Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Menüm
Sabah 11:00
Beyaz peynir, domates, salatalık,biber, yarım tatlı turp
Yarım saat sonra 1 siyah kahve
14: 00 iki küçük armut
Öğle 15:30
İki kaşık makarna( sossuz), 2 köfte kadar hindi eti, salata
Yarım saat sonra yeşil çay
17:00 bir avuç leblebi, 1 siyah kahve
3,5lt su, spor yok( daha tam düzene oturtamadım ama bu hafta Leslie ile açılışı yapıcam inşallah.

Canim sevgiyle,opuldun

Siyah kahve nasil canim yeni duydum
iyi geceler kızlar yarın güzel bildirimleriniz olsun inşallah
Iyi geceler guzel anne

Insallah canim
Cok güzelmis anlami :)

Cnm hoşgeldin aramıza bende 122 kilodan 108 lerdyim hemde 2 bçk ay gibi bi sürede geldim ana ögünleri daha dolu tutabilirsin kilon çok oldugı için birden sıkı bir menü seni kaçamaga götürür günde 4 lt su içmen çok fayda sağlar sana iki kaşık makarna yerine biraz daha et yiyebilirdin makarna pilav patates bunlar artık yok malesef. 2 kşk makarna yerine 1 dlm ekmek ye mesela .

Hoş bulduk, maşallah sana darısı benim başıma inşallah. Haklısın ama ilk hafta biraz fazla giderse daha çabuk motive olurum diye daha çok salata ile doymaya çalışıyorum. En azından ilk iki haftayı atlatmayı başarırsam devamı gelir diye düşünüyorum. Bi de makarnayı seviyorum yaaa:). Kilo verdikten sonra da makarna, pilav, patates hayatımda olacağı için tamamen çıkarmayı düşünmüyorum, porsiyonlar küçülsün yeter

Yenilip yenilenmiceği nasıl belli oluyor
Ben bio almıştım katı halde şişede

Tam spora başlıcaktım çocuklar geldi plansız

Şimdide geç vakit oldu
Başka zaman olsa fark etmezde yarın tartı olunca şişlik olurmu bilemedim

Ikra hoşgeldin cnm
Sana bi sır vereyim benimde en yüksek gördüğüm kilo 123 dü :))
Bende 3 sene öncesinde takımda 113 kilodan 68 e düşmüştüm 1 sene içinde
Koruyamayıp tekrar 100 ü görünce bayramdan sonra tekrar buraya gelip başladım
Inş.bu sefer hem verip hemde burda korumayı öğrenecem
Burdan ayrılınca kurtlar kapıyor Bizi :))

Eğer motivasyonun hiç düşmesin kilo vereyim istiyosan burda bol paylaşım yapıcan kurallara uyacaksın sonra gitsin kilolarrrr

Yedikleriniz çok az değil mi, ya da ben mi çok yiyorum acaba
Valla ben bunlarla tika basa doyuyorum. Zamanla.alisiyo insan.

.özellikle bu kahvaltı çok doyurucu. Iki yumurtayı ye zaten doyuruyo. Üstüne 5 6 çeri 2 salatalık.
Ama ben 73 kılırken de kahvaltıda bunları yerdim. Bal reçel yağ sarelle vs yemezdim hiç.

Evet cnm malesef akşam üstü mesaj attı bana telden, ayrıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…