- 19 Kasım 2016
- 1.854
- 3.850
- 63
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #245.401
44 de var 46 da kaliptan kaliba degisiyor. Tamam kiyafet denemesi yapacagim ozellikle 42 beden deDışarı çıkınca almasan bile küçük kıyafetler dene cnm
Sen kaç beden giyosun şimdi
Insan moda girince cikamiyo bendede aynisi oluyo Allah daim etsin şekerimEliptikte kiz 29. Dakikada mizirdanmaya basladi anca 35 e kadar devam edebildim. Simdi uyutmaya calisiyorum uyursa esim gelmeden birde 2 mil leslie yapayim diyorum. Sabah sanki ben degildim spor yapamiyorum diyen bu seferde durduramiyorum kendimi
Anaaa sen şişkoymuşun ya kızzz44 de var 46 da kaliptan kaliba degisiyor. Tamam kiyafet denemesi yapacagim ozellikle 42 beden de
Amannn tuuu tuuu maşallahEliptikte kiz 29. Dakikada mizirdanmaya basladi anca 35 e kadar devam edebildim. Simdi uyutmaya calisiyorum uyursa esim gelmeden birde 2 mil leslie yapayim diyorum. Sabah sanki ben degildim spor yapamiyorum diyen bu seferde durduramiyorum kendimi
Sagol canikomInsan moda girince cikamiyo bendede aynisi oluyo Allah daim etsin şekerim
Sisko degilde balik etli diyelim tabi hangi baligin eti orasi muallakAnaaa sen şişkoymuşun ya kızzz
hiç 42-44 beden kadınmı olurkadın dediğin 38 giyer en az
Amannn tuuu tuuu maşallah
Biz tutmayalım seni canom
Valla ben ucuna geldiydimSisko degilde balik etli diyelim tabi hangi baligin eti orasi muallakhatirladigim kadariyla hayatimda hic 38 giymedim nasil bir his bilmiyorum ama sayenizde onu da tadacagim insallah
Spora başladın mı bir tutku haline geliyor canımEliptikte kiz 29. Dakikada mizirdanmaya basladi anca 35 e kadar devam edebildim. Simdi uyutmaya calisiyorum uyursa esim gelmeden birde 2 mil leslie yapayim diyorum. Sabah sanki ben degildim spor yapamiyorum diyen bu seferde durduramiyorum kendimi
abla senin etin sıkı benim mesela sporu bıraktım zaman hemen etin sallanıyorBanada dün görümcem ne güzel zayıfladın inceldin dedi
44 beden pantolon da belinde 1 yumruk boşluk oldu :))
Artık 42 bedene geçiş başlasın
Normalde spor yaparim severimde 1 saat araliksiz eliptik yapmisligim vardi zamaninda tabi simdi bahaneler cok leslie ye baslayim dedim 13. Dk da kiz uyandi mesela boyle boluk porcuk oluncada keyif kalmiyor uzaklasiyorumSpora başladın mı bir tutku haline geliyor canım
abla senin etin sıkı benim mesela sporu bıraktım zaman hemen etin sallanıyor
Birde senin su hamilelik takvimini her gordugumde heyecanlaniyorum gecen seneki hallerim geliyor aklima Allah sag saglim evladina kavusmayi nasip etsin canimSpora başladın mı bir tutku haline geliyor canım
abla senin etin sıkı benim mesela sporu bıraktım zaman hemen etin sallanıyor
Aslında çok sıkı değilim cnm ama kilomu göstermiyom hep 5- 6 kilo az görünürabla senin etin sıkı benim mesela sporu bıraktım zaman hemen etin sallanıyor
Oyyyyy ankam gelmişşş
Bende şimdi sana yazdıydım :)) rica ederim bebeğimMefkurem ablacim destegin icin tesekkur ederim ama bu demek degil ki senden az kilo vericem gecicem seniiiiiiiiiiiiiiiiiii. Herzmn senden daha zayif olicimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?