- Konu Sahibi Handandandan
-
- #245.861
Cnm wc eğitimi için kritik ay 31. ay. Ama her çocuğun hazır bulunuşluğu farklı. Biz yazın denemiştik olumsuz oldu şmdi ki daha olumlu 22 ay az gldi bana küçük daha seninki
Cok oldu evet abla yaa pismanligimi sporla telafi etmeye calistim abla gercekten bu bahanem degil aksine en cok istedigim seyyy kocamin yanimda olmasi kendime ait ev ve duzen bu kadar. Beni stres sisiriyo esimdi kayinbabamdan nefret edisimdi kaynanamin cahilligiydi kucucuk yeni yetme kaynimin erkeklik taslamasiydi herkesin baskilayip bebek bebek demesiydi maddiyat vs canim cok sıkılıyo disari cikiyorum unut desen unutulmuyo gelde unut mutluca spor yap imkansiz cunku geri oraya gidecegin belli falan filan lutfen bahane bunlar demeyin iyice deliriyorum tabiki yemek yememe gerekce degil bunlar ama nefsime hakim olamiyorum aksamin 9 unda kaynanam kaynima gozleme yapiyo inanin kokusu tok olsamda aciktiriyo yani bir butunluk icinde herkes etrafimdakiler bana uysun istiyorum buda cok zor yemekler hamura dayali hep amaaan neyse bas şişirmeyim gece gece efkarlandim gene sukrediyorum ki bunca kendimce sıkıntımin arasinda sigara aliskanligini birakabildim aylaaaar oldu icmeyeli cok sukur sigaraya baslayinca kilomda artti basta dedim sigarayi birakmaliyim diye aglaya aglaya biraktim gerekirse acligimdanda aglayacam gercekten bahane deyince motivasyonum tamamen sifira iniyor size karsi guvenim yok oluyormus gibi yani aliniyorum acikcasi
Yok canim detoks degil ama azmi olmusBu da bi detox menü sanirim
Saol canimm Eda bende,oyy kuzucuk ne tatlidir simdi,benimde 2 tane 5 ve 2,5 yasinda,saglikla buyusunler bizde saglikla verelim insallah mervecimGünaydın canım hosgeldin merve ben minik bi kuzum var 6 aylik doğum sonrası aldıgim kiloları vermeye çalışıyorm :) birlikte fit fit zayıflariz inşallah
sen böyle pattis yedikçe canım istemiyor değilSabah ki tartı muhteşemdi. Bugünden yarına çok birşey gitmez sanmıyorum ama 2 günde gayet iyi gitti. Önemli olan yarın normal beslenmeye döndüğümde tekrar artı olmaması.
Günaydınn canımmm
Greyfurtun kendisini yesen daha iyi? Ama midene dokunmasın, hem acıkırsın...
Biz seni her türlü anlarız canım sen hiç merak etme
Sahi çok yorgunluk spora kaç puan ekliyor
Köz patlıcan salatası, bayılırım. Afiyet olsun canım. Kantar -300 mü olmuş
Bugün için ekstra planın var mı
Günaydın canım
Ayy patatesi çok severim normalde ama 3 günde gına geldi
Karnım tok ve beynim aç üstelik
Günaydin canim nasil gidiyor hurmalari yednmi :)Günaydın kızlarr
WC sıkıntı valla, pattis detoksu bağırsaklarımı bayılttı ayıltamıyorum :))) az sonra ballı suyumu içeceğim
Geçmiş olsun, nasıl oldu baş ağrın
Bn çok beğendm afiyt olsn. Aman canm akşam ısrarlara okey demeGünaydın arkadaşlar
Yoğun yorgun bir gundu akşam yazamadim. Geçmişe dönemedim.
Dün neler yedim
Saat 8.30
Iki yumurta
5 top peynir
Domates
Salatalık
Ara filtre kahve ve ceviz
Saat 13.30
Köz patlıcan salatasi
Yoğurt
15.30
Yeşil çay
16.45 türk kahvesi
18.30
Zeytinyağlı kabak ve yoğurt
Çeyrek elma oğlanın artani
19.30
Türk kahvesi
Su 3 litre
Leslie 4 mil : 3×60=180 point
Bu sabah kantar 69.1
Mefkurem Poni Bon ve Pnrrr-12
Bilginizeee
Canm sen bugün gölünü atarsn daha fazla gelir inanıyormCanımmm ben bi tık yoğunum özel bir durumum var ama gelip olumaya Çalışıyorum. Benden bu hafta minde 1 kg gelir. Yetmez dimi
Bu laf çok hoşuma gittiBenim kızım simdi cisini yada kakasını yaparken anne kaka diyor. Hadi kızım diyorum tuvalete kadar girip oradan geri kacıyor. Sanki biraz su anı kollasam ögrenecek gibi tabii ki eger isterse, ben tamamen onun davranısından yola cıktım. Ama bakalım bugün biraz oturtmayı deneyecegim bakalım tepkisi ne olacak korkarsa ugrasmam ve zorlamam zaten.
