Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gerçekten çok üzücü ama elden bişey gelmiyor

Heralde telden sildi beni resmi görünmüyor

hoşgeldın canım tam yerıne geldın kılo verdirmek kaptanımın ve bu azımlı hatunların ısı
gayret senden destek bızden kardes
Teşekkür ederim:), inşallah hep birlikte başarırız. Yanlız bu katılım formu zor geldi bana. Yapabildiğim kadarını yapayım siz eksik oldukça uyarın beni

Ayy abla cok zor durum ya Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabir versin insallah

Süpermis hemen yarin alicam :) nasil oluyor bu sivimi katimi organik nerde bulabilirm aktarlara sorayim bir

Sagol canim bilgilendirme icin

Süpermis hemen yarin alicam :) nasil oluyor bu sivimi katimi organik nerde bulabilirm aktarlara sorayim bir

Sagol canim bilgilendirme icin

Bulunduğun yerde watsons mağazası varsa ordan alabilirsin. Oda sıcaklığında kendiliğinden donar, biraz sıcak ortamlarda sıvı haline gelir.
Alcağınız hindistan cevizi yağının yenilebilir olmasına çok dikkat edin lütfen

Forumda vardi watsons sanirm bir bakayim tamam alirken soraym onuda tabi yenilebilir olmasi önemli :)) sagol canim

Menüm
Sabah 09.40
Detoks kahvaltım herzaman yaptığım tarif
Ara 12.30
Yarim kivi
Öğle 14.00
120 gr yağsız et
Salata
Ara 16.40
2 adet ananas
Akşam 18.30
100 gr ızgara tavuk zerdecalli
1 kase zencefilli yogurt
2.5 lt su
1 lt detoks suyu
Yolda olduğum için spor yok

Son Spor puanlarida gelsin puanlari hesaplansin bakalim sonuclar nasil olucak bu hafta :)

9.TAKIM KATILIM FORMU

Adı: İkra
Yaşı:33
Evli/bekar: Evli
Çocuk/yaşları: 3 tane, 15,11 ve 2,5
Emziriyormusun: hayır
Meslek: Ev hanımı
Şu anda çalışıyomusun: hiç ara vermeden:)
Boy:162
Kilo:123.6
Hedef:75
Daha önce başka takımda yarıştımı : hayır
Kilo alma nedeniniz : yemek için yaratılmış olmam
Bize kısaca kendini anlatırmısın: 18 yaşına kadar gayet normal giden kilom, evlenip çocuk sahibi olmamla birden tırmanışa geçti. Sonrasında alıp verdim bikaçkere. Ama ikinci hamilelikte tekrar aynı şeyler ama bu sefer ibre hep yukarıya doğru işledi ve ben 98 kiloya kadar çıktım. Bi azimle başlayıp 79 kiloya inmeyi başarabildim ancak. Ama sonra dikkat etmeyince yine aldım, bu arada tiroid sorunu da çıktı ilaç kullanmaya başladım ve alerjik astımım var bunun ilk zamanlarında kullandığım kortizonlu ilaçlarla zirve kilom 110 a çıktım. Sonrasında 3. Gebelik emzirme derken işte gördüğünüz küçük bir fil yavrusu kıvamına geldim;(. Hafta sonu katıldığım bi düğünde kendimi kameradan görünce dank etti, insan kendisinin farkında olmuyormuş hiç. Patlatacak gibiyim , üstümdekiler hiç yakışmamış, her taraftan yağlar fışkırmış . Artık içimdeki narin kadını çıkarmanın zamanı geldi
( çok uzun oldu farkındayım:))

-------------------------------

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…