- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #245.841
Günaydın Tuğçe bakalım bu partisi ne getirecek sanaCuma’dan bir gün öncesinden herkese günaydınnnnn
Dün tüm günü uyuyarak geçirince bugün erkenden uyandım...
Boğazım hala ağrıyor, hafiften de ateşim var ama iyiyim diyelim iyi olalım...
Gidem de pattis haşlayam
Tamamsır abla. Abla bgn greyfurt suyu içeyim diyorum öğlen ve akşam olur mu?Kuzucum yarın sabah 1 dil ekm.
Perş.sıfır ekm.olsa olurmu
Bide suyun artması lazım
Boyu çok merak ettim :)))
Sizleri okudukça anne olmanın zorluğunu daha çok benimseyip, evlilikten biraz daha uzaklaşıyorum :))) bu yaşta olmama rağmen annem hala psikopatça üzerime titriyorsa bu iş çok zor :)))
Allh kolaylık versin
Kız menünün dili ne pek çözemedim de
Yorgunmuşsun ama onu yeni çözebildim. Bak senin için bu hafta spor yapamıyorum, hastalıktan filan değil yani yanlış anlama
Ayyy çikolataya hiç dayanamıyorum abla ben, ikram ettiklerinde yok diyorum ya sanki kalbime bıçak saplıyorum:))) Şekerli olan herşeyden nefret ederim ama çikolataya olan aşkım dillere destan. Hele şimdi hastayım ya canım hiçbir şey istemiyor ama çikolatanın kokusu geliyor burnuma
Günaydın tatlım, sen sağlık ocağında değil miydin? Nöbet oluyor mu? Bebişin dişleri hemencecik çıksın da mışıl mışıl uyusun
Günaydın baharım geçmiş olsun. Tüm kışı hasta geçirdi yavrucak
Kıyamam ya, minicik dişleriyle ne tatlıdır o şimdi :)
Günaydınlaaar... Teşekkür ederiz
Canımmm ben bi tık yoğunum özel bir durumum var ama gelip olumaya Çalışıyorum. Benden bu hafta minde 1 kg gelir. Yetmez dimi●Poni Bon un Takımı ●
@Pnrrr-20
melegimve ben
M mer_4260
N Nilyyyaaannn
mine006
@Zey-has
@KocasininNarTanesi
@eyledi
Kızlar naberr
pattisçiCuma’dan bir gün öncesinden herkese günaydınnnnn
Dün tüm günü uyuyarak geçirince bugün erkenden uyandım...
Boğazım hala ağrıyor, hafiften de ateşim var ama iyiyim diyelim iyi olalım...
Gidem de pattis haşlayam
Icmedim kefiri. Kahveden yeşil çaydan sıra gelmedi. Ama hergün bardak bardak icmedikten sonra zararı olacağını düşünmüyorum. Tüm doktorlar kefir ve yoğurt diyor. Vardır hikmeti. Haftada iki kez içmeye calısıcamSeninki 2 yaşında falandı heralde tatlım
Bizim kızında azıları çıkıyor
Inş.bugün ve soraki günler daha iyi olun cnm. Aminnn
Yenir Yenir bişey olmaz :))
Sanki yediğimiz diğer şeyler çokmu sağlıklı
Ohhh iyi bari rapor alabilmişin
Iyice yat dinlen cnm
Bitki çaylarını daya :))
Güzellllll
Nasılsın cnm gittimi misafirler
