- Konu Sahibi Handandandan
-
- #245.761
kk ya bakıyordum kuzey bizim aslanları smile karı görünce çok güldü oda yaptı gönderdik size :)
Artik kendine vakit ayırmalısın bak liste zamanın geldi hadi ceee deyip kaçmak yok nigarcim
bahsettiğin fiyat çok uygun bilemedim valla referanslari guvenilirse olabilir şimdi moda biraz beslenmeden biraz spordan anlayan koçluk yapıyor Misal kkdaki kaptanlar da yapabilir bence bizim neyimiz eksik dimiMefkurem fizik dışında
Ayy ne cok yazismissiniz anca bitirdm smdi salata yapcm bende köfteleri kizartcam sonra yemegee :)
Anaa kiz tartinin ne günahi var sen neysen onu söluyogerci bende kiziyom arada okadar tutuyom ac yatiyom sonra 100gr gitmis gelde kizma. Hurmali karisik bi menü olcak desene hadi hayirlisi. Karnibahara dikkat et cnm sislik yapabillr
Valla kiz herkez seni bekliyomssende iyilesde katil aramiza canimm sensiz liste tam olmjyorr
Baharcim iyimisin
Neli yapcaksn abla sebze corbasni :) afiyet olsunnn
Iyi düsünmüssün cnm tavuk herzaman ise yarar :)
Olabilir esasında ama ögünde tüketilecek besinide dikkatli secmek gerekir o zaman sonucta kuruyemisler kücümsenmeyecek yag iceriyorlar ya
Yaa ne kadarlık bebisin bende düsünüyorum artık klozetin kapagını degistirdim ama nereden baslayacagım onuda bilmiyorum :))
Olmaaaz olmaz yenilemez 38 den sonra 36 var :)))
İştee benim 30 kilo almamın tek sebebi hamilelikten önce herseyden az az yiyordum bazen ac bile kalıyordum gec saate kalırsam sonra hamileyim ben triplerine girip abartınca simdide nasıl kurtulucam derdine basladım
Kızlar online koçluk hizmeti veren biriyle görüstüm forum istanbuldaki spor salonunda personal trainer detokslar menüler hazırlıyor ve spor videoları hazırlıyor youtubela destekliyor. Ne dersiniz böyle birşeye başlasam mı?
Evet iste yeni baslayinca guncelledimProfildeki kilon güncel dimi
Benden zayıfsın
Neyse kuzum bundada bi hayır vardır geç olsun güç olmasınGetirmediler abla kızdım tlf da hem randevu yapıyorsunuz hem getirmiyorsunuz dedim. Media marktan kargoya gelmemiş dedi. Bu arada mutfağımıda söyledim ölçüleri not aldı. Dolabın içine olmazsa yanında boş yer var ora kurabilirmisiniz dedim Çeşmeye bağlıyabilirmisiniz dedim hepsini not aldı bu hafta olmaz haftaya dedi anlaştık inşallah haftaya getirip kurarlar
Demekki ilk hedefim seni geçmek olacakEvet iste yeni baslayinca guncelledim
Aaaa ne münasebetttAnnemle olan dolma savaşının galibi... Ya tabii ki de ben
Başka kazanan mı bekliyordunuz
Başladın ya cnm gidecek elbetteİştee benim 30 kilo almamın tek sebebi hamilelikten önce herseyden az az yiyordum bazen ac bile kalıyordum gec saate kalırsam sonra hamileyim ben triplerine girip abartınca simdide nasıl kurtulucam derdine basladım
Anaaaa daha bitmedimiBu sıra öyle abla 15 tatil misafirle gecicek gibi hayırlı olsun ne diyelim
Koçluk baya pahalı bişeydir heralde duymuştum öyle bişeyKızlar online koçluk hizmeti veren biriyle görüstüm forum istanbuldaki spor salonunda personal trainer detokslar menüler hazırlıyor ve spor videoları hazırlıyor youtubela destekliyor. Ne dersiniz böyle birşeye başlasam mı?
Aaaaa kendi köftelerinidemi kızartacan Ayy ne cok yazismissiniz anca bitirdm smdi salata yapcm bende köfteleri kizartcam sonra yemegee :)
Aaaaa kendi köftelerinidemi kızartacan 
Ben ne yesem ki hiçde canım bişey istemiyor ilginç:)
Neyyy köfte mi:)) ay ben acıktım herhalde kalkayım da pattisle yoğurdumu yiyeyim
Tartılar elimizden neler çekiyor neler...
