Warriorinside
B.75,6**G.72.8**H.62 9 .TAKIM, AŞKIN DİĞER ADI;)
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 28 Aralık 2017
- 774
- 1.435
- 28
- 42
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #245.901
Benim kafada bittimi evde çikolata şelalesi olsa etkilemez beni●GÜNÜN KONUSU●
Aynı ev içerisinde diyet yapmayanların tepkilerinin üzerimizdeki etkisi (umarım anlatabilmişimdir)
Benim evdekilerin Benim kilo vermem için hiç bi katkıları yada motive etme durumları yok :))
Sadece kilo aldığım zaman benim adam, çok saldın kendini şiştin iyice der :))
Yemek konusuna gelirsek bizim evde değişen bişey olmaz
Sen yemiyon diye bizdemi yemicez derler
Evde her zaman çuko abur cubur olur
Eğer Yemek olarak bana uygun bişey yoksa
Mesela kurufasülye pilav vardır yada hamurişi vs.
Mutlaka kendime görede bişey yaparım
Allah herşeyi gönlünüze göre hayırlısını versin cnmBorcun birisi bitmek uzere hic degilse elimize bi 700 800 kalabilecek insallah abla bide esim yanimda olunca bu ev gozume bambaska gorunuyor esime sunu hazirlayim bunu yapiyim derken mutlu oluyorum hem hareket ediyorum hemde kendimi unutuyorum onu doyurmaya cabaliyorum mutlu olsun istiyorum gelince 1 seneye yakin daha burda kaliriz beyaz esyamiz yok cunku daha bide 2 haftada 1 gun gormek var bide haftanin 5 gunu gorebilmek var 1 degil belki 2 yilda kalabilirim esim yanimda olursa bilemiyorum orasini yeterki buraya gelsinde hic degilse bazi seylerimiz duzene biner yanimda olur destegini sevgisini ilgisini daha cok hissedebilirim ev kredileride cok yuksek biraz dusse ev almaya niyetleniyoruz onden bi miktar verip birazda kredi cekip yillara boldurunce cok dokunmaz diye planliyoruz bakalim rabbim herseyin hayirlisini versin insallah
Kız sen benim ikizimmişin yaBenim kafada bittimi evde çikolata şelalesi olsa etkilemez beni
Şayet yemeyi kafaya koyduysam evde hiç cisda olmasa bulur yerim onu ben
Zamanında markette çalışıp kilo vermiştim
Sözün özü ben kararliysam kimse etkileyemez beni
Etkileyinin alnını karişlarim:)
Bn çok beğendm afiyt olsn. Aman canm akşam ısrarlara okey deme
Canm sen bugün gölünü atarsn daha fazla gelir inanıyorm
Bu laf çok hoşuma gitti
Yok canm zuhal ablam başka bşy yap dedi kabak yoğurt takılıcam bugün
Hurma güzeli mi iyiymş
Günaydınnnnnnnn
Tartıya 1 kalmışşşşş
Emimim bugün herkes çok dikkat edecektir
Ben akşam baya kötü oldum
1 bar süt bi parça peynir yedim
Üst üste çok aç kalınca böyle oldu heralde
Bide işe yarasa amenna dicem
Yarın normal düzenime dönecem artık
Benim hedef tutmıcak malesef ama eksi olur kesin
Yemekten ne kadar sonra spor yapılabilir kızlar bir bilginiz var mı
Söylemedikmiydi bunu
Kahve yada yeşil çay spordan 15 dk.- yarım saat önce içilmesi faydalı tabi
Lesliye sen karar ver cnm bilemedim
dün yapmamıştınya
Hih iste bende bundan bahsetmeye calisiyorum kendi duzenim esim ve ben hadi bide cocugum olsa benim hukmum gecer esiminde kilosu var oda zaten dikkat ediyor yani benim planim benim alisverisim benim duzenimin hakim olmasi bambaska biseydir insallah biran once bu duzeni kurabilirim dualarinizda banada yer verirseniz cok sevinirim martta tayinleri aciliyomus kayseriye cikarsa coook mukemmel olur rabbim hayirlisiyla kavustursun yanima getirsin insallah bi duzenim evim yuvam olsun iyi kotuu amiiin
Ben gayet iyiyim aydına gidiyorum yoldayım kilom iyi durumda herşey yolunda● @Poni Bon un Takımı ●
Pnrrr-12
@melegimve ben
@mer_4260
@Nilyyyaaannn
@mine006
T Toprakliyagmur
Pufuduks
eyledi
Kızlar naberr
Hadi eylemcim güveniyorum sanaBen gayet iyiyim aydına gidiyorum yoldayım kilom iyi durumda herşey yolunda
Ben pazardan beri açım :))) pazar artıyı görünce ne yapacağımı şaşırdım :))Abla aman dikkat et valla zayiflicaz diye sagliktan düsmeyelm bende bu aralar biraz mal gibiyim tabiri caizse, bi kalkiyorm basim dönuyor sanki yer ayagmn altindna gidiyormus gbi sonra bazen ne yapcagmi unutuyorm mutfakdaym dolabi aciyorm ben napcaktm ya diyp kapatiyorm sonra aklima geliyor falan :) yarn normale döniym bende biraz
Bugüne plan
Kahvaltı yine yumurta peynir domates salatalık takıldım
Yesul çay içtim
Az sonra filtre kahve.
