- Konu Sahibi Handandandan
-
- #245.881
Ohh bedavaya getiriyorsun bakıyorumAbla korurken ben senin verirken de sen benim koçum olsana :)
eşim taze meyve suyu falan yaparken sen niye içmiyorsun sana da yapayım gibi şeyler söylese de abur cubur yerken canım istemiyor çok ta etkilemiyor●GÜNÜN KONUSU●
Aynı ev içerisinde diyet yapmayanların tepkilerinin üzerimizdeki etkisi (umarım anlatabilmişimdir)
@nanekekik 9. Takim koç kayniyor ya kizzz herkes kendine caktirmadan bi koç secsin bakeeem siiisst caktirmaOhh bedavaya getiriyorsun bakıyorum
Tatlım eğer listeni yapıcaksan kaçamaksız tam yapAblaaa diyetisyen 9 dilim yemen sart kilona gore diyo ben inkar geldikce normalde yiyemem haftanin 3 gunu zaten yiyemem baska seylerle ekmek ihtiyacini gidersek dedikce sen kendini neye sartladin ki listene odaklan dediklerimi ye dedi sabah4 ogle2 aksam3 diyo
Ne güzel yazmışın cananımYok canım bahane demedim.ama hayat böyle .herkesin kendine göre bir derdi oluyor.sizin evliliğimizin ilk yılları.zamanla herşey yoluna girecek.kendinize ait bir düzeniniz olacak inşallah.
.o cıslar da etrafimizda hep olacak.
Al ben şimdi evden keki sigara böreğini eksik etmiyorum hergün de pişiyorum. Oğlum hazır gıdaya çok alıştı.geniz eti ameliyatı olmuştu geçen sene.yine tekrarladı.alerjisini tetikliyordur diye hazır gıda vermiyoruz .evden böyle şeyleri eksik etmiyorum bende.sırf başka birşey istemesin aklına gelmesin diye.zor tabi eşim de hapur hupurgötürüyor önümde.yapacak birşey yok. Bizim hedeflerimiz var.
Hem ben diyet yapıyorum diye wşim de yapmak zorunda değıl ki. Senin çevrendekiler de öyle.herkese kızma.nefret edersen çekilmez olur .herkesi olduğu gibi kabul et. Ama herkes de seni olduğun gibi kabul etmeli.kendinden taviz vermemeye çalış .
Bak şu ekmeklerini 1 er dilime indirsen çok iyi olacak. Onunla başlayabilirsin.
Ben senin metoyu çözemedimki :))Abla korurken ben senin verirken de sen benim koçum olsana :)
Kuzum adaçayı yada sirkeli suyla gargara yap boğaza iyi gelirCuma’dan bir gün öncesinden herkese günaydınnnnn
Dün tüm günü uyuyarak geçirince bugün erkenden uyandım...
Boğazım hala ağrıyor, hafiften de ateşim var ama iyiyim diyelim iyi olalım...
Gidem de pattis haşlayam
Ben biliyommm çok güzellllGünaydın Tuğçe bakalım bu partisi ne getirecek sana
Greyfurt mideni ağrıtmasın cnmTamamsır abla. Abla bgn greyfurt suyu içeyim diyorum öğlen ve akşam olur mu?
Ben mazeretini biliyorum cnm için rahat olsunSelam kızlar ara ara girip okuyorum lakin cevap yazabilcek halim kalmıyor. Bi işim var bu yüzden baya yoğunum. Yarın sabahtan daha rahat gelicem. Öpüyorum sizleri çokkk
Menü Çok güzel olmuş tatlımGünaydın arkadaşlar
Yoğun yorgun bir gundu akşam yazamadim. Geçmişe dönemedim.
Dün neler yedim
Saat 8.30
Iki yumurta
5 top peynir
Domates
Salatalık
Ara filtre kahve ve ceviz
Saat 13.30
Köz patlıcan salatasi
Yoğurt
15.30
Yeşil çay
16.45 türk kahvesi
18.30
Zeytinyağlı kabak ve yoğurt
Çeyrek elma oğlanın artani
19.30
Türk kahvesi
Su 3 litre
Leslie 4 mil : 3×60=180 point
Bu sabah kantar 69.1
Mefkurem Poni Bon ve Pnrrr-12
Bilginizeee
Niye yetmesin cnm tabiki yeterCanımmm ben bi tık yoğunum özel bir durumum var ama gelip olumaya Çalışıyorum. Benden bu hafta minde 1 kg gelir. Yetmez dimi
arada içmenin bi mahsuru yok zaten cnmmedim kefiri. Kahveden yeşil çaydan sıra gelmedi. Ama hergün bardak bardak icmedikten sonra zararı olacağını düşünmüyorum. Tüm doktorlar kefir ve yoğurt diyor. Vardır hikmeti. Haftada iki kez içmeye
Tartı bizim canımız ciğerimiz ona iyi bakıyoruz :))Kantarı bavula koydum. Hey yarabbim sen bana akıl fikir ver.
