Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Dun konusu gecince nisan kiyafetimi deneyim dedim veeeee cuk diye oldu zayifladim sanirsam ben yaaa
İlk adımı başarmışsin canım devamı bomba gibi olacak
Ay o bende hiç olmuyor canım hamilelikten beri sürekli uyuşuk moddayim
Evet canım bildiğim kadarıyla dişiler avlanıyor
Bende arada d vit veriyorum benimki maşallah şurup derdine oluyor
tam bize yakışır abla

15 aylık ablam minnak daha

Yata yata büyüm galiba, ıhlmur içe içe de içimde bitkiyi teiştiriyorum Ama iyi geliyor ve kutu kutu ilaçlardan iyidir.
Yarın senin tarifine geçecem ödem çayına. Sonra bir süre içmem ödem çayı filan. Yeşil çayla idare ederim.
O 300 grlık çikolatalardan paket paket yeme potansiyelim var benim, çok değişik bir zaafım var çikolataya karşı. Issız adaya düşsem yanıma alacağım 3 şeyin 3 ü de çikolata

Ee çünkü hamilesin tatlım... mucks

Cirkin ordekler megerse kuguymus zaten abla kendimizi bilmiyoz daha kesfedemedikki,zayifayalim bi giyinip kusanalim
Ahh ahhh edam dolapta olmayan kıyafetler beni benden alıyor :))
Ama 2 bilemedin 3 ay sonra hepsi giyilecekkk :))

Işin kötü tarafı ben tatlıda severim tuzluda
Bütün hamurişlerini

Ama 38 beden olmayı daha çok seviyorum

Sanki bi süredir yemedik öldükmü
Artık korumayıda senden sevilaydan mehlikadan öğreniriz

38 beden olunca hepiciğinden yenir ki... Az sabır gerekiyor sadece. Sabır kısmını da biz öğrendik bence
Tatlıyı pek sevmem hiç aklıma gelmez ama hamurişi ve dönem dönem hamburger merakım da oluyor benim.
Biz koruyabilirsek tabiikisi de
Koruruz ama ya, ben de kilo alacam korkusu var, herşeye ‘kilo aldırır mı’ diye soruyorum.
Keşke ablam gibi bir metom ve iştahım olsaydı. O benden daha az iştahlı, dayanamadığı yiyecek yok ve 49 kg pislik

ablam hep Derbent böyle çocuk gormedim böylede sabırlı anne görmedim diye valla dağına göre akşam eltim gelecek boğazi şişmiş bulaşmasını dedim ama birşey olmaz dediler işte rahat insanın çocuğunda rahat oluyor galiba ben pinpirikli çocuk cins
Şimdi kuzeyin ilaç vakti zeynoda isteyecek kuzeye ilaç sonrasi pekmez verip onuda pekmezle kandırmayı planlıyorum yoksa yıkar evi bende içecek diye :)

Bende geçen verdiğimde bidaha hiç almam diyodum :)) 2 haftada 10 kilo aldım
Sanki yedikçe hiç almıcam gibi geliyodu
Ama işin özü öyle değilmiş

Ben, illa sonunu getirmeyelim alışkanlığından vazgeçmeyelim
Mesela 1 sıra çukoyu yiyince yesem ne olur yemesem ne olur o paket bitmedikten sonra :))
Şimdide o yüzden cısslara tadımlık dahi bakmıyorum :)

Mercimek köftesi bile yapmıyorum biliyorumki 4-5 tane yetmicek en az 15-20 olmalı
Hem çok severim Hem çok güzel yaparım

Ay abla canım mercimek köftesi çekti annem gelince yaptirayim

2 haftada 10 kiloyu nasıl aldın abla? İşin özünü bilip de uygulayamamak kötü ya bende ‘ aman bir daha mı gelecem dünyaya’ dersem aynı olurum. Bu sefer üzerine atacağım bir kortizon tedavim de olmaz.

Küçük lokma, çok çiğneme ile 4-5 mercimek köftesi yeter bize abla, yanında da bol salata...
ayyy nasıl canım çekti şimdi

Eliptik ve leslie yapmayi planliyorum bende. Yemek de karar veremedim evde bir karnabahar var onu pisirecegim ama kendime farkli birsey mi yapsam haslama yogurtla onu mu yesem bilemedim

Oh ne güzel spor planlari :)
Karnibahar sislik yapmiyorsa ye canm beni fena gaz siskinlik yapiyor ben tartiya yakin yiyemiyorm

Kızlaaaarrr beni annemden kurtarınnnnn

Dolma yapmış, yemezsen iyileşmezsin diyor. Detoksumu bozamam, hem o pirinç hipoglisemiye sokar beni diyorum, car car konuşuyor tepemde. Ama benimle baş edemeyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…