Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Totem yapalım :))
Gelecek o 69.9
Emrediyorum

Ayy hadi insallah abla bi umudum var ama bu hafta sanki iyi bisiler olcak

Yok ben kremalı değil pudingli çukolu pastaları daha çok severim

Konu kapandıııı :))

Ay gece gece yutkundum valla bencede kapayn konuyuu

Gözlerim acıdı artık :))

Hepinize iyi geceler bol eksiler fıstıklar

Leptininiz yalnız bırakmasın sizi :))

II geceler canimm bende uyuyorm artk burda baya gec oldu

E avm de ne yiyeydim.. adam whooperlari çifter çifter yedi. Bebem pilav üstü döner. Bana da köfte ye diyo. Ben o köfteleri yemem köfteden başka herşeye benziyo lastik gibi.
Bende zeytinyağlı yedim açık büfe idi. Ne gordumse aldim

Günaydınlarrr

Yağmurlu, karanlık, boğaz ve kemik ağrılı Adana sabahından herkese merhabalar...

Annemin tabiri ile kemiklerine kadar üşütmüşüm, işe hala gidebilecek durumdayım. İlerleyen saatler için yorum yapamayacağım...

@mefkurem asıl hastayken detoks olur kaptanım... Zaten canın birşey yemek istemiyorken kaçamak riskini sıfıra indirger

Bugün için niyetliydim patates detoksuna. Az önce kahvaltı kısmını atlattım

ooo elif ne yaptın bı sabah güzel gerisi out canım
Pasta üstüne kisir üstüne patates salatası
Ayrıca menü yazarken miktarlarını yazıyoruz canım mesela kaç yemeke kaşığı burdakiler
Cokk azz kisir mesala üc kaşık patates salatasida iki kasik felan az az yedin yani

Günaydın kızlar, hepinizden Allah razı olsun. Teker teker tesekkür ederim.

Eve geldik ama sehir dısında olan misafirlerimizden bizde yatılı olanlar var bir kısmı bugün gidecekler. Arada baktım ama yazacak vaktim inanın olmadı. Kayınpederim görümcelerim hep sehir dısındalar o nedenle bende kaldılar.
Benim hızlı bir detoksa ihtiyacım var. 1-2 gün detoks yapmam gerek diyetime uyamadım hic gece gündüz karıstı kalabalıkta öneriniz var mı?

Günaydın, cok cok gecmis olsun

cuma 103,3
bugün 103,8
fark +400
morelim bozuldu ya cısss da yemedim hiç niye böyle oldu

Pnrrr-12 Evet ananem hasta cok gerginim uzgunum yorgunum paso kocama sariyorum durup durup kavga ediyoruz tükendim yani
Ahh canım sarmayaya çalış kocana. Yazık onada. Ona sarcağına ondan güç almaya çalış. Çok zor senin içinde insanın annesi canın parcası. Ama muhtemelen kocanda ne yapıcagını bilmediği için seni daha çok kızdıracak seyler yapıypdur. Yüzünün gülmesini istemesi gb...

Gayet iyiyim. Bu takım bu hafta 1.ligi alır

Alır tabikisi içerde azimli hatunlarlar var

Menün çok güEl olmuş canım. Brokoli çorbasınk unsuz masıl yapıyprsun. Ben un ve süt olmadan sankı brokoli corbası değilde brokoli püresi içiyomusum gb hisediyorum

Ooo cok güzelmiş keyfin rahatın. Nerde oturuyosun? Ben istanbuldayım böyle keyifleri yaparsın burdada ama hava soğuk kış malum

Size bir tiyo yemekten hemen sonra çay içmek yasak bundan sonra nedenini sormayın bilmiyorum:))) diyetisyen kesinlikle içmeyeceksin dedi kilo verimini yavaslatiyormus. En az yarım saat geçmeliymiş
Ablam demiş zaten demir emilimini azalrıyor. Bide tek çay değil tüm yiyecekelr yarım saat sonra. Mide asidik bir ortam. Her içeçek asirli değilse ortamın ph sını düşürüyor asit özelliği azalıyor sindirim zorlanıyor

Ben galiba protein yaparım. Özel detokslara daha aşışamadım. Yada yogurt kürü belki 2 gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…