Kefirin fazlası kilo aldırır
Hatta bazılarına azıda yaramıyor
Sabah yada kahvaltıda 1 çb yeterli eğer içilecekse
Bide beni düşün ben normalde 300 gr lık milkayı 1 seferde yiyebilen biriyim
geçmiş olsun cnm başka dr a git bari
Kız daha yaşın kaç seninde ne sıvı bitmesi
senin misafirlerde bi bitemedi cnm
Kolay gelsin
Ahhhh zeynebimtartıyı görünce şok oldum
mutlaka bişeyler yapıp güzel eksi gelmen lazım. bak herkes arı gibi çalışıyor kötü bi sonuç listeyi alt üst eder. Bizim emeklerde boşa gider
Bu ifadeyide çook sevdim
Ayyy bide Bu yarış vardı değilmi
Inş.bu sefer olur cnm
Hurma yerine yarın başka bişey yapsana cnm
Neinnnn halâ şişkosun
Neinnnn karnıbahar olmazzzzz
Hep diyoz işte ne sorununuz olursa buraya yazın birileri bişey yazar yol bulunur diye
Aaaaa karnıbahar şişirir diyoz halâ karnıbahar derdindeler
Bişeyi sürekli içersen vücut alışır faydası olmaz cnm
Arada değiştşrmen lazım
Kefiri bi kere denemistim yılllaaaar önce icememistim ben gidip bi alayım bakayım içebilecek miyim :)
Benim en son 76.9 duuuuu amaaa 3 4 gündür yapamadım insallah oynama olmamıstır korkumdan tartışamıyorum bugün kaldıgım yerdeenn devam detoksla basliyim dedim ama yazıcam birazdan menümü sacma bisiler oldu
Çok şükür kaptanım iyiyim gittiler ve bende geri döndüm :)
Yaaa zaman nasıl geciyor hemen büyüyorlar benimkide 22 oldu
Online koç aha burda bi sürü koçuz. Bizi begenmiyonmu da koc ariyon dahaKızlar online koçluk hizmeti veren biriyle görüstüm forum istanbuldaki spor salonunda personal trainer detokslar menüler hazırlıyor ve spor videoları hazırlıyor youtubela destekliyor. Ne dersiniz böyle birşeye başlasam mı?
Menüm
Sabah
1 kase dolu dolu yogurt
Ceyrek simitinde yarısı
Ara
Türk kahvesi
Ögle
2 haslanmıs kanat
Aksam
1 büyük kase yeşil salata cig karnabaharla limonlu
Su 2lt
Spor bildirimimi gec saatte yapacagım :)
Menüm:
11:30 2 kuru kayisi, 1bardak balli Ilik Su
12:30 1 kase yogurt, yarim yesil elma, ceyrek muz, 2ceviz
15:30 1 az sütlü kahve, 1kuru incir
18:00 4köfte, bol Salata, 1bardak Ayran
2 fincan yesilcay
2 fincan acai ananas cayi ( birazdan icicem)
2,5 lt Su
60dk n.t.yürüyüs = 60puan
Bunlar nasil.menu arkadas. Nasıl yaşıyorsunuz bu kadar şeyle. Detox içinmi bunlarMenüm
10 30
6 hurma
Quark
13.00
12 kadar kabak çekirdeği
2 hurma
19.30
1 kase haşlanmş kırmızı et
1 kase yoğurt
Su 2
(Saçma bi menü oldu bugün tansiyonum sık sık düştü. Şu 77yi ucundan da olsa görmek istiyorm sonra normal diyetisyn listesine başlamayı düşünüyorum.)