Öğlen zeytinyağlı kabak ve yoğurt
18.00 gibi ceviz ve kuru erik yiycem yola çıkmadan. Trende midem kötü oldu numarası ise yararsa akşam da birşey yemeden yoğurtla falan atlatırım inşallah
Akşama allah kerim.
sen böyle pattis yedikçe canım istemiyor değil
afiyet olsun canım
Cok iyiyim cnm dün yarm hap attim sonra uyuyabildm sükür :))
Sen nasil oldun hafif var agrilar yazmissin. Cnm bogaz agrisina adacayi cok iyi geliyor hem böle kaynatip sogukhaliylede günde 3 kere gargara yapabilrsn bogazdaki mikroplari kiriyor
Bakalm balli su etkisini göstercekmi sendede merak ettm :)
Günaydınnnnnnnn
Tartıya 1 kalmışşşşş
Emimim bugün herkes çok dikkat edecektir
Ben akşam baya kötü oldum
1 bar süt bi parça peynir yedim
Üst üste çok aç kalınca böyle oldu heralde
Bide işe yarasa amenna dicem
Yarın normal düzenime dönecem artık
Benim hedef tutmıcak malesef ama eksi olur kesin
Günaydın kızlar
Sabah artı ile uyandım.
Dünkü köfteye tuzu fazla kaçırmışım ama bayağı fazla.o kadar tuz artı getirir mı yaaaa hemen.
Son iki gün pro ağırlıklı beslenirim çokça gider diyodum. Pofff.
Yemekten ne kadar sonra spor yapılabilir kızlar bir bilginiz var mı
Tatlım eğer listeni yapıcaksan kaçamaksız tam yap
Menüne yazarsın diyetisyen listesi diye
Ne güzel yazmışın cananım
Ben senin metoyu çözemedimki :))
Menülerinde sporunda zaten sıkıntı olmuyor
Acaba eliptiik yerine leslie 5 mil mi yapsan diyorum cnm
Sana o şişlikmi yapıyor
Benimde korumada her hafta kilo bildirmem lazım. O zaman uçmam heralde :))
Kuzum adaçayı yada sirkeli suyla gargara yap boğaza iyi gelir
Haftasonuda dinlenirsen geçer inş.
Ben biliyommm çok güzellll
Greyfurt mideni ağrıtmasın cnm
Ben mazeretini biliyorum cnm için rahat olsun
Yarından sonra telafi edeceğine eminim
Menü Çok güzel olmuş tatlım
Inş.tartı yarına birazdaha düşer
Niye yetmesin cnm tabiki yeter
arada içmenin bi mahsuru yok zaten cnm
Sadece geç vakit olmasın
Tartı bizim canımız ciğerimiz ona iyi bakıyoruz :))
Çıkmadan yemeğini yiyip çıksan iyi olur cnm
Aç gitme ki orda yenilme
Aman dikkat akşam geç vakit bişey olmasın
Güzel olmuş mervecim bugünde lütfen dikkat et
Kız ben yapıcaksan hurma değil başka detoks yap dediydim :))
Ama yemek olarak kabakda güzel
Akşamıda hafif tut suyunu ihmal etme cnm
Çıktımı pekiii
Bilmiyorumki cnm
Artık sadece perş.ektra bişey yaparım diğer günler normal
Yoksa boşuna aç kalıyorum
Bugün bol su, tuzsuz ye cnm sporda olursa atarsın ödemi
Yediğin şeyin ağırlığına göre 1-2 saat sonra
Önce midenin yediğini hazmetmesi lazım
Yoksa hem hazım hem spor
Vücut hangisiyle uğraşacağını şaşırıyor :))
Kizlar duydumki spordan 30dk önce kahve icmek spor yaparken yag yakimini hizlandiriyormus daha fazla kalori harcatiyormus ben bi süredir yapiyorm sizinlede paylasiym dedm tabi sekersiz :) ve ben 1 yk süt kadar katiyorm kalorisi zaten cok düsük oluyor gün icinde 1 bardak kahve dinclik veriyor bencekahve icildi birazdan leslie yapicam kararsizim 5 mil mi 4mil mi yapsam diye ama sanirm 5 yapicam. Ters teper diye korkuyorm acikcasi 3 mil de biraksammi
