- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #245.661
SöyleyememBoyu çok merak ettim :)))
Sizleri okudukça anne olmanın zorluğunu daha çok benimseyip, evlilikten biraz daha uzaklaşıyorum :))) bu yaşta olmama rağmen annem hala psikopatça üzerime titriyorsa bu iş çok zor :)))
Allh kolaylık versin
Kız menünün dili ne pek çözemedim de
Yorgunmuşsun ama onu yeni çözebildim. Bak senin için bu hafta spor yapamıyorum, hastalıktan filan değil yani yanlış anlama
Ayyy çikolataya hiç dayanamıyorum abla ben, ikram ettiklerinde yok diyorum ya sanki kalbime bıçak saplıyorum:))) Şekerli olan herşeyden nefret ederim ama çikolataya olan aşkım dillere destan. Hele şimdi hastayım ya canım hiçbir şey istemiyor ama çikolatanın kokusu geliyor burnuma
Günaydın tatlım, sen sağlık ocağında değil miydin? Nöbet oluyor mu? Bebişin dişleri hemencecik çıksın da mışıl mışıl uyusun
Günaydın baharım geçmiş olsun. Tüm kışı hasta geçirdi yavrucak
Kıyamam ya, minicik dişleriyle ne tatlıdır o şimdi :)
Günaydınlaaar... Teşekkür ederiz
Gune gayet guzel basladim tarti beni mutlu etti bugun. Simdide kizi uyutuyorum bugun spora yuklenicem cumaya bomba gibi geliyorum●Poni Bon un Takımı ●
Pnrrr-12
melegimve ben
M mer_4260
@Nilyyyaaannn
@mine006
@Zey-has
@KocasininNarTanesi
@eyledi
Kızlar naberr
kız çocuk var iş var koca varevde yapsaniza kız onlar kefir bile değilne kadar muhalefet bir insanım dimi
Tabi ki zor içine öküz oturuyor ama bı taraftan da böyle böyle büyüyecektir diyorsun alıştık valla bu sene bitmedi hastalıklar bu seneye kadar iğne ilaç bilmiyorduk
●Poni Bon un Takımı ●
Pnrrr-12
melegimve ben
M mer_4260
@Nilyyyaaannn
@mine006
@Zey-has
@KocasininNarTanesi
@eyledi
Kızlar naberr
Wayy süpermis canim :)) masallahhDun konusu gecince nisan kiyafetimi deneyim dedim veeeee cuk diye oldu zayifladim sanirsam ben yaaa
Sagol canim thanksWayy süpermis canim :)) masallahh
Eliptik ve leslie yapmayi planliyorum bende. Yemek de karar veremedim evde bir karnabahar var onu pisirecegim ama kendime farkli birsey mi yapsam haslama yogurtla onu mu yesem bilemedimBenimde bugun esim evde smdi disari cikiyorz az yürüyüs gezinti sonra geliriz yemek o bu derken aksam olur :)
Sizde neler var kizlar aksama ne yemek var spor yapilcakmi ben bugn yürüyüs yapcm leslie yapamicma sanirm artk yarin da yaparm zaten 4 lemis olucam ozaman :))
Dünk0 spor aşkn neydi öyleGune gayet guzel basladim tarti beni mutlu etti bugun. Simdide kizi uyutuyorum bugun spora yuklenicem cumaya bomba gibi geliyorum
Vayy süper motivasyon olmş fizik 9 numaraDun konusu gecince nisan kiyafetimi deneyim dedim veeeee cuk diye oldu zayifladim sanirsam ben yaaa
Bi 10 kilo daha gitsin o zaman 10 numara olacagimmmVayy süper motivasyon olmş fizik 9 numara
Bu sene bisiler vsr zaten benm 4 yasindaki yegnmde durma hasta. Havadanmidir bitürlü kar yagamiyor mikroplar kirilamadi. Insallah cabuk atlatirsiniz canim
