- Konu Sahibi Handandandan
-
- #246.041
Canim sevgiyle,opuldunMefkurem @canan456 @nanekekik @Poni Bon @Kyezdn Degistir Kendini ablalarimm arkadaslarimm hepinize herkeseee ayri ayri tesekkur ederim haklisiniz gercekten tecrube cok onemli sizden ogrenecegim daha cok sey var cok mantikli ve destekci yorumlariniz var tavsiyelerinizi dikkate alicam insanin bide yakininda dert yanacagi kimsesi olmayinca gercekten yanlis kararlar verebiliyo olumlu yonleri goremiyo bi sorunla nasi basa cikilir bilemiyo bazen pisman bile olabiliyorum hata mi yaptim diye ama kocami kendi ailemden bile cok seviyorum onun icin katlaniyorum katlanamasam naparim ki baska caremde yok arkami dondugumde hic kimsem yok bunu bazen unutuyorum iyiki burda tanimisim sizleri butun aslan kralicelerimize tesekkur ediyorum insallah hepimiz iyi guzel gunler gorecegiz allahin izniylee
Siyah kahve nasil canim yeni duydumMenüm
Sabah 11:00
Beyaz peynir, domates, salatalık,biber, yarım tatlı turp
Yarım saat sonra 1 siyah kahve
14: 00 iki küçük armut
Öğle 15:30
İki kaşık makarna( sossuz), 2 köfte kadar hindi eti, salata
Yarım saat sonra yeşil çay
17:00 bir avuç leblebi, 1 siyah kahve
3,5lt su, spor yok( daha tam düzene oturtamadım ama bu hafta Leslie ile açılışı yapıcam inşallah.
Iyi geceler guzel anneiyi geceler kızlar yarın güzel bildirimleriniz olsun inşallah
Bugün Regl başladı abla Şişkinlik var yarına eksi çıkarım inşallahHuuuu Huuuu savaşcılarım herşey yolundamı
●Mefkurem in Takımı ●
@Sweetyy83
@canan456
@tugcekrblt
@Elif1530
@Kyezdn
@nurse51
@Warriorinside
Elif nerelerdesin cnm görünmemişin
Sütsüz şekersiz yaniSiyah kahve nasil canim yeni duydum
Iyi geceler guzel anne
Hoş bulduk, ben de çok memnun oldum . İnşallah ben de bir gün senin gibi hedefe az kalmış yazabilirim:). İkra oku demek, peygamberimize gelen ilk vahiy.
Hoş bulduk, birlikte verelim inşallah o kiloları. Rabbim kalbine göre versin , hayırlı evlatlar versin inşallah.
Hoş bulduk:)
Cnm hoşgeldin aramıza bende 122 kilodan 108 lerdyim hemde 2 bçk ay gibi bi sürede geldim ana ögünleri daha dolu tutabilirsin kilon çok oldugı için birden sıkı bir menü seni kaçamaga götürür günde 4 lt su içmen çok fayda sağlar sana iki kaşık makarna yerine biraz daha et yiyebilirdin makarna pilav patates bunlar artık yok malesef. 2 kşk makarna yerine 1 dlm ekmek ye mesela .Menüm
Sabah 11:00
Beyaz peynir, domates, salatalık,biber, yarım tatlı turp
Yarım saat sonra 1 siyah kahve
14: 00 iki küçük armut
Öğle 15:30
İki kaşık makarna( sossuz), 2 köfte kadar hindi eti, salata
Yarım saat sonra yeşil çay
17:00 bir avuç leblebi, 1 siyah kahve
3,5lt su, spor yok( daha tam düzene oturtamadım ama bu hafta Leslie ile açılışı yapıcam inşallah.
Hoş bulduk, maşallah sana darısı benim başıma inşallah. Haklısın ama ilk hafta biraz fazla giderse daha çabuk motive olurum diye daha çok salata ile doymaya çalışıyorum. En azından ilk iki haftayı atlatmayı başarırsam devamı gelir diye düşünüyorum. Bi de makarnayı seviyorum yaaa:). Kilo verdikten sonra da makarna, pilav, patates hayatımda olacağı için tamamen çıkarmayı düşünmüyorum, porsiyonlar küçülsün yeterCnm hoşgeldin aramıza bende 122 kilodan 108 lerdyim hemde 2 bçk ay gibi bi sürede geldim ana ögünleri daha dolu tutabilirsin kilon çok oldugı için birden sıkı bir menü seni kaçamaga götürür günde 4 lt su içmen çok fayda sağlar sana iki kaşık makarna yerine biraz daha et yiyebilirdin makarna pilav patates bunlar artık yok malesef. 2 kşk makarna yerine 1 dlm ekmek ye mesela .
