- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #245.921
Ben pazardan beri açım :))) pazar artıyı görünce ne yapacağımı şaşırdım :))
Neyse yarın normal düzene dönelim cnm
Haftaya Allah kerim
Haftaya bunu deneyeceğim hanımlar...
hatta cumartesiden başlayabilirim. Ferrin Batman tarifi
ben de 3 litre su 1 litre ödem çayıyla iş yerinde bilgisayarı tuvalete taşımayı bile düşündüm
Biraz bizimkine benziyor bi kaynatılmıyor bide salatalık ilaveliHaftaya bunu deneyeceğim hanımlar...
hatta cumartesiden başlayabilirim. Ferrin Batman tarifi
çok güzel vermiş cnm aman devam etsinEvet 1 bçk ayda 9 kilo verdi abla.
Başlangıca göre çok çok iyisin cnm●GÜNÜN KONUSU●
Aynı ev içerisinde diyet yapmayanların tepkilerinin üzerimizdeki etkisi (umarımanlatabilmişimdir)
Evet ...bu durum beni gerçekten zorluyor.
Eskiden eğer cıs varsa.kendimi tutamaz canım istediği kadar yerdim.sonra 1 er parça 1 er dilim almaya başladım.şimdi 1 er ısırık alıyorum ya da hiç almıyorum.
İlerleme var şükür
Ama öyle çelik gibi de bir iradem yok.eğer yersem dengelemeye çalışıyorum.yibe de bu kafayı iyice değiştirmem gerek malum.diyetib gidişatını çok etkiliyor.haftada 1 vereceğine 500 gr gidiyor.
Zaten yiyince pişman oluyor ibsan.en iyisi başlamadan önce kendinize 1 dk ayırmak ve düşünmek sanırım. O zaman zaten yemeyiz.
Nayırrrr artıyı kabul edememSabah biraz artı çıktım ama telafi etmeye çalışıyorum abla.su su su .hiç bu kadar çok içmemiştim.lavaboya taşınacak kadar oldum
Baş ağrısı kötüdür, migrenim olduğu için iyi bilirim. Geçmiş olsun canım
Ben daha iyiyim hafif ağrılarım var, halsizliğim devam ediyor ama buna da çok şükür.
Adaçayını aldırıyorum şimdi apt. Görevlisine deneyeyim bakalım. Listerinle yapmaya çalıştım, çok yakınca bıraktım.
Henüz tık yok ballı sudan, pattis doldurmadı demek bağırsaklarımı
Canım sen o kahveye 1 çay kaşığı hindistan cevizi yağı ekle bak neler oluyor :)))
Ben spora direkt işten gittiğim için yapamıyorum
Bu akşam kefir yok dimiben de 3 litre su 1 litre ödem çayıyla iş yerinde bilgisayarı tuvalete taşımayı bile düşündüm
Ben duymuştumda hiç denemedimSagol cnm evt bas agrisi feci bsi benim cok nadir olur Allahtan ama dünkü fena biseydi
Adacayi insallah iyi gelir canim. Balli suda bazen uzayabiliyor etkisi en gec yarn sabaha görürsn gibime geliyor ama hadi bakalm :)
Kiz neler oluyo hindistan cevizi yagi ekleyince valla alirim iyi bi etkisi varsa :)
Bir de benim sistem normalden de hızlı çalışır.koşa koşa gidiyom yaa.ben de 3 litre su 1 litre ödem çayıyla iş yerinde bilgisayarı tuvalete taşımayı bile düşündüm
Teşekkür ederim abla.Biraz bizimkine benziyor bi kaynatılmıyor bide salatalık ilaveli
Bende bi ara suyun içine koyuyodum
Salatalık limon nane tarçın zencefil vs.
çok güzel vermiş cnm aman devam etsin
Başlangıca göre çok çok iyisin cnm
Sarmalar da bitti pilav makarnada yok artık :))
Nayırrrr artıyı kabul edemem
Suyu birden içme oturarak yudum yudum iç
Akşamda hafif olsun
Ben duymuştumda hiç denemedim
Ne biliyim yağlı yağlı olmazmı acaba
Tuğçeeee aydınlat bizi şekerim :))
Saat orda 18.00
Mutfaklar kapandımı
Ben senden çok güzel bişey geleceğine eminimBenim kapandi :) bitek cay yapicam 1 saate
Yarina ne olucak cok heycanliyimm
kaptaniçem asayiş berkemalHuuuu Huuuu savaşcılarım herşey yolundamı
●Mefkurem in Takımı ●
@Sweetyy83
badem000
@tugcekrblt
@Elif1530
@Kyezdn
@nurse51
Warriorinside
Elif nerelerdesin cnm görünmemişin
●GÜNÜN KONUSU●
Aynı ev içerisinde diyet yapmayanların tepkilerinin üzerimizdeki etkisi (umarım anlatabilmişimdir)
Çıktınız canım yoksa sana özelden birşey indireceğim yada gidip röntgen çektirmek neredebelli olurKünyesinin ucunu yemiş canım ama bilemiyorum ne kadar uzun yeni hediye gelmişti
Valla biz kız kardeşlerimle böyle birsey görmemiştik bu oğlanlar kök soktürüyor anacım
Vücudun kıtlığa giriyor abla işte çok aç kalıncaGünaydınnnnnnnn
Tartıya 1 kalmışşşşş
Emimim bugün herkes çok dikkat edecektir
Ben akşam baya kötü oldum
1 bar süt bi parça peynir yedim
Üst üste çok aç kalınca böyle oldu heralde
Bide işe yarasa amenna dicem
Yarın normal düzenime dönecem artık
Benim hedef tutmıcak malesef ama eksi olur kesin
Yemekten 45dk sonra sade Türk kahvesi ve ondan 15,dk sonra spor canım en etkilisiYemekten ne kadar sonra spor yapılabilir kızlar bir bilginiz var mı
Caktirma kızOhh bedavaya getiriyorsun bakıyorum
oo çocuklar haklıGünaydin hatunlar
Bu geç kâlkma işini iyice abarttim saat 1 olmuş kahvalti yapicaz daha
Gece yatmiyo benimkiler sabahta kalkmiyolar oğlana diyince tatiliz anne diyor surda 3 gün sonra uyuyamiycaz
Oda doğru neyse ben kahvalti mi yapayım öperim sizi
Ohh iyi bari eksi var yanikaptaniçem asayiş berkemal
cay kahve ıcerım ama hacı sımdıdıen dıyım:)Saat orda 18.00
Mutfaklar kapandımı
eksi senın köpeğin olsun kaptanımOhh iyi bari eksi var yani
senın ırade ıdolum zaten benım güzel kadınKız sen benim ikizimmişin ya
Tabi yaş farkıyla
Durr kızz ne çabuk güzel olduğum kanısına vardınsenın ırade ıdolum zaten benım güzel kadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?