- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #245.681
Seninde hamişliğini yesinler kızzz :) elini çabuk tutmuşun :))) Hayırla sağlıkla kucağına alırsın inş.ay sizin takım simgenizi yerimbizede sorcaklar mı acaba
Teşekkür ederizzz bebeğimmm
Hoşgeldin yengecimmm :))Günaydınnnn tatlışş aslanlar
Hayırlı olsun pek yakışmış
Evet caliskanligimiz dillere destan oldugu icinTeşekkür ederizzz bebeğimmm
Sizde çalışkan karıncamı oldunuz :))
hızlıyım benSeninde hamişliğini yesinler kızzz :) elini çabuk tutmuşun :))) Hayırla sağlıkla kucağına alırsın inş.
Sizin simge neymiş :)
Canim kac yasinda kizinBu arada wc eğitiminin 4.günündeyiz ilk denemeye göre baya iyiyz kızım çileği ve uğur böceğini çok sever stickerlrnı aldım ödül olarak onlar işe yaradı gibi. Dışarda nasıl yapıcz bilemiyorumm
Insallah canim saglikla,ilk 10 kiloyu ne kadar zamanda verdinBi 10 kilo daha gitsin o zaman 10 numara olacagimmm
Sgol canım o markanın çocuk yok galiba ben ailesi sipariş ettim bı Tne çilekli inşallah içerErsağ omega ve d vitamini cnm
Çinko ve OMEGA sipariş seytim canım inşallah işe yarar ek probiyotikte veriyorum pekmez balda yer organik ama evde oldu bide ya nereden buluyorDışarda yine iyi kurtarmissin canim
Yapayım canım ara ara kendi videolarını izliyor zaten
geçmiş olsun baharım kuzucuk kurtulamadı hastalıklardan bagisikliklarini bir şekilde kuvvetlendirmek lazım.da nasil
Afiyet olsun canım öğlen hem ekmek hem çorba ikisi de ekmek türu olmus
Bugünü baya hafif tutmussun canjm
Karnabahar gaz yapar ve senin menülerde hep petibor var
Sporda olsa süper
suyu 2 ye tamamlayabileydin keşke aycam
bizde aynı dert 3 yaşına girecek hep küçük zannediyorlar
Aslanların dişileri avlanıyordu dimiTunaydin ormanın aslan kralicelerı
Ne çok geçmiş vardı 200 e yakın mesaj okudum kahvaltı faslını yeni bitirdik sayılır evde yapılacak iş çok lakin bende yapacak enerji yok ne olacak bakalim
O aklıma gelmedi aslında bı de propolis arı sütü karışımı alsam mıKıyamam ben ona
Ek vitamin falan bağışılığını güçlendircek macun falan yaptırsan
Geçmiş olsun bizimki alıştı galiba ilk antibiyotik kullandığında şurup alerji yapmıştıİğne kızıma geçen alerji yptı bizi çok korkuttu gerek kalmadn şurubunu içer umarm
Evde yapıyorsa. Dışarda da yapar yatalım korkma bol bol yedek taşıyacaksin yanında ama geceyi ne yaptınız kuzey bu ara gece çok kaçırdı usutup hasta olmasın diye şu meşhur markanın külot bezini aldim külot diye kandırıyorum kaçırsada ben fark edene kadar usutmemia oluyor en azından yaza yine selbestBu arada wc eğitiminin 4.günündeyiz ilk denemeye göre baya iyiyz kızım çileği ve uğur böceğini çok sever stickerlrnı aldım ödül olarak onlar işe yaradı gibi. Dışarda nasıl yapıcz bilemiyorumm
Ahhh poni ahhh inşallah ters yeomez bu kadar hurmaBnm meto durdu kızlar hurmadan sonra çakılı kaldım yer misin yemez misin diye bugünde hurma yoğurt yapıyorm
Metomla inatlaşıyorm şu sıralar ne çektim şu pko dn yaa
Hadi hadi sanki kefircikleei tek tek yıkacak kese atacak beş dklik iş ama benim maya oldukız çocuk var iş var koca varne evde yapması yoğurt yapıyorum evde zaten
onla uğraşacak zaman yok
SüperDun konusu gecince nisan kiyafetimi deneyim dedim veeeee cuk diye oldu zayifladim sanirsam ben yaaa
Köfte var bu akşama misfairdw bağ extralae var yaniBenimde bugun esim evde smdi disari cikiyorz az yürüyüs gezinti sonra geliriz yemek o bu derken aksam olur :)
Sizde neler var kizlar aksama ne yemek var spor yapilcakmi ben bugn yürüyüs yapcm leslie yapamicma sanirm artk yarin da yaparm zaten 4 lemis olucam ozaman :))
1puani nereden kırdın:)Vayy süper motivasyon olmş fizik 9 numara
Ay kahvehane gibi olduk aslanlarımTünaydınnnn aslanlarımmm :)))
Tartıya son ikiiiiiiiii
Artık menülerde sıfır karbon olsun lütfennnn
Sular çaylar sporlar ihmal edilmesin
Bakayım geçmişte ne var
Vayy çalışkan karıncalar
Seninde hamişliğini yesinler kızzz :) elini çabuk tutmuşun :))) Hayırla sağlıkla kucağına alırsın inş.
