- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #245.721
Anamm sarma ne alakaymış hadi çorba falan olsa anlarımdaKızlaaaarrr beni annemden kurtarınnnnn
Dolma yapmış, yemezsen iyileşmezsin diyor. Detoksumu bozamam, hem o pirinç hipoglisemiye sokar beni diyorum, car car konuşuyor tepemde. Ama benimle baş edemeyecek
Kızlaaaarrr beni annemden kurtarınnnnn
Dolma yapmış, yemezsen iyileşmezsin diyor. Detoksumu bozamam, hem o pirinç hipoglisemiye sokar beni diyorum, car car konuşuyor tepemde. Ama benimle baş edemeyecek
ilk başlarda inat ediyorlarda yedirmek için sonrada sen kaçamak yaptığında hemen kızmaya başlıyorlar emeklerin gidiyor diyeAyrıcaa gözümden kaçtığını sanmayın.
Sizin spora başlamanız için benim ara vermem gerekiyormuş... Hepiniz pek bi sportifsiniz bu hafta maşallahhh
Bugün her istediğimi yiyim yarın yemicem düşencesi var ya cnm beni o bitirdi2 haftada 10 kiloyu nasıl aldın abla? İşin özünü bilip de uygulayamamak kötü ya bende ‘ aman bir daha mı gelecem dünyaya’ dersem aynı olurum. Bu sefer üzerine atacağım bir kortizon tedavim de olmaz.
Küçük lokma, çok çiğneme ile 4-5 mercimek köftesi yeter bize abla, yanında da bol salata...
ayyy nasıl canım çekti şimdi
Hadi gözünüz aydınnnYılın ilk karı yağdı sonunda İstanbul'a
Ne kızzz hayırdır :))))) iyimisin
Anamm sarma ne alakaymış hadi çorba falan olsa anlarımda
Bu savaştan Sen galip çıkacaksın aslanımmm :)))
ilk başlarda inat ediyorlarda yedirmek için sonrada sen kaçamak yaptığında hemen kızmaya başlıyorlar emeklerin gidiyor diye
Bugün her istediğimi yiyim yarın yemicem düşencesi var ya cnm beni o bitirdi
Bide normal insan gibi yemeyince
Tabi o yarınlar bi türlü gelemedi
Gece yemeleri de var dı
Ben bi başladımmı kendimi durdaramıyorum
Hadi gözünüz aydınnn
Mikroplara ölümmm :))
Tabiki cnmdaha kilo almicaz, insan gibi yemeyi öğreneceğiz, o kaçamakları telafi edeceğiz. Gece yemekerinin en büyük sebebi gün içinde dengesiz beslenmek. Bir ara bende de vardı ve çabuk atlattım çok şükür
Aynen tatlım ya hep ya hiç mantigindalarYa işte yaptığı yemekleri yemeyince güçten düşüyormuşum. Kilo alırken de dengesiz besleniyorsun diyordu, şimdi de zayıfladın hep hastasın diyor... bu da anneciğimin bahanesi :))) gün bitmiş ben yenilir miyim hiç
Hayırdır kız, coşmuşsun
Ortaları yok hiç değil mi :)))
Bu sefer düzeltecez herşeyi değil mi abla, bir daha kilo almicaz, insan gibi yemeyi öğreneceğiz, o kaçamakları telafi edeceğiz. Gece yemekerinin en büyük sebebi gün içinde dengesiz beslenmek. Bir ara bende de vardı ve çabuk atlattım çok şükür
Bilmiyorumki cnmBöyle bir bilgi edindim, ne dersiniz kızlar
Denenebilir canım bademde cevizde oldukça faydalıBöyle bir bilgi edindim, ne dersiniz kızlar
Tabiki cnm
gerçekten aynı işkenceleri yaşamak istemiyorum çoook bıktım
Insan bi zayıflayınca artık şişmanlık daha fazla mutsuz ediyor
Benim psikolojim direk diplere düşüyor
Aynen tatlım ya hep ya hiç mantigindalar
Bilmiyorumki cnm
Doyma hissi olmayanlar için olabilir belki
Ben yemekten sonra 1 bar.su içtiğimde doyduğumu anlıyorum o zaman karnım şişyor
Denenebilir canım bademde cevizde oldukça faydalı
Yok ablacım estağfurullah önce takımı okudumKız sen takıma gelmiyonda oralardamı dolaşıyon
Heee iyi ozamanYok ablacım estağfurullah önce takımı okudum
bence anlayacaktır canımBenim de psikolojim öyle oluyor. 59 dan tekrar çıktığımda neye uğradığımı şaşırdım, hasta olup ilaç kullandım diye kendime düşman oldum.
Hep derler ya diyet değil sağlıklı yaşama biçimi haline getirmek gerek diye. Bunu tüm takım olarak kesinkes başarmalıyız.
Bedenimizle kilomuzla mutlu olmak en büyük hakkımız... Hem daha ben evlenip doğuracam
Ters inatlaşınca geri tepiyor, şimdi sakince konuşuyorum. Hasta olmamın beslenmemle alakası yok diye. Anlıyor gibi görünüyor ama dur bakalım
Suyu içmenin doğru zamanını biliyor musun? Bana göre su her zaman içilebilir de :)
Sağlıklı yağlar sonuçta. Denemekte fayda var
Iyi olmuşşşPnrrr-12 riske atmayim dedim tavuk cikardim onu yiyecegim bende
Bni deli etti tartı bana dayanan tek tartı yok kırmştm sinirden
Bnde kuşbşı et çıkardm onu pişiricem hurmam yarına ytmiyo. sabah hurma akşm et,yarında sabah hurma akşam karnıbahar mı haşlasam diye düşüniyorum
Ayrıcaa gözümden kaçtığını sanmayın.
Sizin spora başlamanız için benim ara vermem gerekiyormuş... Hepiniz pek bi sportifsiniz bu hafta maşallahhh
Ben şimdilik çıktım kızlar
Kendime sebze çor.yapıcam
Pnrrr-12 riske atmayim dedim tavuk cikardim onu yiyecegim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?