Çıkmadan yemeğini yiyip çıksan iyi olur cnmBugüne plan
Kahvaltı yine yumurta peynir domates salatalık takıldım
Yesul çay içtim
Az sonra filtre kahve.
Öğlen zeytinyağlı kabak ve yoğurt
18.00 gibi ceviz ve kuru erik yiycem yola çıkmadan. Trende midem kötü oldu numarası ise yararsa akşam da birşey yemeden yoğurtla falan atlatırım inşallah
Akşama allah kerim.
Güzel olmuş mervecim bugünde lütfen dikkat etGünaydın herkeseiki tuttugum ateş nöbetine dün mağlup düştüm ve kızımı uyutmak için uzandigim yatakta ben uyuya kaldim eşim uyutmus kızımı öyle yorgundum ki iki kez sayfaya girdim birsey yazacam gözlerimi acamadjm bu keyif gece 4 e kadar di minnos kızım kalktı. Menumu yazayim hemen
Dünkü menum
Saat 12.00 kahvalti
5 zeytin
Salatalık
2 cerry
KAvrulmus kıyma
Yeşillik
1 dilim tb ekmek
Saat 16.00 ara
1 mandalina
1 anne köftesi
Saat 19.30 akşam
1.kepçe tavuksuyu çorba
1 tabak kiymali kabak yemeği
(Salata canım istemedi )
Su 2.5 litre spor 30 dakika 3 mil Leslie ( çok yorgundjm temizlik yaptım )
30×3=90 puanPnrrr-12
Kız ben yapıcaksan hurma değil başka detoks yap dediydim :))Yok canm zuhal ablam başka bşy yap dedi kabak yoğurt takılıcam bugün
Akşamıda hafif tut suyunu ihmal etme cnmGünaydıın güzel hafif bi kahvaltı yapıldı üstüne leslie de yapıldı şimdi kahve içicez. Kardeşim 89 kilo 10 günde 3 kilo hedefledik ikimizde
Hee birde aklima geldi ocak basi annemler gelmisti ama o haftada gayet guzel kilo vermistim ve cumaya kadar lahana sarmasi bile yememistim
Çıktımı pekiiiKünyesinin ucunu yemiş canım ama bilemiyorum ne kadar uzun yeni hediye gelmişti
Valla biz kız kardeşlerimle böyle birsey görmemiştik bu oğlanlar kök soktürüyor anacım
Bilmiyorumki cnmGunaydin.Ust uste birkac hafta bu sekilde beslendigin icin acaba vucut kendini savunmaya mi aldi abla.
Bugün bol su, tuzsuz ye cnm sporda olursa atarsın ödemiGünaydın kızlar
Sabah artı ile uyandım.
Dünkü köfteye tuzu fazla kaçırmışım ama bayağı fazla.o kadar tuz artı getirir mı yaaaa hemen.
Son iki gün pro ağırlıklı beslenirim çokça gider diyodum. Pofff.
Yediğin şeyin ağırlığına göre 1-2 saat sonraYemekten ne kadar sonra spor yapılabilir kızlar bir bilginiz var mı
Tmm inşallah akşama tavuk var kız kardeşimin listesini uygulucamAkşamıda hafif tut suyunu ihmal etme cnm
Mefkurem badem000 @nanekekik Poni Bon K Kyezdn Degistir Kendini ablalarimm arkadaslarimm hepinize herkeseee ayri ayri tesekkur ederim haklisiniz gercekten tecrube cok onemli sizden ogrenecegim daha cok sey var cok mantikli ve destekci yorumlariniz var tavsiyelerinizi dikkate alicam insanin bide yakininda dert yanacagi kimsesi olmayinca gercekten yanlis kararlar verebiliyo olumlu yonleri goremiyo bi sorunla nasi basa cikilir bilemiyo bazen pisman bile olabiliyorum hata mi yaptim diye ama kocami kendi ailemden bile cok seviyorum onun icin katlaniyorum katlanamasam naparim ki baska caremde yok arkami dondugumde hic kimsem yok bunu bazen unutuyorum iyiki burda tanimisim sizleri butun aslan kralicelerimize tesekkur ediyorum insallah hepimiz iyi guzel gunler gorecegiz allahin izniylee
●GÜNÜN KONUSU●
Aynı ev içerisinde diyet yapmayanların tepkilerinin üzerimizdeki etkisi (umarım anlatabilmişimdir)
Diyetisyenemi gidiyor kardeşinTmm inşallah akşama tavuk var kız kardeşimin listesini uygulucam
Kız bırak çocuklar yatsın onlar tatil :))Günaydin hatunlar
Bu geç kâlkma işini iyice abarttim saat 1 olmuş kahvalti yapicaz daha
Gece yatmiyo benimkiler sabahta kalkmiyolar oğlana diyince tatiliz anne diyor surda 3 gün sonra uyuyamiycaz
Oda doğru neyse ben kahvalti mi yapayım öperim sizi
Zeynep bugün eliptik yapma istersen cnm leslie 3-4 mil yapabilirsen yeter2 saat diye biliyorum ama benim 1 saatte filan da yaptigim oluyor