Spor
Pazartesi
10 eliptk 40
10 bant 30
20 kondsyn bis 40
35 altli bölgsl 105
Toplam 215
Salı
30 yürüyş 60p
Toplm 60
Bugün
10 eliptk 40
10 bant 30
20 kondsyn bis 40
40 altli bölgsl 120
Toplam 230
@Pnrrr-20
sabah 08:30
1 yumurta
2 kk peynir
2 dilim tam buğday ekmeği
Ara 10:30
1 bardak sütlü nescafe
Öğlen 12:00
1 kase yoğurt çorbası
5 tane ineğöl köfte
Salata
Ara 15:30
1 kase yoğurt
Akşam 19:00
1 tabak kabak yemeği
1 fincan yoğurt
Salata
Ara 21:00
1 bardak kefir
4 litre su
1 fincan yeşil çay
30 dk yürüyüş
Bu da bi detox menü sanirim.Kizlar menum
09.00 1 has. yumurta,7 zeytin,2 dilim tamb,domates,biber
12.00 2 dilim portakal,1 dilim elma,1 mandalina
13.30 2 kuru domates,2 yesil biber
19.00 5 kofte,salata
2.5 su, 30 dk yuruyus(30 puan)
21 deki kivi hariç superMenüm
10.00 1 kuru incir
Sabah 10.30
1 dlm ekm
1 yum.haşlama
4 çatal kaşar
3 çatal beyaz peynir
5 çeri
Öğlen 14.30
1 dlm ekm
1 tabak Kabak yemeği
Yoğurt
Ara 16.30
1 kivi 13 fıstık
Akşam18.30
8 tane sulu köfte
Salata yoğurt
21.00 1 kivi
Sı 2.5 lt
Spor yok.
Kantarı bavula koydum. Hey yarabbim sen bana akıl fikir ver.Son güne adım attık kızlar
Yarın en hafifinden sıfır karbonlu menüler gelsinki cuma üzülmeyelim
Herkese iyi geceler
valla canım ara yapmayınca benim bünye yavaşlıyor.Icmedim kefiri. Kahveden yeşil çaydan sıra gelmedi. Ama hergün bardak bardak icmedikten sonra zararı olacağını düşünmüyorum. Tüm doktorlar kefir ve yoğurt diyor. Vardır hikmeti. Haftada iki kez içmeye calısıcam
Aoç güzel geldi bana.
Online koç aha burda bi sürü koçuz. Bizi begenmiyonmu da koc ariyon daha
Bunlar nasil.menu arkadas. Nasıl yaşıyorsunuz bu kadar şeyle. Detox içinmi bunlar
Aksam.21de ara olurmu. Kefir de olsa yoğurt da olsa o saatte herşey yenmese daha iyi degil.i. bilemedum. Ama menü süper
Bu da bi detox menü sanirim.
21 deki kivi hariç super
Kantarı bavula koydum. Hey yarabbim sen bana akıl fikir ver.
valla canım ara yapmayınca benim bünye yavaşlıyor.
şekerim yüksek gece boyu yükseliyor o yüzden yapıyorum
Günaydın Tuğçe bakalım bu partisi ne getirecek sana
Gunaydin herkese
Tamamsır abla. Abla bgn greyfurt suyu içeyim diyorum öğlen ve akşam olur mu?
O kadar yorgundum ki elimden telefon bile düşüyordu hiç göremedim ekranı. Şimdi fark ediyorum bende ama şükür anlaşılmış menü.
Günaydın arkadaşlar
Yoğun yorgun bir gundu akşam yazamadim. Geçmişe dönemedim.
Dün neler yedim
Saat 8.30
Iki yumurta
5 top peynir
Domates
Salatalık
Ara filtre kahve ve ceviz
Saat 13.30
Köz patlıcan salatasi
Yoğurt
15.30
Yeşil çay
16.45 türk kahvesi
18.30
Zeytinyağlı kabak ve yoğurt
Çeyrek elma oğlanın artani
19.30
Türk kahvesi
Su 3 litre
Leslie 4 mil : 3×60=180 point
Bu sabah kantar 69.1
Mefkurem Poni Bon ve @Pnrrr-20
Bilginizeee
pattisçigünaydın canım
Sabah ki tartı muhteşemdi. Bugünden yarına çok birşey gitmez sanmıyorum ama 2 günde gayet iyi gitti. Önemli olan yarın normal beslenmeye döndüğümde tekrar artı olmaması.
Günaydınn canımmm
Greyfurtun kendisini yesen daha iyi? Ama midene dokunmasın, hem acıkırsın...
