- 17 Ekim 2007
- 999
- 2.529
- 313
- 48
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #246.001
Hoşgeldin ben eylem9.TAKIM KATILIM FORMU
Adı: İkra
Yaşı:33
Evli/bekar: Evli
Çocuk/yaşları: 3 tane, 15,11 ve 2,5
Emziriyormusun: hayır
Meslek: Ev hanımı
Şu anda çalışıyomusun: hiç ara vermeden:)
Boy:162
Kilo:123.6
Hedef:75
Daha önce başka takımda yarıştımı : hayır
Kilo alma nedeniniz : yemek için yaratılmış olmam
Bize kısaca kendini anlatırmısın: 18 yaşına kadar gayet normal giden kilom, evlenip çocuk sahibi olmamla birden tırmanışa geçti. Sonrasında alıp verdim bikaçkere. Ama ikinci hamilelikte tekrar aynı şeyler ama bu sefer ibre hep yukarıya doğru işledi ve ben 98 kiloya kadar çıktım. Bi azimle başlayıp 79 kiloya inmeyi başarabildim ancak. Ama sonra dikkat etmeyince yine aldım, bu arada tiroid sorunu da çıktı ilaç kullanmaya başladım ve alerjik astımım var bunun ilk zamanlarında kullandığım kortizonlu ilaçlarla zirve kilom 110 a çıktım. Sonrasında 3. Gebelik emzirme derken işte gördüğünüz küçük bir fil yavrusu kıvamına geldim;(. Hafta sonu katıldığım bi düğünde kendimi kameradan görünce dank etti, insan kendisinin farkında olmuyormuş hiç. Patlatacak gibiyim , üstümdekiler hiç yakışmamış, her taraftan yağlar fışkırmış . Artık içimdeki narin kadını çıkarmanın zamanı geldi
( çok uzun oldu farkındayım:))
-------------------------------
Forumda vardi watsons sanirm bir bakayim tamam alirken soraym onuda tabi yenilebilir olmasi önemli :)) sagol canim
Menüm
Sabah 09.40
Detoks kahvaltım herzaman yaptığım tarif
Ara 12.30
Yarim kivi
Öğle 14.00
120 gr yağsız et
Salata
Ara 16.40
2 adet ananas
Akşam 18.30
100 gr ızgara tavuk zerdecalli
1 kase zencefilli yogurt
2.5 lt su
1 lt detoks suyu
Yolda olduğum için spor yok
Son Spor puanlarida gelsin puanlari hesaplansin bakalim sonuclar nasil olucak bu hafta :)
:)))) tamam anladım simdi
9.TAKIM KATILIM FORMU
Bize kısaca kendini anlatırmısın: 18 yaşına kadar gayet normal giden kilom, evlenip çocuk sahibi olmamla birden tırmanışa geçti. Sonrasında alıp verdim bikaçkere. Ama ikinci hamilelikte tekrar aynı şeyler ama bu sefer ibre hep yukarıya doğru işledi ve ben 98 kiloya kadar çıktım. Bi azimle başlayıp 79 kiloya inmeyi başarabildim ancak. Ama sonra dikkat etmeyince yine aldım, bu arada tiroid sorunu da çıktı ilaç kullanmaya başladım ve alerjik astımım var bunun ilk zamanlarında kullandığım kortizonlu ilaçlarla zirve kilom 110 a çıktım. Sonrasında 3. Gebelik emzirme derken işte gördüğünüz küçük bir fil yavrusu kıvamına geldim;(. Hafta sonu katıldığım bi düğünde kendimi kameradan görünce dank etti, insan kendisinin farkında olmuyormuş hiç. Patlatacak gibiyim , üstümdekiler hiç yakışmamış, her taraftan yağlar fışkırmış . Artık içimdeki narin kadını çıkarmanın zamanı geldi
Tatlım formu kopi yapamadıysan ben getireyim
Bişeyler yaptım ama emin değilim bi göz atarsanız?Tatlım formu kopi yapamadıysan ben getireyim
Hoş bulduk :)Hoşgeldin ben eylem
Hoş bulduk, memnun oldum. Hep birlikte inşallah...Aramıza hoşgeldin. Ben Tuğçe 33 yaşındayım, bankacıyım.
