- 19 Kasım 2016
- 1.854
- 3.850
- 63
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #245.381
Sarkik burus burus bir vucut tabi de istemiyorum ilk hedefime yaklastim aslinda daha hirsli olmam lazim boyle olunca kendime daha cok kiziyorum yapmam gereken belli bunun farkindayim ama bir guc beni engelliyor neyse hareketli muzikler acip biraz enerjimi getireyim belki gaza gelir baslarim sporaIçinden böyle hissedince hemen beyin oyunlara başlıyor nefsin otur otur diyor :))
Bak 2 haftadır ne güzel verdin
Bu hafta az verirsen moralin bozulacak
O fazla vermelerin boşa gitmiş gibi hissedeceksin
Cuma tartıda yaşadığın mutluluğu düşün
Hem beni nasıl sevindireceğini
Bide kilo verip buruş buruşmu olmak istiyosun
Biz tek zayıflık değil fit bi vücut istiyoruzzzz
senin masallahin var canim 5 mil 5 mil gidiyorsunCanim öyle dönemler oluyor ister istemez bu ciktigimiz uzun bir sürec haklisin sende bazen insanin icindende gelmiyor. Ama spor cok önemli insallah o azmi tekrar yakalayabillirsn ben mesela yapmazdm eskiden smdi yaptikca yapasm geliyor bide giden kiloyu görunce sende gecen hafta ne güzel versn cok güzel gidiyorsn kendine hedef koy 5 kilo nekadarda veririm nasil olur bu düsünceler bile insani heycanlandiriyor. Elbiselerinden farkediyormussun zaten cok büyük bisey bu aslinda ya :)
Acaba elbiselerin olmaya başladığı içinBilmiyorum ki canim ya bende anlamadim gecen hafta boyle degildi. Bedenimdeki fark bariz belli oluyor dugun zamani alisveri yaparken siyah vucuda oturan abiye tarzi bir elbise almistim. Pazar gunu onu denedim. Hamilelik oncesi bile dar geldigi donemler olmustu su an tam oluyor esim bile sasirdi gorunce bunlar mutlu ediyor dedigim gibi yeme konusunda sikinti yok dikkat ediyorum ama spor olmadan da olmuyor
Spor yapmiyinca kaçamak yapmak daha kolay oluyor hem spor yapınca emeğe saygıdan daha dikkat ediyorsun:) valla ben diät corbasi tarzinda yaptigimda böyle unsuz yapiyorm suda hasliyorm brokkoliyi bazen yanina kabak karnibaharda ekliyorm az bsi tereyag knorr bulyon sonra haslandikdan sonra mixerden geciriyorm cok hosuma gidiyor tadi bazen salcada ekliyorm biraz :)
Güne 1 sifir önde basladin desene hadi iyisin :) masallah
:) aynen canim spor ile cok daha farkli oluyor bende hissediyorm artk haftada en az 3 kez leslie yapmaya calisiyorm sıkılasmada cok belli valla :)
SPor yapalim kizlarrr :)
Ayy canim okadar düsünme valla delirir ya insan :) ama bizde bunu görüp sıkmaliyiz kendimizi valla hakkini yemiyelim cok iyi kaptansin
Masallahne güzel ya cok özeniyorm böle arka arkaya doguranlara:) Allah banada nasip eder insallah :)
Ohhhh başlanmışya arkasıda gelir zatenBende yaptım bugün 2 mil
Ama bugün öğleden sonra evdeydim YouTube izledim yaptım kızla biraz zor oldu ama
Valla hamarat hatunun hali başka :))Gidip yemeği hazirlayim temizlikle yek yapmak aynı gün olmamalı bence yadaha kendime bakım yapacağım hasta bide bı dünya ütü var kurutmada kimlerde çıkışında onuda akşama artık
Bu aralar pek bı hamaratim micazima ters oğluma atkı başladım
Tabiki değilYazmayı unuttuydum
Benim dün akşam regli geldi
Ama bu eksi görmeye engelmi
Tabiki değilllll
Yok abla hepsini bu güne biriktirdim ablamlar gelecek diye tutusdum accik dinlenme bitti işlere devamValla hamarat hatunun hali başka :))
Ben daha pinekliyom :)) ama kafa 1 milyon
Tabi senin için hava hoş şimdi :))Tabiki değil
Belkide birde cikarip nisan kiyafetimi giyeyim balik elbiseydi bakalim o nasil olacak. Hareketlendim abla suanda bir yandan eliptige biniyorumAcaba elbiselerin olmaya başladığı için
Bilinç altı artık yeter falanmı diyor
Kendine çok dar gelen oradan burdan fırtlayan bişey giy :))
Incecik olmadığını anlarsın
Yok başkanım, nick düşünüyordum o sırada ayaklarıma baktım , aha dedim ayaklarim3kiloAzkullanilmiskaynanamvar hoşgeldinnn kardeş takımcımın üyesi :))
Bu nasıl nick kızzz
Çok düşündünmü bunu bulurken
Hee doğruya önceden de geldiydin :))Yok başkanım, nick düşünüyordum o sırada ayaklarıma baktım , aha dedim ayaklarim3kilo
ArkadaşımGIRGIRINA ya bakmaya sayfanıza gelmiştim , bebeler aynı anda bağırıp böğürünce telefonda sayfa açık kalmış, okuyamadım da tam
Cumaya iyi sonuçlarla görüşmek üZere
Dışarı çıkınca almasan bile küçük kıyafetler dene cnmBelkide birde cikarip nisan kiyafetimi giyeyim balik elbiseydi bakalim o nasil olacak. Hareketlendim abla suanda bir yandan eliptige biniyorumNorth River sagolsun aklima getirdi tv yoksa labtap var onu getirdim online powerturk actim kizida yurutecine koydum hedefim 45 dk binmek bakalim kiz ne kadar durursa artik
Şaka yaptım yahu ne kösteği. Gırgır olsun maksatDesteğiz tabiiki de, size kötü örnek olmam istemem ama ben 40 kiloyu herşeyi yiyerek verdim. Haddini yani ölçüsünü bildikten sonra neden köstek olalım ki....
Diyet istikrar gerektirir zaten, aslında diyet diye bir şey yok. Ölçülü dozunda sağlıklı besleneceksin. İnsan vücudu çok akıllı , önemli olan bizim yönlendirebilmemiz.
İnsanın her daim kendine bakması lazım. Dikkat edersen hayata pozitif bakmasını bilenler mutlu insanlar. Düşünüyorum da ben 93 yaşında olsam fistanı çıkarmam üzerimden herhalde.
Şimdi bile hastayım diye offf zaten hastayım diyorum, sonra aynada hastalıklı halimi görünce deliriyorum.
Patates diyetinin ilk gününün 2. yarısında hiç zorlanmadım, güçlenmem lazım da zaten canım bir şey yemek istemiyor ki, öyle kuvvetli yiyemeyeceğim için sakınca görmedim detoksta. Zaten yarın sporda ölçü verecektim, kortizondan sonra ne olduğumu merak ediyordum, bu hafta herhalde sporsuz olacam, ölçülerime de bakamicaz
Deli gibi ağrıtıyor ayaklarını değil mi? Ahh o ne güzel bir durumdur, nasıl seviyorum spor ağrılarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?