- Konu Sahibi Handandandan
-
- #245.741
Çek çek. Kefir de aoç çok güzel öneririm canim. Senin güncel kilo kac.
Herkese göre aç geziyorum ama.kantar oynamiyo 69.5e çakıldım.
Bari son iki gun.detox olsun böyle dedim
Seninki 2 yaşında falandı heralde tatlım
Bizim kızında azıları çıkıyor
Inş.bugün ve soraki günler daha iyi olun cnm. Aminnn
Yenir Yenir bişey olmaz :))
Sanki yediğimiz diğer şeyler çokmu sağlıklı
Ohhh iyi bari rapor alabilmişin
Iyice yat dinlen cnm
Bitki çaylarını daya :))
Güzellllll
Nasılsın cnm gittimi misafirler
Kefirin fazlası kilo aldırır
Hatta bazılarına azıda yaramıyor
Sabah yada kahvaltıda 1 çb yeterli eğer içilecekse
Bide beni düşün ben normalde 300 gr lık milkayı 1 seferde yiyebilen biriyim
geçmiş olsun cnm başka dr a git bari
Kız daha yaşın kaç seninde ne sıvı bitmesi
senin misafirlerde bi bitemedi cnm
Kolay gelsin
Ahhhh zeynebimtartıyı görünce şok oldum
mutlaka bişeyler yapıp güzel eksi gelmen lazım. bak herkes arı gibi çalışıyor kötü bi sonuç listeyi alt üst eder. Bizim emeklerde boşa gider
Bu ifadeyide çook sevdim
Ayyy bide Bu yarış vardı değilmi
Inş.bu sefer olur cnm
Hurma yerine yarın başka bişey yapsana cnm
Neinnnn halâ şişkosun
Neinnnn karnıbahar olmazzzzz
Hep diyoz işte ne sorununuz olursa buraya yazın birileri bişey yazar yol bulunur diye
Aaaaa karnıbahar şişirir diyoz halâ karnıbahar derdindeler
Bişeyi sürekli içersen vücut alışır faydası olmaz cnm
Arada değiştşrmen lazım
15 aylık ablam minnak daha
Böyle bir bilgi edindim, ne dersiniz kızlar
Getirmediler abla kızdım tlf da hem randevu yapıyorsunuz hem getirmiyorsunuz dedim. Media marktan kargoya gelmemiş dedi. Bu arada mutfağımıda söyledim ölçüleri not aldı. Dolabın içine olmazsa yanında boş yer var ora kurabilirmisiniz dedim Çeşmeye bağlıyabilirmisiniz dedim hepsini not aldı bu hafta olmaz haftaya dedi anlaştık inşallah haftaya getirip kurarlarAklıma geldi
@Sweetyy83 sevilay ne yaptın kuzum oldumu makine
Bu arada wc eğitiminin 4.günündeyiz ilk denemeye göre baya iyiyz kızım çileği ve uğur böceğini çok sever stickerlrnı aldım ödül olarak onlar işe yaradı gibi. Dışarda nasıl yapıcz bilemiyorumm
38 beden olunca hepiciğinden yenir ki... Az sabır gerekiyor sadece. Sabır kısmını da biz öğrendik bence
Tatlıyı pek sevmem hiç aklıma gelmez ama hamurişi ve dönem dönem hamburger merakım da oluyor benim.
Biz koruyabilirsek tabiikisi de
Koruruz ama ya, ben de kilo alacam korkusu var, herşeye ‘kilo aldırır mı’ diye soruyorum.
Keşke ablam gibi bir metom ve iştahım olsaydı. O benden daha az iştahlı, dayanamadığı yiyecek yok ve 49 kg pislik
Bende geçen verdiğimde bidaha hiç almam diyodum :)) 2 haftada 10 kilo aldım
Sanki yedikçe hiç almıcam gibi geliyodu
Ama işin özü öyle değilmiş
Ben, illa sonunu getirmeyelim alışkanlığından vazgeçmeyelim
Mesela 1 sıra çukoyu yiyince yesem ne olur yemesem ne olur o paket bitmedikten sonra :))
Şimdide o yüzden cısslara tadımlık dahi bakmıyorum :)
Mercimek köftesi bile yapmıyorum biliyorumki 4-5 tane yetmicek en az 15-20 olmalı
Hem çok severim Hem çok güzel yaparım
Bu sıra öyle abla 15 tatil misafirle gecicek gibi hayırlı olsun ne diyelimSeninki 2 yaşında falandı heralde tatlım
Bizim kızında azıları çıkıyor
Inş.bugün ve soraki günler daha iyi olun cnm. Aminnn
Yenir Yenir bişey olmaz :))
Sanki yediğimiz diğer şeyler çokmu sağlıklı
Ohhh iyi bari rapor alabilmişin
Iyice yat dinlen cnm
Bitki çaylarını daya :))
Güzellllll
Nasılsın cnm gittimi misafirler
Kefirin fazlası kilo aldırır
Hatta bazılarına azıda yaramıyor
Sabah yada kahvaltıda 1 çb yeterli eğer içilecekse
Bide beni düşün ben normalde 300 gr lık milkayı 1 seferde yiyebilen biriyim
geçmiş olsun cnm başka dr a git bari
Kız daha yaşın kaç seninde ne sıvı bitmesi
senin misafirlerde bi bitemedi cnm
Kolay gelsin