Yedikleriniz çok az değil mi, ya da ben mi çok yiyorum acabaEveeet
Gelelim menümüze
Sabah 09.00
2 yumurta
Top peynir
Domates
12.00 2 ceviz ve 3 kuru erik
14.00
Kabak ve yoğurt
16.30 türk kahvesi
20.30
Yayla çorbası
23.30
Rezene çayı
Total 3 litre su
Yenilip yenilenmiceği nasıl belli oluyorBulunduğun yerde watsons mağazası varsa ordan alabilirsin. Oda sıcaklığında kendiliğinden donar, biraz sıcak ortamlarda sıvı haline gelir.
Alcağınız hindistan cevizi yağının yenilebilir olmasına çok dikkat edin lütfen
Ikra hoşgeldin cnm9.TAKIM KATILIM FORMU
Adı: İkra
Yaşı:33
Evli/bekar: Evli
Çocuk/yaşları: 3 tane, 15,11 ve 2,5
Emziriyormusun: hayır
Meslek: Ev hanımı
Şu anda çalışıyomusun: hiç ara vermeden:)
Boy:162
Kilo:123.6
Hedef:75
Daha önce başka takımda yarıştımı : hayır
Kilo alma nedeniniz : yemek için yaratılmış olmam
Bize kısaca kendini anlatırmısın: 18 yaşına kadar gayet normal giden kilom, evlenip çocuk sahibi olmamla birden tırmanışa geçti. Sonrasında alıp verdim bikaçkere. Ama ikinci hamilelikte tekrar aynı şeyler ama bu sefer ibre hep yukarıya doğru işledi ve ben 98 kiloya kadar çıktım. Bi azimle başlayıp 79 kiloya inmeyi başarabildim ancak. Ama sonra dikkat etmeyince yine aldım, bu arada tiroid sorunu da çıktı ilaç kullanmaya başladım ve alerjik astımım var bunun ilk zamanlarında kullandığım kortizonlu ilaçlarla zirve kilom 110 a çıktım. Sonrasında 3. Gebelik emzirme derken işte gördüğünüz küçük bir fil yavrusu kıvamına geldim;(. Hafta sonu katıldığım bi düğünde kendimi kameradan görünce dank etti, insan kendisinin farkında olmuyormuş hiç. Patlatacak gibiyim , üstümdekiler hiç yakışmamış, her taraftan yağlar fışkırmış . Artık içimdeki narin kadını çıkarmanın zamanı geldi
( çok uzun oldu farkındayım:))
-------------------------------
Sorun yok tatlım güzel olmuş :)Bişeyler yaptım ama emin değilim bi göz atarsanız
Boyunuda eklersen iyi olur cnmOldu galiba
Valla ben bunlarla tika basa doyuyorum. Zamanla.alisiyo insan.Yedikleriniz çok az değil mi, ya da ben mi çok yiyorum acaba
Olur cnmSabah tartılır, yazarım olur mu?
Ohhh şükürŞansım yaver gitti. Evet etli ekmek vardi ama icim.kalkti trende ters oturdum dedim.
Açlıktan bulanmıştır dediler yayla çorba içtim bi kase.
Allah'a bin şükür kimse ısrar etmedi ye diye.yasasiiii
Evet cnm malesef akşam üstü mesaj attı bana telden, ayrıldıŞansım yaver gitti. Evet etli ekmek vardi ama icim.kalkti trende ters oturdum dedim.
Açlıktan bulanmıştır dediler yayla çorba içtim bi kase.
Allah'a bin şükür kimse ısrar etmedi ye diye.yasasiiiin
Hoşgeldin canım.
Mefkurem kim ölmüş ya nurse51 in annesi mi. Çok uzuldum allahım sabır versi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?