanin beyazi (sarisini kizima verdim)
1 dilim tb ekmegi
1/2 dilim peynir
3 siyah zeytin
Ara ogun.14.30
1 bardak sut
Ara ogun.16.30
1 adet havuc
Aksam yemegi:19.00
1 kepce kirmizi mercimek corbasi unsuz
6 yk patlican oturtma kizartmadan yaptim
1 kase yogurt
1 dilim t.b ekmegi
Su. 2 lt
Spor. 2 mil leslie 30*3=90 puan
Pnrrr-12
Afiyet olsun. Yoğurtlu kereviz ne.kadardi. gen 2 kase falan yiyorum bayılıyorum.Sabah 08:30
1 yumurta
2 dilim tam buğday ekmeği
2 kk peynir
Yeşillik
5 zeytin
Ara 11:00
Sütlü nescafe 1 bardak
Öğlen 12:00
4 kaşık tavuk döner
2 dilim tam buğday ekmeği
Salata
1 bardak ayran
Ara 16:00
1 fincan yoğurt
Akşam 19:30
2 yumurta
Yoğurtlu kereviz
Ara 21;00
1 bardak kefir
Yarım saat yürüyüş yaptım
3 etti görümceValla ben bayılıyorum incecik çıtır çıtır yapıyorlar kahvaltı da bile yerim o derece yani Allah için hakkını da veriyorlar yaparken :)
1 tavuk ne kadar bi tavuk acabaMenüm
Sabah 12.30
2 dilim peynir
Hindi füme
Domates salatalık
2 dilim ekmek
Ara 15.00
1 sütlü kahve
Akşam 18.30
Bir tavuk bir
Salata
2 lt su
40 dk yürüyüşPnrrr-12
ayin 20sinde 6. Ayimizi bitirdik canimYandex kurumda açılmıyor telefondan da denedim yapamadım. Biraz uğra.olmazsa senden.yardim rica edicem artık olurmu canim
Çok çok geçmiş olsun canim
Yapmaz yapmaz afiyet.olsum. Bana da fikir oldu saolasin
Amam nasıl geçirirsem yedir tv ile yedirme naçizane tavsiyem
Hem pasta
Hem.kisir
Hem patates salatasi
Cık cık cık cık
Eliptik.ne.marka bende almayı.dusumuyorum
Amannnn konyalılar sardı etrafı.@mefkurem Görümce derken bir görümce daha buldum.
5 yumurta alerji yapar aman dikkat et.
Haklısın da insam.evde.miskinlik.de ozluyi. Ama tek.basina. o açıdan dedim. Axil.sifalar diliyorum sana
Ok etiketlerim
Afiyet olsun. Bebek ne.kadar
Afiyet olsun. Yoğurtlu kereviz ne.kadardi. gen 2 kase falan yiyorum bayılıyorum.
3 etti görümce
Yok yok ne börek ne.lahmacum ne.pizza ne etli ekmek. Benlik.degil hamurlu seyler.
Bana.et sebze salata olsun ayılıp bayilayim
Bursa da varmi 'ege günlüğü' bilmiyorum. Ankarada avmlerde var.
1 tavuk ne kadar bi tavuk acaba
Kavmin bozulduğu şu yolda 3 kere 4 kere gelip 3er gün kalıyım. Ne piştiyse ye. Git evinde yap diyeti. E o da haklı kendince yazik.Odfff etli ekmek bayılırrııımmmm. İyki benim kv ler konyalı değil. Ben dayanamaz catlayana kadar yerdim kesin. Canım kahvaltıyı güZel yapıp uüyomuş gb yapsam. Bide çay flm demleniyor mu yanına sürekli hizmet etsen otur kalk belki fark etmezler. Çok zor ama kv sevmediğini bilip anlayış göstermesi laZım dicem ama 80 yaşındaki insan çok zor. İradene ve sabrina kuvvet canm
Sen karayaydı yaoiyorsun. Ara öğün yok.Dünkü menüm
Sabah (9.00)
2 dilim tulum peynir ( tuzsuz)
2 dilim taö tahıllı ekmek
1 haşlanmış yumurta
5 yesiş zeytin kırma
Öğle(13.00)
1 bardak kahve
Akşam (18.00)
1 tabak et kavurma
Bol salata
Spor yok
Sıvı: 2 lt su
Maşallah.ayin 20sinde 6. Ayimizi bitirdik canim
Gitme yaaa. Gidip napacan daha mi iyi olacak gidince.Mefkurem kaptan ilgin ve sabrın için teşekküreder pes edenler kervanına katılmaktayım bi türlü devam edemiyorum sabah yemesem akşam yiyorum akşam yemesem sabah yiyorum irade sıfır burda devamlılıkta sağlayamıyorum bari sizin vaktınızı almıyayım ver al ver al haftaları geçiriyorum kilo vermek için gerçekten çaba sarf eden insanlara gitsin vaktin kimsenin hakkına girmiyim herşey için teşekkürederim herkese tüm üyelere
Tamam canım bundan sonra menü yazarken miktarı unutmaCokk azz kisir mesala üc kaşık patates salatasida iki kasik felan az az yedin yani
Altis benim ki Decathlon da indirim vardı çok güzel eliptikler bı bak istersenYandex kurumda açılmıyor telefondan da denedim yapamadım. Biraz uğra.olmazsa senden.yardim rica edicem artık olurmu canim
Çok çok geçmiş olsun canim
Yapmaz yapmaz afiyet.olsum. Bana da fikir oldu saolasin
Amam nasıl geçirirsem yedir tv ile yedirme naçizane tavsiyem
Hem pasta
Hem.kisir
Hem patates salatasi
Cık cık cık cık
Eliptik.ne.marka bende almayı.dusumuyorum
Amannnn konyalılar sardı etrafı.@mefkurem Görümce derken bir görümce daha buldum.
5 yumurta alerji yapar aman dikkat et.
Haklısın da insam.evde.miskinlik.de ozluyi. Ama tek.basina. o açıdan dedim. Axil.sifalar diliyorum sana
Ok etiketlerim
Afiyet olsun. Bebek ne.kadar
Afiyet olsun. Yoğurtlu kereviz ne.kadardi. gen 2 kase falan yiyorum bayılıyorum.
3 etti görümce
Yok yok ne börek ne.lahmacum ne.pizza ne etli ekmek. Benlik.degil hamurlu seyler.
Bana.et sebze salata olsun ayılıp bayilayim
Bursa da varmi 'ege günlüğü' bilmiyorum. Ankarada avmlerde var.
1 tavuk ne kadar bi tavuk acaba
Tamam canım bundan sonra menü yazarken miktarı unutma
Altis benim ki Decathlon da indirim vardı çok güzel eliptikler bı bak istersen
Mefkurem kaptan ilgin ve sabrın için teşekküreder pes edenler kervanına katılmaktayım bi türlü devam edemiyorum sabah yemesem akşam yiyorum akşam yemesem sabah yiyorum irade sıfır burda devamlılıkta sağlayamıyorum bari sizin vaktınızı almıyayım ver al ver al haftaları geçiriyorum kilo vermek için gerçekten çaba sarf eden insanlara gitsin vaktin kimsenin hakkına girmiyim herşey için teşekkürederim herkese tüm üyelere
Gunaydin canimm nasilsinGünaydinlaaar
Gunaydin canimmgünaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?