Bacaklarımda hiç güç yok, biraz hissetsem kalkıp gidecem boğaz ağrıma öksürüğüme bakmadan da, wc ye giderken bile can çekişiyorum:)))
Ama benim olmamam işe yaramış, yağlar yanmaya başlamış, helal olsun size böyle devam edelim takımca
Günlük besin planı da ona göre ayarlanacak tabi, kaş yapayın derken yağ yapmayalım :)
Kadın milleti işte, 36 olunca da 34 triplerine gireceğiz :)))
Eğer uygulayabileceksen, yolun sonuna kadar gidebileceksen çok faydalı
Bn dün başladm temizliğe salon bitti bugün de kızımn odasına geçecektim dünkü temzlk bünyeme fazla geldi sanrm canm hiç istemedigeçmiş olsun sana da canım.
Bizim paylaşımlar seni hiç sogutmasin bunlar işin azcık sıkıntılı kısmı ama dağin öteki tarafı bambaşka sana bi gülüyor yüzüne dokunuyor öpmek iştercesine kendine çekiyor o zaman yeniden yeniden doğuyorsun minnakcik eller ayaklar en masum gülücük saçan iki boncuk göz :) daha neler neler
iyiyiz tatlım seni sormalı aksama ne yesem bilmiyorum ama spor yapmam gerek tabi birde beni bekleyen temizlik faslı var :)
32 aylık canmCanim kac yasinda kizin
Kilo fazlası var ya ordn kırdım. Boy gerçktn çok farkediyo yaaa kşke uzun olsydmSgol canım o markanın çocuk yok galiba ben ailesi sipariş ettim bı Tne çilekli inşallah içer
Çinko ve OMEGA sipariş seytim canım inşallah işe yarar ek probiyotikte veriyorum pekmez balda yer organik ama evde oldu bide ya nereden buluyor
Aslanların dişileri avlanıyordu dimi
O aklıma gelmedi aslında bı de propolis arı sütü karışımı alsam mı
Geçmiş olsun bizimki alıştı galiba ilk antibiyotik kullandığında şurup alerji yapmıştı
Evde yapıyorsa. Dışarda da yapar yatalım korkma bol bol yedek taşıyacaksin yanında ama geceyi ne yaptınız kuzey bu ara gece çok kaçırdı usutup hasta olmasın diye şu meşhur markanın külot bezini aldim külot diye kandırıyorum kaçırsada ben fark edene kadar usutmemia oluyor en azından yaza yine selbest
Ahhh poni ahhh inşallah ters yeomez bu kadar hurma
Hadi hadi sanki kefircikleei tek tek yıkacak kese atacak beş dklik iş ama benim maya oldu
Süper
Köfte var bu akşama misfairdw bağ extralae var yani
1puani nereden kırdın:)
Ay kahvehane gibi olduk aslanlarım
Vayy çalışkan karıncalar
Buda çok sekermis
[
Tm abla kabak aldımSeninki 2 yaşında falandı heralde tatlım
Bizim kızında azıları çıkıyor
Inş.bugün ve soraki günler daha iyi olun cnm. Aminnn
Yenir Yenir bişey olmaz :))
Sanki yediğimiz diğer şeyler çokmu sağlıklı
Ohhh iyi bari rapor alabilmişin
Iyice yat dinlen cnm
Bitki çaylarını daya :))
Güzellllll
Nasılsın cnm gittimi misafirler
Kefirin fazlası kilo aldırır
Hatta bazılarına azıda yaramıyor
Sabah yada kahvaltıda 1 çb yeterli eğer içilecekse
Bide beni düşün ben normalde 300 gr lık milkayı 1 seferde yiyebilen biriyim
geçmiş olsun cnm başka dr a git bari
Kız daha yaşın kaç seninde ne sıvı bitmesi
senin misafirlerde bi bitemedi cnm
Kolay gelsin
Ahhhh zeynebimtartıyı görünce şok oldum
mutlaka bişeyler yapıp güzel eksi gelmen lazım. bak herkes arı gibi çalışıyor kötü bi sonuç listeyi alt üst eder. Bizim emeklerde boşa gider
Bu ifadeyide çook sevdim
Ayyy bide Bu yarış vardı değilmi
Inş.bu sefer olur cnm
