- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #24.601
apartmandamı oturuyosun canım..öyleyse hayvan beslemek zor.şimdi kedimle başım dertte havalar sogudu içeri aldık gidip çiçeklerimin yapraklarıyla oynuyo çiçeklerime zarar veriyo yakalayıp biraz bagırıyarum sonra oyunlar yapıp kaçıyo napçam bu kediyi evimde sobalı
fadime dur bi cuma olsun bacım..gün doğmadan neler doğar..hem sen neden gündüz olmuyosun bakiimmkızlar tartıda eksilme yok ama sıkan etegim sıkmadı sabah giydim 50 beden etek
apartmandamı oturuyosun canım..öyleyse hayvan beslemek zor.müstalilse yap kapıya bi kulübecik , orada bak...hem evde kıl falan döker ooo...bide ben kedi kokusunu sevmiyorum yaaa....
fadime dur bi cuma olsun bacım..gün doğmadan neler doğar..hem sen neden gündüz olmuyosun bakiimmsabah bi ceee ypıp kaçıyosun..
Günaydın kızlar ....
Youn ve yorgun bı gunden sonra turşu gibi karşınızdayım .... Diyet felan hak getire tabiii...Düzensiz yaşamdan nefret ediyorum...
Ama dün gelen müdürler mürş zayıflamışsın cok guzel olmuş aferim kız sana dediler bana ... :)))) Çok hoşuma gitti ki dün üzerimde bol bi tişört vardı...
Ayyy dün ofisteki tantana telaş yetmezmıs gıbı bıde evde bal yeğenime ders çalıştırdım....Kafam adeta bi kazan....Yavrum yaa E harfını ogrenıyorlar ama o kadar cok ödev vermıskı gaddar hoca parmakları koptu bebegımın yaparken....Tabı benı bırazda sınırlendırdı ama canı sagolsun aksam koyun koyuna uyuduk bebegimlen ....
günaydın eda kız ben seni bukadar tatlı tahmin etmiyordum ALLAH EVLİLİGİNİZİ MUTLULUGUNUZU DAİM ETSİN FOTOLARA BAKTIM HERYERDE GÖZLERİNDE AŞK VAR
benim çok uykum vardı..11 de yattım vallahi..
yanlış hatırlamıyomuşum yani...benim aklımdada öyle kalmıştı..annen yeni ev mi aldı cnım???vallahi yaşı kaç olursa olsun kadın kdındır yani..sen anneni diyosun benim babanem tv de bişey görsün hemen onu alcak...hatta tv den sipriş verdiği bile oluyoo...alışveriş canavarı mübarek...
şimdi kedimle başım dertte havalar sogudu içeri aldık gidip çiçeklerimin yapraklarıyla oynuyo çiçeklerime zarar veriyo yakalayıp biraz bagırıyarum sonra oyunlar yapıp kaçıyo napçam bu kediyi evimde sobalı
günaydınn şekerler...tartı günü geldi çattı gene..mursh cum ben de b12 eksikliği var..geçen hafta kaç kiloymuşum ben cnm..gene unuttum..eksilerdeyim ama ne kadar eksi oldugumdan emin diilimmçok iştahsızım bugünnn hiçbişiy yiyesim yok
gecen hafta 83.7 mıs tatlım
Günaydın kızlar ....
Youn ve yorgun bı gunden sonra turşu gibi karşınızdayım .... Diyet felan hak getire tabiii...Düzensiz yaşamdan nefret ediyorum...
Ama dün gelen müdürler mürş zayıflamışsın cok guzel olmuş aferim kız sana dediler bana ... :)))) Çok hoşuma gitti ki dün üzerimde bol bi tişört vardı...
Ayyy dün ofisteki tantana telaş yetmezmıs gıbı bıde evde bal yeğenime ders çalıştırdım....Kafam adeta bi kazan....Yavrum yaa E harfını ogrenıyorlar ama o kadar cok ödev vermıskı gaddar hoca parmakları koptu bebegımın yaparken....Tabı benı bırazda sınırlendırdı ama canı sagolsun aksam koyun koyuna uyuduk bebegimlen ....
oooo bak elin adamları bile zayıfladığını farketmiş..:82:helal olsun sana murç..Günaydın kızlar ....