Biz seni her türlü anlarız canım sen hiç merak etme
Sahi çok yorgunluk spora kaç puan ekliyor
Köz patlıcan salatası, bayılırım. Afiyet olsun canım. Kantar -300 mü olmuş
Bugün için ekstra planın var mı
Günaydın canım
Ayy patatesi çok severim normalde ama 3 günde gına geldi
Karnım tok ve beynim aç üstelik
Canm işin çok zor gerçektenHaklisin ablacim buna sukur tabiki onlarla beraber dizi izlemeyince meyve yemeyince sokraniyorlar ama kulak asmiyorum sevdigim kisiler olsa dil dokebilirdim soyle boyle diye ama bunlara yapamiyorum evet bende kilo veremeyen olunca uzuluyorum cunku almasi en kolay sey vermesi insani surunduruyor bide abla mutlu olmayi bende cok denedim ama herseyi gecelim de pis bir evde nasil mutlu olabilir bi insan ben 7 aydir burda degilim ki 2 senedir yanlarindayim nerdeyse nisanlaninca yerlesmeye baslamistim ilk baslarda herkes ozenliydi laflara dikkat ederdi kufur edilmeyen temiz guzel bi aile tablosu vardi ama sonradan sonraya herkes oteki yuzunu ortaya cikarmaya basladi icinizi bulandirmak istemem ufak bi ornek vereyim mutfakta tirnak kesenlerden lavaboda veya kanepenin kolcaklarina pis kulak copleri konan ve daha beterleri neyse bn sesimide yukselttim cokta rica ettim ama gene aynisi oldu sonrada ben kendimi neden yipratiyorum ki diye dusunmeye basladim benden once boylelermis ben hickimseyi bu yasindan sonra gudemem dedim ve ugrasmiyorum artik ama kaynanamla cok kavga ediyoruz gunduz evde erkekler yokken oda zamaninda coluguna cocuguna belletemediklerinincezasini cekiyor peslerinden ben gormeden topluyo sonrasinda tesekkur ediyorum ama hep gec kaliyo ben asla pislige tahammul edemiyorm bu ortamda bende kendimden odun veririm diye korkuyorum ama istesemde uyulamayacak aliskanlikari var malesef
Canim allah yardimcin olsun zor gercekten ,ama zayiflayinca inan kendinle ilgili problemlerinin buyuk cogunlugu kaybolcak ve biraz daha takmicaksin onlariHaklisin ablacim buna sukur tabiki onlarla beraber dizi izlemeyince meyve yemeyince sokraniyorlar ama kulak asmiyorum sevdigim kisiler olsa dil dokebilirdim soyle boyle diye ama bunlara yapamiyorum evet bende kilo veremeyen olunca uzuluyorum cunku almasi en kolay sey vermesi insani surunduruyor bide abla mutlu olmayi bende cok denedim ama herseyi gecelim de pis bir evde nasil mutlu olabilir bi insan ben 7 aydir burda degilim ki 2 senedir yanlarindayim nerdeyse nisanlaninca yerlesmeye baslamistim ilk baslarda herkes ozenliydi laflara dikkat ederdi kufur edilmeyen temiz guzel bi aile tablosu vardi ama sonradan sonraya herkes oteki yuzunu ortaya cikarmaya basladi icinizi bulandirmak istemem ufak bi ornek vereyim mutfakta tirnak kesenlerden lavaboda veya kanepenin kolcaklarina pis kulak copleri konan ve daha beterleri neyse bn sesimide yukselttim cokta rica ettim ama gene aynisi oldu sonrada ben kendimi neden yipratiyorum ki diye dusunmeye basladim benden once boylelermis ben hickimseyi bu yasindan sonra gudemem dedim ve ugrasmiyorum artik ama kaynanamla cok kavga ediyoruz gunduz evde erkekler yokken oda zamaninda coluguna cocuguna belletemediklerinincezasini cekiyor peslerinden ben gormeden topluyo sonrasinda tesekkur ediyorum ama hep gec kaliyo ben asla pislige tahammul edemiyorm bu ortamda bende kendimden odun veririm diye korkuyorum ama istesemde uyulamayacak aliskanlikari var malesef
