Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Acimm tabi abla ondanmi agridi bilmiyorm ama hala uyuyamadm yarim hap attim mecburen hafif gecer gbi oldu insallah uyuyabilrm artk :) sende at abla yoksa bas edilmiyor valla

Ablacim bu corbanin yag yakici ozelligimi var

Güzelim burda herkese bişeyler söylüyorsak
Neden acaba???
Senin verdiğin kilonun kime faydası var
Ister 120 Ister 150 kilo ol
Ama Senin adına üzülüyoruz
Daha gençsin ve bu kilodasın
Ben senelerimi hep 100 kilonun üstünde geçirdim bunun acısını mutsuzluğunu çok iyi biliyorum
Ama 3.çocuktan sonra kendimi bırakmıştım Ben

Bak bugünde benim eşim pizza istedi onu yedi
Ben sebze çor.içtim o pizzasını yedi
Hiç vicdanın sızlamıyomu dedim :))
Istiyosan ye seni tutanmı var dedi
Yalvarsanda yememmm dedim :))

Yani herzaman evde dışarda cısslar olacak buna alışmamız lazım
Doğru şeyleri tercih etmeyi öğrenmezsek bu iş olmaz

Senin evdeki durumun içinde
Biliyosunki şu anda şartlarını değiştiremiyeceksin bulunduğun ortamda mutlu olmaya çalışacaksın
Biliyorum zor ama başka alternatifin yok
Herkesin hataları var kimse 4 4 lük değil
Onların iyi yanlarını görmeye çalış
Bak saatlerce yalnız çıkıp spor yapabiliyosun buna karışmıyolar, bu bile güzel bişey bence

Afiwyt olsun canim,aslinda cok degil ama ayrintili yazdigin icin kalabalik gorunuyo bence

Acimm tabi abla ondanmi agridi bilmiyorm ama hala uyuyamadm yarim hap attim mecburen hafif gecer gbi oldu insallah uyuyabilrm artk :) sende at abla yoksa bas edilmiyor valla
Midem o kadar boşki cnm şimdi hap içsem kesin dokunur
Birazdan yatıcam bende

Haklisin ablacim buna sukur tabiki onlarla beraber dizi izlemeyince meyve yemeyince sokraniyorlar ama kulak asmiyorum sevdigim kisiler olsa dil dokebilirdim soyle boyle diye ama bunlara yapamiyorum evet bende kilo veremeyen olunca uzuluyorum cunku almasi en kolay sey vermesi insani surunduruyor bide abla mutlu olmayi bende cok denedim ama herseyi gecelim de pis bir evde nasil mutlu olabilir bi insan ben 7 aydir burda degilim ki 2 senedir yanlarindayim nerdeyse nisanlaninca yerlesmeye baslamistim ilk baslarda herkes ozenliydi laflara dikkat ederdi kufur edilmeyen temiz guzel bi aile tablosu vardi ama sonradan sonraya herkes oteki yuzunu ortaya cikarmaya basladi icinizi bulandirmak istemem ufak bi ornek vereyim mutfakta tirnak kesenlerden lavaboda veya kanepenin kolcaklarina pis kulak copleri konan ve daha beterleri neyse bn sesimide yukselttim cokta rica ettim ama gene aynisi oldu sonrada ben kendimi neden yipratiyorum ki diye dusunmeye basladim benden once boylelermis ben hickimseyi bu yasindan sonra gudemem dedim ve ugrasmiyorum artik ama kaynanamla cok kavga ediyoruz gunduz evde erkekler yokken oda zamaninda coluguna cocuguna belletemediklerinincezasini cekiyor peslerinden ben gormeden topluyo sonrasinda tesekkur ediyorum ama hep gec kaliyo ben asla pislige tahammul edemiyorm bu ortamda bende kendimden odun veririm diye korkuyorum ama istesemde uyulamayacak aliskanlikari var malesef

Yok canım bahane demedim.ama hayat böyle .herkesin kendine göre bir derdi oluyor.sizin evliliğimizin ilk yılları.zamanla herşey yoluna girecek.kendinize ait bir düzeniniz olacak inşallah.
.o cıslar da etrafimizda hep olacak.
Al ben şimdi evden keki sigara böreğini eksik etmiyorum hergün de pişiyorum. Oğlum hazır gıdaya çok alıştı.geniz eti ameliyatı olmuştu geçen sene.yine tekrarladı.alerjisini tetikliyordur diye hazır gıda vermiyoruz .evden böyle şeyleri eksik etmiyorum bende.sırf başka birşey istemesin aklına gelmesin diye.zor tabi eşim de hapur hupurgötürüyor önümde.yapacak birşey yok. Bizim hedeflerimiz var.
Hem ben diyet yapıyorum diye wşim de yapmak zorunda değıl ki. Senin çevrendekiler de öyle.herkese kızma.nefret edersen çekilmez olur .herkesi olduğu gibi kabul et. Ama herkes de seni olduğun gibi kabul etmeli.kendinden taviz vermemeye çalış .
Bak şu ekmeklerini 1 er dilime indirsen çok iyi olacak. Onunla başlayabilirsin.

Evet ama diyetisyen çizi peri gör tatlı vs vs yemediinş düşünerek denmiştir canım.harfiyen uyamıyoruz sonuçta.birde kendi bünyeni takip et.o liste sana fazla geliyorsa azalt derim ben.

Bnden mutlusu yok bugün. Kızım bugün hiç üstüne yapmadı kızlrr wc işini gündüz hallettk sanırm hep gitti kndisi yptı tuvaleti gldikçe
Oh hadi geçmiş olsun.o mutlulu iyi bilirim.biz de haziranda yaşadık.yaşamayan anlamaz

Onun karabiberi anlasilmiyor bile canim :)

Bilemedmki ama etkilemez heralde sonucta kabiz olmamakta önemli kabiz oluncada tartiya yansiyor o yüzden ben yarn detoks yapsamda balli suyumu icicem :) yoksa wc sıkinti

WC sıkıntı valla, pattis detoksu bağırsaklarımı bayılttı ayıltamıyorum :))) az sonra ballı suyumu içeceğim

Cok fena basim agriyor 1-2 saatir bi türlü gecmedi sanki artiyor durma.
hap da atmak istemiyorm uyumaliyim hemen uyuyamazsam mecbur aticam cok kötuym

Geçmiş olsun, nasıl oldu baş ağrın

Abla korurken ben senin verirken de sen benim koçum olsana :)

Desin dursun devlet diyetisyeni mı bu toplam 9 un hepsi ekmek değildir çorbada ekmek yerine yediğin tatlıdan hem ekmek hem yağ hem şeker o tatlı için bile ekmeğini yağını meyvenin düşürmen gerek ki orantı kurulsun
Çok karisik yiyorsun herşeyden bı çatal onun yerine kendi menünu oluştur
Evet evdekilere anlasamiyorsun ama sözü geçen tipsin kendine salata yapsan çorba yapsan kim ne diyecek basit şeyler olmasa ett yetim demiyoruz kinnihutku salatadan et peynirliside et vs vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…