Borcun birisi bitmek uzere hic degilse elimize bi 700 800 kalabilecek insallah abla bide esim yanimda olunca bu ev gozume bambaska gorunuyor esime sunu hazirlayim bunu yapiyim derken mutlu oluyorum hem hareket ediyorum hemde kendimi unutuyorum onu doyurmaya cabaliyorum mutlu olsun istiyorum gelince 1 seneye yakin daha burda kaliriz beyaz esyamiz yok cunku daha bide 2 haftada 1 gun gormek var bide haftanin 5 gunu gorebilmek var 1 degil belki 2 yilda kalabilirim esim yanimda olursa bilemiyorum orasini yeterki buraya gelsinde hic degilse bazi seylerimiz duzene biner yanimda olur destegini sevgisini ilgisini daha cok hissedebilirim ev kredileride cok yuksek biraz dusse ev almaya niyetleniyoruz onden bi miktar verip birazda kredi cekip yillara boldurunce cok dokunmaz diye planliyoruz bakalim rabbim herseyin hayirlisini versin insallah
Huuuu Huuuu savaşcılarım herşey yolundamı
●Mefkurem in Takımı ●
@Sweetyy83
badem000
tugcetugcem
@Elif1530
K Kyezdn
nurse51
Warriorinside
Elif nerelerdesin cnm görünmemişin
Bn çok beğendm afiyt olsn. Aman canm akşam ısrarlara okey deme
Canm sen bugün gölünü atarsn daha fazla gelir inanıyorm
Bu laf çok hoşuma gitti
Yok canm zuhal ablam başka bşy yap dedi kabak yoğurt takılıcam bugün
Hurma güzeli mi iyiymş
●GÜNÜN KONUSU●
Aynı ev içerisinde diyet yapmayanların tepkilerinin üzerimizdeki etkisi (umarım anlatabilmişimdir)
Huuuu Huuuu savaşcılarım herşey yolundamı
●Mefkurem in Takımı ●
@Sweetyy83
badem000
tugcetugcem
@Elif1530
K Kyezdn
nurse51
Warriorinside
ödem çayımı içtim ablaHuuuu Huuuu savaşcılarım herşey yolundamı
●Mefkurem in Takımı ●
@Sweetyy83
badem000
tugcetugcem
@Elif1530
K Kyezdn
nurse51
Warriorinside
Evet 1 bçk ayda 9 kilo verdi abla.Diyetisyenemi gidiyor kardeşin
O ne kadar vermiş ne kadar sürede
Sabah biraz artı çıktım ama telafi etmeye çalışıyorum abla.su su su .hiç bu kadar çok içmemiştim.lavaboya taşınacak kadar oldumHuuuu Huuuu savaşcılarım herşey yolundamı
●Mefkurem in Takımı ●
@Sweetyy83
badem000
tugcetugcem
@Elif1530
K Kyezdn
nurse51
Warriorinside
Evet cnm son haftalar öyle olduGünaydın ve tartıya 1 gün kalaa kısmını geçerek direkt konuya giriyorum. Kendini çok aç bırakıyorsun. HEm sağlığına Zarar Hem bedenine. Vücut kendini korumaya alıyor artık ablacım. Ben de çok aç bıraktım kendimi, açlıktan uyuyamadığım zamanları bilirim ama hep zarar verdim. Kilo vermem durdu, ödem yaptı, psikolojim bozuldu.
Perşembe günlerine karışmıyorum ama diğer günlerini biraz çeşitlendirelim seni
Nelerrr oluyorrrr :))) ben hiç öyle denemedimCanım sen o kahveye 1 çay kaşığı hindistan cevizi yağı ekle bak neler oluyor :)))
Ben spora direkt işten gittiğim için yapamıyorum
Senin yüzde zaten bizi kurtaracakHerşey yolunda ablacımmm, çok çok açımmm daha sabaha çok var. Direntugce
Başkalarının ne yediğine değil biz kendi midemize gidenleri düşünüyoruz cnmBen cok zorlanıyorum. Esim bir taneden birsey olmaz ac ağzını deyip zorla yedirmeye calısıyor. Tatlı alıyor, bana kek yada tatlı yaptırıyor. Komsularımız var neredeyse hergün görüstügümüz onlarla cigköfte alıyorlar elde yogrulmus gibi gibi sayacagım cook sey
Aaaa sende benim takımdaymışınnSadece birazcık canım boza istiyo
Imza Imza Imza :)))●GÜNÜN KONUSU●
Evde anne baba ve iki abla ile yaşıyorum. Her gün ilçeye gidip geliyorum işim sebebiyle ve menülerimin büyük bir kısmını ablacığım hazırlıyordu sağolsun. Diyetisyene gittiğimi ablalarım hariç herkesten sakladım. Ciddi bir sorunum vardı, kortizondan bir sürü kilo almış, psikolojisi tamamen bozuk tedavi görmeyi reddetmiş, aynadaki görüntüden nefret ediyor ve dile getiremiyordum...
