Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ögretmen gitti fadime halıları yıkadı telefon çaldı yine misafir hemde 3 kişi akşam yemegine gelcekmiş artık bişeler yapıcam kollar kalkmıyo .halıları tavanda yıkadım rüzgar beni aşagıya uçurcak diye çok korktum

kızlar 5 dk kayınvalıdeme ugramstm yegenlerı gelcekmıs bende ıkı dkk kek yaptım ve mınık poaca5 dakkada besıktas

bugunku menum

sabah 2 yumurta ıle yapılmıs peynırlı yumurta 2 dılım cvdar ekmegı

ara: 1 adet topkek

ögle: 1 tabak makarna yedım yoğurtlu yaklasık 5 kasık

aksama da yaptıgım kekten 1 parca yedım bırazdan uzum yıcem bugun de böyle bıtıcek

bugun 40 dkıka yuruyusum vardı

dünkü menümm

sabah kahvaltıda yumurta kırması
beyaz peynir
domatess + salatalık yeşil biber salata
1 dilim ekmek

ara süt

öğle fırında le tavuk yemeği
1 dilim ekmek

ara yok

akşam 2 tabak şehriye çorbası biberliii

sonra antep fıstıgı + 1 bardak kola

bugünkü menüm ise
sabah kahvaltıda aynı yumurta kırması
beyaz peynir
domates salatalık
1 zeytin
1 küçük dilim ekmek

ara süt 200ml

öğle 1 kıymalı yarım (

ara yok

akşam yok bi badak limonata içerim birazdan onunla yatarım zaten nöbetçiyimm

Son düzenleme:
sizler evinizde bacaklarını uzatmış dururken ben burdaaaaa sürünüyorumm

şampiyonlar ligi maçı başladı

son olarak şunu demek istiyorummmm

edda bebişim napıyosun oralarda ...maçmı seyrediyosun..

napim canım sıkılıyoo maç açık arada ona bakuıyom ve internete takılıyom..
öyle bi,r gecer zamankiyi izliyodum sıktı oda artıkk hep aynı şeylerr
sabah olsun istiyorummmm

annem yarın bana gel dedi ona gitcem oda perşembe taşınacak evde bütün eşyaları kolili oturacak yer yok ama
gitmesem rahat edemem gel dedi bikeree ((
böyle oturuyom iştee hoppidick sen napıyonn

gel dediyse git tabii canım...anne bu,kırılır sonra..bende çocukları uyuttum, can sınıtısı öyle takılıyorum işte..senin işlerinde yoğunmuş canım Allah kolaylık versin..ama bizide unutma burda , küseriz sonra..

yok canım hep aklımdasınızz
ama işler gerçekten normal değildi..
oo... çocukları oluryaa öyle tiplerle uğraşıyorum... burda
normal hayattaa asla muhattap almayacagım tiplerle muhattap olmak zorunda kalıyoruz burda...
bende tırnaklarımı göstermek için 2 gün eşek gibi çalıştım gece eve gece yarıları gittim:))

şimdide nöbetçiyim yorgunummm üfff :)))

sen diyet nasıl gidiyo tartıda ne alemdesin hoppidickkk

kızlar şu an bilgisayarımda üç sekme var..üçündede kk açık ...biri burada , diğeri online forum takipte, diğeri başka bir topikte...kazene çalışıyorum anlayacağınız..

kızlar şu an bilgisayarımda üç sekme var..üçündede kk açık ...biri burada , diğeri online forum takipte, diğeri başka bir topikte...kazene çalışıyorum anlayacağınız..

