Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sarkik burus burus bir vucut tabi de istemiyorum ilk hedefime yaklastim aslinda daha hirsli olmam lazim boyle olunca kendime daha cok kiziyorum yapmam gereken belli bunun farkindayim ama bir guc beni engelliyor neyse hareketli muzikler acip biraz enerjimi getireyim belki gaza gelir baslarim spora
senin masallahin var canim 5 mil 5 mil gidiyorsun ben o kadar yapamiyorum ya kiz agliyor ya uykusu geliyor vs vs bolunmek icin sebep cok eliptige donmem lazim bakalim insallah o hirsim tekrar gelicek. Hedeflerim var bende 2 ay sonra 75 i gormek istiyorum mart sonuna yani bakalim. Simdi kalkip kotu karamsar dusunceleri atip spor yapmaya calisacagim

Tünaydın ara ara geldim gittim temizlik yaptım yarın ablamlar geliyor ne çok görüşüyoruz dimi bu ara sık denk geldi annemlere olurlar büyük çoğunluk ama benim ufaklık abisinin derdine hergun oraya tasiniriz artık sbairsizkikla bekliyor yatcaz kalkcam gelecek diye

Acaba elbiselerin olmaya başladığı için
Bilinç altı artık yeter falanmı diyor

Kendine çok dar gelen oradan burdan fırtlayan bişey giy :))
Incecik olmadığını anlarsın

Spor yapmiyinca kaçamak yapmak daha kolay oluyor hem spor yapınca emeğe saygıdan daha dikkat ediyorsun

Valla hamarat hatunun hali başka :))

Ben daha pinekliyom :)) ama kafa 1 milyon

Acaba elbiselerin olmaya başladığı için
Bilinç altı artık yeter falanmı diyor

Kendine çok dar gelen oradan burdan fırtlayan bişey giy :))
Incecik olmadığını anlarsın
Belkide birde cikarip nisan kiyafetimi giyeyim balik elbiseydi bakalim o nasil olacak. Hareketlendim abla suanda bir yandan eliptige biniyorum North River sagolsun aklima getirdi tv yoksa labtap var onu getirdim online powerturk actim kizida yurutecine koydum hedefim 45 dk binmek bakalim kiz ne kadar durursa artik

Azkullanilmiskaynanamvar hoşgeldinnn kardeş takımcımın üyesi :))
Bu nasıl nick kızzz
Çok düşündünmü bunu bulurken
Yok başkanım, nick düşünüyordum o sırada ayaklarıma baktım , aha dedim ayaklarim3kilo
Arkadaşım GIRGIRINA ya bakmaya sayfanıza gelmiştim , bebeler aynı anda bağırıp böğürünce telefonda sayfa açık kalmış, okuyamadım da tam

Cumaya iyi sonuçlarla görüşmek üZere

Hee doğruya önceden de geldiydin :))

Hadi bakalım inş.güzel sonuçlar alırız cuma günü

Dışarı çıkınca almasan bile küçük kıyafetler dene cnm

Sen kaç beden giyosun şimdi

Şaka yaptım yahu ne kösteği. Gırgır olsun maksat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…