Evveet cok oldu insallah eritebilmisimdir cok yedigimden ve armuttan dolayi sukur wc sorunu yasamadim 2 kere ciktim cok yedigimden dolayi oglen demistim halamlara gittik diye bidaha biyere gitmeme karari aldim spor nasil sence yanmismidir kaloriler
tabiii neden olmasın :))
Herkese hesap nr sı gönderelim
biraz yetersiz olmuş sanki cnm
Karnıbaharıda tartıya yakın yemiyoruz
Güzel olmuş canısı
Bugün ara ilave edilmiş :))
Bi vereyimde cnm
Burda diyetisyene gitmem imkansız
Aylık 300-400 euro
Hem bana bi faydası olacağını sanmıyorum
Kendimi eğitmem lazım yemek alışkanlığı olarak
Yoksa hatalarımı zaten biliyorum
Çok geçmiş olsun zeynepcim
Karnıbahar midene iyi gelmezki üstüne şişlikde yapar
Yarın yağsız tuzsuz patates yersen belki iyi gelir
Inş tartı gönlünce olur tatlım
Çok güzel olmuş mervecim
Hamburgerin ekmeği hangi ekmek
21 de kefir olmasa Çok güzelmiş tatlım
Sütü tarçınlı içemiyosan sade iç
Vayyyy bugünde spor güzel menüde güzellll
Bugün tartı pek tatmin etmedi cnm
Yarın ne çıkacak bende merak ediyorum ama çok zorlandım
Sen gelde bide bana sor
açlıktan başım çatlıyor
bence etkilemez cnm wc de önemli
Cuma herkesin kilosunu görğrsün
Ilk önündekini hedef belirle
Sabah güzel ama öğlen yapmayıp 2 ara yapmışın
Bence başlangıçta ana öğünlerini atlama
Bide yoğurt eksik olmasın cnm
Cumadan itibaren spor puanını yazıp pınarı etiketlersin
Bugün çok güzel olmuş canısı ne güzel kaçamak yokkk
Ama spor eksik kalmış
Sendemi çok acıktın cnm
Benimde başım çok ağrıyor
Bitkisel hayatta gibiyim :))
Spor güzel cnm ama ekmeklerini biraz azaltman lazım
Hele tatlı zinhar olamazzzz
Sonucunu bizede yazarsın cnm
Sadece onlien değilmi
Canın isterse yap istemezse yapma :))
Hergün bi yeri yap cnm öbürtürlü çocukla zor olur
Her günkü gibi menüleri alıntıladm ama yazmya halm yok uyku gözmdn akıyoo iyi grceler herkese
Icmedim kefiri. Kahveden yeşil çaydan sıra gelmedi. Ama hergün bardak bardak icmedikten sonra zararı olacağını düşünmüyorum. Tüm doktorlar kefir ve yoğurt diyor. Vardır hikmeti. Haftada iki kez içmeye calısıcam
Aoç güzel geldi bana.
Online koç aha burda bi sürü koçuz. Bizi begenmiyonmu da koc ariyon daha
Bunlar nasil.menu arkadas. Nasıl yaşıyorsunuz bu kadar şeyle. Detox içinmi bunlar
Aksam.21de ara olurmu. Kefir de olsa yoğurt da olsa o saatte herşey yenmese daha iyi degil mi. bilemedim. Ama menü süper
Bu da bi detox menü sanirim.
21 deki kivi hariç super
Kantarı bavula koydum. Hey yarabbim sen bana akıl fikir ver.
Günaydın canım hosgeldin merve ben minik bi kuzum var 6 aylik doğum sonrası aldıgim kiloları vermeye çalışıyorm :) birlikte fit fit zayıflariz inşallahGunaydin kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?