hahahaaaaa...dalinlemi yıkıyosunkız kedi kokusu yok ben onu dalinle yıkıyorum evde bebek varmış gibi ayrı havlusu var ayrı sepeti uyuması için.daha 3 aylık dışarı koyomıyorum çok akılı tuvalet ihtiyacınıda ona ayırdıgım topraklı yerde yapar başka hiç zararı yok ama biraz yaramaz .dün annemdeydim bugün ikizlere kışlık üst almaya gidicem pelikana orda magazalar var boyları babasını geçicek nerdeyse baba 1 63
aynen canım...bencede karışma...sonra kötü sen olursun..şimdi o yeni ev almışya o yüzden çook heveslidir..Allah ödeme kolaylığı versin ne diyiimm..sendeki hafızaa kimde var kuşummm
iyi hatırlıyonnnn
öyle de biraz borca girdii evin parasının bir kısmını kredi çekti..
yapma etme borcun bitsin öyle al diyorum ama beni dinleyen kimmmm
en iyisi karışmıyım kötü olmiyim diyom
olsun canım..her hafta fazla vericen diye bir kaide yok..önemli olan vermek..yaaa...ufff çok az kaybım buhafta..hyırlısı..çok tşk ederim cnm.
edda yemeeeeeee...ay murchhhh
bende dün akşam arkdaşlarla buluştuk eşimlee
kocaman bi kumpir yedim gece çok pişman oldum ama giden gitmişti mideyeee :2:
onu bir murça sor istersen:26:..kaptan o..selam kızlar nasılsınız?
ben bu aralar hiç aktif olamıyorum formda eğer bu sizin için problem oluyorsa topikten ayrılabilirm
günaydın mervecim geçmiş olsun canım hayırlısıyla iyleşir bir bebek sahibi olursun inşallah .bende akşam baktım giren yok çıktım saat 12 ye kadar başındaydım hastaneden birine rendevu alacaktım mecbur o saate kadar bekledim ben saat 11 dedimi küt yataktayım sabah 6.da kalkar daha uyumam öyle alıştım
selam kızlarr ben geldimmmm:16
çok yorgunum dün nöbet iznindeydim ama annem bırakmadı hadi çarşıya alınacaklar var diye
yeni ev diziyoyaa ay görseniz bi heves bi hevess :)))
sanki annemi gelin ediyorz perde filan sipariş verdikk çok güzel şeyler çıkmışş 1 yılda neler değişmişş şuan evleniyo olsam aldıklarımdan çok farklı şeyler alırdımmm harika şeyler var yaaa
buarada merve geçmiş olsun.. glukofen bildigim kadaıyla insülin direncini düzenliyo..
bağırsaklardaki şeker emilimini azaltıyo ..
hem yumurtalıklar için güçlendirmesi amaçlı veriyolar hemdee zayıflama amaçlı obezite hastalarına veriliyo...
kullanırken miden bulanır yemek yiyemezsin.. gör bak çokda zayıflatacak senii
bu arada günaydın topikkk
canlar -1 kiloyu garantilemiş bulunuyorum...gözüm aydın..topikten kendimi ihraç etmekten kurtuldum
Günaydın kızlar ....
kız kedi kokusu yok ben onu dalinle yıkıyorum evde bebek varmış gibi ayrı havlusu var ayrı sepeti uyuması için.daha 3 aylık dışarı koyomıyorum çok akılı tuvalet ihtiyacınıda ona ayırdıgım topraklı yerde yapar başka hiç zararı yok ama biraz yaramaz .dün annemdeydim bugün ikizlere kışlık üst almaya gidicem pelikana orda magazalar var boyları babasını geçicek nerdeyse baba 1 63
günaydınn şekerler...tartı günü geldi çattı gene..mursh cum ben de b12 eksikliği var..geçen hafta kaç kiloymuşum ben cnm..gene unuttum..eksilerdeyim ama ne kadar eksi oldugumdan emin diilimmçok iştahsızım bugünnn hiçbişiy yiyesim yok
merve senin mesajlar beni koparıyooooo.ay sorma benım kaynana da da var kedı kedı mı ınsan mı bellı degıl bı ıntıba bı ıntıba kedıde bembeyaz bısey ben kedıyı severım ama kedının pesınde dönuyolar 2 gunde 1 kızarmıs tavuk kedıye yas mamalar kuru mamalar kedı zeytın felan yıyo bu 15 aydır fekan bakıyolar bu arada 2 kezde 2.kattan dustu:) kaldı 7 canı
))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?