Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Şu wc işine birde biz alisabilsek bir gün lazimliga oturuyorsa ikinci gün istemiyor

Of ya kizlaaar miymiy zar zor hazirlandim parka gitmek icin sukurler olsun evden cikabildim yarim saat tempolu yurudm parka geldim alete oturdum ki yagmur basladi dokunsalar aglayacam sirtimda terliydi ruzgar nasil agritiyor anlatamam ama dinmesini bekliyecem buraya kadar gelmisim hemen gitmeyim demi az gaz verin kelee yoksa suracikta aglayacagimmm Mefkurem ablacimm

Ay gecen yağmurda bir teyze gordum tek başına aletlerdeydi yanlız dikkat et terlemissin spor yapacak diye hasta olup günlerce evde yatma

Bu hafta motivasyonumda kirilmalar oldugunu farkediyorum yeme icme de sikinti yok ama spor yapmak nedense iskence gibi geliyor dun 2 mil i zor yaptim. Bugunde baslamak istiyorum ama icimden hic gelmiyor ya neden boyle oldu anlamadim.

Ay gecen yağmurda bir teyze gordum tek başına aletlerdeydi yanlız dikkat et terlemissin spor yapacak diye hasta olup günlerce evde yatma
Biraz hafifledi bende hemen oturagini silip bisiklete bindim yapabildigim kadar yapiyim cabuk hasta oluyorum bende ama hava cok sert degil canim biraz durup giderim eve en uzak parka geliyorum eve varmam 40 dk yi buluyo

Canim spor yapacam diye hasta olma hava durumunu tam bilmiyorum ama cok terliysen ya kurumasina musade etme devam et yada eve don bence

Canim spor yapacam diye hasta olma hava durumunu tam bilmiyorum ama cok terliysen ya kurumasina musade etme devam et yada eve don bence
10 15 dk duruyum biraz bacaklari calistiriyim giderim canim cok soguk olsa duramam zaten sukur hava yumusak biraz yagmur atiyor hafiften sirtima iyi geliyor hareket etmek twistr yapiyim bari accik

Anam.herkes de etli ekmek sevdalısı cikti.destekmisimiz kostekmi.bilemedi.

Abla bak ne diyolar kalorileri düşünmeden yerdim vs. Beni gruptan artırmaya calisiyolar sanirim Ama yemeyecemmmm

Desteğiz tabiiki de, size kötü örnek olmam istemem ama ben 40 kiloyu herşeyi yiyerek verdim. Haddini yani ölçüsünü bildikten sonra neden köstek olalım ki....

Bence diyetin altın kuralı istikrar az verilsin kilo daim verilsin haftanın 7 günü yapılmasın 4 gün yapılsın spor ama devamlılığı olsun bu bile mucizelere sebeb olur

Diyet istikrar gerektirir zaten, aslında diyet diye bir şey yok. Ölçülü dozunda sağlıklı besleneceksin. İnsan vücudu çok akıllı , önemli olan bizim yönlendirebilmemiz.

İnsanın her daim kendine bakması lazım. Dikkat edersen hayata pozitif bakmasını bilenler mutlu insanlar. Düşünüyorum da ben 93 yaşında olsam fistanı çıkarmam üzerimden herhalde.
Şimdi bile hastayım diye offf zaten hastayım diyorum, sonra aynada hastalıklı halimi görünce deliriyorum.
Patates diyetinin ilk gününün 2. yarısında hiç zorlanmadım, güçlenmem lazım da zaten canım bir şey yemek istemiyor ki, öyle kuvvetli yiyemeyeceğim için sakınca görmedim detoksta. Zaten yarın sporda ölçü verecektim, kortizondan sonra ne olduğumu merak ediyordum, bu hafta herhalde sporsuz olacam, ölçülerime de bakamicaz

Yürüyüş bandı kullandım yıllarca çeşitli sporlar yaptım ama gerçekten eliptik başka daha yeni tanıştım kendisiyle bu kadar spor yapmama rağmen on dk fazla yapamıyorum müthiş yoruyor

Deli gibi ağrıtıyor ayaklarını değil mi? Ahh o ne güzel bir durumdur, nasıl seviyorum spor ağrılarını

Günaydın hanımlar
Kahvaltı yapıldı kızın kahvaltısını bitirmesini bekliyorum ben kalkınca oda doydum diye yemeği bırakıyor sonrada evi toplayacagim inşallah
Oh masallah :) kizin kac yasindaydi canim
Gelen bebisin cinsiyeti bellimi :)

Biraz hafifledi bende hemen oturagini silip bisiklete bindim yapabildigim kadar yapiyim cabuk hasta oluyorum bende ama hava cok sert degil canim biraz durup giderim eve en uzak parka geliyorum eve varmam 40 dk yi buluyo
eve de yuruyorsan süper bir spor olmuş olur bugün canm ama dikkat et terin sogumasin eve gider gitmez sıcak bir duşa gir

Oh masallah :) kizin kac yasindaydi canim
Gelen bebisin cinsiyeti bellimi :)
33 aylık canım Nisan'da 3 olacak gelecek olanın cinsiyeti tam belli değil kız dedi ama tam görememiş kız olursa iki cimcimem olacak inşallah

