- 17 Ekim 2007
- 999
- 2.529
- 313
- 48
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #246.021
Poni kız sabah sabah kabagi nasil yedin findik :)Menüm
10.30
1 tabak yoğurtlu kabak
15.00
3 parça ızgara tavuk
1 kase yoğurt
19.00
1 kase yoğurt
Su 2
Spor yok bacak kaslarım nasıl sızlıyo anlatamam spor yapmadığm halde nye böyle oldu acaba
Menümü yazarkn bnde aynı şeyi düşündümPoni kız sabah sabah kabagi nasil yedin findik :)
9.TAKIM KATILIM FORMU
Adı: İkra
Yaşı:33
Evli/bekar: Evli
Çocuk/yaşları: 3 tane, 15,11 ve 2,5
Emziriyormusun: hayır
Meslek: Ev hanımı
Şu anda çalışıyomusun: hiç ara vermeden:)
Boy:162
Kilo:123.6
Hedef:75
Daha önce başka takımda yarıştımı : hayır
Kilo alma nedeniniz : yemek için yaratılmış olmam
Bize kısaca kendini anlatırmısın: 18 yaşına kadar gayet normal giden kilom, evlenip çocuk sahibi olmamla birden tırmanışa geçti. Sonrasında alıp verdim bikaçkere. Ama ikinci hamilelikte tekrar aynı şeyler ama bu sefer ibre hep yukarıya doğru işledi ve ben 98 kiloya kadar çıktım. Bi azimle başlayıp 79 kiloya inmeyi başarabildim ancak. Ama sonra dikkat etmeyince yine aldım, bu arada tiroid sorunu da çıktı ilaç kullanmaya başladım ve alerjik astımım var bunun ilk zamanlarında kullandığım kortizonlu ilaçlarla zirve kilom 110 a çıktım. Sonrasında 3. Gebelik emzirme derken işte gördüğünüz küçük bir fil yavrusu kıvamına geldim;(. Hafta sonu katıldığım bi düğünde kendimi kameradan görünce dank etti, insan kendisinin farkında olmuyormuş hiç. Patlatacak gibiyim , üstümdekiler hiç yakışmamış, her taraftan yağlar fışkırmış . Artık içimdeki narin kadını çıkarmanın zamanı geldi
( çok uzun oldu farkındayım:))
-------------------------------
Rica ederim canım, kullanınca bilgi yaz buraya ara ara gelişmelerle ilgili :)
Afiyet olsun canım, yaksın o yağları zencefil ve zerdeçal
Aaa puanlarınız mı silinmiş
:))))
Etliekmekkkk nanynnnnnn
Sen mideni üşütmüşün bütün gün miden ağrıdı için bulanıyor nane limon iyi gelir sana
Hoşgeldin canım.9.TAKIM KATILIM FORMU
Adı: İkra
Yaşı:33
Evli/bekar: Evli
Çocuk/yaşları: 3 tane, 15,11 ve 2,5
Emziriyormusun: hayır
Meslek: Ev hanımı
Şu anda çalışıyomusun: hiç ara vermeden:)
Boy:162
Kilo:123.6
Hedef:75
Daha önce başka takımda yarıştımı : hayır
Kilo alma nedeniniz : yemek için yaratılmış olmam
Bize kısaca kendini anlatırmısın: 18 yaşına kadar gayet normal giden kilom, evlenip çocuk sahibi olmamla birden tırmanışa geçti. Sonrasında alıp verdim bikaçkere. Ama ikinci hamilelikte tekrar aynı şeyler ama bu sefer ibre hep yukarıya doğru işledi ve ben 98 kiloya kadar çıktım. Bi azimle başlayıp 79 kiloya inmeyi başarabildim ancak. Ama sonra dikkat etmeyince yine aldım, bu arada tiroid sorunu da çıktı ilaç kullanmaya başladım ve alerjik astımım var bunun ilk zamanlarında kullandığım kortizonlu ilaçlarla zirve kilom 110 a çıktım. Sonrasında 3. Gebelik emzirme derken işte gördüğünüz küçük bir fil yavrusu kıvamına geldim;(. Hafta sonu katıldığım bi düğünde kendimi kameradan görünce dank etti, insan kendisinin farkında olmuyormuş hiç. Patlatacak gibiyim , üstümdekiler hiç yakışmamış, her taraftan yağlar fışkırmış . Artık içimdeki narin kadını çıkarmanın zamanı geldi
( çok uzun oldu farkındayım:))
-------------------------------
Aç yattigim zamanlar benim midemin üzerine yatardim canım emin ol daha kolay uyunuyorÇok açımmmm ne zaman sabah olacakki
Hoş bulduk, ben de çok memnun oldum . İnşallah ben de bir gün senin gibi hedefe az kalmış yazabilirim:). İkra oku demek, peygamberimize gelen ilk vahiy.Hosgeldin canim azimle istikrarla katilirsan anlamadan verirsin kilolari :) benim bile hedefe az kaldi bisicik anlamadim zaman okadar cabuk geciyorki burda.
Bu arada ben pinar 24 yasindaym m.oldm canim. Ismin ne güzelmis bi anlami varmi :)
Yazarm tabi canimm :)
Yok kizz silinirmi hic yani bugunun son puanlari gelsin anlaminda yazdim
Hoş bulduk, birlikte verelim inşallah o kiloları. Rabbim kalbine göre versin , hayırlı evlatlar versin inşallah.
Hoş bulduk:)Şansım yaver gitti. Evet etli ekmek vardi ama icim.kalkti trende ters oturdum dedim.
Açlıktan bulanmıştır dediler yayla çorba içtim bi kase.
Allah'a bin şükür kimse ısrar etmedi ye diye.yasasiiiin
Hoşgeldin canım.
Mefkurem kim ölmüş ya nurse51 in annesi mi. Çok uzuldum allahım sabır versi .
Aç yattigim zamanlar benim midemin üzerine yatardim canım emin ol daha kolay uyunuyor
Olur tatlımSabah tartılır, yazarım olur mu?
burda bı kaç kişi daha yurt dışında sende almayadaymissin sanırım ama ortalama Türkiye saatine göre 13:00 u gecirmiyoruzHa bi de aramızda 2 saat fark var , 12 ye kadar mı bildirmem gerekiyor benim de?
Tamam, inşallah o saati geçirmeden bildiririm. Benim bızdık akşamları uyumuyor, geç uyuyunca haliyle öğleye doğru uyanıyorum. Ondan telaş yaptımOlur tatlım
burda bı kaç kişi daha yurt dışında sende almayadaymissin sanırım ama ortalama Türkiye saatine göre 13:00 u gecirmiyoruz
Spor ayakta alkislanirEmziren menüsü
Sabah 9
1 dilim ekmek
1 tk kahvaltı sosu
1 tk reçel
Yeşilllik
Öglen 12.30
1 kase iehriye çorbası
Salata
15.00
Sade kahve
Akşam 18
1 tane ızgara tavuk
2 yk patates sulusu
Salata
3 mil leslie 135
40 dk yürüyüş 40 p
Bölgelsel 10 dk 30
Toplam 205Pnrrr-12 3 lt su
Gecmis olsun kzimda cit cit toka yutmustuKünyesinin ucunu yemiş canım ama bilemiyorum ne kadar uzun yeni hediye gelmişti
Valla biz kız kardeşlerimle böyle birsey görmemiştik bu oğlanlar kök soktürüyor anacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?