- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #245.941
Anammm hep beraber gideydik yaaSelam kızlar ben bugünü kendime ayırdım çocuklara annem baktı bizde kardeşlerle hamama gittik iki kg zayiflasin galiba
Vayyyyy dilide pek datluymuşşş :))eksi senın köpeğin olsun kaptanım
Ben senden çok güzel bişey geleceğine eminim
Yeşil muz bulabildinmi
Şekersiz olduktan sonra sorun yok bebekcay kahve ıcerım ama hacı sımdıdıen dıyım:)
valla bılmem benım hayelımdekı kaptanım cok güzelDurr kızz ne çabuk güzel olduğum kanısına vardın
Söylemesi ayıp kendimi güzel bulurum
Irade de takımdayken sorun olmuyor
Senide görecez artık
azcık sekerlede sekersızde ıcerım onda sorun yok sukurŞekersiz olduktan sonra sorun yok bebek
Kaçamak yok ama perş.için ağır bi menüyengeme gıttım geldım ıkı sohbet ıkı lak lak nefes aldım ıyı geldı aksam yemegınıde yedım oda tamam bugun gec kalkınca spora gıdemedım sımdı en azından leslıe yapıyım dıyorum yada evde kardıo baaklım
menumu yazayım
kahvaltı 1:00
1 dılım t.b ekmegı
1 tam yumurta haşlanmış
bıraz beyaz peynır
domates
yesıllık
3 zeytın
1 ç.k tereyag
1t.k bal
akssm 6.30
2 kepçe tarhana çorbası
1 kepçe kadar barbunya yemegı,
1 kepçe kadar fasulye kavurma
salata
yoğurt
1 bardak form cayı
2 lt su
valla bılmem benım hayelımdekı kaptanım cok güzel
ırade ıcın bı ıddam yok açıkçası lakın metom ıyıdır sporu cok sever benım meto bııde ıkı gun ac bırakıyım garıbım hemen guzellık yapardıyım
Bekleyip görelim bebeğimHadi insallah yaa
Buldum ama soya sütü bulamadm. Büyük alisveris magzasiydi sasirdm olmamasina light süt aldim 0,1 yag orani
ama böyle dersen ben gaza gelır 5 kılo verıverım oda bünyeye zarar:)sunu 2,5 3 yapalım bız ne şiş yansın ne kebap
Anamm öyle bi anlattınki senin gerçek performansını çok merak ettim
şimdi hocam doyarak zayıflamayı sevıyorum ben carsamba perşembeye kadar dokunma baga lakın ıkı gun sıkarım dişimi 9. takıma yarışır listeye yarış bı eksı çıkarırımKaçamak yok ama perş.için ağır bi menü
Yarından itibaren gözüm üstünde
Böyle anlaşmaya can kurbanama böyle dersen ben gaza gelır 5 kılo verıverım oda bünyeye zarar:)sunu 2,5 3 yapalım bız ne şiş yansın ne kebap
Kuzum aç kalmada tartıya yakın karbon şişlik yapıcak şeylerde olmasınşimdi hocam doyarak zayıflamayı sevıyorum ben carsamba perşembeye kadar dokunma baga lakın ıkı gun sıkarım dişimi 9. takıma yarışır listeye yarış bı eksı çıkarırım
Evet cnm son haftalar öyle oldu
Bu haftada hırs yaptım yükesek hedef koydum ama vücut alışınca uzun süreli açlık yaramıyor
Yarından sonra normal devam edicem çar.perş.düşünürüm :))
Takım Iyi sonuç alsın diye 2 haftadır çok stres yaptım
Nelerrr oluyorrrr :))) ben hiç öyle denemedim
Senin yüzde zaten bizi kurtaracak
Başkalarının ne yediğine değil biz kendi midemize gidenleri düşünüyoruz cnm
Aaaa sende benim takımdaymışınn
Bişeymi dedinnn
Imza Imza Imza :)))
Kız biz 1 günde ne eksiler gördük
Oooo yarına kadar neler olur neler
Yeterki inancımızı kaybetmeden elimizden geleni yapalım
