Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

selam canım...artık uğramaz oldun topiğe..sende olsaydında katılsaydın muhabbete iştee..canım glukofen adlı ilaç zayıflatan şeker ilacı değilmi?buradada hatta konuşmuştuk..edda demişti heralde...gelince sor ona..senin gibi bir arkadaşımız daha vardı bu topikte , polikistik over hastası..biz onu zayıflattık, hamile kaldı..şimdi aralık annelerinde..inşallah sende buradan zayıflayıp, gebe kalıpda gidersin..

bnm cocugum olsun verıcem kaynanama valla:)))
vaayyyy...cazgır gelinede bak hele..kaynanaya baktıracan çocuğu demii????seni gidi senii..

bebişim kolay gelsin sana..sen işlerini yoluna koy, ben heeeeep burdayım nasılolsa..

selam arkadaşlar grip oluyorum sanırım..dün çok halsizdim ve günboyu uyukladım ve akşamda 9 gibi yattım...bugün iyiyim şükür..dün diet vasattı bugün iyi şükür..öğleden sonrada çarşıya cıkıcam..akşam dönerim..

Mervecimmm canım çok geçmiş olsun. Valla o ilacları ilk defa duydum. Umarım sana yararı olur. İki ilacı birden kullanma istersen ağır gelmesin. İnşallah iyi olursun[/QUOTE]

ıkısınıde kullanmam gerekıyor cnm ya 1 tanesının yan etkısı bulantıymıs bunyem alısır ınsallah bıkac gune kadar

ya cnm ben gelıyorum kımse olmuyo bende kımse olmaynca sıkılıp cıkıyorum iş arayıslarındayım ara sıra ıs görusmelerıne gıdıp gelıyorum dun doktora felan gıttım ıs bulamadıkca sınırlenıp surat asıp oturuyorum görmenız lazım kıme kusuyorsam artık:))
o ılac seker ılacıymıs seker ıhtıyacını gıderıyrmus zayflatcakmı görucez artık ayrıca önumde öyle bır örnek olması benı cok mutlu ettı bu topıcte zayıflatma potansıyelı var yanı tescıllı baksana topıcın bebegı gelıyor desene sen ona 2.sıde benımkı olur ınsallahglukofenın konusuldugunu hatrlamıyorum ya ya gözumden kactı yada benden önce konusuldu

bebege gelınce evet bı olsun hıc kasmıyorum kendımı çocuk talıyasım yoksa verıcem babanneye ben gezmelere:))

geçmiş olsun canım..yatıp dinlen istirahat et biraz..

Son düzenleyen: Moderatör:
evet canım , topiğimizin bebği gelicek...inşallah Allah seninde gönlündekini verir..bu topiğin zayıflattığı tek kişi o değil ayrıca...karşındaki "daş" gibi hatunu nasıl görmezsin sen..

evet canım , topiğimizin bebği gelicek...inşallah Allah seninde gönlündekini verir..bu topiğin zayıflattığı tek kişi o değil ayrıca...karşındaki "daş" gibi hatunu nasıl görmezsin sen..

yok hakkınızı yemeyeyım sımdı gercekten cok cıddı kılolar vermıs arkadslarımız var tabıkı ben hanı o da pkoluymus ya bıde benım verılcek en az 30 kılom olunca bazen umutsuz olabılıyorum yoksa topıcte herkes gayet azımlı :)))

sabah mıde bulantısından bısey yıyemedım ılac 5 saat mıde bulandırıyo:)))

ara:1 salkım uzum

3 gıbı 1 tabak makarna yedım

6.30 gıbı 3 haslanmıs patates ve yoğurt yedım
ara :1 seftalı

bugun az oldu ama yarına duzeltcem ınsallah dengelıcem

bu arada cumartesı yıne dıreksıyon sınavım vrmıs kızlar 2 gun egıtımdeyım bılgınız olaa

bak yıne kımse yok sımdı cıkıcam gelıceksınız:))
günaydın mervecim geçmiş olsun canım hayırlısıyla iyleşir bir bebek sahibi olursun inşallah .bende akşam baktım giren yok çıktım saat 12 ye kadar başındaydım hastaneden birine rendevu alacaktım mecbur o saate kadar bekledim ben saat 11 dedimi küt yataktayım sabah 6.da kalkar daha uyumam öyle alıştım

slm canım inşallah iyisindir havalardanmı nedir herkes hasta bol bol ıhlamur iç ılıyınca limon sık çok iyi geliyo

selam kızlarr ben geldimmmm :16

çok yorgunum dün nöbet iznindeydim ama annem bırakmadı hadi çarşıya alınacaklar var diye

yeni ev diziyoyaa ay görseniz bi heves bi hevess :)))
sanki annemi gelin ediyorz perde filan sipariş verdikk çok güzel şeyler çıkmışş 1 yılda neler değişmişş şuan evleniyo olsam aldıklarımdan çok farklı şeyler alırdımmm harika şeyler var yaaa

buarada merve geçmiş olsun.. glukofen bildigim kadaıyla insülin direncini düzenliyo..
bağırsaklardaki şeker emilimini azaltıyo ..
hem yumurtalıklar için güçlendirmesi amaçlı veriyolar hemdee zayıflama amaçlı obezite hastalarına veriliyo...
kullanırken miden bulanır yemek yiyemezsin.. gör bak çokda zayıflatacak senii

günaydın eda kız ben seni bukadar tatlı tahmin etmiyordum ALLAH EVLİLİGİNİZİ MUTLULUGUNUZU DAİM ETSİN FOTOLARA BAKTIM HERYERDE GÖZLERİNDE AŞK VAR

benim çok uykum vardı..11 de yattım vallahi..

yanlış hatırlamıyomuşum yani...benim aklımdada öyle kalmıştı..annen yeni ev mi aldı cnım???vallahi yaşı kaç olursa olsun kadın kdındır yani..sen anneni diyosun benim babanem tv de bişey görsün hemen onu alcak...hatta tv den sipriş verdiği bile oluyoo...alışveriş canavarı mübarek...

şimdi kedimle başım dertte havalar sogudu içeri aldık gidip çiçeklerimin yapraklarıyla oynuyo çiçeklerime zarar veriyo yakalayıp biraz bagırıyarum sonra oyunlar yapıp kaçıyo napçam bu kediyi evimde sobalı

canlar -1 kiloyu garantilemiş bulunuyorum...gözüm aydın..topikten kendimi ihraç etmekten kurtuldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…