Hurma yerine yarın başka bişey yapsana cnm
Neinnnn halâ şişkosun
Neinnnn karnıbahar olmazzzzz
Hep diyoz işte ne sorununuz olursa buraya yazın birileri bişey yazar yol bulunur diye
Aaaaa karnıbahar şişirir diyoz halâ karnıbahar derdindeler
Bişeyi sürekli içersen vücut alışır faydası olmaz cnm
Arada değiştşrmen lazım
Onca kilo vermişsin kabullenmedi mi daha yememeniKızlaaaarrr beni annemden kurtarınnnnn
Dolma yapmış, yemezsen iyileşmezsin diyor. Detoksumu bozamam, hem o pirinç hipoglisemiye sokar beni diyorum, car car konuşuyor tepemde. Ama benimle baş edemeyecek
Bnimm beyin kanmazzBöyle bir bilgi edindim, ne dersiniz kızlar
Öyle böyle 100 kilodn kaçlara düştün abla iyisn iyi.hedefe ulaşırsn kısa zamanda ama sonrasnda destek mi alsan acabaTabiki cnm
gerçekten aynı işkenceleri yaşamak istemiyorum çoook bıktım
Insan bi zayıflayınca artık şişmanlık daha fazla mutsuz ediyor
Benim psikolojim direk diplere düşüyor
Listeye bn bi doping yapıcm dur sen hazıf tuğçe sahalarda yokkenAnaa kiz tartinin ne günahi var sen neysen onu söluyogerci bende kiziyom arada okadar tutuyom ac yatiyom sonra 100gr gitmis gelde kizma. Hurmali karisik bi menü olcak desene hadi hayirlisi. Karnibahara dikkat et cnm sislik yapabillr
Valla kiz herkez seni bekliyomssende iyilesde katil aramiza canimm sensiz liste tam olmjyorr
Baharcim iyimisin
Neli yapcaksn abla sebze corbasni :) afiyet olsunnn
Iyi düsünmüssün cnm tavuk herzaman ise yarar :)
Motive olacaksan kesinlkle başla cnmKızlar online koçluk hizmeti veren biriyle görüstüm forum istanbuldaki spor salonunda personal trainer detokslar menüler hazırlıyor ve spor videoları hazırlıyor youtubela destekliyor. Ne dersiniz böyle birşeye başlasam mı?
Allah sabır versn cnımPonicik normal rutin hayatıma dönmek istiyorum valla depresyonun esigindeyim
Aaaaa kendi köftelerinidemi kızartacan 
Abla ben az yag da kizartiyorm hic yok gbi oluyor 1 yk yagda kizarttim butun köfteleri
Menüm:
11:30 2 kuru kayisi, 1bardak balli Ilik Su
12:30 1 kase yogurt, yarim yesil elma, ceyrek muz, 2ceviz
15:30 1 az sütlü kahve, 1kuru incir
18:00 4köfte, bol Salata, 1bardak Ayran
2 fincan yesilcay
2 fincan acai ananas cayi ( birazdan icicem)
2,5 lt Su
60dk n.t.yürüyüs = 60puan
Gec kaldm heralde yapmissindir bisiler :) tonbalikli salata veya tavuklu hemen yapilabillir hemde lezzetli oluyor
Kizz yarn dami yapcn patates detoksu böyle iyilesemicen sen corba detoksu falan yap bari hem hastaligina iyi gelir :)
Evt yaglar eriyorr ben bugn yürüyüsle kaldm ama yarn da leslie yapicam insallah :)
Bn dün başladm temizliğe salon bitti bugün de kızımn odasına geçecektim dünkü temzlk bünyeme fazla geldi sanrm canm hiç istemedi
32 aylık canm
Kilo fazlası var ya ordn kırdım. Boy gerçktn çok farkediyo yaaa kşke uzun olsydm
Tm abla kabak aldım
Onca kilo vermişsin kabullenmedi mi daha yememeni
Bnimm beyin kanmazz
Öyle böyle 100 kilodn kaçlara düştün abla iyisn iyi.hedefe ulaşırsn kısa zamanda ama sonrasnda destek mi alsan acaba
Listeye bn bi doping yapıcm dur sen hazıf tuğçe sahalarda yokken
Motive olacaksan kesinlkle başla cnm
Allah sabır versn cnım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?