Canım benim, söyle düsün kaç insanız degil mi burada. Emin ol hepimizin evinde hır gür tartısmalar oluyor. Hic birsey kolay degil. Hele evlilik cok zor iki farklı görgü iki farklı yasam tarzı bir araya geliyor üstelik tekte degil ailelerle. Seni anlıyorum bende stresteysem bir bakıyorum istemsizce birseyler yiyorum ama ne oluyor. Kendimize oluyor. Onlara birsey oluyor mu hayır. O yüzden bu kadarda yıpranmanın manası yok. Görme, görmemezlikten gel bırak onlar kendi pislikleryle utansınlar rahatsız olsunlar. Hic canını sıkma sen. Unutma sen kendine ne kadar deger verirsen o kadar deger görürsün. He yapmak kolay mı hic degil. Ama denemelisin. O zaman hersey daha güzel olacak
Yok canm zuhal ablam başka bşy yap dedi kabak yoğurt takılıcam bugünGünaydin canim nasil gidiyor hurmalari yednmi :)
Hurma güzeli mi iyiymşgünaydın canım
hurma güzeli de geldi
Evde bi esim birde ben varim esim de aksamdan aksama geliyor o yuzden ben sikinti cekmiyorum. Tabi arada tatli filan aliyor o zaman kiziyorum ama yemiyorum. Hatta gecen cips filan almis gelmis bir de guluyor diyetini baltalayacagim diye tabi ben yedimmi noooo●GÜNÜN KONUSU●
Aynı ev içerisinde diyet yapmayanların tepkilerinin üzerimizdeki etkisi (umarım anlatabilmişimdir)
Hee birde aklima geldi ocak basi annemler gelmisti ama o haftada gayet guzel kilo vermistim ve cumaya kadar lahana sarmasi bile yememistimEvde bi esim birde ben varim esim de aksamdan aksama geliyor o yuzden ben sikinti cekmiyorum. Tabi arada tatli filan aliyor o zaman kiziyorum ama yemiyorum. Hatta gecen cips filan almis gelmis bir de guluyor diyetini baltalayacagim diye tabi ben yedimmi noooo
Canim aksami da hafif gecir sporda yapmissin ne guzel yarin guzel bir sonuc gelecektirGünaydıın güzel hafif bi kahvaltı yapıldı üstüne leslie de yapıldı şimdi kahve içicez. Kardeşim 89 kilo 10 günde 3 kilo hedefledik ikimizde
Künyesinin ucunu yemiş canım ama bilemiyorum ne kadar uzun yeni hediye gelmiştiasfarovski ne kadar büyüklükte bı parca biraz bağırsakların harekete geçirecek şekilde besle tahmini 48 saatte üçüncü Kakada çıkması lazım
Parça yuvarlaksa korkma buyukijtimalld çıkar en büyük risk kalın bağırsak ile ince bağırsak arası geçiş bebeklerde çok dar çokta. Mideye inmiştir bağırsak yollarindadir
Nereden mi biliyorum benim oğlum kasla göz arası anne bak deyip hopp diye tornavida ucu yuttu
Gunaydin.Ust uste birkac hafta bu sekilde beslendigin icin acaba vucut kendini savunmaya mi aldi abla.Günaydınnnnnnnn
Tartıya 1 kalmışşşşş
Emimim bugün herkes çok dikkat edecektir
Ben akşam baya kötü oldum
1 bar süt bi parça peynir yedim
Üst üste çok aç kalınca böyle oldu heralde
Bide işe yarasa amenna dicem
Yarın normal düzenime dönecem artık
Benim hedef tutmıcak malesef ama eksi olur kesin
Getiri canim benimde bir gun aynisi oldu bugun bol su tuket tuzsuz ye birazda spor yaparsan eksiye bile gecersinGünaydın kızlar
Sabah artı ile uyandım.
Dünkü köfteye tuzu fazla kaçırmışım ama bayağı fazla.o kadar tuz artı getirir mı yaaaa hemen.
Son iki gün pro ağırlıklı beslenirim çokça gider diyodum. Pofff.
Yemekten ne kadar sonra spor yapılabilir kızlar bir bilginiz var mıGetiri canim benimde bir gun aynisi oldu bugun bol su tuket tuzsuz ye birazda spor yaparsan eksiye bile gecersin
2 saat diye biliyorum ama benim 1 saatte filan da yaptigim oluyorYemekten ne kadar sonra spor yapılabilir kızlar bir bilginiz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?