- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #245.981
Allah sabir versin cok ama cok zor. Ne denir nasil teselli edilir kiBende şok oldum
Yok cnm sadece bunu yazmış
Bende devam soramadım eminim cevap verecek durumda değildir
Teşekkür ederim:), inşallah hep birlikte başarırız. Yanlız bu katılım formu zor geldi banahoşgeldın canım tam yerıne geldın kılo verdirmek kaptanımın ve bu azımlı hatunların ısı
gayret senden destek bızden kardes
Evet geldim aydın a burası çok soğuk gerçekten merak etme birazdan menümü yazdığımda bana guvenebilecegini kanıtlayacağım:)Hadi eylemcim güveniyorum sana
Iyi yolculuklar cnm aman dikkat et yolda, arabayı sen kullanıyon heralde
Kızlar çok üzücü bi haber aldım elim ayağım boşaldı
Nursenin mesajı
Hesabını kapatmış o yüzden etiket olmuyor
Abla annem vefaat etti -700 verdim haberin olsun gruptan çıkar beni abla benim dünyam yıkıldı hepinizi çok seviyorum herkese selam söyle özür dilerim devam edemeyeceğim
Etliekmekkkk nanynnnnnnKızlaaaaar trendeyim
Aksam yemeginde ne varmis bilin
Hindistan cevizi yağının, kilo vermekten kabızlık gidermeye, metabolizma ve yağ yakımını hızlandırmaya kadar yararları var.
Bir fincan Hindistan cevizi yağı eklenmiş kahvenin yağ yakımını artırdığı ile ilgili internet sitelerinde birçok bilgi yer alıyor.
Amerika’da yapılan bir araştırmada, günde 2 tatlı kaşığı Hindistan cevizi yağı ilaveli kahvenin yağ yakımını %10 oranında artırdığı ve her gün 200 kalori daha fazla yakmaya yardımcı olduğunu gösteriyor. Elbette, bu etkinin bilimsel bir açıklaması var: Hindistan cevizi yağında orta zincirli yağ asitleri vardır. Bu sayede metabolizma hızını yükseltir, tokluk süresini uzatır, az yiyerek doymayı sağlar.
Kahveyi yapmak ise oldukça kolay: Bir büyük fincan kahveye, 2 tatlı kaşığı organik Hindistan cevizi yağı ekleyin, iyice karıştırın. Yanında büyük bir bardak suyla birlikte için. Spor ve temiz beslenme eşliğinde kullanılan bu yağ yakıcı kahveyi kullananların daha enerjik, daha tok ve daha kolay kilo verildiği görülmüştür.
Hindistan cevizi yağının zayıflamaya faydaları:
Kahvenin zayıflamaya faydaları:
- Sindirimi hızlandırıp kabızlığı giderir.
- Tokluk verip kalori alımını azaltır.
- Diyette baş ağrısı, yorgunluğu önler.
- Yağ yakımı ve metabolizmayı hızlandırır.
Tabii ben 2 tatlı kaşığı yerine 1 çay kaşığı kullanmayı tercih ediyorum yaptığım zamanlarda. Bir de gün içerisindeki yağ alımının ona göre dengelenmesi gerek. Ekstra alınan yağın faydadan çok zararı var.
- Kahvenin içindeki kafein kan dolaşımını hızlandırır.
- Dinçlik verir, enerjiyi artırır.
- Metabolizma hızını yükseltir.
- Tokluk verip aşırı iştahı kapatır.
Sürekli uygulamayı çok istiyorum ben aslında ama zaten düşük yağ problemim olduğu için, düzenlilik sağlamıyorum. İnstagramdaki zayıflama hikayesi olan hesaplarda da çok fayda gördüklerini belirtmişler.
Tatlım formu kopi yapamadıysan ben getireyimTeşekkür ederim:), inşallah hep birlikte başarırız. Yanlız bu katılım formu zor geldi bana. Yapabildiğim kadarını yapayım siz eksik oldukça uyarın beni
Süpermis hemen yarin alicam :) nasil oluyor bu sivimi katimi organik nerde bulabilirm aktarlara sorayim bir
Sagol canim bilgilendirme icin
Bulunduğun yerde watsons mağazası varsa ordan alabilirsin. Oda sıcaklığında kendiliğinden donar, biraz sıcak ortamlarda sıvı haline gelir.
Alcağınız hindistan cevizi yağının yenilebilir olmasına çok dikkat edin lütfen
Pattis ne tugceMenücükcüğümü yazıyorum , hazır mısınız
Çok açım çooook
09:05 1 adet pattis
13:50 1 adet pattis ve bir kase yoğurt
18:40 bir kase yoğurt
Mefkurem in ödem çayı, 1,5 litre su ve türk kahvesi
Sporsuzum
Etliekmekkkk nanynnnnnn
Sen mideni üşütmüşün bütün gün miden ağrıdı için bulanıyor nane limon iyi gelir sana
Pattis ne tugce
:)))) tamam anladım simdi3 gündür patates diyeti yapıyorum canım. Pattis yiye yiye pattis olcam :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?