- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #245.821
tabiii neden olmasın :))
Herkese hesap nr sı gönderelim
biraz yetersiz olmuş sanki cnm
Karnıbaharıda tartıya yakın yemiyoruz
Güzel olmuş canısı
Bugün ara ilave edilmiş :))
Bi vereyimde cnm
Burda diyetisyene gitmem imkansız
Aylık 300-400 euro
Hem bana bi faydası olacağını sanmıyorum
Kendimi eğitmem lazım yemek alışkanlığı olarak
Yoksa hatalarımı zaten biliyorum
Çok geçmiş olsun zeynepcim
Karnıbahar midene iyi gelmezki üstüne şişlikde yapar
Yarın yağsız tuzsuz patates yersen belki iyi gelir
Inş tartı gönlünce olur tatlım
Çok güzel olmuş mervecim
Hamburgerin ekmeği hangi ekmek
21 de kefir olmasa Çok güzelmiş tatlım
Sütü tarçınlı içemiyosan sade iç
Vayyyy bugünde spor güzel menüde güzellll
Bugün tartı pek tatmin etmedi cnm
Yarın ne çıkacak bende merak ediyorum ama çok zorlandım
Sen gelde bide bana sor
açlıktan başım çatlıyor
bence etkilemez cnm wc de önemli
Cuma herkesin kilosunu görğrsün
Ilk önündekini hedef belirle
Sabah güzel ama öğlen yapmayıp 2 ara yapmışın
Bence başlangıçta ana öğünlerini atlama
Bide yoğurt eksik olmasın cnm
Cumadan itibaren spor puanını yazıp pınarı etiketlersin
Bugün çok güzel olmuş canısı ne güzel kaçamak yokkk
Ama spor eksik kalmış
Sendemi çok acıktın cnm
Benimde başım çok ağrıyor
Bitkisel hayatta gibiyim :))
Spor güzel cnm ama ekmeklerini biraz azaltman lazım
Hele tatlı zinhar olamazzzz
Sonucunu bizede yazarsın cnm
Sadece onlien değilmi
Canın isterse yap istemezse yapma :))
Hergün bi yeri yap cnm öbürtürlü çocukla zor olur
Ablacim bu corbanin yag yakici ozelligimi varSlmmm
Menümü yazıp geçmişe dönecem
11.00
2 incir
15.30 civarı
2 kase sebze çorbası
18.30
1 kase sebze çor.
Çorbam: 2 kabak biraz maydonoz dereotu saplarıyla, 1 soğan 1 kapya 1 y.biber, bi parça zencefil, 2 bar.su
Yağsız tuzsuz, acılı ekşili yendi :))
Su 2 lt den fazla olur
Spor 60 dk bantta yürüyüş
60 * 3= 180 puan
Pnrrr-12
Canimguzel menu afiyet olsun canim
Güzelim burda herkese bişeyler söylüyorsakCok oldu evet abla yaa pismanligimi sporla telafi etmeye calistim abla gercekten bu bahanem degil aksine en cok istedigim seyyy kocamin yanimda olmasi kendime ait ev ve duzen bu kadar. Beni stres sisiriyo esimdi kayinbabamdan nefret edisimdi kaynanamin cahilligiydi kucucuk yeni yetme kaynimin erkeklik taslamasiydi herkesin baskilayip bebek bebek demesiydi maddiyat vs canim cok sıkılıyo disari cikiyorum unut desen unutulmuyo gelde unut mutluca spor yap imkansiz cunku geri oraya gidecegin belli falan filan lutfen bahane bunlar demeyin iyice deliriyorum tabiki yemek yememe gerekce degil bunlar ama nefsime hakim olamiyorum aksamin 9 unda kaynanam kaynima gozleme yapiyo inanin kokusu tok olsamda aciktiriyo yani bir butunluk icinde herkes etrafimdakiler bana uysun istiyorum buda cok zor yemekler hamura dayali hep amaaan neyse bas şişirmeyim gece gece efkarlandim gene sukrediyorum ki bunca kendimce sıkıntımin arasinda sigara aliskanligini birakabildim aylaaaar oldu icmeyeli cok sukur sigaraya baslayinca kilomda artti basta dedim sigarayi birakmaliyim diye aglaya aglaya biraktim gerekirse acligimdanda aglayacam gercekten bahane deyince motivasyonum tamamen sifira iniyor size karsi guvenim yok oluyormus gibi yani aliniyorum acikcasi
