Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Geliyorum aç kucağını
Vayyy ağıma yeni bi tombik daha düşmüş

Zayıflamakmı istiyomuş bu güzellik

Önce ilk sayfayı iyice bi oku fıstık
Kurallara uyarım yapabilirim dersen ordaki formu doldurup burda paylaş tanıyalım seni

Hindistan cevizi yağının, kilo vermekten kabızlık gidermeye, metabolizma ve yağ yakımını hızlandırmaya kadar yararları var.
Bir fincan Hindistan cevizi yağı eklenmiş kahvenin yağ yakımını artırdığı ile ilgili internet sitelerinde birçok bilgi yer alıyor.
Amerika’da yapılan bir araştırmada, günde 2 tatlı kaşığı Hindistan cevizi yağı ilaveli kahvenin yağ yakımını %10 oranında artırdığı ve her gün 200 kalori daha fazla yakmaya yardımcı olduğunu gösteriyor. Elbette, bu etkinin bilimsel bir açıklaması var: Hindistan cevizi yağında orta zincirli yağ asitleri vardır. Bu sayede metabolizma hızını yükseltir, tokluk süresini uzatır, az yiyerek doymayı sağlar.

Kahveyi yapmak ise oldukça kolay: Bir büyük fincan kahveye, 2 tatlı kaşığı organik Hindistan cevizi yağı ekleyin, iyice karıştırın. Yanında büyük bir bardak suyla birlikte için. Spor ve temiz beslenme eşliğinde kullanılan bu yağ yakıcı kahveyi kullananların daha enerjik, daha tok ve daha kolay kilo verildiği görülmüştür.

Hindistan cevizi yağının zayıflamaya faydaları:
  • Sindirimi hızlandırıp kabızlığı giderir.
  • Tokluk verip kalori alımını azaltır.
  • Diyette baş ağrısı, yorgunluğu önler.
  • Yağ yakımı ve metabolizmayı hızlandırır.
Kahvenin zayıflamaya faydaları:
  • Kahvenin içindeki kafein kan dolaşımını hızlandırır.
  • Dinçlik verir, enerjiyi artırır.
  • Metabolizma hızını yükseltir.
  • Tokluk verip aşırı iştahı kapatır.
Tabii ben 2 tatlı kaşığı yerine 1 çay kaşığı kullanmayı tercih ediyorum yaptığım zamanlarda. Bir de gün içerisindeki yağ alımının ona göre dengelenmesi gerek. Ekstra alınan yağın faydadan çok zararı var.

Sürekli uygulamayı çok istiyorum ben aslında ama zaten düşük yağ problemim olduğu için, düzenlilik sağlamıyorum. İnstagramdaki zayıflama hikayesi olan hesaplarda da çok fayda gördüklerini belirtmişler.

Hemen kahve yapıyorum

Teşekkür bebişim

Anacım sporsuz bile süpersin
Bence senin vücut için iyi oldu dinlendi biraz :))

Benide ne yaparsanız yapın artık

Yarın sahalara dönüyorum Allah izin verirse
Seni de normal beslenme düzenine alacaz, az yemeye ara verecez

Merhaba hanımlar, beni de aranıza alın bağrınıza basın lütfen
Kilo123.6, boy 162, yaş 33
Yetti gari canıma, artık benim de kendimi baştan yaratmam lazım.

Aramıza hoşgeldin, bol bol eksiler olsun

Bugun baya çabaladım inşallah yarın eksiyi görürüm die umuyorum

Hadi bakalım canım inşallah:)

Hemen kahve yapıyorum

Teşekkür bebişim

Rica ederim ne demek. Bol bol yansın yağlar

Kızlar çok üzücü bi haber aldım elim ayağım boşaldı

Nursenin mesajı
Hesabını kapatmış o yüzden etiket olmuyor

Abla annem vefaat etti -700 verdim haberin olsun gruptan çıkar beni abla benim dünyam yıkıldı hepinizi çok seviyorum herkese selam söyle özür dilerim devam edemeyeceğim

Okuyunca tuylerim diken diken oldu. Rabbim mekanini cennet etsin. Rahatsizmiydi ki bilgin var mi abla

Başı sağolsun abla Allah rahmet eylesin rabbim sabır versin ne denir ki nasıl dayanılır ki

Merhaba hanımlar, beni de aranıza alın bağrınıza basın lütfen
Kilo123.6, boy 162, yaş 33
Yetti gari canıma, artık benim de kendimi baştan yaratmam lazım.
hoşgeldın canım tam yerıne geldın kılo verdirmek kaptanımın ve bu azımlı hatunların ısı
gayret senden destek bızden kardes

allah rahmet eylesın nursenın annesine rabbım kalanlara sabır versın

Oyyy Allah sabır versin, çok acı bir haber. Allah rahmet eylesin

Menüm

Kalkınca 10.00 1 kuru incir

Sabah 11.00
2 haşlanmış yum.
1 kk peynir
1 dlm ekmek
1 çay k. Bal
1 ceviz

Öğlen14.30
1 kabak kavurma. (Tuzsuz )
Yoğurt

Ara
1 br tarçınlı süt

Ara
1 dlm elma 2 dlm portakal

Ara
2 ceviz

Akşam 18.30
1 leğen tonbalığı salata :)
Su 3 lt. 3.5 olur yatana kadar.
Spor yok.
Yapmaya çalışacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…