- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #245.961
Vayyy ağıma yeni bi tombik daha düşmüşGeliyorum aç kucağını
anlaştık hacı o vakit
haydi bismillah dıyıp haftaya cuma için çalışmalara başlıyorum ben
Huuuu ilk sayfaya git önceMerhaba hanımlar, beni de aranıza alın bağrınıza basın lütfen
Kilo123.6, boy 162, yaş 33
Yetti gari canıma, artık benim de kendimi baştan yaratmam lazım.
Tamam hemen bakıp geliyorumVayyy ağıma yeni bi tombik daha düşmüş
Zayıflamakmı istiyomuş bu güzellik
Önce ilk sayfayı iyice bi oku fıstık
Kurallara uyarım yapabilirim dersen ordaki formu doldurup burda paylaş tanıyalım seni
Keşke abla ya bı mumkunati olsaAnammm hep beraber gideydik yaa
Hemen kahve yapıyorumHindistan cevizi yağının, kilo vermekten kabızlık gidermeye, metabolizma ve yağ yakımını hızlandırmaya kadar yararları var.
Bir fincan Hindistan cevizi yağı eklenmiş kahvenin yağ yakımını artırdığı ile ilgili internet sitelerinde birçok bilgi yer alıyor.
Amerika’da yapılan bir araştırmada, günde 2 tatlı kaşığı Hindistan cevizi yağı ilaveli kahvenin yağ yakımını %10 oranında artırdığı ve her gün 200 kalori daha fazla yakmaya yardımcı olduğunu gösteriyor. Elbette, bu etkinin bilimsel bir açıklaması var: Hindistan cevizi yağında orta zincirli yağ asitleri vardır. Bu sayede metabolizma hızını yükseltir, tokluk süresini uzatır, az yiyerek doymayı sağlar.
Kahveyi yapmak ise oldukça kolay: Bir büyük fincan kahveye, 2 tatlı kaşığı organik Hindistan cevizi yağı ekleyin, iyice karıştırın. Yanında büyük bir bardak suyla birlikte için. Spor ve temiz beslenme eşliğinde kullanılan bu yağ yakıcı kahveyi kullananların daha enerjik, daha tok ve daha kolay kilo verildiği görülmüştür.
Hindistan cevizi yağının zayıflamaya faydaları:
Kahvenin zayıflamaya faydaları:
- Sindirimi hızlandırıp kabızlığı giderir.
- Tokluk verip kalori alımını azaltır.
- Diyette baş ağrısı, yorgunluğu önler.
- Yağ yakımı ve metabolizmayı hızlandırır.
Tabii ben 2 tatlı kaşığı yerine 1 çay kaşığı kullanmayı tercih ediyorum yaptığım zamanlarda. Bir de gün içerisindeki yağ alımının ona göre dengelenmesi gerek. Ekstra alınan yağın faydadan çok zararı var.
- Kahvenin içindeki kafein kan dolaşımını hızlandırır.
- Dinçlik verir, enerjiyi artırır.
- Metabolizma hızını yükseltir.
- Tokluk verip aşırı iştahı kapatır.
Sürekli uygulamayı çok istiyorum ben aslında ama zaten düşük yağ problemim olduğu için, düzenlilik sağlamıyorum. İnstagramdaki zayıflama hikayesi olan hesaplarda da çok fayda gördüklerini belirtmişler.
Ben hiç hamama gitmedimKeşke abla ya bı mumkunati olsa
Hadi inş.zeynebimBugun baya çabaladım inşallah yarın eksiyi görürüm die umuyorum
Anacım sporsuz bile süpersin
Bence senin vücut için iyi oldu dinlendi biraz :))
Benide ne yaparsanız yapın artık
Merhaba hanımlar, beni de aranıza alın bağrınıza basın lütfen
Bugun baya çabaladım inşallah yarın eksiyi görürüm die umuyorum
Hemen kahve yapıyorum
Teşekkür bebişim
Okuyunca tuylerim diken diken oldu. Rabbim mekanini cennet etsin. Rahatsizmiydi ki bilgin var mi ablaKızlar çok üzücü bi haber aldım elim ayağım boşaldı
Nursenin mesajı
Hesabını kapatmış o yüzden etiket olmuyor
Abla annem vefaat etti -700 verdim haberin olsun gruptan çıkar beni abla benim dünyam yıkıldı hepinizi çok seviyorum herkese selam söyle özür dilerim devam edemeyeceğim
Başı sağolsun abla Allah rahmet eylesin rabbim sabır versin ne denir ki nasıl dayanılır kiKızlar çok üzücü bi haber aldım elim ayağım boşaldı
Nursenin mesajı
Abla annem vefaat etti -700 verdim haberin olsun gruptan çıkar beni abla benim dünyam yıkıldı hepinizi çok seviyorum herkese selam söyle özür dilerim devam edemeyeceğim
hoşgeldın canım tam yerıne geldın kılo verdirmek kaptanımın ve bu azımlı hatunların ısıMerhaba hanımlar, beni de aranıza alın bağrınıza basın lütfen
Bende şok oldumOkuyunca tuylerim diken diken oldu. Rabbim mekanini cennet etsin. Rahatsizmiydi ki bilgin var mi abla
Kızlar çok üzücü bi haber aldım elim ayağım boşaldı
Nursenin mesajı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?