Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Çek çek. Kefir de aoç çok güzel öneririm canim. Senin güncel kilo kac.

Herkese göre aç geziyorum ama.kantar oynamiyo 69.5e çakıldım.
Bari son iki gun.detox olsun böyle dedim

Kefiri bi kere denemistim yılllaaaar önce icememistim ben gidip bi alayım bakayım içebilecek miyim :)
Benim en son 76.9 duuuuu amaaa 3 4 gündür yapamadım insallah oynama olmamıstır korkumdan tartışamıyorum bugün kaldıgım yerdeenn devam detoksla basliyim dedim ama yazıcam birazdan menümü sacma bisiler oldu

Çok şükür kaptanım iyiyim gittiler ve bende geri döndüm :)

15 aylık ablam minnak daha

Yaaa zaman nasıl geciyor hemen büyüyorlar benimkide 22 oldu

Aklıma geldi
@Sweetyy83 sevilay ne yaptın kuzum oldumu makine
Getirmediler abla kızdım tlf da hem randevu yapıyorsunuz hem getirmiyorsunuz dedim. Media marktan kargoya gelmemiş dedi. Bu arada mutfağımıda söyledim ölçüleri not aldı. Dolabın içine olmazsa yanında boş yer var ora kurabilirmisiniz dedim Çeşmeye bağlıyabilirmisiniz dedim hepsini not aldı bu hafta olmaz haftaya dedi anlaştık inşallah haftaya getirip kurarlar

Yaa ne kadarlık bebisin bende düsünüyorum artık klozetin kapagını degistirdim ama nereden baslayacagım onuda bilmiyorum :))

Olmaaaz olmaz yenilemez 38 den sonra 36 var :)))

İştee benim 30 kilo almamın tek sebebi hamilelikten önce herseyden az az yiyordum bazen ac bile kalıyordum gec saate kalırsam sonra hamileyim ben triplerine girip abartınca simdide nasıl kurtulucam derdine basladım

Bu sıra öyle abla 15 tatil misafirle gecicek gibi hayırlı olsun ne diyelim

Kızlar online koçluk hizmeti veren biriyle görüstüm forum istanbuldaki spor salonunda personal trainer detokslar menüler hazırlıyor ve spor videoları hazırlıyor youtubela destekliyor. Ne dersiniz böyle birşeye başlasam mı?

İsmi ne bende birini takip ediyordum baya kafama yatmistida sonra spor salonu yazılınca kaldiydi

Bnm meto durdu kızlar hurmadan sonra çakılı kaldım yer misin yemez misin diye bugünde hurma yoğurt yapıyorm
Metomla inatlaşıyorm şu sıralar ne çektim şu pko dn yaa
Spor nasıl gidiyor devam ediyormusun

Ne kızzz hayırdır :))))) iyimisin

kk ya bakıyordum kuzey bizim aslanları smile karı görünce çok güldü oda yaptı gönderdik size :)
Bu sıra öyle abla 15 tatil misafirle gecicek gibi hayırlı olsun ne diyelim
Artik kendine vakit ayırmalısın bak liste zamanın geldi hadi ceee deyip kaçmak yok nigarcim
bahsettiğin fiyat çok uygun bilemedim valla referanslari guvenilirse olabilir şimdi moda biraz beslenmeden biraz spordan anlayan koçluk yapıyor Misal kkdaki kaptanlar da yapabilir bence bizim neyimiz eksik dimi Mefkurem fizik dışında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…