Afiwyt olsun canim,aslinda cok degil ama ayrintili yazdigin icin kalabalik gorunuyo benceBugunku menumm
Kahvalti 8.30
Yarim armut
1 kase yogurt
5 tane cizi
1 br cay
Oglen 11.30
4 tane yagi alinmis patates dilimi
3 cay k kadar tereyag
3 tatli kasigi kadar basma tulum peyniri
3 dilim tb ekmek 2 zeytin
3 catal dolusu ispanakli yumurta
3 br cay
Ara 15.30
1 kk kadar az sekerli irmi. tat.... (Elim yemeye vardi ama yazmaya varamadi suan)
2 br cay
Aksam 19.00
1 kase mercimek corbasi
2 dilim ekmek
1 cicek karnibahar
1 tane kapya biber
1 catal beyaz peynir
4 zeytin
3 yemek kasigi kadar kurupatlican kavurmasi sarimsakli yogurtlu
2 lt su
100 dk tempolu yuruyus 200p
3 mil lesli 135p
Toplam 335pPnrrr-12
(2 kere wc) erken kalkincada boyle oluyorrr menu
Nette vicdan çor.diye yazarsan çıkıyor cnmAblacim bu corbanin yag yakici ozelligimi var
Oooooo ne güzelllBnden mutlusu yok bugün. Kızım bugün hiç üstüne yapmadı kızlrr wc işini gündüz hallettk sanırm hep gitti kndisi yptı tuvaleti gldikçe
Midem o kadar boşki cnm şimdi hap içsem kesin dokunurAcimm tabi abla ondanmi agridi bilmiyorm ama hala uyuyamadm yarim hap attim mecburen hafif gecer gbi oldu insallah uyuyabilrm artk :) sende at abla yoksa bas edilmiyor valla
Tamam abla yarin super bir menu gelcek insallahSabah güzel ama öğlen yapmayıp 2 ara yapmışın
Cok guzel darisi basimizaBnden mutlusu yok bugün. Kızım bugün hiç üstüne yapmadı kızlrr wc işini gündüz hallettk sanırm hep gitti kndisi yptı tuvaleti gldikçe
Iyi gecelerSon güne adım attık kızlar
Yarın en hafifinden sıfır karbonlu menüler gelsinki cuma üzülmeyelim
Herkese iyi geceler
Haklisin ablacim buna sukur tabiki onlarla beraber dizi izlemeyince meyve yemeyince sokraniyorlar ama kulak asmiyorum sevdigim kisiler olsa dil dokebilirdim soyle boyle diye ama bunlara yapamiyorum evet bende kilo veremeyen olunca uzuluyorum cunku almasi en kolay sey vermesi insani surunduruyor bide abla mutlu olmayi bende cok denedim ama herseyi gecelim de pis bir evde nasil mutlu olabilir bi insan ben 7 aydir burda degilim ki 2 senedir yanlarindayim nerdeyse nisanlaninca yerlesmeye baslamistim ilk baslarda herkes ozenliydi laflara dikkat ederdi kufur edilmeyen temiz guzel bi aile tablosu vardi ama sonradan sonraya herkes oteki yuzunu ortaya cikarmaya basladi icinizi bulandirmak istemem ufak bi ornek vereyim mutfakta tirnak kesenlerden lavaboda veya kanepenin kolcaklarina pis kulak copleri konan ve daha beterleri neyse bn sesimide yukselttim cokta rica ettim ama gene aynisi oldu sonrada ben kendimi neden yipratiyorum ki diye dusunmeye basladim benden once boylelermis ben hickimseyi bu yasindan sonra gudemem dedim ve ugrasmiyorum artik ama kaynanamla cok kavga ediyoruz gunduz evde erkekler yokken oda zamaninda coluguna cocuguna belletemediklerinincezasini cekiyor peslerinden ben gormeden topluyo sonrasinda tesekkur ediyorum ama hep gec kaliyo ben asla pislige tahammul edemiyorm bu ortamda bende kendimden odun veririm diye korkuyorum ama istesemde uyulamayacak aliskanlikari var malesefGüzelim burda herkese bişeyler söylüyorsak
Neden acaba???