Sizin simge neymiş :)
Buda çok sekermishızlıyım benvalla plansız oldu ama olsun güzel oldu
cirkin ördek yavrusuyuz biz
2 ay once basladim canim takima 94.4 kg ileInsallah canim saglikla,ilk 10 kiloyu ne kadar zamanda verdin
zayıflayınca güzel alımlı kuğular olacagız bizSgol canım o markanın çocuk yok galiba ben ailesi sipariş ettim bı Tne çilekli inşallah içer
Çinko ve OMEGA sipariş seytim canım inşallah işe yarar ek probiyotikte veriyorum pekmez balda yer organik ama evde oldu bide ya nereden buluyor
Aslanların dişileri avlanıyordu dimi
O aklıma gelmedi aslında bı de propolis arı sütü karışımı alsam mı
Geçmiş olsun bizimki alıştı galiba ilk antibiyotik kullandığında şurup alerji yapmıştı
Evde yapıyorsa. Dışarda da yapar yatalım korkma bol bol yedek taşıyacaksin yanında ama geceyi ne yaptınız kuzey bu ara gece çok kaçırdı usutup hasta olmasın diye şu meşhur markanın külot bezini aldim külot diye kandırıyorum kaçırsada ben fark edene kadar usutmemia oluyor en azından yaza yine selbest
Ahhh poni ahhh inşallah ters yeomez bu kadar hurma
Hadi hadi sanki kefircikleei tek tek yıkacak kese atacak beş dklik iş ama benim maya oldu
Süper
Köfte var bu akşama misfairdw bağ extralae var yani
1puani nereden kırdın:)
Ay kahvehane gibi olduk aslanlarım
Vayy çalışkan karıncalar
Buda çok sekermis
[
Zayıflayınca güzelleşirsiniz :)) tatlıymışhızlıyım benvalla plansız oldu ama olsun güzel oldu
cirkin ördek yavrusuyuz biz
Akşam birden sorulunca aklıma ilk aslan geldiAslanciklar cok tatliMefkurem
hepsini kuğu gbi yapıcamZayıflayınca güzelleşirsiniz :)) tatlıymış
Seninki 2 yaşında falandı heralde tatlımgünaydın aslanlar
ben bugün nöbetçiydim 7 de geldim işe
kızımın alt dişleri çıkıyor bu seferde tüm gece uykusunda ağladı
tüm gece uyutmadı beni
Inş.bugün ve soraki günler daha iyi olun cnm. AminnnGünaydınnnn aslanlar ateşi indi şükür bakalım ne olacak gün boyu dua edin ilaç için bıktım artık iğneden
Yenir Yenir bişey olmaz :))
Ohhh iyi bari rapor alabilmişinGrup simgemiz ben kalp
Hastaneden eve dönüyorum şimdi, 2 gün raporluyum dinlenmezsem geçmezmiş meret. Neyseki antibiyotiğe gerek kalmamış, hiç istemiyordum antibiyotik kullanmayı. Alerji ilacımı değiştirdi kbb doktoru, öksürük şurubu pastil ve ılık içeceklerle dinlenirsen atlatırsın dedi.
Hazır hastaneye gitmişken bir tartı analizi yaptırayım dedim. Yine yağ kaybım ve bol ödemim var. Artık yemekleri suyuyla yiyorum, kahvaltılara haftada 1-2 tereyağı ekledim ben daha napayım bilmiyorum ki.
Pattis detoksumdan sonra bakacam artık son durumuma. Şimdilik benden haberler bu kadar geçmişe dönüyorum
GüzellllllKızlar geçmişe bakamadım yoğun bir gun
Bugün ve yarın icin plan söyle
Kahvaltı 2 yumurta peynir
Ara filtre kahve ve ceviz
Öğlen lesliee
Üstüne yoğurt ve koz patlıcan ve elma
Ara yesil.cay ve ya kefir
Akşam kabakkkkk ve yoğurt
Yarın aynı menü öğlene ton balikli salata
akşama bugünden kalan kabak
Şu 3den fazla
Böyle yapsam nasil sizce
Mefkurem ve diğer aslan parçaları ne dersiniz
Nasılsın cnm gittimi misafirlerBende bugün 2 haslanmıs yumurta yiyip sonrada salatayla diyetime dönüüüss yapıyoooruummmm
Kefirin fazlası kilo aldırırÇek çek. Kefir de aoç çok güzel öneririm canim. Senin güncel kilo kac.