Bu hafta motivasyonumda kirilmalar oldugunu farkediyorum yeme icme de sikinti yok ama spor yapmak nedense iskence gibi geliyor dun 2 mil i zor yaptim. Bugunde baslamak istiyorum ama icimden hic gelmiyor ya neden boyle oldu anlamadim.
havalardan mı acaba yada kendini çok vereceğim diye şartladin mı alışveriş yapmasan bile git kıyafet dene bedenindeki farkı gir motiveedebilir

:) valla ben diät corbasi tarzinda yaptigimda böyle unsuz yapiyorm suda hasliyorm brokkoliyi bazen yanina kabak karnibaharda ekliyorm az bsi tereyag knorr bulyon sonra haslandikdan sonra mixerden geciriyorm cok hosuma gidiyor tadi bazen salcada ekliyorm biraz :)

Günaydın gençlik şeytanın bacağını kırıp spora gitmiş bulunmaktayım
Yeni girdim kahvaltıyı hazirliyim ben öpüldünüz

Güne 1 sifir önde basladin desene hadi iyisin :) masallah

Bence diyetin altın kuralı istikrar az verilsin kilo daim verilsin haftanın 7 günü yapılmasın 4 gün yapılsın spor ama devamlılığı olsun bu bile mucizelere sebeb olur

:) aynen canim spor ile cok daha farkli oluyor bende hissediyorm artk haftada en az 3 kez leslie yapmaya calisiyorm sıkılasmada cok belli valla :)

SPor yapalim kizlarrr :)

Valla güzelde tatlım ben kendime çok stress yapıyorum
Sadece kendimi değil hekesin kilosu eksisi artısını düşünüyorum
Yakında kafayı sıyırmazsam iyidir :)))

Ayy canim okadar düsünme valla delirir ya insan :) ama bizde bunu görüp sıkmaliyiz kendimizi valla hakkini yemiyelim cok iyi kaptansin

Masallah ne güzel ya cok özeniyorm böle arka arkaya doguranlara:) Allah banada nasip eder insallah :)

havalardan mı acaba yada kendini çok vereceğim diye şartladin mı alışveriş yapmasan bile git kıyafet dene bedenindeki farkı gir motiveedebilir
Bilmiyorum ki canim ya bende anlamadim gecen hafta boyle degildi. Bedenimdeki fark bariz belli oluyor dugun zamani alisveri yaparken siyah vucuda oturan abiye tarzi bir elbise almistim. Pazar gunu onu denedim. Hamilelik oncesi bile dar geldigi donemler olmustu su an tam oluyor esim bile sasirdi gorunce bunlar mutlu ediyor dedigim gibi yeme konusunda sikinti yok dikkat ediyorum ama spor olmadan da olmuyor

Bende bu aralar cok motiveyim inanilmaz 69lari görcem diyemidir bilmem bazen inanamiyorm bukadar yol katettigime :)
Cok Şükür ya bu günleride gördm. Kackere diät yap boz evlencegm zaman bile kilo verememis insan olarak benm icin mucize gibi bisey, dün bile yatana 1 bucuk oldu öle bi aciktmki sonra düsünceler 69u görürmüym cuma acaba bide hesapliyorm böle mart ayin basinda 65i görürüm diye düsünüyorm falan deli gibiydim yani :) sonra mart ortasinda Almanyaya gitmeyi dusunuyorm insallah hedefe ulastiktan sonra. Hatta annem bugun diyor nezaman gelcen özledik gel dedm dur biraz kaliyim evimde daha yeni döndüm sayilir. Valla hicbirsekilde hedefi görmeden artik bu motivemide bozmak istemiyorum :)

Simdode 5 mil leslie yapmaya gidiyorumm

Güzelim yağmur altındamı bekliyon
Kuru yerde bekle madem dinecek gibiyse
O kadar gelmişin boşa gitmesin

Içinden böyle hissedince hemen beyin oyunlara başlıyor nefsin otur otur diyor :))
Bak 2 haftadır ne güzel verdin
Bu hafta az verirsen moralin bozulacak
O fazla vermelerin boşa gitmiş gibi hissedeceksin
Cuma tartıda yaşadığın mutluluğu düşün
Hem beni nasıl sevindireceğini

Bide kilo verip buruş buruşmu olmak istiyosun
Biz tek zayıflık değil fit bi vücut istiyoruzzzz

Canim öyle dönemler oluyor ister istemez bu ciktigimiz uzun bir sürec haklisin sende bazen insanin icindende gelmiyor. Ama spor cok önemli insallah o azmi tekrar yakalayabillirsn ben mesela yapmazdm eskiden smdi yaptikca yapasm geliyor bide giden kiloyu görunce sende gecen hafta ne güzel versn cok güzel gidiyorsn kendine hedef koy 5 kilo nekadarda veririm nasil olur bu düsünceler bile insani heycanlandiriyor. Elbiselerinden farkediyormussun zaten cok büyük bisey bu aslinda ya :)

kız Allah seni bu yüzyılda bulyon mü kaldı ha yemeğe bulyon katmissin ha cipsi katmissin aynı şey canım
Hiçbir faydası yok verdiği lezzet MSG den geliyor amma Pınarcım lütfen yemeğine kanser katma

valla hamile kalmamış olaydım hiç niyetim yoktu canım benim 2. Ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…