Alışma süreci için ilk birkaç hafta sıradan listelerim oldu. Sonrasında yavaştan detokslara girdik diyetisyenimle ve annem başladı konuşmaya. ‘Bunlarla karın mı doyar, nerden alıyorsun bu tarifleri, benim yaptığım yemeklerden az yesen olmaz mı, ya dışarda düşüp bayılırsan ben naparım’ ... uzayan cümleler...
Kesin kararlıyım, koyduğum hedefi elde edecem. Annem muhteşem yemek yapar, ee Adana kültüründeki yemekler de öyle basit şeyler değil. Bol kalorili mis gibi yemekler. Karnım zil çalıyorken eve bir girerim ki o kokular beni benden alır. ‘ mutfağı kilitleyin, ortadan kaldırın, görmemem lazım’ ... Annem bir lokma ye benim için, bir lokmadan birşey olmaz kızım.... Tamam anne sen ayır bana hafta sonu söz yiyeceğim...
Uzun bir süre haftasonunu serbest bıraktık diyetisyenimle, annem kırılmasın diye. En son bana ısrar etmeyin, ben bir karar aldım ve o karara hepiniz saygı duyun lütfen dedim. Çünkü bankada da kutlama, yemek vs olduğunda çok tepki alıyordum.
Ablalarım incecik 48-49 kilolar. Annemle babamın dünya umrunda değil, herkes gözümün önünde deli gibi yerken ben görüntüsü bile birşeye benzemeyen şeyler yemeye çalışıyorum.
Dayanmak için kendime şu sözü söyledim: ‘ bunca zaman bunların hepsinden yedin, hepsinin tadını biliyorsun, sen bir karar verdin ve bu karardaki hedefe ulaşmak için bunlara bir süre ara vermen gerekir. Yerken ölmedin, yemeyince de ölmeyeceksin, sadece sabırlı ve kararlı ol’
Hiçbir şeyin arkasına sığınmadan kararımı uyguladım, zaman zaman ben neden böyleyim, ailem bile bile bu yemekleri neden yapıyor, diye de ağladım. Ama galip gelen ben oldum. Eskisi kadar sıkı diyet yapmasam da ‘annem hep yemiyorsun ondan hastasın’ diyor...
Yani bize muhalefet birşeyler hep çıkacak karşımıza... ben pattis yerlen onlar mis gibi biber dolması yediler mesela. Kızım bir tane zaten küçük zaten hastasın... Sonuç ben pattis yedim, onlar dolma
Kız biz 1 günde ne eksiler gördüködem çayımı içtim abla
hiç karbonhidrat yok bugün
hedefi tutturacağımı hiç sanmıyorum
ama inşallah - görürüm bu hafta
ben de 3 litre su 1 litre ödem çayıyla iş yerinde bilgisayarı tuvalete taşımayı bile düşündümSabah biraz artı çıktım ama telafi etmeye çalışıyorum abla.su su su .hiç bu kadar çok içmemiştim.lavaboya taşınacak kadar oldum
Ellerine saglik canim dusunup yazmissin cok tesekkur ederim asla cumlelerine kirilmadim cok dogru soyluyorsun sen dgil hepiniz makul ve akillica fikirler veriyorsunuz bana hepiniz sagolun zaten kabullendim zar zor elbet birgun burdan gidecem diye umursamiyorum evet ilk zamanlar biyere gidiyorum dedigimde kayinbabam sorardi hayirdir nereye falan diye ilk basta sıkıyı verdim celalin haberi var sizede diyorum merak etmeyin dolasip gelicem diye ben evden cikinca kocami ariyodum mesgul tam tahmin ettigim gbi oldu cunku ben cikar cikmak kocami arayip irem disari cikti haberin var mi diye soruyodu ama esimde cevabini vermis tabiki var baba her seferinde niye pesinden ariyosun kocaman kiz benden izinsiz zaten cikmiyo bide sen mi takip ediyon demis bidahaki aradigindada acmadi kocam iyi oldu bence kocamdan baskasina bagli olmak beni geriyo ayni evdeyiz tabiki biyere giderken soylerim gidiyorum diye ama asla esimden baskasindan boyun eyipte izin almam kendi babam universiteye gondermiyodu zaten ev duzenimiz yoktu uvey anne oldugu icin