Senin verdiğin kilonun kime faydası var
Ister 120 Ister 150 kilo ol
Ama Senin adına üzülüyoruz
Daha gençsin ve bu kilodasın
Ben senelerimi hep 100 kilonun üstünde geçirdim bunun acısını mutsuzluğunu çok iyi biliyorum
Ama 3.çocuktan sonra kendimi bırakmıştım Ben
Bak bugünde benim eşim pizza istedi onu yedi
Ben sebze çor.içtim o pizzasını yedi
Hiç vicdanın sızlamıyomu dedim :))
Istiyosan ye seni tutanmı var dedi
Yalvarsanda yememmm dedim :))
Yani herzaman evde dışarda cısslar olacak buna alışmamız lazım
Doğru şeyleri tercih etmeyi öğrenmezsek bu iş olmaz
Senin evdeki durumun içinde
Biliyosunki şu anda şartlarını değiştiremiyeceksin bulunduğun ortamda mutlu olmaya çalışacaksın
Biliyorum zor ama başka alternatifin yok
Herkesin hataları var kimse 4 4 lük değil
Onların iyi yanlarını görmeye çalış
Bak saatlerce yalnız çıkıp spor yapabiliyosun buna karışmıyolar, bu bile güzel bişey bence
Yok canım bahane demedim.ama hayat böyle .herkesin kendine göre bir derdi oluyor.sizin evliliğimizin ilk yılları.zamanla herşey yoluna girecek.kendinize ait bir düzeniniz olacak inşallah.Cok oldu evet abla yaa pismanligimi sporla telafi etmeye calistim abla gercekten bu bahanem degil aksine en cok istedigim seyyy kocamin yanimda olmasi kendime ait ev ve duzen bu kadar. Beni stres sisiriyo esimdi kayinbabamdan nefret edisimdi kaynanamin cahilligiydi kucucuk yeni yetme kaynimin erkeklik taslamasiydi herkesin baskilayip bebek bebek demesiydi maddiyat vs canim cok sıkılıyo disari cikiyorum unut desen unutulmuyo gelde unut mutluca spor yap imkansiz cunku geri oraya gidecegin belli falan filan lutfen bahane bunlar demeyin iyice deliriyorum tabiki yemek yememe gerekce degil bunlar ama nefsime hakim olamiyorum aksamin 9 unda kaynanam kaynima gozleme yapiyo inanin kokusu tok olsamda aciktiriyo yani bir butunluk icinde herkes etrafimdakiler bana uysun istiyorum buda cok zor yemekler hamura dayali hep amaaan neyse bas şişirmeyim gece gece efkarlandim gene sukrediyorum ki bunca kendimce sıkıntımin arasinda sigara aliskanligini birakabildim aylaaaar oldu icmeyeli cok sukur sigaraya baslayinca kilomda artti basta dedim sigarayi birakmaliyim diye aglaya aglaya biraktim gerekirse acligimdanda aglayacam gercekten bahane deyince motivasyonum tamamen sifira iniyor size karsi guvenim yok oluyormus gibi yani aliniyorum acikcasi
Evet ama diyetisyen çizi peri gör tatlı vs vs yemediinş düşünerek denmiştir canım.harfiyen uyamıyoruz sonuçta.birde kendi bünyeni takip et.o liste sana fazla geliyorsa azalt derim ben.Ablaaa diyetisyen 9 dilim yemen sart kilona gore diyo ben inkar geldikce normalde yiyemem haftanin 3 gunu zaten yiyemem baska seylerle ekmek ihtiyacini gidersek dedikce sen kendini neye sartladin ki listene odaklan dediklerimi ye dedi sabah4 ogle2 aksam3 diyo
Oh hadi geçmiş olsun.o mutlulu iyi bilirim.biz de haziranda yaşadık.Bnden mutlusu yok bugün. Kızım bugün hiç üstüne yapmadı kızlrr wc işini gündüz hallettk sanırm hep gitti kndisi yptı tuvaleti gldikçe
Onun karabiberi anlasilmiyor bile canim :)
Bilemedmki ama etkilemez heralde sonucta kabiz olmamakta önemli kabiz oluncada tartiya yansiyor o yüzden ben yarn detoks yapsamda balli suyumu icicem :) yoksa wc sıkinti
Cok fena basim agriyor 1-2 saatir bi türlü gecmedi sanki artiyor durma.
