Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Cnm wc eğitimi için kritik ay 31. ay. Ama her çocuğun hazır bulunuşluğu farklı. Biz yazın denemiştik olumsuz oldu şmdi ki daha olumlu 22 ay az gldi bana küçük daha seninki

Benim kızım simdi cisini yada kakasını yaparken anne kaka diyor. Hadi kızım diyorum tuvalete kadar girip oradan geri kacıyor. Sanki biraz su anı kollasam ögrenecek gibi tabii ki eger isterse, ben tamamen onun davranısından yola cıktım. Ama bakalım bugün biraz oturtmayı deneyecegim bakalım tepkisi ne olacak korkarsa ugrasmam ve zorlamam zaten.

Canım benim, söyle düsün kaç insanız degil mi burada. Emin ol hepimizin evinde hır gür tartısmalar oluyor. Hic birsey kolay degil. Hele evlilik cok zor iki farklı görgü iki farklı yasam tarzı bir araya geliyor üstelik tekte degil ailelerle. Seni anlıyorum bende stresteysem bir bakıyorum istemsizce birseyler yiyorum ama ne oluyor. Kendimize oluyor. Onlara birsey oluyor mu hayır. O yüzden bu kadarda yıpranmanın manası yok. Görme, görmemezlikten gel bırak onlar kendi pislikleryle utansınlar rahatsız olsunlar. Hic canını sıkma sen. Unutma sen kendine ne kadar deger verirsen o kadar deger görürsün. He yapmak kolay mı hic degil. Ama denemelisin. O zaman hersey daha güzel olacak

Günaydın canım hosgeldin merve ben minik bi kuzum var 6 aylik doğum sonrası aldıgim kiloları vermeye çalışıyorm :) birlikte fit fit zayıflariz inşallah
Saol canimm Eda bende,oyy kuzucuk ne tatlidir simdi,benimde 2 tane 5 ve 2,5 yasinda,saglikla buyusunler bizde saglikla verelim insallah mervecim

sen böyle pattis yedikçe canım istemiyor değil
afiyet olsun canım

WC sıkıntı valla, pattis detoksu bağırsaklarımı bayılttı ayıltamıyorum :))) az sonra ballı suyumu içeceğim

Geçmiş olsun, nasıl oldu baş ağrın

Cok iyiyim cnm dün yarm hap attim sonra uyuyabildm sükür :))
Sen nasil oldun hafif var agrilar yazmissin. Cnm bogaz agrisina adacayi cok iyi geliyor hem böle kaynatip sogukhaliylede günde 3 kere gargara yapabilrsn bogazdaki mikroplari kiriyor
Bakalm balli su etkisini göstercekmi sendede merak ettm :)

Bn çok beğendm afiyt olsn. Aman canm akşam ısrarlara okey deme
Canımmm ben bi tık yoğunum özel bir durumum var ama gelip olumaya Çalışıyorum. Benden bu hafta minde 1 kg gelir. Yetmez dimi
Canm sen bugün gölünü atarsn daha fazla gelir inanıyorm

Bu laf çok hoşuma gitti
Günaydin canim nasil gidiyor hurmalari yednmi :)
Yok canm zuhal ablam başka bşy yap dedi kabak yoğurt takılıcam bugün
günaydın canım
hurma güzeli de geldi
Hurma güzeli mi iyiymş

●GÜNÜN KONUSU●
Aynı ev içerisinde diyet yapmayanların tepkilerinin üzerimizdeki etkisi (umarım anlatabilmişimdir )
Evde bi esim birde ben varim esim de aksamdan aksama geliyor o yuzden ben sikinti cekmiyorum. Tabi arada tatli filan aliyor o zaman kiziyorum ama yemiyorum. Hatta gecen cips filan almis gelmis bir de guluyor diyetini baltalayacagim diye tabi ben yedimmi noooo

Hee birde aklima geldi ocak basi annemler gelmisti ama o haftada gayet guzel kilo vermistim ve cumaya kadar lahana sarmasi bile yememistim

Künyesinin ucunu yemiş canım ama bilemiyorum ne kadar uzun yeni hediye gelmişti

Valla biz kız kardeşlerimle böyle birsey görmemiştik bu oğlanlar kök soktürüyor anacım

Günaydınnnnnnnn

Tartıya 1 kalmışşşşş

Emimim bugün herkes çok dikkat edecektir

Ben akşam baya kötü oldum
1 bar süt bi parça peynir yedim

Üst üste çok aç kalınca böyle oldu heralde
Bide işe yarasa amenna dicem
Yarın normal düzenime dönecem artık
Benim hedef tutmıcak malesef ama eksi olur kesin

Gunaydin.Ust uste birkac hafta bu sekilde beslendigin icin acaba vucut kendini savunmaya mi aldi abla.

Getiri canim benimde bir gun aynisi oldu bugun bol su tuket tuzsuz ye birazda spor yaparsan eksiye bile gecersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…