Bol eksilerin olsun
hosgeldin ben zeynep 29 yasindayim. 6 aylik bir kizim var. Hep birlikte tum fazlaliklarimizdan kurtulacagiz insallah9.TAKIM KATILIM FORMU
Hoş bulduk :)hosgeldin ben zeynep 29 yasindayim. 6 aylik bir kizim var. Hep birlikte tum fazlaliklarimizdan kurtulacagiz insallah
Hoş bulduk, acaba ismin altındaki kilo ve takım ismini nasıl yapıyorsunuz? Uğraştım beceremedim
Profiline gir canım kişisel bilgiler bölümüne yazHoş bulduk, acaba ismin altındaki kilo ve takım ismini nasıl yapıyorsunuz? Uğraştım beceremedim.
Annesini kaybeden arkadaşa da başsağlığı diliyorum, tarifi yok bu acının Allah sabır versin.
Ah canim ya Allah gani gani rahmet eylesin bende cok uzuldumm yaaKızlar çok üzücü bi haber aldım elim ayağım boşaldı
Nursenin mesajı
Hesabını kapatmış o yüzden etiket olmuyor
Abla annem vefaat etti -700 verdim haberin olsun gruptan çıkar beni abla benim dünyam yıkıldı hepinizi çok seviyorum herkese selam söyle özür dilerim devam edemeyeceğim
Oldu galibaProfiline gir canım kişisel bilgiler bölümüne yaz
Tartilamadin mi canım yarın tartı günü biliyorsun birde pazartesi tartılır kontrol amacliOldu galiba
Sabah tartılır, yazarım olur mu?Tartilamadin mi canım yarın tartı günü biliyorsun birde pazartesi tartılır kontrol amacli
Ha bi de aramızda 2 saat fark var , 12 ye kadar mı bildirmem gerekiyor benim de?Tartilamadin mi canım yarın tartı günü biliyorsun birde pazartesi tartılır kontrol amacli
Hoşgeldin ikra ben Merve yaşım 27 3 yaşına girecek bir kızım var 103 ile başladım 64 lere kadar indim lakin geri aldimBöyle yeterli mi hanımlar, accık acemiyim affedin
Her eksi candır ablaGünaydınnnnnnnn
Tartıya 1 kalmışşşşş
Emimim bugün herkes çok dikkat edecektir
Ben akşam baya kötü oldum
1 bar süt bi parça peynir yedim
Üst üste çok aç kalınca böyle oldu heralde
Bide işe yarasa amenna dicem
Yarın normal düzenime dönecem artık
Benim hedef tutmıcak malesef ama eksi olur kesin
Şimdiki düzenin iyiymş canımCok güzel bi konu olmus ponicim :)
Bana cok büyük etki ediyor cnkü hep bu yüzden eskiden diätlerm bozuldu dayanamazdim ucundna azcik uzcuk derken giderdi :)
Nezaman evlendim ozaman yapabiliyorm, esim icin gene kekdir pilavdir hamur isidir yapiyorm ama benim dayanamadigm noktalar şeker jelibon cikolata bunlar annemin evinde hep masada olur hic anlamam yani dolapta dursun bari ama yok illa masada durcak ablam falan der hep görmek bile doyuruyormus onlari ben hep dayanamaz alir yerdm aklim orda karsi butzn gun yemedigmde
Ah ahh bide annem hep yagli kizartma tarzi yemekler yapardi bende iş okul yogunlugu yerdim. Simdi cok daha saglikli doyurucu yiyorm ve seker cikolata eve almiyorm alsamda az aliyorm ve dolapta duruyor esimde isteyince alip yer :)
●GÜNÜN KONUSU●
Aynı ev içerisinde diyet yapmayanların tepkilerinin üzerimizdeki etkisi (umarım anlatabilmişimdir)
Evde anne baba ve iki abla ile yaşıyorum. Her gün ilçeye gidip geliyorum işim sebebiyle ve menülerimin büyük bir kısmını ablacığım hazırlıyordu sağolsun. Diyetisyene gittiğimi ablalarım hariç herkesten sakladım. Ciddi bir sorunum vardı, kortizondan bir sürü kilo almış, psikolojisi tamamen bozuk tedavi görmeyi reddetmiş, aynadaki görüntüden nefret ediyor ve dile getiremiyordum...
Alışma süreci için ilk birkaç hafta sıradan listelerim oldu. Sonrasında yavaştan detokslara girdik diyetisyenimle ve annem başladı konuşmaya. ‘Bunlarla karın mı doyar, nerden alıyorsun bu tarifleri, benim yaptığım yemeklerden az yesen olmaz mı, ya dışarda düşüp bayılırsan ben naparım’ ... uzayan cümleler...
