- Konu Sahibi Handandandan
-
- #24.561
bebişim ben çok yapardım sosyete mantısı...aahhh ahhh...şimdi anlatiimm sana bak şöyle oluyo...hazır yufkayı ortadan ikiye böl...kıymayı ister kavur ister çiğden koy..(ince soğan kıyabilirsin, baharatlarıda ekle) sonra yufkanın uzun olan tarafına kıymayı ser, rulo yap...sonra onu gül gibi kıvır, kıvırdığın yere kürdan tak ki açılmasın ....sonra ister fırında ister tavada kısık ateşte nar gibi pişir...pişince üzerine sarımsaklı yoğurt, naneli salça dök...affiyet olsun bacıımmmm...ver ver kuşum verirsin sen :))
ay bende netten yemek tarifleri baktım aklım sosyete mantısında kaldııı
böyle gül böreği gibi açılmış üzerinde tereyağı salçaaa
ahh ahhhhhh
adamın ahı gitmiş vahı kalmışş biraz mantıksız ama neysee hayırlı olsun :)
bebişim ben çok yapardım sosyete mantısı...aahhh ahhh...şimdi anlatiimm sana bak şöyle oluyo...hazır yufkayı ortadan ikiye böl...kıymayı ister kavur ister çiğden koy..(ince soğan kıyabilirsin, baharatlarıda ekle) sonra yufkanın uzun olan tarafına kıymayı ser, rulo yap...sonra onu gül gibi kıvır, kıvırdığın yere kürdan tak ki açılmasın ....sonra ister fırında ister tavada kısık ateşte nar gibi pişir...pişince üzerine sarımsaklı yoğurt, naneli salça dök...affiyet olsun bacıımmmm...burasıda diyet topiği oluyooooo
fanatiksin yanii....benim eşimde tranzonsporludur...bütün karadenizliler gibi....
canım hoşgeldin...aradaki kekleri ve akşam yemeğini saymazsak menü güzel...gündüzleri vaktin olmuyomu, sen öncedende hep akşam geliyordun topiğe..:79: slm kızlar nasılsınız uzun bir aradan sonra menümü yazayım inşallah düzene girecek
kahvaltı
2 bardak çay, 1 dilim ekmek
peynir ,zeytin , 1 tatlı kaşığı reçel
ara....
1 kase sütlü müsli
öğlen ...
1 dilim karpuz ,kepekli galeta 3 adet
ara....
1 dilim kek
akşam...
1.5 kepçe kuru fasulye
1 kepçe bulgur pilavı
2 kaşık yoğurt
az biber kızartması
ara....
1 küçük salkım üzüm
20 dak yürüyüş
bol suu
ibrahim tatlıses hastanede evlenmiş duydunuzmuuuu
size güzel haber verecektim ama kimsecikler yok buralarda...500 gr. vermişimm..cumaya 1 kilo olur inşallah...:18:
bugün yine yokum bütün kızlar toplanıp anneme gitcez zavalı anam tek kaldı gelinden ayrıldı artık torunlarıda gelin anneme bırakmıyo annemle babam çok üzülüyo gidip biraz teseli edelim evlat büyüt sonra tek kal çok kötü .bir durum
bugün yine yokum bütün kızlar toplanıp anneme gitcez zavalı anam tek kaldı gelinden ayrıldı artık torunlarıda gelin anneme bırakmıyo annemle babam çok üzülüyo gidip biraz teseli edelim evlat büyüt sonra tek kal çok kötü .bir durum
slm cicişlerr
aksam aksam sosyete mantısı muhabbetı ha yazdım tarıfı aklımın bı köşesne haberınız ola:) bende yemek programında ızledıgım seyı evde malzeme vrsa hemen yapıp dırek kaynanama göturuyorum yıyın bakım nasıl olmus dıe:))
ben kendımı hıc ıyı hıssetmıyorum dun doktora gtmıstım polıkıstık over ıcın bana ılac verdı yıne( bırde glukofen dıye bı ılac varmıs ınsulın dırencıne karsı ona da basladım bugun acayıp mıde bulantısı yapıyor bısı yıyemıyorum.
bı glukofen bırde duphaston verdı ılaclar hakkında bılgısı olan varsa yazarsa sevınırım valla basımı kaldıramıyrum bulantıdan
Kızlar herkese merhaba ....
Bugun cok fazla takılamıycam burada büyük başlar geliolar izmirden ofısı topladım bırıkmıs evraklarım vardı onları hallettım sımdı stoga bakmam lazım onlar geldımıde rahat gıremem heralde aklım sızde hopıss buralar sana emanet bacım gelınce konusuruz...Öpüldünüz bayanlar....
e siz olmayınca dalmadığım topik kalmadı valla.slm hopiş ne arıyodun o topikde kız tam bişe yazıyodum net koptu
sebzeyi fazla ye...bak nasıl çalışıyo o zaman bağırsaklar..maşallah hadi biraz daha gayret çorba iç su iç spor yap bende tam tersi yine tartı fazla çıktı wc sorunum var ondanmı bilmiyorum
git tabii canım...benimde niyetim vardı ama okula gittim geldim..evdede iş var..o yüzden gidemiyorum...öldükten sonra değil ölmeden değerini bilmek lazım anne-babaların..bugün yine yokum bütün kızlar toplanıp anneme gitcez zavalı anam tek kaldı gelinden ayrıldı artık torunlarıda gelin anneme bırakmıyo annemle babam çok üzülüyo gidip biraz teseli edelim evlat büyüt sonra tek kal çok kötü .bir durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?