hap da atmak istemiyorm uyumaliyim hemenuyuyamazsam mecbur aticam cok kötuym
Abla korurken ben senin verirken de sen benim koçum olsana :)tabiii neden olmasın :))
Herkese hesap nr sı gönderelim
biraz yetersiz olmuş sanki cnm
Karnıbaharıda tartıya yakın yemiyoruz
Güzel olmuş canısı
Bugün ara ilave edilmiş :))
Bi vereyimde cnm
Burda diyetisyene gitmem imkansız
Aylık 300-400 euro
Hem bana bi faydası olacağını sanmıyorum
Kendimi eğitmem lazım yemek alışkanlığı olarak
Yoksa hatalarımı zaten biliyorum
Çok geçmiş olsun zeynepcim
Karnıbahar midene iyi gelmezki üstüne şişlikde yapar
Yarın yağsız tuzsuz patates yersen belki iyi gelir
Inş tartı gönlünce olur tatlım
Çok güzel olmuş mervecim
Hamburgerin ekmeği hangi ekmek
21 de kefir olmasa Çok güzelmiş tatlım
Sütü tarçınlı içemiyosan sade iç
Vayyyy bugünde spor güzel menüde güzellll
Bugün tartı pek tatmin etmedi cnm
Yarın ne çıkacak bende merak ediyorum ama çok zorlandım
Sen gelde bide bana sor
açlıktan başım çatlıyor
bence etkilemez cnm wc de önemli
Cuma herkesin kilosunu görğrsün
Ilk önündekini hedef belirle
Sabah güzel ama öğlen yapmayıp 2 ara yapmışın
Bugün çok güzel olmuş canısı ne güzel kaçamak yokkk
Ama spor eksik kalmış
Sendemi çok acıktın cnm
Benimde başım çok ağrıyor
Bitkisel hayatta gibiyim :))
Spor güzel cnm ama ekmeklerini biraz azaltman lazım
Hele tatlı zinhar olamazzzz
Sonucunu bizede yazarsın cnm
Sadece onlien değilmi
Canın isterse yap istemezse yapma :))
Hergün bi yeri yap cnm öbürtürlü çocukla zor olur
Desin dursun devlet diyetisyeni mı bu toplam 9 un hepsi ekmek değildir çorbada ekmek yerine yediğin tatlıdan hem ekmek hem yağ hem şeker o tatlı için bile ekmeğini yağını meyvenin düşürmen gerek ki orantı kurulsunAblaaa diyetisyen 9 dilim yemen sart kilona gore diyo ben inkar geldikce normalde yiyemem haftanin 3 gunu zaten yiyemem baska seylerle ekmek ihtiyacini gidersek dedikce sen kendini neye sartladin ki listene odaklan dediklerimi ye dedi sabah4 ogle2 aksam3 diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?