Ellerine saglik canim dusunup yazmissin cok tesekkur ederim asla cumlelerine kirilmadim cok dogru soyluyorsun sen dgil hepiniz makul ve akillica fikirler veriyorsunuz bana hepiniz sagolun zaten kabullendim zar zor elbet birgun burdan gidecem diye umursamiyorum evet ilk zamanlar biyere gidiyorum dedigimde kayinbabam sorardi hayirdir nereye falan diye ilk basta sıkıyı verdim celalin haberi var sizede diyorum merak etmeyin dolasip gelicem diye ben evden cikinca kocami ariyodum mesgul tam tahmin ettigim gbi oldu cunku ben cikar cikmak kocami arayip irem disari cikti haberin var mi diye soruyodu ama esimde cevabini vermis tabiki var baba her seferinde niye pesinden ariyosun kocaman kiz benden izinsiz zaten cikmiyo bide sen mi takip ediyon demis bidahaki aradigindada acmadi kocam iyi oldu bence kocamdan baskasina bagli olmak beni geriyo ayni evdeyiz tabiki biyere giderken soylerim gidiyorum diye ama asla esimden baskasindan boyun eyipte izin almam kendi babam universiteye gondermiyodu zaten ev duzenimiz yoktu uvey anne oldugu icin bende madem gondermiyosun sehir disina sen gondermezsen ben giderim dedim ilk once kayit yaptirdim sonrada pilimi pirtimi topladim cektim gittim 2 yil hic konusmadik sonra esimin yuzunden isteme nişan olacak diye aradim malesef degemeyen bir insana baba dedim elini optum oda son oldu nisanimdan buyana kadar dahada konusmadik bile anne baba sevgisi pek olmadigi icinde burdaki duzeni sevemiyorum bunaltiyo beni aile ortamlari sadece kocam ve ailemizi hayalleyip annemin babamin bana yapamadiklarini cocuklarima yapmayi almayi hayalliyorum o yuzden evim olsun biran once diye cok istedim ne kadar istediysem kendime ait esimle bir yuva kuramadik buda benim imtihanimmis insallah yakin zamanda kurabiliriz sabretmek gerek ya sabir allah buyuktur insallah burdada hepimizin mutluluguna idealine ulastigi gunleri goruruz
Aynen cnm bencede cok ac birakma kendini Allah korusun haftaya normal düzen düsünüyorm bende son gün eksiye göre detoks yaparm :)
Haftaya ayran soda kürüne basliyorm gene oda iyi gelmisti
Güzelmis cnm ödem atici bsi belliki kaynatmadan yapiliyor iyimis dene bakalm iyi gelirse bende yaparm :)
Hahhah ayy cok güldüm kizz
Biraz bizimkine benziyor bi kaynatılmıyor bide salatalık ilaveli
Bende bi ara suyun içine koyuyodum
Salatalık limon nane tarçın zencefil vs.
çok güzel vermiş cnm aman devam etsin
Başlangıca göre çok çok iyisin cnm
Sarmalar da bitti pilav makarnada yok artık :))
Nayırrrr artıyı kabul edemem
Suyu birden içme oturarak yudum yudum iç
Akşamda hafif olsun
Sagol cnm evt bas agrisi feci bsi benim cok nadir olur Allahtan ama dünkü fena biseydi
Adacayi insallah iyi gelir canim. Balli suda bazen uzayabiliyor etkisi en gec yarn sabaha görürsn gibime geliyor ama hadi bakalm :)
Kiz neler oluyo hindistan cevizi yagi ekleyince valla alirim iyi bi etkisi varsa QUOTE]
Ayrı olarak yazayım canım bildiklerimi
Ben duymuştumda hiç denemedim
Ne biliyim yağlı yağlı olmazmı acaba
Tuğçeeee aydınlat bizi şekerim :))
Ayrı olarak yazıyorum abla
En son yoğunum yazmıştıya cnm ondan beri görüşmedikaylin90 aylinnn kiz nerelerdesin naptin bi an aklima düstün merak ettim :)
Abla senin habern varmi aylinden?
Geliyorum aç kucağını
Anacım sporsuz bile süpersinSabahki tartıdan sonra yeni rota çiziyoruz sana, yemeli içmeli zayıflamalı rota. Perşembe günleri istediğini yap, proteine ağırlık veririz semin meto şoka girer:)
Bu hafta olabildiğince elimden geleni yaptım, sabah inşallah yüzdeye büyük katkım olacak. Tek eksiğim spor oldu bu hafta, onu da haftaya kurtaracam inşallah:)
anlaştık hacı o vakitBöyle anlaşmaya can kurban
Kız min.2 kilo ver seni listeye almayan kaptan ne olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?