Kesin kararlıyım, koyduğum hedefi elde edecem. Annem muhteşem yemek yapar, ee Adana kültüründeki yemekler de öyle basit şeyler değil. Bol kalorili mis gibi yemekler. Karnım zil çalıyorken eve bir girerim ki o kokular beni benden alır. ‘ mutfağı kilitleyin, ortadan kaldırın, görmemem lazım’ ... Annem bir lokma ye benim için, bir lokmadan birşey olmaz kızım.... Tamam anne sen ayır bana hafta sonu söz yiyeceğim...
Uzun bir süre haftasonunu serbest bıraktık diyetisyenimle, annem kırılmasın diye. En son bana ısrar etmeyin, ben bir karar aldım ve o karara hepiniz saygı duyun lütfen dedim. Çünkü bankada da kutlama, yemek vs olduğunda çok tepki alıyordum.
Ablalarım incecik 48-49 kilolar. Annemle babamın dünya umrunda değil, herkes gözümün önünde deli gibi yerken ben görüntüsü bile birşeye benzemeyen şeyler yemeye çalışıyorum.
Dayanmak için kendime şu sözü söyledim: ‘ bunca zaman bunların hepsinden yedin, hepsinin tadını biliyorsun, sen bir karar verdin ve bu karardaki hedefe ulaşmak için bunlara bir süre ara vermen gerekir. Yerken ölmedin, yemeyince de ölmeyeceksin, sadece sabırlı ve kararlı ol’
Hiçbir şeyin arkasına sığınmadan kararımı uyguladım, zaman zaman ben neden böyleyim, ailem bile bile bu yemekleri neden yapıyor, diye de ağladım. Ama galip gelen ben oldum. Eskisi kadar sıkı diyet yapmasam da ‘annem hep yemiyorsun ondan hastasın’ diyor...
Yani bize muhalefet birşeyler hep çıkacak karşımıza... ben pattis yerlen onlar mis gibi biber dolması yediler mesela. Kızım bir tane zaten küçük zaten hastasın... Sonuç ben pattis yedim, onlar dolma
Allah rahmet eylesinnKızlar çok üzücü bi haber aldım elim ayağım boşaldı
Nursenin mesajı
Hesabını kapatmış o yüzden etiket olmuyor
Abla annem vefaat etti -700 verdim haberin olsun gruptan çıkar beni abla benim dünyam yıkıldı hepinizi çok seviyorum herkese selam söyle özür dilerim devam edemeyeceğim
Kabak yemeğiKızlaaaaar trendeyim
Aksam yemeginde ne varmis bilin
Aramıza hoşgeldinn ben poni9.TAKIM KATILIM FORMU
Sonucu çok merak ediyorum3 gündür patates diyeti yapıyorum canım. Pattis yiye yiye pattis olcam :):)
Bunu ben de deneyeceğim.Kizlar duydumki spordan 30dk önce kahve icmek spor yaparken yag yakimini hizlandiriyormus daha fazla kalori harcatiyormus ben bi süredir yapiyorm sizinlede paylasiym dedm tabi sekersiz :) ve ben 1 yk süt kadar katiyorm kalorisi zaten cok düsük oluyor gün icinde 1 bardak kahve dinclik veriyor bencekahve icildi birazdan leslie yapicam kararsizim 5 mil mi 4mil mi yapsam diye ama sanirm 5 yapicam. Ters teper diye korkuyorm acikcasi 3 mil de biraksammi
Selam kızlar ben bugünü kendime ayırdım çocuklara annem baktı bizde kardeşlerle hamama gittik iki kg zayiflasin galiba
Ben hiç hamama gitmedim
Orda kadınlar çıplakmı
Yok artık .Kızlaaaaar trendeyim
Aksam yemeginde ne varmis bilin
Hoşgeldin ikra.9.TAKIM KATILIM FORMU
Hoş bulduk :)ay çok güzel kilo vermişsiniz, darısı başıma inşallah.Hoşgeldin ikra ben Merve yaşım 27 3 yaşına girecek bir kızım var 103 ile başladım 64 lere kadar indim lakin geri aldim
Hoş bulduk :)Her eksi candır abla
Şimdiki düzenin iyiymş canım
Süper iraden var
Allah rahmet eylesinn
Kabak yemeği
Aramıza hoşgeldinn ben poni
Sonucu çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?