Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

apartmandamı oturuyosun canım..öyleyse hayvan beslemek zor.müstalilse yap kapıya bi kulübecik , orada bak...hem evde kıl falan döker ooo...bide ben kedi kokusunu sevmiyorum yaaa....

kızlar tartıda eksilme yok ama sıkan etegim sıkmadı sabah giydim 50 beden etek
fadime dur bi cuma olsun bacım..gün doğmadan neler doğar..hem sen neden gündüz olmuyosun bakiimmsabah bi ceee ypıp kaçıyosun..

murç bebişim napıyosun ordaaa...sesin soluğun çıkmıyoo...bende kahvaltıya gidiyorum, sona görüşürük..hadi başbaşş...

Günaydın kızlar ....

Youn ve yorgun bı gunden sonra turşu gibi karşınızdayım .... Diyet felan hak getire tabiii...Düzensiz yaşamdan nefret ediyorum...

Ama dün gelen müdürler mürş zayıflamışsın cok guzel olmuş aferim kız sana dediler bana ... :)))) Çok hoşuma gitti ki dün üzerimde bol bi tişört vardı...

Ayyy dün ofisteki tantana telaş yetmezmıs gıbı bıde evde bal yeğenime ders çalıştırdım....Kafam adeta bi kazan....Yavrum yaa E harfını ogrenıyorlar ama o kadar cok ödev vermıskı gaddar hoca parmakları koptu bebegımın yaparken....Tabı benı bırazda sınırlendırdı ama canı sagolsun aksam koyun koyuna uyuduk bebegimlen ....

kız kedi kokusu yok ben onu dalinle yıkıyorum evde bebek varmış gibi ayrı havlusu var ayrı sepeti uyuması için.daha 3 aylık dışarı koyomıyorum çok akılı tuvalet ihtiyacınıda ona ayırdıgım topraklı yerde yapar başka hiç zararı yok ama biraz yaramaz .dün annemdeydim bugün ikizlere kışlık üst almaya gidicem pelikana orda magazalar var boyları babasını geçicek nerdeyse baba 1 63

günaydın murs ben bunu denedim biliyorum tartı eksi göstermese bile vucutta sıkılaşma oluyor elma sirkesiyle ama içine birkaç damla limon sıkıcam .ben dün başka bişe duydum denicem faydası olursa sende yaparsın

fadime kaçar yürüyüş zamanı geldi bu hafta tam düzenli yürüdüm kızımın telefonuma yükledigi hareketli müzik eşliginde ama düşmeme ragmen hızımı 8 verip 1 dakika koşuyorum sonra 5 ayarına veriyorum çok ter atıyorum

sendeki hafızaa kimde var kuşummm
iyi hatırlıyonnnn

öyle de biraz borca girdii evin parasının bir kısmını kredi çekti..
yapma etme borcun bitsin öyle al diyorum ama beni dinleyen kimmmm
en iyisi karışmıyım kötü olmiyim diyom

ay kedimi var evdeee
dogruya unutmuşumm :))
kedileri uzaktan severimm kızma ama ben çok tiksinirim kedidenn
ne renk kediiii resimdeki gibi sarımı yoksa

günaydınn şekerler...tartı günü geldi çattı gene..mursh cum ben de b12 eksikliği var..geçen hafta kaç kiloymuşum ben cnm..gene unuttum..eksilerdeyim ama ne kadar eksi oldugumdan emin diilimmçok iştahsızım bugünnn hiçbişiy yiyesim yok

selam kızlar nasılsınız?
ben bu aralar hiç aktif olamıyorum formda eğer bu sizin için problem oluyorsa topikten ayrılabilirm

ay murchhhh
bende dün akşam arkdaşlarla buluştuk eşimlee
kocaman bi kumpir yedim gece çok pişman oldum ama giden gitmişti mideyeee :2:

oooo bak elin adamları bile zayıfladığını farketmiş..:82:helal olsun sana murç..eklediğin fotolardanda anlaşılıyo zaten canım..........offff o ders mevzusunu hiiiiç sorma..bende iki dene var, canımı çıkarıyolar vallahi..her akşam aynı muhabbet...kızım yemek ye, üstünü çıkar, dersine otur..offf .

hahahaaaaa...dalinlemi yıkıyosunkız Allah iyiliğini versin...kediyi dalinle yıkayana kadar bi bebek daha yapda onu yıkarsın dalinlee....ayy ne biliiim yaa, ben pek sevmiyorum kedileri..bende öğleden sonra kızımla sosyete pazarında gezicem ama kesinlikle spor için...başka bi sebepten değil yaniii

aynen canım...bencede karışma...sonra kötü sen olursun..şimdi o yeni ev almışya o yüzden çook heveslidir..Allah ödeme kolaylığı versin ne diyiimm..

yaaa...ufff çok az kaybım buhafta..hyırlısı..çok tşk ederim cnm.
olsun canım..her hafta fazla vericen diye bir kaide yok..önemli olan vermek..

ay murchhhh
bende dün akşam arkdaşlarla buluştuk eşimlee
kocaman bi kumpir yedim gece çok pişman oldum ama giden gitmişti mideyeee :2:
edda yemeeeeeee...bak ablana yiyomuuu..(abla ben oluyorum)

ınsallah tesekkur ederım dıleklerın ıcın.bende kımse olmaynca bekleyesım gelmıyo basında ya

saol edacım bılgılerın ıcın dedıgın dgru hergun yenı bısey cıkıyor annenın evı senın evını sollayabılır yanıı

bu arada günaydın topikkk

gunaydın şekerr

canlar -1 kiloyu garantilemiş bulunuyorum...gözüm aydın..topikten kendimi ihraç etmekten kurtuldum

tebrık ederım valla

kıyamam be onlara facete bı vıdeo var ızledınmı ögretmen cocuga e yap dıo kucuk e yapıyo oğlum buyuk e yap dıo cocuk kucuk e nın boyutunu buyutuyo koptum resmen

ay sorma benım kaynana da da var kedı kedı mı ınsan mı bellı degıl bı ıntıba bı ıntıba kedıde bembeyaz bısey ben kedıyı severım ama kedının pesınde dönuyolar 2 gunde 1 kızarmıs tavuk kedıye yas mamalar kuru mamalar kedı zeytın felan yıyo bu 15 aydır fekan bakıyolar bu arada 2 kezde 2.kattan dustu:) kaldı 7 canı

tebrık ederım cnm her hafta kılo tablonu duzenle ıstersen ben öyle yapıyorum yoksa unuturum bende sonra ger sayfalara gıt kılo tsblosunu bul arayıp bulana kadar hemen guncellıyorum :))

bende bugun sabahın körunde kalktım ve dıreksıyon dersıne gıttım bu sefer baska bı hoca vardı 105 kısıden 7 kısı kalmısız:) kullandım arabayı hoca bana dıokı sen nıye kaldın nasıl kaldın dıo valla bende anlamadım bugun cok prof bı şofordum:)) yarın yıne ders var ögleden snra ıs görusmesıne gtcem aksama mısafır var sımdı mutfaga gtme zamanı

merve senin mesajlar beni koparıyooooo.bu ne yaaa...dalinle yıkamalar, kızarmış tavuklar...kedi olmak varmışş.. iki kere düştü ölmedi hee...sanki kedinin ölmesdini dört gözle beklermiş gibi bir intiba bıraktın bende...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…