- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #24.581
selam canım...artık uğramaz oldun topiğe..sende olsaydında katılsaydın muhabbete iştee..canım glukofen adlı ilaç zayıflatan şeker ilacı değilmi?buradada hatta konuşmuştuk..edda demişti heralde...gelince sor ona..senin gibi bir arkadaşımız daha vardı bu topikte , polikistik over hastası..biz onu zayıflattık, hamile kaldı..şimdi aralık annelerinde..inşallah sende buradan zayıflayıp, gebe kalıpda gidersin..slm cicişlerr
aksam aksam sosyete mantısı muhabbetı ha yazdım tarıfı aklımın bı köşesne haberınız ola:) bende yemek programında ızledıgım seyı evde malzeme vrsa hemen yapıp dırek kaynanama göturuyorum yıyın bakım nasıl olmus dıe:))
ben kendımı hıc ıyı hıssetmıyorum dun doktora gtmıstım polıkıstık over ıcın bana ılac verdı yıne( bırde glukofen dıye bı ılac varmıs ınsulın dırencıne karsı ona da basladım bugun acayıp mıde bulantısı yapıyor bısı yıyemıyorum.
bı glukofen bırde duphaston verdı ılaclar hakkında bılgısı olan varsa yazarsa sevınırım valla basımı kaldıramıyrum bulantıdan
vaayyyy...cazgır gelinede bak hele..kaynanaya baktıracan çocuğu demii????seni gidi senii..bnm cocugum olsun verıcem kaynanama valla:)))
bebişim kolay gelsin sana..sen işlerini yoluna koy, ben heeeeep burdayım nasılolsa..Kızlar herkese merhaba ....
Bugun cok fazla takılamıycam burada büyük başlar geliolar izmirden ofısı topladım bırıkmıs evraklarım vardı onları hallettım sımdı stoga bakmam lazım onlar geldımıde rahat gıremem heralde aklım sızde hopıss buralar sana emanet bacım gelınce konusuruz...Öpüldünüz bayanlar....
selam canım...artık uğramaz oldun topiğe..sende olsaydında katılsaydın muhabbete iştee..canım glukofen adlı ilaç zayıflatan şeker ilacı değilmi?buradada hatta konuşmuştuk..edda demişti heralde...gelince sor ona..senin gibi bir arkadaşımız daha vardı bu topikte , polikistik over hastası..biz onu zayıflattık, hamile kaldı..şimdi aralık annelerinde..inşallah sende buradan zayıflayıp, gebe kalıpda gidersin..
vaayyyy...cazgır gelinede bak hele..kaynanaya baktıracan çocuğu demii????seni gidi senii..
geçmiş olsun canım..yatıp dinlen istirahat et biraz..selam arkadaşlar grip oluyorum sanırım..dün çok halsizdim ve günboyu uyukladım ve akşamda 9 gibi yattım...bugün iyiyim şükür..dün diet vasattı bugün iyi şükür..öğleden sonrada çarşıya cıkıcam..akşam dönerim..
evet canım , topiğimizin bebği gelicek...inşallah Allah seninde gönlündekini verir..bu topiğin zayıflattığı tek kişi o değil ayrıca...karşındaki "daş" gibi hatunu nasıl görmezsin sen..ya cnm ben gelıyorum kımse olmuyo bende kımse olmaynca sıkılıp cıkıyorumiş arayıslarındayım ara sıra ıs görusmelerıne gıdıp gelıyorum dun doktora felan gıttım ıs bulamadıkca sınırlenıp surat asıp oturuyorum görmenız lazım kıme kusuyorsam artık:))
o ılac seker ılacıymıs seker ıhtıyacını gıderıyrmus zayflatcakmı görucez artık ayrıca önumde öyle bır örnek olması benı cok mutlu ettı bu topıcte zayıflatma potansıyelı var yanı tescıllı baksana topıcın bebegı gelıyor desene sen ona 2.sıde benımkı olur ınsallahglukofenın konusuldugunu hatrlamıyorum ya ya gözumden kactı yada benden önce konusuldu
bebege gelınce evet bı olsun hıc kasmıyorum kendımı çocuk talıyasım yoksa verıcem babanneye ben gezmelere:))
evet canım , topiğimizin bebği gelicek...inşallah Allah seninde gönlündekini verir..bu topiğin zayıflattığı tek kişi o değil ayrıca...karşındaki "daş" gibi hatunu nasıl görmezsin sen..
günaydın mervecim geçmiş olsun canım hayırlısıyla iyleşir bir bebek sahibi olursun inşallah .bende akşam baktım giren yok çıktım saat 12 ye kadar başındaydım hastaneden birine rendevu alacaktım mecbur o saate kadar bekledim ben saat 11 dedimi küt yataktayım sabah 6.da kalkar daha uyumam öyle alıştımbak yıne kımse yok sımdı cıkıcam gelıceksınız:))
selam arkadaşlar grip oluyorum sanırım..dün çok halsizdim ve günboyu uyukladım ve akşamda 9 gibi yattım...bugün iyiyim şükür..dün diet vasattı bugün iyi şükür..öğleden sonrada çarşıya cıkıcam..akşam dönerim..
benim çok uykum vardı..11 de yattım vallahi..günaydın mervecim geçmiş olsun canım hayırlısıyla iyleşir bir bebek sahibi olursun inşallah .bende akşam baktım giren yok çıktım saat 12 ye kadar başındaydım hastaneden birine rendevu alacaktım mecbur o saate kadar bekledim ben saat 11 dedimi küt yataktayım sabah 6.da kalkar daha uyumam öyle alıştım
yanlış hatırlamıyomuşum yani...benim aklımdada öyle kalmıştı..annen yeni ev mi aldı cnım???vallahi yaşı kaç olursa olsun kadın kdındır yani..sen anneni diyosun benim babanem tv de bişey görsün hemen onu alcak...hatta tv den sipriş verdiği bile oluyoo...alışveriş canavarı mübarek...selam kızlarr ben geldimmmm:16
çok yorgunum dün nöbet iznindeydim ama annem bırakmadı hadi çarşıya alınacaklar var diye
yeni ev diziyoyaa ay görseniz bi heves bi hevess :)))
sanki annemi gelin ediyorz perde filan sipariş verdikk çok güzel şeyler çıkmışş 1 yılda neler değişmişş şuan evleniyo olsam aldıklarımdan çok farklı şeyler alırdımmm harika şeyler var yaaa
buarada merve geçmiş olsun.. glukofen bildigim kadaıyla insülin direncini düzenliyo..
bağırsaklardaki şeker emilimini azaltıyo ..
hem yumurtalıklar için güçlendirmesi amaçlı veriyolar hemdee zayıflama amaçlı obezite hastalarına veriliyo...
kullanırken miden bulanır yemek yiyemezsin.. gör bak çokda zayıflatacak senii
canlar -1 kiloyu garantilemiş bulunuyorum...gözüm aydın..topikten kendimi ihraç etmekten kurtuldum
canlar -1 kiloyu garantilemiş bulunuyorum...gözüm aydın..topikten kendimi ihraç etmekten kurtuldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?