Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlaaaarrr beni annemden kurtarınnnnn

Dolma yapmış, yemezsen iyileşmezsin diyor. Detoksumu bozamam, hem o pirinç hipoglisemiye sokar beni diyorum, car car konuşuyor tepemde. Ama benimle baş edemeyecek
Anamm sarma ne alakaymış hadi çorba falan olsa anlarımda
Bu savaştan Sen galip çıkacaksın aslanımmm :)))

Kızlaaaarrr beni annemden kurtarınnnnn

Dolma yapmış, yemezsen iyileşmezsin diyor. Detoksumu bozamam, hem o pirinç hipoglisemiye sokar beni diyorum, car car konuşuyor tepemde. Ama benimle baş edemeyecek

Ayrıcaa gözümden kaçtığını sanmayın.

Sizin spora başlamanız için benim ara vermem gerekiyormuş... Hepiniz pek bi sportifsiniz bu hafta maşallahhh
ilk başlarda inat ediyorlarda yedirmek için sonrada sen kaçamak yaptığında hemen kızmaya başlıyorlar emeklerin gidiyor diye

Bugün her istediğimi yiyim yarın yemicem düşencesi var ya cnm beni o bitirdi
Bide normal insan gibi yemeyince
Tabi o yarınlar bi türlü gelemedi
Gece yemeleri de var dı
Ben bi başladımmı kendimi durdaramıyorum

Yılın ilk karı yağdı sonunda İstanbul'a
Hadi gözünüz aydınnn
Mikroplara ölümmm :))

Anamm sarma ne alakaymış hadi çorba falan olsa anlarımda
Bu savaştan Sen galip çıkacaksın aslanımmm :)))

Ya işte yaptığı yemekleri yemeyince güçten düşüyormuşum. Kilo alırken de dengesiz besleniyorsun diyordu, şimdi de zayıfladın hep hastasın diyor... bu da anneciğimin bahanesi :))) gün bitmiş ben yenilir miyim hiç

Hayırdır kız, coşmuşsun

ilk başlarda inat ediyorlarda yedirmek için sonrada sen kaçamak yaptığında hemen kızmaya başlıyorlar emeklerin gidiyor diye

Ortaları yok hiç değil mi :)))

Bu sefer düzeltecez herşeyi değil mi abla, bir daha kilo almicaz, insan gibi yemeyi öğreneceğiz, o kaçamakları telafi edeceğiz. Gece yemekerinin en büyük sebebi gün içinde dengesiz beslenmek. Bir ara bende de vardı ve çabuk atlattım çok şükür

daha kilo almicaz, insan gibi yemeyi öğreneceğiz, o kaçamakları telafi edeceğiz. Gece yemekerinin en büyük sebebi gün içinde dengesiz beslenmek. Bir ara bende de vardı ve çabuk atlattım çok şükür
Tabiki cnm
gerçekten aynı işkenceleri yaşamak istemiyorum çoook bıktım
Insan bi zayıflayınca artık şişmanlık daha fazla mutsuz ediyor
Benim psikolojim direk diplere düşüyor

Aynen tatlım ya hep ya hiç mantigindalar

Tabiki cnm
gerçekten aynı işkenceleri yaşamak istemiyorum çoook bıktım
Insan bi zayıflayınca artık şişmanlık daha fazla mutsuz ediyor
Benim psikolojim direk diplere düşüyor

Benim de psikolojim öyle oluyor. 59 dan tekrar çıktığımda neye uğradığımı şaşırdım, hasta olup ilaç kullandım diye kendime düşman oldum.
Hep derler ya diyet değil sağlıklı yaşama biçimi haline getirmek gerek diye. Bunu tüm takım olarak kesinkes başarmalıyız.
Bedenimizle kilomuzla mutlu olmak en büyük hakkımız... Hem daha ben evlenip doğuracam

Aynen tatlım ya hep ya hiç mantigindalar

Ters inatlaşınca geri tepiyor, şimdi sakince konuşuyorum. Hasta olmamın beslenmemle alakası yok diye. Anlıyor gibi görünüyor ama dur bakalım

Bilmiyorumki cnm

Doyma hissi olmayanlar için olabilir belki
Ben yemekten sonra 1 bar.su içtiğimde doyduğumu anlıyorum o zaman karnım şişyor

Suyu içmenin doğru zamanını biliyor musun? Bana göre su her zaman içilebilir de :)

Denenebilir canım bademde cevizde oldukça faydalı

Sağlıklı yağlar sonuçta. Denemekte fayda var

bence anlayacaktır canım

Anaa kiz tartinin ne günahi var sen neysen onu söluyo gerci bende kiziyom arada okadar tutuyom ac yatiyom sonra 100gr gitmis gelde kizma. Hurmali karisik bi menü olcak desene hadi hayirlisi. Karnibahara dikkat et cnm sislik yapabillr

Ayrıcaa gözümden kaçtığını sanmayın.

Sizin spora başlamanız için benim ara vermem gerekiyormuş... Hepiniz pek bi sportifsiniz bu hafta maşallahhh

Valla kiz herkez seni bekliyoms sende iyilesde katil aramiza canimm sensiz liste tam olmjyorr

Baharcim iyimisin

Ben şimdilik çıktım kızlar

Kendime sebze çor.yapıcam

Neli yapcaksn abla sebze corbasni :) afiyet olsunnn

Pnrrr-12 riske atmayim dedim tavuk cikardim onu yiyecegim bende

Iyi düsünmüssün cnm tavuk herzaman ise yarar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…