Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Durr kızz ne çabuk güzel olduğum kanısına vardın

Söylemesi ayıp kendimi güzel bulurum

Irade de takımdayken sorun olmuyor

Senide görecez artık
valla bılmem benım hayelımdekı kaptanım cok güzel
ırade ıcın bı ıddam yok açıkçası lakın metom ıyıdır sporu cok sever benım meto bııde ıkı gun ac bırakıyım garıbım hemen guzellık yapar dıyım

Kaçamak yok ama perş.için ağır bi menü

Yarından itibaren gözüm üstünde

Anamm öyle bi anlattınki senin gerçek performansını çok merak ettim

Kaçamak yok ama perş.için ağır bi menü

Yarından itibaren gözüm üstünde
şimdi hocam doyarak zayıflamayı sevıyorum ben carsamba perşembeye kadar dokunma baga lakın ıkı gun sıkarım dişimi 9. takıma yarışır listeye yarış bı eksı çıkarırım

şimdi hocam doyarak zayıflamayı sevıyorum ben carsamba perşembeye kadar dokunma baga lakın ıkı gun sıkarım dişimi 9. takıma yarışır listeye yarış bı eksı çıkarırım
Kuzum aç kalmada tartıya yakın karbon şişlik yapıcak şeylerde olmasın

Tmm çrş.perş.dokanırım sana

Sabahki tartıdan sonra yeni rota çiziyoruz sana, yemeli içmeli zayıflamalı rota. Perşembe günleri istediğini yap, proteine ağırlık veririz semin meto şoka girer:)
Bu hafta olabildiğince elimden geleni yaptım, sabah inşallah yüzdeye büyük katkım olacak. Tek eksiğim spor oldu bu hafta, onu da haftaya kurtaracam inşallah:)

Eşine de boyun eğme, sadece fikirlerinize karşılıklı saygı duyun. Sen de bir bireysin ve farklı isteklerin olabilir.
İnşallah hayalindeki yuva ve aileye kavuşacaksın, dediğin gibi belki de bu senin sınavın ve sonunda Rabbim senin yüzünü güldürecek inşallah.

Cumartesi başlayacağım, adım adım bilgi veririm sizlere

Bir ara ben de öyle suyun içine sürekli birşeyler ekliyordum, tekrar mı başlasam acaba. Dur bak aklıma düştü ben bi plan yapayım kendime

Anacım sporsuz bile süpersin
Bence senin vücut için iyi oldu dinlendi biraz :))

Benide ne yaparsanız yapın artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…