Ahhhh zeynebimtartıyı görünce şok oldum
mutlaka bişeyler yapıp güzel eksi gelmen lazım. bak herkes arı gibi çalışıyor kötü bi sonuç listeyi alt üst eder. Bizim emeklerde boşa gider
Bu ifadeyide çook sevdim
Ayyy bide Bu yarış vardı değilmi
Inş.bu sefer olur cnm
Hurma yerine yarın başka bişey yapsana cnm
Neinnnn halâ şişkosun
Neinnnn karnıbahar olmazzzzz
Hep diyoz işte ne sorununuz olursa buraya yazın birileri bişey yazar yol bulunur diye
Aaaaa karnıbahar şişirir diyoz halâ karnıbahar derdindeler
Bişeyi sürekli içersen vücut alışır faydası olmaz cnm
Arada değiştşrmen lazım
Ben ne yesem ki hiçde canım bişey istemiyor ilginç:)Ayy ne cok yazismissiniz anca bitirdm smdi salata yapcm bende köfteleri kizartcam sonra yemegee :)
Ponicik normal rutin hayatıma dönmek istiyorum valla depresyonun esigindeyimNigar misafirdn başını alamıyosn
Ben ne yesem ki hiçde canım bişey istemiyor ilginç:)
İsmi ne bende birini takip ediyordum baya kafama yatmistida sonra spor salonu yazılınca kaldiydiKızlar online koçluk hizmeti veren biriyle görüstüm forum istanbuldaki spor salonunda personal trainer detokslar menüler hazırlıyor ve spor videoları hazırlıyor youtubela destekliyor. Ne dersiniz böyle birşeye başlasam mı?
Usengicligim üstünde yulaf ezmesi yesem yeter sankiGüzel bi salataaaa narla vs tatlandırılmısss ohh miss yanında da yogurt işte akşam yemegi
İsmi ne bende birini takip ediyordum baya kafama yatmistida sonra spor salonu yazılınca kaldiydi
Spor nasıl gidiyor devam ediyormusunBnm meto durdu kızlar hurmadan sonra çakılı kaldım yer misin yemez misin diye bugünde hurma yoğurt yapıyorm
Metomla inatlaşıyorm şu sıralar ne çektim şu pko dn yaa
Biliyorum onu fiyatı neDansatolye diye geciyor instagramda Yagmur Hatice Kırbas fiyatıda uygun geldi bana
Biliyorum onu fiyatı ne
Bence ise yarar dene bakalım
Sevda uysal Instagram da baya üyesi vardı ama iletiseme geçmedim fiyat ne bilmiyorumİlk ay 150tl devam edersen diger aylar 100tl diyor. Senin baktıgın yer nasıldı cok referans var mıydı
Bi onuda arastırayım bakalım o ne diyecekSevda uysal Instagram da baya üyesi vardı ama iletiseme geçmedim fiyat ne bilmiyorum
Ne kızzz hayırdır :))))) iyimisin
Ya işte yaptığı yemekleri yemeyince güçten düşüyormuşum. Kilo alırken de dengesiz besleniyorsun diyordu, şimdi de zayıfladın hep hastasın diyor... bu da anneciğimin bahanesi :))) gün bitmiş ben yenilir miyim hiç
Hayırdır kız, coşmuşsun
Ortaları yok hiç değil mi :)))
Bu sefer düzeltecez herşeyi değil mi abla, bir daha kilo almicaz, insan gibi yemeyi öğreneceğiz, o kaçamakları telafi edeceğiz. Gece yemekerinin en büyük sebebi gün içinde dengesiz beslenmek. Bir ara bende de vardı ve çabuk atlattım çok şükür
Anaa kiz tartinin ne günahi var sen neysen onu söluyogerci bende kiziyom arada okadar tutuyom ac yatiyom sonra 100gr gitmis gelde kizma. Hurmali karisik bi menü olcak desene hadi hayirlisi. Karnibahara dikkat et cnm sislik yapabillr
Valla kiz herkez seni bekliyomssende iyilesde katil aramiza canimm sensiz liste tam olmjyorr
Baharcim iyimisin
Neli yapcaksn abla sebze corbasni :) afiyet olsunnn
Iyi düsünmüssün cnm tavuk herzaman ise yarar :)
Artik kendine vakit ayırmalısın bak liste zamanın geldi hadi ceee deyip kaçmak yok nigarcimBu sıra öyle abla 15 tatil misafirle gecicek gibi hayırlı olsun ne diyelim
bahsettiğin fiyat çok uygun bilemedim valla referanslari guvenilirse olabilir şimdi moda biraz beslenmeden biraz spordan anlayan koçluk yapıyor Misal kkdaki kaptanlar da yapabilir bence bizim neyimiz eksik dimiKızlar online koçluk hizmeti veren biriyle görüstüm forum istanbuldaki spor salonunda personal trainer detokslar menüler hazırlıyor ve spor videoları hazırlıyor youtubela destekliyor. Ne dersiniz böyle birşeye başlasam mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?