Iyidir cnm sagol 4 gün diätn 3 günündeym biraz farklilik olsada :) senden nabr hurma yapiyormussun gene hadi hayirlisi insallah tarti oynamaya baslarr :)
Bni deli etti tartı bana dayanan tek tartı yok kırmştm sinirdenBenimde bugun esim evde smdi disari cikiyorz az yürüyüs gezinti sonra geliriz yemek o bu derken aksam olur :)
Sizde neler var kizlar aksama ne yemek var spor yapilcakmi ben bugn yürüyüs yapcm leslie yapamicma sanirm artk yarin da yaparm zaten 4 lemis olucam ozaman :))
geçmiş olsun sana da canım.Boyu çok merak ettim :)))
Sizleri okudukça anne olmanın zorluğunu daha çok benimseyip, evlilikten biraz daha uzaklaşıyorum :))) bu yaşta olmama rağmen annem hala psikopatça üzerime titriyorsa bu iş çok zor :)))
Allh kolaylık versin
Kız menünün dili ne pek çözemedim de
Yorgunmuşsun ama onu yeni çözebildim. Bak senin için bu hafta spor yapamıyorum, hastalıktan filan değil yani yanlış anlama
Ayyy çikolataya hiç dayanamıyorum abla ben, ikram ettiklerinde yok diyorum ya sanki kalbime bıçak saplıyorum:))) Şekerli olan herşeyden nefret ederim ama çikolataya olan aşkım dillere destan. Hele şimdi hastayım ya canım hiçbir şey istemiyor ama çikolatanın kokusu geliyor burnuma
Günaydın tatlım, sen sağlık ocağında değil miydin? Nöbet oluyor mu? Bebişin dişleri hemencecik çıksın da mışıl mışıl uyusun
Günaydın baharım geçmiş olsun. Tüm kışı hasta geçirdi yavrucak
Kıyamam ya, minicik dişleriyle ne tatlıdır o şimdi :)
Günaydınlaaar... Teşekkür ederiz
iyiyiz tatlım seni sormalı aksama ne yesem bilmiyorum ama spor yapmam gerek tabi birde beni bekleyen temizlik faslı var :)●Poni Bon un Takımı ●
Pnrrr-12
melegimve ben
M mer_4260
@Nilyyyaaannn
@mine006
@Zey-has
@KocasininNarTanesi
@eyledi
Kızlar naberr
Gunaydin aslanlar bende hastanede sonuc gosterdim halamgile gidiyorum bu doktorlar insanlara hap dayamayi ne saniyolar ya hayret ediyorum aylardir parmagimin orta eklemi sisiyo bi film ceksip baksana arkadas ya 2 hap krem ise yaramazsa fizik tedavi diyor ne alaka 1 tanecik parmagim ya bide fizige mi gideyim belkide eklem sivim bitti cunku surtuyo agriyor icten ice hissediyorum cok canim sıkkınnnnnn
esnek mesai diye bir şey çıkardılar canım yaaçocuğu yatakta bırakıp gidiyorum beni hiç görmüyor sabah
uyanınca koluma sarılır kolumu öper
para hırsı neler yaptırıyor bu dr lara
canım nasıl anlıyorlar film çekmeden ya
hasta bir an evvel çıksın da nasıl çıkarsa çıksın odadan
bence fizik tedaviye de git
Ahh kızlae ben kaç gündür doğal vitamin kullanıyodum sayfasında bi baktım yemekten sonra içilince kilo aldırır yazıobrn bugun tartıda + 700 görünce anladım
Aa geçmiş olsn. Maydonoz ödeem atıyo ya denedin mi
Tunaydin ormanın aslan kralicelerı
Ne çok geçmiş vardı 200 e yakın mesaj okudum kahvaltı faslını yeni bitirdik sayılır evde yapılacak iş çok lakin bende yapacak enerji yok ne olacak bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?