Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Menüm

Sabah
1 kase dolu dolu yogurt
Ceyrek simitinde yarısı

Ara
Türk kahvesi

Ögle
2 haslanmıs kanat

Aksam
1 büyük kase yeşil salata cig karnabaharla limonlu

Su 2lt
Spor bildirimimi gec saatte yapacagım :)

Biraz daha arastırıyorum emin olunca hemen baslayacagım. Neden olmasın aslında iyi fikir :)) Mefkurem

Ayy ne cok yazismissiniz anca bitirdm smdi salata yapcm bende köfteleri kizartcam sonra yemegee :)

Neyyy köfte mi:)) ay ben acıktım herhalde kalkayım da pattisle yoğurdumu yiyeyim

Tartılar elimizden neler çekiyor neler...
Bacaklarımda hiç güç yok, biraz hissetsem kalkıp gidecem boğaz ağrıma öksürüğüme bakmadan da, wc ye giderken bile can çekişiyorum:)))
Ama benim olmamam işe yaramış, yağlar yanmaya başlamış, helal olsun size böyle devam edelim takımca

Olabilir esasında ama ögünde tüketilecek besinide dikkatli secmek gerekir o zaman sonucta kuruyemisler kücümsenmeyecek yag iceriyorlar ya

Günlük besin planı da ona göre ayarlanacak tabi, kaş yapayın derken yağ yapmayalım :)

Kadın milleti işte, 36 olunca da 34 triplerine gireceğiz :)))

Eğer uygulayabileceksen, yolun sonuna kadar gidebileceksen çok faydalı

Neyse kuzum bundada bi hayır vardır geç olsun güç olmasın

İştee benim 30 kilo almamın tek sebebi hamilelikten önce herseyden az az yiyordum bazen ac bile kalıyordum gec saate kalırsam sonra hamileyim ben triplerine girip abartınca simdide nasıl kurtulucam derdine basladım
Başladın ya cnm gidecek elbette

Seninki ne kadarlıktı unuttum ben

Koçluk baya pahalı bişeydir heralde duymuştum öyle bişey
Diyetisyen değil dimi

Menüm:

11:30 2 kuru kayisi, 1bardak balli Ilik Su

12:30 1 kase yogurt, yarim yesil elma, ceyrek muz, 2ceviz

15:30 1 az sütlü kahve, 1kuru incir

18:00 4köfte, bol Salata, 1bardak Ayran

2 fincan yesilcay
2 fincan acai ananas cayi ( birazdan icicem)
2,5 lt Su
60dk n.t.yürüyüs = 60puan

Ben ne yesem ki hiçde canım bişey istemiyor ilginç:)

Gec kaldm heralde yapmissindir bisiler :) tonbalikli salata veya tavuklu hemen yapilabillir hemde lezzetli oluyor

Kizz yarn dami yapcn patates detoksu böyle iyilesemicen sen corba detoksu falan yap bari hem hastaligina iyi gelir :)
Evt yaglar eriyorr ben bugn yürüyüsle kaldm ama yarn da leslie yapicam insallah :)

Bn dün başladm temizliğe salon bitti bugün de kızımn odasına geçecektim dünkü temzlk bünyeme fazla geldi sanrm canm hiç istemedi
Canim kac yasinda kizin
32 aylık canm
Kilo fazlası var ya ordn kırdım. Boy gerçktn çok farkediyo yaaa kşke uzun olsydm
Tm abla kabak aldım
Kızlaaaarrr beni annemden kurtarınnnnn

Dolma yapmış, yemezsen iyileşmezsin diyor. Detoksumu bozamam, hem o pirinç hipoglisemiye sokar beni diyorum, car car konuşuyor tepemde. Ama benimle baş edemeyecek
Onca kilo vermişsin kabullenmedi mi daha yememeni
Böyle bir bilgi edindim, ne dersiniz kızlar
Bnimm beyin kanmazz
Tabiki cnm
gerçekten aynı işkenceleri yaşamak istemiyorum çoook bıktım
Insan bi zayıflayınca artık şişmanlık daha fazla mutsuz ediyor
Benim psikolojim direk diplere düşüyor
Öyle böyle 100 kilodn kaçlara düştün abla iyisn iyi.hedefe ulaşırsn kısa zamanda ama sonrasnda destek mi alsan acaba
Listeye bn bi doping yapıcm dur sen hazıf tuğçe sahalarda yokken
Motive olacaksan kesinlkle başla cnm
Ponicik normal rutin hayatıma dönmek istiyorum valla depresyonun esigindeyim
Allah sabır versn cnım

Menüm
10 30
6 hurma
Quark

13.00
12 kadar kabak çekirdeği
2 hurma

19.30
1 kase haşlanmş kırmızı et
1 kase yoğurt

Su 2

(Saçma bi menü oldu bugün tansiyonum sık sık düştü. Şu 77yi ucundan da olsa görmek istiyorm sonra normal diyetisyn listesine başlamayı düşünüyorum.)

Spor
Pazartesi
10 eliptk 40
10 bant 30
20 kondsyn bis 40
35 altli bölgsl 105
Toplam 215

Salı
30 yürüyş 60p
Toplm 60

Bugün
10 eliptk 40
10 bant 30
20 kondsyn bis 40
40 altli bölgsl 120
Toplam 230

Pnrrr-12

Aaaaa kendi köftelerinidemi kızartacan 

Nasıl da yakaladın abla :)))

Abla ben az yag da kizartiyorm hic yok gbi oluyor 1 yk yagda kizarttim butun köfteleri

Kendi köftelerinin yapını havlu kağıtla aldın mı peki

Ballı ılık su ne işe yarıyor, acai ananas çayı nedir ne işe yarıyor?

Niyetim var devam etmeye ama bağırsak hareketlerim yavaşladı, duruma göre bakacağım. Spor yapmayın spor kötü birşey

Ayy yok canım kabullenmez bu büyükler... Az önce söylendi yine, patatesle karın mı doyarmış, nasıl iyileşeceksin sen diye:)))
Doping mi hah ben yarın sahalara dönerim ki, illa kapatırım açığı ponicim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…