Herkese göre aç geziyorum ama.kantar oynamiyo 69.5e çakıldım.
Bari son iki gun.detox olsun böyle dedim
Bide beni düşün ben normalde 300 gr lık milkayı 1 seferde yiyebilen biriyimAyyy çikolataya hiç dayanamıyorum abla ben, ikram ettiklerinde yok diyorum ya sanki kalbime bıçak saplıyorum:))) Şekerli olan herşeyden nefret ederim ama çikolataya olan aşkım dillere destan. Hele şimdi hastayım ya canım hiçbir şey istemiyor ama çikolatanın kokusu geliyor burnu
geçmiş olsun cnm başka dr a git bariGunaydin aslanlar bende hastanede sonuc gosterdim halamgile gidiyorum bu doktorlar insanlara hap dayamayi ne saniyolar ya hayret ediyorum aylardir parmagimin orta eklemi sisiyo bi film ceksip baksana arkadas ya 2 hap krem ise yaramazsa fizik tedavi diyor ne alaka 1 tanecik parmagim ya bide fizige mi gideyim belkide eklem sivim bitti cunku surtuyo agriyor icten ice hissediyorum cok canim sıkkınnnnnn
senin misafirlerde bi bitemedi cnmSelam kızlar bir küçük aslancık olmuşuz nede güzel olmuşuz
Bugün uyumuşum hemde misafir gelicek kahvalti yi yapıp ortaligi toparliyim ben
Ahhhh zeynebimAhh kızlae ben kaç gündür doğal vitamin kullanıyodum sayfasında bi baktım yemekten sonra içilince kilo aldırır yazıobrn bugun tartıda + 700 görünce anladım
Bu ifadeyide çook sevdimTunaydin ormanın aslan kralicelerı
Ne çok geçmiş vardı 200 e yakın mesaj okudum kahvaltı faslını yeni bitirdik sayılır evde yapılacak iş çok lakin bende yapacak enerji yok ne olacak bakalim
Ayyy bide Bu yarış vardı değilmi● @Poni Bon un Takımı ●
@Pnrrr-20
melegimve ben
@mer_4260
@Nilyyyaaannn
@mine006
@Zey-has
@KocasininNarTanesi
@eyledi
Kızlar naberr
Inş.bu sefer olur cnmBu arada wc eğitiminin 4.günündeyiz ilk denemeye göre baya iyiyz kızım çileği ve uğur böceğini çok sever stickerlrnı aldım ödül olarak onlar işe yaradı gibi. Dışarda nasıl yapıcz bilemiyorumm
Hurma yerine yarın başka bişey yapsana cnmBnm meto durdu kızlar hurmadan sonra çakılı kaldım yer misin yemez misin diye bugünde hurma yoğurt yapıyorm
Metomla inatlaşıyorm şu sıralar ne çektim şu pko dn yaa
Neinnnn halâ şişkosunDun konusu gecince nisan kiyafetimi deneyim dedim veeeee cuk diye oldu zayifladim sanirsam ben yaaa
Neinnnn karnıbahar olmazzzzzEliptik ve leslie yapmayi planliyorum bende. Yemek de karar veremedim evde bir karnabahar var onu pisirecegim ama kendime farkli birsey mi yapsam haslama yogurtla onu mu yesem bilemedim
Hep diyoz işte ne sorununuz olursa buraya yazın birileri bişey yazar yol bulunur diyeBuraya yazinca bi gaza geldim yoksa parmagimi kimildatacak halim yoktu
Aaaaa karnıbahar şişirir diyoz halâ karnıbahar derdindelerBni deli etti tartı bana dayanan tek tartı yok kırmştm sinirden
Bnde kuşbşı et çıkardm onu pişiricem hurmam yarına ytmiyo. sabah hurma akşm et,yarında sabah hurma akşam karnıbahar mı haşlasam diye düşüniyorum
Bişeyi sürekli içersen vücut alışır faydası olmaz cnmMaydonoz suyunu içiyorum öyle çok etkisi olmuyor bana. Ya da oluyor ama çabuk ödem tuttuğum için ben faydası yok sanıyorum.
Bu hafta ödem çayı yaptım (mısır püskülü,kiraz sapı, yeşil elma, limon, zencefil, maydanoz ve kabuk tarçınlı) her gün taze demleyip
Ördek kuğumu olacak o zamanhepsini kuğu gbi yapıcam
he rica ederiz değiştiriversinlerÖrdek kuğumu olacak o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?