:))) hahaa
bendede 3 başlık açık

Online forum takip , burası ve gebelik ne zaman anlaşılır :))))

gebe değilim ama öylesine açmışım

..canım ekmek parası olunca bazı şeylere katlanmak zorunda kalıyo insan...bu bütün işyerleri için geçerli.ama sen işini güzel yaptıktan sonra kimsenin sana zarar vermesi mümkün olmaz....işyerlerini geçtim yaşadığımız sürece bazı kişilere katlanmak zorunda kalıyoruz..artık bazı şeyleri görmezlikten gelicez napalım..diyetim kocamın tüm çabalarına rağmen iyi gidiyo canım ..sporda yapıyorum ama yinede istediğim rakamı göremedim tartıda, ama ben çok inatçıyım kesinlikle bırakmıycam diyeti...

evet canım Allaha havale ediyorum ben bu ş...sizleri zaten!!!

uyma sen kocana diyeti sakın bırakmaa
ya tartıda azcık geriye gidilse gerisi geliyo hep böyle oluyoo
azcık bi kaç gün sıkcaz dişimizi tartı oyniycakkk ve diycezkii işte gidiyo ve o gazla verecek bu en azından benim için hrp b öylee..

en son taretıldıgımda 66,9 çıktım dün yaa 400 gram daha versem 66,5 olsammm
diycemki gidiyooo
yarın ve perşembe bakalım uğraşacamki cuma tartı oynasın biraz moral olsunn

bizim herşeyden önce sıvı tüketmemiz lazım ve ekmeği tamamen çıkarmamız lazımm
ben tamamen ekmeği kesemiyommm kahvaltıda ve bir yemekler böyle batırıp yemeği seviyorummm :2::2::2: :18:

canım sen beni biliyosun her hafta 1 kilo vererek gidiyodum taaa ki yaz gelene kadar...en son hafta 2 kilo vermiştim sonra durdum...fakat karadenizden döndükten sonra (hatta gitmeden öncede) artık o kilo verdiğim zamanlardaki psikolojiye büründüm ki sabah kahvaltısında kaçırsam dahi öğlende kendimi toparlıyorum..artı burada sizle yazışmakta bana büyük moral oluyo, kendimi size karşı sorumlu hisssediyorum..yani bundan sonra ya vericem ya vericem eddaşım...eşim çok iştahlı ve yemek için yaşayan bir insandır, önümdeki tek problem o şimdilik..

benim gibi yemek için yaşayan :)))

Hani 2 tip insan vardır derleryaa
Yaşamk için yiyen ve
Yemek için yaşayan :)))))))

bende 2. kategoriye giriyorum aynen

evet burda zaten en güğzel olay o birbirimize karşı hissettiğimiz sorumluluk duygusu
sen 10 kilo kadar vermişsinn dahada verirsinnn
kış geliyo zaten napacan evde kalın kalın kazakları gidip dahamı şişecezz azcık verelimde kibar dursun kalın bluzlar üstümüzdeee

:))) hahaa
bendede 3 başlık açık

Online forum takip , burası ve gebelik ne zaman anlaşılır :))))

gebe değilim ama öylesine açmışım
ayyy birden heyecanlandım yaaa...gebemisin diye soracaktım ama oturdum mıçımın üzerine...herneyse..

ibrahim tatlıses hastanede evlenmiş duydunuzmuuuu

haaaaddi yaaa..gerçekmiiii???hemen bakıyorum netten..

maalesef bende o guruptayım yaa..yani yemek için yaşayanlardan gurubu...ama kilo vermek için katlanıyorum az yemeye..kendime işkence ediyorumbugün mesela oktay ustayı seyrettim ağzımın suları aka aka..seyrederkende kendi kendime diyorumki "yarın bu tarifi yapıcam"...ama yapıcakmıyım??aslaaaa...çünkü taviz tavizi doğuruyo...şöyle bir 75 görene kadar durmak yok , yola devamm...(bu da murç içindi )

ver ver kuşum verirsin sen :))
ay bende netten yemek tarifleri baktım aklım sosyete mantısında kaldııı
böyle gül böreği gibi açılmış üzerinde tereyağı salçaaa
ahh ahhhhhh

hakkaten ibo evlenmiş yaa...ne diyelim , hayırlısı olsun..

adamın ahı gitmiş vahı kalmışş biraz mantıksız ama neysee hayırlı olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…