bende madem gondermiyosun sehir disina sen gondermezsen ben giderim dedim ilk once kayit yaptirdim sonrada pilimi pirtimi topladim cektim gittim 2 yil hic konusmadik sonra esimin yuzunden isteme nişan olacak diye aradim malesef degemeyen bir insana baba dedim elini optum oda son oldu nisanimdan buyana kadar dahada konusmadik bile anne baba sevgisi pek olmadigi icinde burdaki duzeni sevemiyorum bunaltiyo beni aile ortamlari sadece kocam ve ailemizi hayalleyip annemin babamin bana yapamadiklarini cocuklarima yapmayi almayi hayalliyorum o yuzden evim olsun biran once diye cok istedim ne kadar istediysem kendime ait esimle bir yuva kuramadik buda benim imtihanimmis insallah yakin zamanda kurabiliriz sabretmek gerek ya sabir allah buyuktur insallah burdada hepimizin mutluluguna idealine ulastigi gunleri goruruzTatlım tüm yazılarını okudum, aslında cevap yazmak istemedim ama dayanamadım. Çok üzüldüm. Cevap yazmamamın sebebi bekar olmam sakın yanlış anlama. Ben kv, görümce, kayın, karı-koca ilişkilerinden anlamam, sonuçta bekar insanım, sorumluluğum sadece kendime. Ama yazdığın her cümle çok çok üzdü beni. İnsanları asla değiştiremezsin, düzensiz temizliğe önem vermeyen bir insan değişip de düzenli, titiz olamaz. Onlar bu yaşa kadar nasıl geldilerse öyle devam edecekler. Senin yapman gereken onları olduğu gibi kabullenip kendi hayatına odaklanman.
Anladığım kadarıyla evde sana çok karışmıyorlar, yalnız başına çıkıp spor yaptığına göre çok kısıtlanmıyorsun. Eğer öyleyse her gün kendine dışarda 2 saat zaman ayır. Gez, sporunu yap, kafanı dağıt. Menülerini kendine göre düzenle, kendi yemeğini kendin yap, tabaklarını süsle. Kendini kilo vereceğine inandır. İstediğin bedene dönüşeceğin her an kendini daha değerli hissedeceksin ve birçok sorunun otomatik olarak ortadan kalkacak. Evin içinden gelen gözleme kokularını duyduğun an zihninde istediğin bedendeki seni canlandır. Bir kere tam karar verirsen, o kokuları duymazsın bile. Arada sırada canının istediği şeyi tabiki yiyeceksin, insanız bizdeki nefis. Dengelemeyi öğreneceksin, tamamını değil de yarısını yiyeceksin. O yarısı bitmesin diye küçük küçük kesip, bir sürü çiğneyeceksin. Al bir defter eline o günkü duygularını yaz yazabildiğin kadar.
Evet senin için çok zor bir durum, emin ol bu dünyadaki herkesin kendine göre dağ kadar derdi var. Yazdıklarını bahane olarak görmüyoruz, sen de bahane olarak görme. Yaşadıklarını, bulunduğun ortamı kabullen ve kendi hayatına odaklan.
Eşinin tayin durumu gerçekleştiğinde bence direkt ayrı eve çıkın, herkes büyük borçlar içinde, eşyalarınızı zamanla tamamlarsınız. Ev alma planı da yapmışsınız ne güzel, bu devirde herkes krediyle çarkı döndürüyor, yeterki Rabbim ödeme kolaylığı versin. Sen de iş bulabilirsin kendine, üniversite mezunuymuşsun hem. İş hayatına girince zaten işyerinden başka derdin olmuyor, kendini değerli hissedersin, alacağınız ev için ufak da olsa katkı sağlarsın...
aynı cümleyi tekrarlayacağım ama mutluluk huzur insanın bulunduğu ortamı kabullenmesinden geçer.
Demek istediklerimi anlatabildim mi bilmiyorum, seni kırmak istemedim asla, sözlerimde kırıcı bir kelime olmuşsa özür dilerim şimdiden. Sadece yazdıkların beni çok üzdü, dünyaya bir kere geliyoruz ve doyasıya yaşamak hakkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?