Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Menüm
10.30
1 tabak yoğurtlu kabak

15.00
3 parça ızgara tavuk
1 kase yoğurt

19.00
1 kase yoğurt

Su 2
Spor yok bacak kaslarım nasıl sızlıyo anlatamam spor yapmadığm halde nye böyle oldu acaba
Poni kız sabah sabah kabagi nasil yedin findik :)

Hosgeldin canim azimle istikrarla katilirsan anlamadan verirsin kilolari :) benim bile hedefe az kaldi bisicik anlamadim zaman okadar cabuk geciyorki burda.
Bu arada ben pinar 24 yasindaym m.oldm canim. Ismin ne güzelmis bi anlami varmi :)

Rica ederim canım, kullanınca bilgi yaz buraya ara ara gelişmelerle ilgili :)

Afiyet olsun canım, yaksın o yağları zencefil ve zerdeçal

Aaa puanlarınız mı silinmiş

:))))

Yazarm tabi canimm :)
Yok kizz silinirmi hic yani bugunun son puanlari gelsin anlaminda yazdim

Etliekmekkkk nanynnnnnn
Sen mideni üşütmüşün bütün gün miden ağrıdı için bulanıyor nane limon iyi gelir sana

Şansım yaver gitti. Evet etli ekmek vardi ama icim.kalkti trende ters oturdum dedim.

Açlıktan bulanmıştır dediler yayla çorba içtim bi kase.

Allah'a bin şükür kimse ısrar etmedi ye diye.yasasiiiin

Hoşgeldin canım.

Mefkurem kim ölmüş ya nurse51 in annesi mi. Çok uzuldum allahım sabır versi .

Hoş bulduk, ben de çok memnun oldum . İnşallah ben de bir gün senin gibi hedefe az kalmış yazabilirim:). İkra oku demek, peygamberimize gelen ilk vahiy.
I _ikra_ hosgeldin canim bende iremgül 22 yasindayim 1 yillik evliyim bebegim yok benimde zayiflayinca olacak insallah bnde gecen sene 122.5 la zayiflamaya baslamistim
Hoş bulduk, birlikte verelim inşallah o kiloları. Rabbim kalbine göre versin , hayırlı evlatlar versin inşallah.
Hoş bulduk:)

EMZIREN ANNE MENUSU

Kahvalti. 8.30
1 dilim ekmek
Yarim dilim peynir
6 zeytin

Ogle.12.30
1 kase yesil mercimek corbasi

Ara ogun.15.30
1 bardak sut
Yarim cay bardagi kuruyemis

Aksam yemegi:18.30
2 tavuk izgara orta boy acik but
1 bardak ayran
Bol salata

Su. 1 lt
1.5 lt tarcinli su

Spor. 2 mil leslie 30 dk*3= 90 puan
Spor daha fazla yapamadim bacaklarim sizliyor 2 gun spora yuklenince fazla geldi galiba
Pnrrr-12

Menüm:

11:30 1bardak balli Ilik Su, 2tk Zeytinyag

12:15 1 muz, 1bardak süt

15:30 yarim muz, 1bardak süt

18:00 1muz, 1bardak süt

2 fincan yesilcay
2 fincan acai ananas cayi
2,5lt Su
1,5lt ödem suyu
4mil leslie + 200 hoplama + 5dk karin egzersizi = 205puan

Mefkurem bende ilk defa gittim hep pis ve vıcık vıcık gibi gelirdi ama temiz bir yerdi havuzu vs temizdi
Havuz termal havuz sauna gibi yerlerde herkes bikini sadece kesekisminda ustssuzdu bizim dışımızda herkes fildir fildir geziyorlar hiç cekinende yok ben hayatta yapmam ayyy bide ben emzirdiğim halde öyle değil vücudum nasıl cesaret nasıl özgüven bilmiyorum
İşin kötü yani herşey bitti odamıza inerken ablam az daha totoyu kırıyordu nasıl yaptı bilmiyoruz merdivenlerde düştü kalçası şişti morardi ama hepimiz gülme krizine girdik evde dalga konusunu aldı eşim geldi istem kuzey baba bak ayliinnn popo kırık diyor

Emziren menüsü
Sabah 9
1 dilim ekmek
1 tk kahvaltı sosu
1 tk reçel
Yeşilllik
Öglen 12.30
1 kase iehriye çorbası
Salata
15.00
Sade kahve
Akşam 18
1 tane ızgara tavuk
2 yk patates sulusu
Salata
3 mil leslie 135
40 dk yürüyüş 40 p
Bölgelsel 10 dk 30
Toplam 205 Pnrrr-12 3 lt su

Olur tatlım
burda bı kaç kişi daha yurt dışında sende almayadaymissin sanırım ama ortalama Türkiye saatine göre 13:00 u gecirmiyoruz
Tamam, inşallah o saati geçirmeden bildiririm. Benim bızdık akşamları uyumuyor, geç uyuyunca haliyle öğleye doğru uyanıyorum. Ondan telaş yaptım

Spor ayakta alkislanir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…