Zamanla onada alışıyosun cnmeşim taze meyve suyu falan yaparken sen niye içmiyorsun sana da yapayım gibi şeyler söylese de abur cubur yerken canım istemiyor çok ta etkilemiyor
beni tek etkileyen misafirliğe gitmek
Söylemedikmiydi bunuKizlar duydumki spordan 30dk önce kahve icmek spor yaparken yag yakimini hizlandiriyormus daha fazla kalori harcatiyormus ben bi süredir yapiyorm sizinlede paylasiym dedm tabi sekersiz :) ve ben 1 yk süt kadar katiyorm kalorisi zaten cok düsük oluyor gün icinde 1 bardak kahve dinclik veriyor bencekahve icildi birazdan leslie yapicam kararsizim 5 mil mi 4mil mi yapsam diye ama sanirm 5 yapicam. Ters teper diye korkuyorm acikcasi 3 mil de biraksammi
Hih iste bende bundan bahsetmeye calisiyorum kendi duzenim esim ve ben hadi bide cocugum olsa benim hukmum gecer esiminde kilosu var oda zaten dikkat ediyor yani benim planim benim alisverisim benim duzenimin hakim olmasi bambaska biseydir insallah biran once bu duzeni kurabilirim dualarinizda banada yer verirseniz cok sevinirim martta tayinleri aciliyomus kayseriye cikarsa coook mukemmel olur rabbim hayirlisiyla kavustursun yanima getirsin insallah bi duzenim evim yuvam olsun iyi kotuu amiiinCok güzel bi konu olmus ponicim :)
Bana cok büyük etki ediyor cnkü hep bu yüzden eskiden diätlerm bozuldu dayanamazdim ucundna azcik uzcuk derken giderdi :)
Nezaman evlendim ozaman yapabiliyorm, esim icin gene kekdir pilavdir hamur isidir yapiyorm ama benim dayanamadigm noktalar şeker jelibon cikolata bunlar annemin evinde hep masada olur hic anlamam yani dolapta dursun bari ama yok illa masada durcak ablam falan der hep görmek bile doyuruyormus onlari ben hep dayanamaz alir yerdm aklim orda karsi butzn gun yemedigmde
Ah ahh bide annem hep yagli kizartma tarzi yemekler yapardi bende iş okul yogunlugu yerdim. Simdi cok daha saglikli doyurucu yiyorm ve seker cikolata eve almiyorm alsamda az aliyorm ve dolapta duruyor esimde isteyince alip yer :)
Kayseriye gelirse ev açıcakmısınız cnm borçlar var diyodunHih iste bende bundan bahsetmeye calisiyorum kendi duzenim esim ve ben hadi bide cocugum olsa benim hukmum gecer esiminde kilosu var oda zaten dikkat ediyor yani benim planim benim alisverisim benim duzenimin hakim olmasi bambaska biseydir insallah biran once bu duzeni kurabilirim dualarinizda banada yer verirseniz cok sevinirim martta tayinleri aciliyomus kayseriye cikarsa coook mukemmel olur rabbim hayirlisiyla kavustursun yanima getirsin insallah bi duzenim evim yuvam olsun iyi kotuu amiiin
Tamam abla 4 mili belki 2 seferde yapabilirim ama min 3 mil yaomaya calisacagimZeynep bugün eliptik yapma istersen cnm leslie 3-4 mil yapabilirsen yeter
Borcun birisi bitmek uzere hic degilse elimize bi 700 800 kalabilecek insallah abla bide esim yanimda olunca bu ev gozume bambaska gorunuyor esime sunu hazirlayim bunu yapiyim derken mutlu oluyorum hem hareket ediyorum hemde kendimi unutuyorum onu doyurmaya cabaliyorum mutlu olsun istiyorum gelince 1 seneye yakin daha burda kaliriz beyaz esyamiz yok cunku daha bide 2 haftada 1 gun gormek var bide haftanin 5 gunu gorebilmek var 1 degil belki 2 yilda kalabilirim esim yanimda olursa bilemiyorum orasini yeterki buraya gelsinde hic degilse bazi seylerimiz duzene biner yanimda olur destegini sevgisini ilgisini daha cok hissedebilirim ev kredileride cok yuksek biraz dusse ev almaya niyetleniyoruz onden bi miktar verip birazda kredi cekip yillara boldurunce cok dokunmaz diye planliyoruz bakalim rabbim herseyin hayirlisini versin insallahKayseriye gelirse ev açıcakmısınız cnm borçlar var diyodun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?