Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Söyleyemem

Tabi ki zor içine öküz oturuyor ama bı taraftan da böyle böyle büyüyecektir diyorsun alıştık valla bu sene bitmedi hastalıklar bu seneye kadar iğne ilaç bilmiyorduk

Bu sene bisiler vsr zaten benm 4 yasindaki yegnmde durma hasta. Havadanmidir bitürlü kar yagamiyor mikroplar kirilamadi. Insallah cabuk atlatirsiniz canim

Iyidir cnm sagol 4 gün diätn 3 günündeym biraz farklilik olsada :) senden nabr hurma yapiyormussun gene hadi hayirlisi insallah tarti oynamaya baslarr :)

Benimde bugun esim evde smdi disari cikiyorz az yürüyüs gezinti sonra geliriz yemek o bu derken aksam olur :)

Sizde neler var kizlar aksama ne yemek var spor yapilcakmi ben bugn yürüyüs yapcm leslie yapamicma sanirm artk yarin da yaparm zaten 4 lemis olucam ozaman :))

Eliptik ve leslie yapmayi planliyorum bende. Yemek de karar veremedim evde bir karnabahar var onu pisirecegim ama kendime farkli birsey mi yapsam haslama yogurtla onu mu yesem bilemedim

Bni deli etti tartı bana dayanan tek tartı yok kırmştm sinirden
Bnde kuşbşı et çıkardm onu pişiricem hurmam yarına ytmiyo. sabah hurma akşm et,yarında sabah hurma akşam karnıbahar mı haşlasam diye düşüniyorum

geçmiş olsun sana da canım.
Bizim paylaşımlar seni hiç sogutmasin bunlar işin azcık sıkıntılı kısmı ama dağin öteki tarafı bambaşka sana bi gülüyor yüzüne dokunuyor öpmek iştercesine kendine çekiyor o zaman yeniden yeniden doğuyorsun minnakcik eller ayaklar en masum gülücük saçan iki boncuk göz :) daha neler neler

iyiyiz tatlım seni sormalı aksama ne yesem bilmiyorum ama spor yapmam gerek tabi birde beni bekleyen temizlik faslı var :)

Ortopedi ve fizik tedavi doktorları çok sıkıntılı bu ülkede. O 1 tanecik parmağım dediğin parmağı iyileştiremezlerse çok sıkıntı çekersin. Aman ihmal etme, araştırma hastanelerine git. Geçmiş olsun

esnek mesai diye bir şey çıkardılar canım yaaçocuğu yatakta bırakıp gidiyorum beni hiç görmüyor sabah
uyanınca koluma sarılır kolumu öper
para hırsı neler yaptırıyor bu dr lara

Esnek mesai, hey Allahım... Allah kolaylık versin canım

canım nasıl anlıyorlar film çekmeden ya
hasta bir an evvel çıksın da nasıl çıkarsa çıksın odadan
bence fizik tedaviye de git

Katılıyorum, fizik tedavi doktorları en azından parmağı oynatıyor muayene ediyor. Elinin altında ağrıdan ağlamana rağmen birşey yok diyorlar o ayrı

Ahh kızlae ben kaç gündür doğal vitamin kullanıyodum sayfasında bi baktım yemekten sonra içilince kilo aldırır yazıo brn bugun tartıda + 700 görünce anladım

Doğal vitamin ne kız, bol bol kivi ve kırmızı biber yesene. En güzel c vitamini kaynakları :)

Aa geçmiş olsn. Maydonoz ödeem atıyo ya denedin mi

Maydonoz suyunu içiyorum öyle çok etkisi olmuyor bana. Ya da oluyor ama çabuk ödem tuttuğum için ben faydası yok sanıyorum.
Bu hafta ödem çayı yaptım (mısır püskülü,kiraz sapı, yeşil elma, limon, zencefil, maydanoz ve kabuk tarçınlı) her gün taze demleyip içiyorum bakalım

Tunaydin ormanın aslan kralicelerı
Ne çok geçmiş vardı 200 e yakın mesaj okudum kahvaltı faslını yeni bitirdik sayılır evde yapılacak iş çok lakin bende yapacak enerji yok ne olacak bakalim

Temizliğe bir kalktın mı power full enerjik olursun hiç merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…